donderdag 05 september
oh oh intro

Dropmix

Official Oh Oh Intro after party

Drum 'n bass | Dubstep

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Bereid je voor op slopende bassen, beukende beats en een live-performance. DropmiX, oorspronkelijk een producer duo bestaande uit David Uijterlinde en Julius Nieuwenhuizen Segaar, is flink aan de weg aan het timmeren als drum ’n bass en dubstep live band en heeft inmiddels al op plekken als De Melkweg  en  Paard van Troje gestaan.
DropmiX is in 2012 uitgebreid met verschillende muzikanten van het Conservatorium van Amsterdam. Pim Koppen verzorgt de bas partijen en Boris Manintveld ramt er op los achter het drumstel. De vocals worden verzorgd door verschillende gast-artiesten waaronder Leah Uijterlinde en Samuel "MC Justizz" Vekeman.
DropmiX is een band zoals je ze niet veel tegenkomt in de hedendaagse muziek scene. Met alle elektronische muzikale mogelijkheden van nu, gecombineerd met het gebruik van live-instrumenten, onderscheiden ze zich van de rest. Dit is een sound die moeilijk te beschrijven is; denk aan Prodigy, Pendulum, maar ook aan dubstep-geweld zoals bijvoorbeeld Skrillex. 

Voorprogramma: Single Pilot
Jeroen van Leeuwen en Matteo Iannella werken al jaren samen en eigenlijk is Single pilot de naam die deze samenwerking op den duur gekregen heeft.
Pas later, nadat er wat songs geschreven waren werd de formatie aangevuld met een bassist (Bronco Kuijt) en zanger (David Dam). Deze leden werden speciaal gekozen om de goede samenwerking in stand te houden en verrek; dat is precies wat er gebeurde. Zo is er na een lange tijd componeren en repeteren met veel liefde en geduld een band ontstaan die een elektronische sound neer zet waar niemand bij stil kan blijven staan. Een genot voor de oren dus.

Meekomende acts: DJ PitchDistrikt en Robokop

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 06 september
Eefje de Visser

Eefje de Visser

Try out show

Singer-songwriter

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 12.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Op dit moment legt Eefje de Visser de laatste hand aan haar tweede studio album. Aan het einde van de zomer zal deze het daglicht zien. Dit keer luistert de plaat als een muzikale road trip; een meeslepend maar rustgevend geheel dat je het gevoel geeft onderweg te zijn. Een soundtrack voor een hectisch leven. 
De singer-songwriter staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer, en intense live-optredens. Met haar debuutalbum "de Koek" liet Eefje de Visser een nieuw, authentiek geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek.
In het jaar dat ze doorbrak speelde Eefje op festivals als Lowlands, Noorderslag, Oerol en Into the Great Wide Open en inmiddels heeft ze al drie onnavolgbare clubtours achter zich. Binnenkort treedt ze weer op, samen met haar live band en het nieuwe repertoire!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 12.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 06 september
Buster & Elle

Elle & de Raaf

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 07 september
Museumnacht

Official Museumnacht Afterparty

Met: DJ Lavoi

HOUSE | ELECTRO | HIPHOP | POP

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00:00 uur

Supershare

Smaakt de Museumnacht naar meer? Tijdens de afterparty’s in de Boterwaag en Supermarkt Den Haag komen ook notoire nachtbrakers aan hun trekken. De afterparty’s staan dit jaar in het teken van Dance Classics en Modern art: the best of Indie, Dubstep & Dance. 

In de SuperMarkt zorgt DJ Lavoi voor 'Modern Art: the best of Indie, Dubstep & Dance"
DJ LaVoi zorgt voor opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan. De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00:00 uur
woensdag 11 september
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

The Lucky Ones
Na jaren samen de oefenruimte, studio en het podium gedeeld te hebben in verschillende formaties besluiten The Lucky Ones krachten te bundelen en terug te gaan naar hun roots. De band wordt geïnspireerd door de no-nonsense aanpak van de alternatieve Seattle scène uit de 90's en de psychedelische gitaartovenarij uit de flowerpower. Verwacht een gig vol gitaargeweld, improvisatie en bezieling. The Lucky Ones is authentiek, recht uit het hart en komt met overdonderende overtuigingskracht.

The Indestructible Lumpia
The Indestructible Lumpia is een losgeslagen duo dat een mengeling speelt van bluesrock, garagerock en grunge, van origine afkomstig is uit Schiedam, nu voor de helft gestationeerd is in Antwerpen en sinds het begin van 2012 bestaat.

Just Add Water
Just Add Water is een Haagse rockband en is opgericht in het najaar van 2010. De band bestaat uit; zangeres en gitarist Tara Knoester, zanger en leadgitarist Yen Knoester, bassist Robin van der Harst en sinds Maart 2013 ook drummer Sybe Rietman. De nummers zijn geinspireerd door artiesten als: Jimi Hendrix, the Black Keys, Arctic monkeys en Muse.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 12 september
Super Marked

Super Marked

met: Elquando Dami

Eclectisch

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen  gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: Elquando Dami 
Een beetje urban, nog een beetje house, wat vernieuwende pop en laten we ook nog wat electro toevoegen. Elquando Dami is een ware meester in het zoeken naar het recept waar niemand op stil kan blijven staan. Tijd voor een avond waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 13 september
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

INDIE | DANCE | SOUL | FUTURE SOUNDS

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 14 september
Blues hunters.jpg

Blues Hunters

Blues | Jazz | Funk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

De Blues Hunters betreden niet de geijkte en platgetreden blues paden, maar zijn altijd op zoek naar meer zonder daarbij de roots uit het oog te verliezen. De unieke stijl en verrassende sound van deze band doet denken aan een uitdagende power cocktail van soulvolle blues-rock met een funky en jazzy tic.

De vanzelfsprekende chemie tussen de fantastische gitaristen Elco Jongkind en Theo van Niel jr. plus de ervaren topdrummer Taco Gorter en meer dan capabele bassist Daniel Lottersberger is magisch bijzonder. Het omvangrijke repertoire bestaat vrijwel geheel uit eigen nummers, die binnenkort ook op het langverwachte debuut album zullen verschijnen.

De band wordt regelmatig vergeleken met namen als Jeff Beck, Robben Ford, Michael Landau, Led Zeppelin, Allman Brothers, Focus, Little Feat, de Meters en zelfs Frank Zappa.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 14 september
leroy joy.jpg

Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- VANAF 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- VANAF 00.00
zondag 15 september
zaal 2

Space2Dance

met: Fancy, Ray en Helga Draait Door

Dance | Rock | World | Funk

Gratis Zaal open: 17:00
Aanvang: 17:00

Supershare

Dansen moet eigenlijk altijd kunnen: 's ochtends, 's middags of 's avonds. Hier haakt Space2Dance perfect op in. Deze daylight dancing biedt de ruimte om te dansen midden op de -je raadt het al- dag!
Iedereen is welkom om de week van zich af te dansen of juist de komende week tegemoed te dansen. Space2Dance richt zich vooral op de 35plusser. Laat je door de diversiteit in muziekstijlen verleiden tot dansen, zo eigenwijs als je zelf bent.

Tussen 17.00 – 19.00 uur zijn ook kinderen welkom bij Space2Dance. Op dit moment wordt er vanwege de kinderen op een aangepast geluidsniveau gedraaid.

Zaal open: 17:00 | Aanvang: 17:00 Gratis
donderdag 19 september
Super Marked

Super Marked

Met: Kevin Bradley

90's Dance | Hip Hop | RnB

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen  gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: Kevin Bradley
Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is zo'n DJ. 
Van hipHop, R&B naar drum'n bass en dubstep met een vleugje turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 20 september
boss capone

Boss Capone

Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Met een zeer goedkope microfoon, afgedankte instrumenten, een geweldig klinkend orgel en een paar oude reggae platen ter inspiratie opgesloten zitten in een donkere zolderkamer; maar weinig mensen zullen hier een positief gevoel aan overhouden. Boss Capone bewijst het tegendeel.
‘Another 15 dance floor crashers by Boss Capone’ is op deze manier geboren. Met drummer Boris Manintveld ( the Upsessions), bassist Loek Houwert ( Mr.Review, Mark Foggo) en gitarist Johan Steevens ( Mr. Review, the Beatbusters) en Boss achter de microfoon, is ook buiten deze zolder kamer de muziek van geweldige kwaliteit.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 20 september
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische All Round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 21 september
QEFEQFE.jpg

The Hague Peace Day

Op de Grote Markt Den Haag

Pop | Rock | Indie

Gratis Zaal open: 18:30
Aanvang: 14:00

Supershare

Op een buitenpodium op de Grote Markt zullen diverse bands optreden, waaronder  RIGBY, MILKBAR, SUNDAY SUN (allen bekend van diverse 3FM hits) en het Haagse BOMBILATE. Verder is er van alles te beleven op de Grote Markt. Studenten organiseren  in het kader van de Dag van de Vrede onder meer  een ‘wall of peace’ (interactieve kunst), ‘Loesje workshops’ (leer korte gedichten schrijven over vrede), ‘Checkpoint Cinema’ (interviews met oorlogsslachtoffers- en correspondenten) en ‘free hugs’. De presentatie van het programma is in handen van Pat Smith (Splendid).

Om 14:00 - 15:30 zal er in de SuperMarkt ook een speciale film over vrede worden afgespeeld.

Zaal open: 18:30 | Aanvang: 14:00 Gratis
zaterdag 21 september
321088_493458890704756_775755476_n.jpg

International Comedians

Earlybird actie!

Engelstalig | Comedy

Afgelast Zaal open: 15:30
Aanvang: 16:00

Supershare

English below!

Gieren van het lachen op de zaterdagmiddag in de Supermarkt; het is tijd voor (Engelstalige) Stand-up Comedy! Op zaterdag 21 september 2013 zal International Comedians vanaf 16:30 uur iedereen voorzien van een flinke overdosis comedy. International Comedians verzorgt wereldwijd verschillende Stand-up Comedy shows. De line-up van 21 september 2013 ziet er als volgt uit:

Peter White is een Canadees met flink wat zelfspot. Hij vindt zichzelf uiterst hilarisch en met een uur durende show bij de Comedy Network, een nominatie voor Canedian Comedy Award en ook voor Writer’s Guild of Canada Award en verschillende gastrollen in miniseries, is het aan te nemen dat meer mensen dat vinden.

Paul Myrhaug heeft de Canadeese charismatische charmes en kan zonder moeite alle taboes een humoristische tint geven. Met flink wat podium en televisie ervaring is het voor Paul Myrhaug een koud kunstje om het publiek –huilend van het lachen- te laten smeken om meer.

Joe Eagan is de derde Canadeese comedian in dit rijtje. Met een engelstalige comedy club in Copenhagen en scherpe observaties verwikkeld in zijn ‘sit-down comedy’, kent hij de fijne kneepjes van het vak.

- - - - - - - - - -

Join us on Saturday, Sept 21 for the Grand Premiere of The Hague English Comedy Nights at SuperMarkt. Each show we welcome comedians from around the world who will all perform in English. 

Presented by: internationalcomedians.com

Our first show is very much Canadian themed with 3 comedians from Canada flying in plus some fantastic guest acts. 

Peter White (CAN) thinks he's hilarious. Other people seem to agree. Born in a small town in Nova Scotia, Canada, Peter has gone on to accomplish a lot in a short time. He recorded his own hour long Comedy Network stand up special, was nominated for Canadian Comedy Award and a Writer's Guild of Canada Award, and appeared in a TV miniseries with Pierce Brosnan. He's performed all across North America and Europe, including the prestigious Just For Laugh's international comedy festival in Montreal.

Paul Myrhaug (CAN) is born and raised in Alberta and now living in London. He lures in his audience with charismatic charm, turns around, and makes them laugh at things they shouldn’t. Fast wit at a slow pace leaves crowds in hysterics and begging for more. Paul tours internationally and has performed for hundreds of thousands of people live, and millions of people on television.

Joe Eagan (CAN) currently resides near Copenhagen and runs the English comedy club there. He specializes in touring around the world and performing for international groups with his unique ‘sit-down comedy’ show about life, culture clashes, and lots of other fun things – a maple syrup mix of observational humour you don’t want to miss.

Sand Vanroy (NL) is probably the fastest rising newcomer female star on the continental circuit. This queen of one-liners has an endless funny bone and she will have you giggling long after the show is over with her witty 1-2 punches and quirkiness beyond belief.

Zaal open: 15:30 | Aanvang: 16:00 Afgelast
zaterdag 21 september
boehmer.jpg

Boehmer

Electro | Dubstep | House

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- VANAF 00.00

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept 'Kruipend Naar Huis'. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- VANAF 00.00
woensdag 25 september
De Versafdeling

De Versafdeling

Audiodaycare, Magnavox Radio, Capgras & Project Bongo

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn

Audiodaycare
Energieke rock met dynamische overgangen en tweestemmige zang drijvend op een stevige ritmesectie. Met een nieuwe drummer en een dampende debuut EP onder de arm is de band klaar voor de volgende stappen. De Haags/Delftse band werd in 2009 geformeerd en heeft inmiddels ruim 50 optredens (oa Westerpop, Plein Open, Aangeschoten Wild) twee buitenlandse tours en de release van de goed ontvangen EP ‘Evolver’ op hun naam staan.

Capgras
Capgras is een GrimmPop band die zoekt naar vervreemding met "dynamiek" als kern van deze band. De combinatie van zachte sferische klanken met een afwisseling van scheurende gitaren wordt versterkt door elektronische klanken. De kraakheldere stem van de zangeres maakt dat het een melodieus geheel wordt, vol kritische teksten. Capgras trekt je mee hun wereld in en laat je niet meer los tot ver nadat de laatste noot gespeeld is.
Capgras kwam tot haar huidige vorm in 2011 en bestaat uit zangeres Sophie Platenkamp, gitarist Ruben van Wiggen, toetsenist Erik van Ittersum, bassist Emiel Schaap en drummer Art Pinto. Muzikale invloeden van Capgras liggen bij bands als Radiohead en Massive Attack. Ook wordt de band regelmatig geassocieerd met Portishead

Magnavox Radio
Magnavox Radio maakt sferische en energieke muziek die is geïnspireerd op new wave, indie en rock, en combineert daarbij een 80's geluid met een eigentijdse sound. Denk aan bands als The Killers, U2 en MuteMath. De band is opgericht in 2010. In 2011 zijn in eigen beheer enkele demo's opgenomen waarna in 2013 hun debuut EP "Made To Fly" is uitgekomen. De single "Treasure Chest" heeft airplay gekregen op onder andere 3FM. Magnavox Radio heeft in 2012 en 2013 op diverse middelgrote en kleinere podia opgetreden waaronder Tivoli de Helling, Paardcafé, Flavor Festival en recent in de 3FM studio.

Magnavox Radio bestaat uit:
- Luc Groen // zang en gitaar
- Jan Koedoot // gitaar
- Roelof Flierman // synths
- Bram Alblas // bas
- Quint Bonvie // drums 

Project Bongo

Dansbare Indie pop met ijzersterke hooks. Dat is Project Bongo.
Project Bongo is een vijfkoppige band uit Utrecht,
beïnvloed door acts als: MGMT, Miike Snow en Two Door Cinema Club. ...

De muzikanten van Project Bongo vonden op de Herman Brood Academie een klik door de gedeelde passie voor pop hooks en dance beats.
Met de zomerse sfeer op het podium speelde Project Bongo al bij 3FM, in het voorprogramma van The Mystery Jets en won de Kei van Amersfoort.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 26 september
Super Marked

Super Marked

Met: Dirty Priest

Soul | Hiphop | Funk

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen  gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: Dirty Priest
Dirty Priest, Schmutzi, Vieze Priester, Sale Prêtre, New Oldskool of gewoon Stijn. Deze man met vele gezichten en stijlen draait al weer de nodige jaartjes mee in de Nederlandse muziekscene. Begonnen als zanger en percussionist, raakte hij in 1996 verslaafd aan naalden en vinyl. Als DJ kan hij het best omschreven worden als een opgefunkte muziekprediker met allround skills, een enorm repertoire, waar een goede vibe en de funk centraal staan.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 27 september
rock a rail

Rock A Rail

Offical Pre-Party

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Op zaterdag 28 september is het weer tijd voor het vetste real street snowboard event van Europa, de Protest Rock A Rail presented by Monster Energy. Na twee zeer geslaagde edities zullen boarders uit heel Europa naar Den Haag komen voor de derde editie van de Rock a Rail. 
Wederom zal er een hele toffe set up met diverse rails neer worden gezet in het hartje van Den Haag. De Grote Markt zal omgetoverd worden tot een heus openlucht fun park! Het zal een unieke mix worden van snowboarding op hoog niveau, muziek en film. 
Momenteel worden de beste snowboarders geselecteerd voor deelname, afhankelijk van de hoeveelheid rijders zal het programma de week voor het evenement volgen.

Natuurlijk worden er ook weer vette pre- en afterpartys georganiseerd. Headliner hiervan is niemand minder dan de Groningse hip hop sensatie Dope D.O.D. ! 

Vrijdag 27 september:
21.30 - 22.15 Premiere Snowboard film “The Last Once by VideoGrass”
22.15 – 23.00 Premiere Snowboard film "Daggers" van Random Basterds 
23.00 - 23.30 Premiere Snowboard film "Periscoping" van Postland Theory 
23.30 - Late Trainspotters / Random Bastards Sound System

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 28 september
rock a rail

Rock A Rail

Offical After Party

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Op zaterdag 28 september is het weer tijd voor het vetste real street snowboard event van Europa, de Protest Rock A Rail presented by Monster Energy. Na twee zeer geslaagde edities zullen boarders uit heel Europa naar Den Haag komen voor de derde editie van de Rock a Rail. 
Wederom zal er een hele toffe set up met diverse rails neer worden gezet in het hartje van Den Haag. De Grote Markt zal omgetoverd worden tot een heus openlucht fun park! Het zal een unieke mix worden van snowboarding op hoog niveau, muziek en film. 
Momenteel worden de beste snowboarders geselecteerd voor deelname, afhankelijk van de hoeveelheid rijders zal het programma de week voor het evenement volgen.

Natuurlijk worden er ook weer vette pre- en afterpartys georganiseerd. Headliner hiervan is niemand minder dan de Groningse hip hop sensatie Dope D.O.D. ! 

Zaterdag 28 september:
15.00 - 21.00 Monster Energy Rock A Rail Official After Party!
22.00 - 23.00 DJ Winchester 
23.00 - 24.00 Dope D.O.D. 
01.00 - 02.00 Boehmer
02.00 - 03.00 DJ tba

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
zondag 29 september
Untitled-1.jpg

The Beatles versus The Stones

Voor wie ben jij?

Pop | Rock

Tickets Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 20.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Op 29 september barst de muzikale strijd los! Twee topformaties spelen alle bekende nummers van de The Beatles (door The Clarks) en The Rolling Stones (door The Stolling Rones), om zo voor eens en altijd duidelijk te maken welke band de meest fanatieke fans heeft. Dit wordt een avond vol nostalgie, sfeer, feest, sing alongs en competitie. Maak jezelf sterk voor jouw favoriete band! 

Zie hier het promotiefilmpje.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Entree: € 20.00 (excl. servicekosten) Tickets
Verder