zaterdag 01 september
Anne Soldaat

Anne Soldaat

Try-out show

Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Anne Soldaat is de voormalige gitarist van Daryll-Ann (1988-2004). Na het uiteenvallen van deze legendarische Nederlandse gitaarband richt hij de band Do-The-Undo op waarmee hij in 2007 een titelloos album uitbracht met daarop klassieke gitaarrock met invloeden uit de jaren zestig en begin jaren zeventig.

Ervaren als hij is, is Anne is misschien wel het meest op zijn gemak met een gitaar in zijn handen. Niet spelen is dan ook geen optie. Na het verschijnen van zijn veelgeprezen solo-album In Another Life (2009) tourde hij met zijn eigen band, om direct daarna het fundament te leggen voor het grote succes van Tim Knol.

Nu is het tijd voor een nieuw album van Soldaat zelf. Een onstuimig, stoer album dat alleen door Anne Soldaat gemaakt kon worden. Een album waarop je hoort dat hij zichzelf nog steeds weet te ontwikkelen als gitarist, zanger en songschrijver. Zijn muziek is catchy, melodieus en bij vlagen melancholiek.

Anne Soldaat bestaat live tijdens de komende toernee uit: Matthijs van Duijvenbode (Tim Knol, Johan), Bram Hakkens (Kyteman, GEM), Jeroen Overman (Tim Knol) & Maurits Westerik (GEM). Een soort all-star-band, van bevriende muzikanten die samen de nieuwe nummers ongetwijfeld tot grote hoogten gaat stuwen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 01 september
lavoi.jpg

La Voi

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi is tot nu toe voornamelijk te bewonderen geweest in Rotterdam. Als resident DJ is zij in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert.

Na Rotterdam is nu ook Den Haag aan de beurt. Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 05 september
Rave van Fortuin

Rave van Fortuin

Oh Oh Intro afterparty

van rock tot hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Na het succes van een aantal kneiterdikke, spontane en uitverkochte edities zet Rave van Fortuin de stijgende lijn door. Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Verzin hier een paar oudhollandsche spelletjes en nieuwerwetse disco-moves bij en je hebt een feest. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen en idiote spelletjes. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op 1 staat in ieders party-playlist. Het feest is aan zodra je door de deur stapt. Verkleed komen is een pré!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
donderdag 06 september
Shit is Bangin'

Shit is Bangin'

Hiphop | R&B | Soul | Funk | Breaks

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Shit is Bangin’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fenomeen. DJ’s DNS & EZD rocken al bijna zeven jaar deze non-stop funky, soulvolle hiphop party met beats, breaks & scratches door het hele land en putten inspiratie uit hiphop, soul, r&b, funk, rock, pop, reggae, dance en alles wat daar tussenin ligt. De DJ's draaien een onafgebroken mix van party-rockende breaks en (obscure) hits om op los te gaan, vergezeld door buitenaards scratchwerk. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 september
ducked ape logo

Ducked Ape (Bazen & Helden)

Club | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Ducked Ape, beter bekend als Bazen & Helden, is een electro-formatie bestaande uit Sjoerd Huissoon en Tim van Doorne. Met als thuisbasis Den Haag hebben de twee vanuit hier hun liefde voor electro ontdekt. Ze laten graag de trommelvliezen trillen en zijn dan ook vastbesloten elke locatie helemaal plat te draaien. Gekenmerkt door melodisch uitgevoerde muziek met sterke invloeden van dub/electro/techno, is hun geluid heel uniek te noemen.

Met de recente naamswijziging is Ducked Ape klaar voor een frisse en internationale start. Hun eerste release onder de nieuwe alias is hun officiële remix van DI-RECT nieuwe single 'The Long Way Home'. 

The future pace has been set. Monkeys are taking over!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 08 september
Kevin Bradley2

kevin bradley

Eclectic

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is die DJ. 
Van HipHop, R&B naar Drum & Bass en Dubstep met een vleugje Turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 13 september
screen_topshop_sep.jpg

Topshop

Disco | House | Pop | 80's

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Wat toch begonnen is met een avondje bier, groeide al snel uit tot een vruchtbare samenwerking. Het duo TOPLESS en het duo Sweatshop Soundsystem hebben hun verschillende stijlen op een hoop gegooid en zijn zo samen tot het schitterende TOPSHOP gekomen. Verwacht 80's Classics, House, Disco, Pop en heerlijke 90's Swingbeat. Als je dacht dat dat al genoeg voer voor handjes in de lucht was, dan nemen de heren elke keer weer een verassend instrument mee het podium op! Drumcomputer of effectenpedaal? Live vocals? We zien wel hoe gezellig het is! Dansen jullie ondertussen lekker je sokken los op TOPSHOP! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 14 september
John Paul Keith.jpg

John Paul Keith (USA)

Rock 'n roll | Rockabilly

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

John Paul Keith is een zinderende gitarist en zanger, maar ook het soort songwriter die moeiteloos fantastische melodieën en ongelooflijke lyrics samenbrengt. Hij is één van de helden van de hedendaagse rock ’n roll muziek en bracht vorig jaar zijn laatste album uit, genaamd "The Man That Time Forgot". De Volkskrant schreef al: “De hele Amerikaanse popgeschiedenis tot 1980 komt op dit ijzersterke liedjesalbum voorbij.” Popmuziek, maar dan wel op een eigengereide manier. We like it!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 14 september
Buster&Elle

Buster Shindig & Elle Bandita

Indie | Rock | Electro | Punk

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic! is een avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 15 september
spam!

Spam!

B-Merk's first strike

van alles wat

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Kruip jij steevast over de vloer bij schuimfeesten, moet jij wekelijks het hooi tussen jouw billen vandaan vissen omdat je alle schuurfeesten in de regio afgaat en hangt jouw bokito-pak standaard klaar voor de zaterdagavond? Dan zal dit alles overtroffen worden door de nieuwste tweemaandelijkse partyavond van de SuperMarkt: SPAM!

Tijdens deze avond trekken wij een blik vol knotsgekke, idiote dansmuziek voor jou open. Met een mix van alle denkbare foute feestjes gaat het van De Havenzangers tot Milli Vanilli en om naar de Vengaboys en Matthias Reim te gaan. Dit alles onder de bezielende leiding van het legendarische duo Ram Bam en Bronz Willis. Tot de vaste attributen kun je boa’s, vikinghelmen en neon bodystockings rekenen. 

Alle gekheid op een stokje: je mag natuurlijk zelf ook drastisch verkleed komen aanwaaien. Je kunt het zo gek niet bedenken: Tarzan, Village People of draag jij toch liever Lady Gaga´s meat dress? Diegene met het meeste lef en de bizarste outfit wordt gekroond tot koning/koningin SPAM! en gaat, naast deze eervolle titel, ook naar huis met een leuke verrassing! Helemaal losgaan dus, zonder dat iemand je nog maar zal herkennen de dag erna.

Dus ben jij compleet van de pot gerukt en klaar voor deze ingeblikte gekheid dan nodigen we je graag uit voor een heel wild feestje!

Dresscode: fout!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 19 september
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Smokin’Cadillac

Smokin’Cadillac bestaat uit vijf mannen met een passie voor de Blues. Hun roots liggen in het Westland/Den Haag en omstreken. De stijl is een mix van o.a. The Red Devils, Seasick Steve, Cream, The Black Keys, en ook oude legendes als Muddy Waters en Robert Johnson worden niet vergeten. Voortbordurend op oude tradities en blues stijlen proberen zij hun interpretatie van deze muziek in een pakkend nieuw jasje te steken.

When Logic Fails 

When Logic Fails is een vernieuwend dance-duo met stevige beats en live synths, gitaren en vocalen. Ze timmeren sinds 2006 hard aan de weg. In 2009 kwam hun eerste album uit bij het Amerikaanse Foulplay records. Tussentijds maakten ze prijswinnende remixen voor Amerikaanse, Canadese, Australische en Nederlandse artiesten. Hun muziek vertoont overeenkomsten met onder andere Soulwax, Trentemöller, Prodigy, Justice en Daft Punk. Hun tweede album, “A Countdown to infinity”, wordt in recensies geprezen. Ze werden onlangs gekozen tot Hollandse Nieuwe door VPRO’s 3VOOR12. De grenzen tussen pop, rock en dance vervagen, ook op het podium! When Logic Fails is een echte aanrader!

Passage (3VOOR12)

De nieuwe formatie Passages is samengesteld uit een aantal doorgewinterde muzikanten. Zanger/gitarist Sander van Staalduinen en bassist Philip Hannaart speelden samen in Sulphur en drummer Harvey Korsman is afkomstig van The New Veras. Sinds kort heeft ook gitarist Timon Hannaart zich bij de band gevoegd. De muziek is te omschrijven als Brits georiënteerde poprock. Melodieus, sfeervol en goed in het gehoor liggende songs zijn daarbij de ingrediënten. Ondanks het korte bestaan wist de band al de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland te behalen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 20 september
footsteppa.jpg

Footsteppa

Bass | Dubstep | Deep House | Hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Muzieklabel Footsteppa Records, niet vies van een zweterig feestje, brengt bass music naar de SuperMarkt. Dubstep, UK Funky, Drum 'n Bass en soort gelijke stijlen komen op deze avond voorbij. Energie, vette bassen en zweet is wat je kunt verwachten.

De laatste edities gingen keihard los! En vanavond is het weer zover. Footsteppa let's go!

Line up:
Seasons (Rinse.FM - UK)
C.O.N.E
MelleBEATS
DJ Shapeshifter
DMC
Emceepat
Ryan  

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 21 september
Bells of Youth 2

Bells of Youth

E.P. release

Indie | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Vijf prachtige dames, hypnotiserende samenzang op klanktapijten van een akoestische gitaar en een piano, ondersteund door simpele ‘to the point’ ritmes. Bells of Youth heeft het allemaal in huis. Ontstaan vanuit vriendschap is Bells of Youth een hechte groep waarbij de liefde voor muziek en het plezier van samen musiceren voorop staat. De intieme sfeer die ontstaat op het podium wordt gedeeld met het publiek, die voor eventjes onderdeel mogen zijn van de groep. Akoestische, meerstemmige indie popsongs met een retro randje is waar Bells of Youth garant voor staan. Afgelopen periode is Bells Of Youth bezig geweest met het schrijven van nummers en het opnemen van hun E.P die vanavond aan het publiek wordt gepresenteerd. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 21 september
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, hiphop, soul, indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 22 september
Mark foggo 2

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Mark Foggo maakt snelle, harde en catchy feel-good muziek en is een van werelds bekendste namen in ska. Oorspronkelijk afkomstig uit Liverpool startte hij op veertienjarige leeftijd als punk gitarist. Hij verhuisde al snel van Liverpool naar London om een carrière in de muziek na te jagen. Via London kwam Mark Foggo uiteindelijk in Nederland terecht waar hij zijn eerste low budget single ‘New Shoes' opnam. Later nam hij met Mark Foggo & The Secret Meeting het album ‘Speeding My Life Away’ op. Het album werd in Nederland een commercieel succes en werd gedraaid op radio en tv.

Mark Foggo verzamelde een nieuwe groep muzikanten om zich heen, Mark Foggo's Skasters genaamd. Hij nam in 1987 het harde ska album ‘Ska Pig’ op. Dit album zorgde voor een overweldigende Europese en daaruit volgende wereldwijde doorbraak als ska artiest. Mark Foggo begon met het spelen van een groot aantal shows door Europa en bouwde een grote groep loyale volgers op. Het album is daarna door MTV bestempeld als een klassieker en mijlsteen in het ska genre.

Hij heeft door de jaren heen wereldwijd bekendheid verovert met zijn ijzersterke, entertainende en overweldigende live shows. Na ‘Ska Pig’ zijn er nog zo'n 9 full lenght CD's en een reeks aan EP’s en singles uitgebracht. Zijn laatste album ‘MAD’, uitgebracht in 2010, laat vele muziekstijlen zien en bizarre songwriting skills. Hij gaat van Britse Ska naar zuidelijke Rockabilly en van Punk naar Poprock. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 22 september
leroy joy 2 (Small).jpg

Leroy Joy

Ecletic | Uplifting | Edits | Dance

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Leroy Joy won tien jaar geleden de Nederlandse dnb award voor beste opkomende DJ. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan, zo ontstond het alter ego Leroy Joy. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden. Verschillende stijlen zullen deze avond voorbij komen maar Leroy Joy weet er altijd één geheel van te maken. Nooit saai en gegarandeerd dansen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
dinsdag 25 september
Brace for impact

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Grote Markt, ACKU en verschillende Haagse DJ’s hebben de handen ineen geslagen om nog een laatste keer een goed feest neer te zetten voor AMREF Flying Doctors. Op deze avond zullen onder andere DJ Thilo, Jamie Westland, MC Issy Billy the Kit, Convoi Exceptional en Big Booming Bart hun plaatje draaien voor de wederopbouw van Zuid-Soedan.

Sinds 21 september 2011 vliegt de stad Den Haag voor een project van AMREF Flying Doctors in Maridi, Zuid-Soedan. Het project omvat de renovatie van het lokale ziekenhuis en de opleiding van lokale mensen tot arts. Inmiddels is hier al een aardig bedrag voor opgehaald. Meer informatie is te vinden op www.denhaagvliegt.nl

Dinsdag 25 september 2012 is de officiële afsluiting van de samenwerking tussen Den Haag en AMREF. Met de nummers, plaatjes en mixes van verschillende Haagse DJ’s gaat Den Haag landen met een mooi geld bedrag. Dus wees erbij en “Brace for Impact”!

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 26 september
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

The Wait

The Wait is een jonge, vierkoppige, 'Westlandse' Rockband met Britpop en New Wave-invloeden. In februari 2012 heeft The Wait zijn EP "Exhibition of Superstition" opgenomen, die sinds 31 maart via onze Bandcamp gratis te downloaden is. De live-shows zijn energiek en spontaan.

Steady New Sounds 

Neem jaren ‘60 rock 'n roll, voeg een vleugje Arctic Monkeys,  Radiohead en Red Hot Chilli Peppers toe en breng dit op smaak met muzikanten uit totaal verschillende muziekstijlen. Mocht u nu al willen proeven dan smaakt het naar Rock ‘n’ Roll met een vleugje Blues en Funk. Als laatst voegt men nog een herkenbare outfit toe en het resultaat is: een afwisselende show vol energie. Steady New Sounds stond onder andere al in het voorprogramma van Splendid, The Medics, Destine en The Kik. 

I'm Not Mukowski (3VOOR12)

I’m not mukowski is het alter ego van Jochem Meijer. Niet de grappenmaker, maar de singer-songwriter. De Haagse singer-songwriter laat zich inspireren door Elliott Smith, Badly Drawn Boy, dEUS en The Beatles. Met zijn titelloze debuut-EP uit 2011, een “ingetogen droomplaat”, wist hij een flinke stap in de goede richting te maken. I’m not mukowski behaalde de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland, deed mee aan de Popronde, werd 3voor12 Hollandse Nieuwe en stond op het Walk The Line festival.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 27 september
Sized

Yonkers

Hiphop | R&B | Soul | Beats

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Met veel bombarie doen ze het over het algemeen niet. Hoeft ook niet. Het is immers een donderdagavond, de kwaliteit is known en de naam nog maar net op het netvlies. YONKERS is terug op donderdag 27 september. 

Dit keer met LADY BEE. Ze begon ooit als Drum and Bass MC ten tijde van de Mazzo en de Blazin Beats. Na al het podiumgeweld als MC te hebben doorstaan is het nu tijd voor haar om echt te gaan pieken als DJ. Als MC snapt ze als geen ander wat een goede set is.

Sam Rafael brengt de Haagse Brazilian swag on wax. Deze goedlachse favoriete schoonzoon is van veel markten thuis. Draaien doet hij niet sinds beatport en USB sticks, dus kom checken.

F Super is de gedoodverfde host voor al uw feesten en partijen. Vooral bekend van Girlslovedjs en Tiktak bijvoorbeeld. Met Quinten909 doet hij ook zijn eigen muziek onder de naam Super909 Zeker iets nieuws.

Oost Indisch Doof maakt deze donderdagsoos af. Als DJ's nog slipmats zouden gebruiken waren die van deze boys van Batik. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 28 september
The Fudge

The Fudge

Alternative | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Samengebracht door toeval beginnen zes man op een winteravond in 2009 aan een muzikaal avontuur. The Fudge is geboren. Diversiteit is één van de grote krachten van de band, zo heeft ieder bandlid zijn eigen muzikale achtergrond. The Fudge duikt gewapend met een batterij aan instrumenten, effectenbakken en energie op de vaderlandse podia, met een mix van Rock, Balkan, Folk, Pop, Psychedelica en Ska. Zelf noemen ze het Magnetic Rock: Hard, strak en dansbaar.

Ze wonnen een wedstrijd waarmee ze mochten spelen op de Haagse Koninginnenach, de MakeMoreMusic prijs en de MCN publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland (waar ze ook nog de 2e plaats bereikten). Het leverde de band de reputatie op een overdonderende live act te zijn met zichtbaar veel speelplezier.  

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 28 september
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Rock | Mashups

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 29 september
KiT

KiT (Kuenta i Tambu) & PhillyM

Tambutronic sessions

Tambutronic

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 7.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Het eigen geluid van Kuenta i Tambú wordt geïnspireerd door de traditionele Afro-Caribische muziek uit Curaçao en dance muziek uit Europa. In het Papiamento betekend Kuenta i Tambú "Verhalen en Drums". Dat laat zich weer vertalen in hypnotiserende beats, humoristische hoogtepunten en het schitterend percussieve samenspel tussen de bandleden. De band heeft een slim evenwicht gevonden tussen elektronische samples, aanstekelijke ritmes gespeeld door rituele tambú drums en de zangpartijen. Sommigen noemen het Globale Bass, anderen Tambutronic maar één ding is zeker: het is een wilde, kleurrijke explosie van energie!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 7.50 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 29 september
DJ

Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder