donderdag 01 september
Wildgroei.september.

Wildgroei

Dj's Wolvvves & Cursed P + Vj Veemee

Electro | Dubstep

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 22:00

Supershare

Nieuwe dansavond in de SuperMarkt met vette electro-beats en ranzige mixen, waar je kunt chillen en creativiteit kwijt kunt!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 02 september
foto bonnevilles.jpeg

The Bonnevilles (UK)

Support: DUF

Blues | Garage | Punk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Bonnevilles

The Bonneville zijn een tweekoppige freakshow afkomstig uit Noord-Ierland. Andrew McGibbon Jr. en Chris McMullan brengen met brute kracht surf, rockabilly, blues, punk en rock ’n roll.. The Bonneville’s geven keihard gas waarbij remmen geen optie is. Een onstuimige mix van zware gitaar en oer-heavy drum bewijzen een uniek en origineel geheel te vormen.

DUF

De drie leden van de Haagse band DUF hebben elkaar gevonden bij een seizoen van Ready to Play. David (zanger, gitarist) en Uli (drums) waren op zoek naar iets nieuws en vonden het antwoord in Blues. Bassist Frank maakte de band compleet en het ontstaan van DUF was een feit. De bandnaam is afgeleid van de drie eerste letter van de namen David, Uli en Frank.

Hun muziek is te omschrijven als Blues met genoeg Dirt en Punch zodat je er vies van gaat kijken. Ze zijn begonnen met het spelen van Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan covers. Maar DUF wilde meer. Het eerste eigen nummer ‘Train of Life’ kwam daarom al gauw om de hoek kijken.

Gewapend met eigen liedjes en Bluescovers is DUF van plan Den Haag weer om te toveren in een Bluesstad. It’s Blues, it’s Dirty, its’s DUF!!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 02 september
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 03 september
DelaSarge2

DeLaSarge

Onbeperkt dansen

Soulful | Eclectic

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Met enige flegmatiek maar altijd soeverein plaatst DJ delaSarge al jaren het vege lijf achter menig draaitafel op diverse continenten. Na een mislukte toer langs vele Eskimo-gebieden waar hij koeltjes werd ontvangen, staat hij vanavond weer veelzijdig en popelend met beginners-enthousiasme achter de draaitafels in de Supermarkt !

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
donderdag 08 september
foto9.jpg

Boehmer + Billy Burki

Electro | Fidget | Bassline | Edits

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept “Kruipend Naar Huis”. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag.

Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Billy Burki uit Den Haag, met slechts 19 jaar op de teller, een resident van Kruipend Naar Huis, erg actief in de studio, krijgt met zijn mix van Disco, Funk en Electro zelfs de meest stijve hark aan het dansen, heerlijk!

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 09 september
_MG_2976_small.jpg

The Bohemes

Album release

Indie | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Vier Haagse schoolvrienden nemen je mee in de wereld van ‘The Boheme’ en staan garant voor een wervelwind van geluid en een arsenaal van catchy songs. The Bohemes brengen indierock volgens het Arctic Monkeys-principe. Ofwel: je geesteskindjes in vliegende vaart en met de nodige agressie uit de gitaren laten knallen. The Bohemes releasen hun langverwachte album genaamd 'To The Ears Of The Night' in de SuperMarkt en zijn klaar om in hun thuishaven een knallend optreden weg te geven!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 10 september
80\'s 90\'s 2

80's & 90's met Rog, Sjaak en iemand

Niets is te gek en alles mag

Disco | House | Rock | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & iemand!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
donderdag 15 september
tika_pers_1 small.jpg

Tika

Marien Dorleijn (Moss) & David Pino

Rock | Folk | Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Op uitnodiging van 'In a cabin with' trokken Marien Dorleijn en David Pino (frontmannen van respectievelijk Moss en El Pino & The Volunteers) afgelopen januari naar het Canadese La Peche om daar met lokale muzikanten een album te maken. Het resultaat combineert het beste van Marien en David, zwaar beïnvloedt door de omgeving en de locatie waar de opnames plaats vonden. Ver van huis, ver van de bewoonde wereld, in een blokhut, en met een buitentemperatuur die ver onder het vriespunt bleef (ruim dertig graden celsius onder het vriespunt!). Tika is het resultaat van deze expeditie en het begin van een samenwerking die als agenda's, omstandigheden en het noodlot het toelaten zomaar nog eens een vervolg kan krijgen.

Tika dankt haar naam aan een jonge zwarte Labrador die de de opname sessies van begin tot einde heeft bijgewoond. Een mascotte. Deze Labrador zelf is vernoemt naar tequila. Het sfeervolle geluid is onlosmakelijk herkenbaar van de bands waar Dorleijn en Pino doorgaans bekend van zijn, maar het geheel is meer dan de som der delen. Vocaal blijken de twee elkaar niet alleen aan te vullen maar ook tot nieuwe hoogte doen stijgen. Bij vlagen vriendelijk, maar ook venijnig. Soms neigend naar country en folk, maar vaak ook stevig rockend. Bij vlagen weemoedig, maar altijd optimistische en hoopvol.

Zoals gezegd werden Marien en David, voor de gelegenheid bijgestaan door een lokale, dus Canadese ritme sectie. Julian Brown, van onder meer Feist en Apostle of Hustle speelt bas en Blake Howard van GUH en Rock Plaza Central, speelt percussie en drums. Voor de  live shows pakt Ap (El Pino & The Volunteers) de bas op en drumt Finn Kruining (Moss).

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 15 september
No Boys Allowed 2

No Boys Allowed

Only girls behind the weels of steel

Party | Club | Pop | Hiphop | Uplifting

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 16 september
Leroy Rey.

Leroy Rey

Soulful Eclectic

Soul | Hiphop | Eclectic

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait.

Op de wereld gekomen in 1974 werd deze toen kleine jongen al volledig gegrepen door alles wat muziek was en om die reden door familieleden ‘geïndoctrineert’ met albums van artiesten zoals Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Third World, The Beatles, Sergio Mendes en nog veel meer. Dit is uiteindelijk de basis van zijn veelzijdigheid gebleken. Begonnen als DJ in 1992 was hij ook één van de oprichters van hiphopband ‘The Proov’ en produceerde zes tracks voor hun zeer goed ontvangen debuut-album “Traditions” (2000). Ter ondersteuning van het album werd een complete live-band (met Leroy op percussie) uit de grond gestampt, dat de ronde deed langs vele festivals, waaronder ook North Sea Jazz en (tweemaal) Lowlands. Uiteindelijk zich meer te willen focussen op DJ’en, stapte hij uit ‘The Proov’ rond 2002, om zodoende meer tijd te hebben voor het ontwikkelen en deel uit te maken van andere mogelijkheden en concepten, zoals Wicked Jazz Sounds en Risk Sound System. Laatstgenoemde is een ‘Real House’ collectief, dat in 2008 “The Sound Is Yours” uitbracht, met een remix van Kerri Chandler die de House Community op z’n kop zette, met een nr.1 hit op Traxsource en een top 10 hit in Belgie tot gevolg. Een USA tour die de crew langs legendarische clubnachten als Louie Vega’s “Roots” in New York en Marques Wyatt’s “Deep” in L.A. bracht, was de kroon op het werk.

Wicked Jazz Sounds is weer van een hele andere orde: een jazz-meetsdance platform, een wekelijkse clubnacht met zowel DJ’s als livemuzikanten dat z’n vaste thuishaven vond in de Sugar Factory (A’dam) in 2005. Met Leroy als één van de voornaamste residents groeide Wicked Jazz Sounds uit tot grote hoogtes, resulterend in optredens op (alweer) North Sea Jazz en Lowlands, maar ook Duitsland, Italie & USA. Naast dit alles is hij ook al jaren resident van diverse andere clubs in het land, waaronder Jimmy Woo (Amsterdam) en Cordes (Den Bosch), beide sinds 2004.

En alsof dat nog niet genoeg is, is Leroy inmiddels ook weer bandlid, als DJ/percussionist en producer voor de nieuwe incarnatie van wat eens ‘The Wicked Jazz Sounds Band’ was (naam nog onder constructie.)
Kortom, niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zo gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten. Dus wanneer je z’n naam ziet staan, ga dan zeker checken. You won’t regret it!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 17 september
LucyIris_SilverLining.JPG

Lucy Iris

Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Lucy Iris werd 28 jaar geleden als Jennifer Horne geboren in Jacksonville, Florida, waar zij ook opgroeide. Al op haar vijfde begon Jennifer met het meezingen van (country)liedjes op de radio. Nadat ze tijdens een zomerkamp op een podium werd gezet, was haar liefde voor muziek een feit. 

Het zaadje was geplant. Ze deed auditie voor Douglas Anderson School of the Arts, werd aangenomen en volgde daar twee jaar lang lessen. Mede door een zomervakantie in Tennessee werd haar voorliefde voor countrymuziek bevestigd; door een demo kwam ze in contact met een boeker van grote concerten in Florida. Zo kon het gebeuren dat de 16-jarige Jennifer regelmatig voor 40.000 man publiek stond, in voorprogramma’s van grote countrynamen als Shania Twain, Vince Gill en Martina McBride. Vervolgens won ze ‘even’ de nationale talentenjacht Colgate Country Showdown, die eerder winnaars opleverde als Leann Rimes en Billy Ray Cyrus. 

Een nieuwe impuls vond ze in de dance; met producer Terry Grant scoorde ze een hit met de track I’ll Kill You. Al snel kwam ze in contact met het Amsterdamse producersduo Lost Orchestra, onder andere bekend van 16 Bit Lolitas, dat haar leven zou veranderen. “Zij waren onder de indruk van mijn stem en nodigden me uit in hun studio. Dat beviel zo goed dat ik een maand later al naar Nederland verhuisde.”

Dat is inmiddels vijf jaar geleden en de tijd tussen toen en nu bracht ze grotendeels in de studio door. “Ik heb hard gezocht naar een geluid dat me inspireert; een eigen stijl van zingen en schrijven. Ik denk dat muzikale smaak gevormd wordt in je vroege jeugd, als je voor het eerst met muziek in aanraking komt. Bij mij gebeurde dat in de jaren tachtig, en daar doet mijn sound me aan denken.” Hoewel ze het moeilijk vindt haar muziek te benoemen (“in ieder geval pop/rock”), schudt Jennifer haar invloeden zo uit haar mouw: “David Bowie, Fleetwood Mac, vroege Madonna (met de nadruk op ‘vroege’!), Cindy Lauper, The Bangles, The Cure en oude U2.”

Als Lucy Iris hoopt ze een plekje te veroveren tussen de sterke vrouwen in de muziek. “Ik wil geen liedjes van anderen meer zingen. Ben er nu ook achter dat het niet gaat om de trucs die je met je stem kan doen, maar om het praten over dingen. Verhalen vertellen. Onderwerpen behandelen waardoor andere mensen dingen herkennen en daarin niet meer alleen zijn. Door de nummers zelf te schrijven, houd ik de lijnen met mijn publiek zo kort mogelijk en dat is belangrijk. Misschien vindt iemand met een probleem, emotie of gedachte bijval in mijn muziek. Dan is mijn doel bereikt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 17 september
Leroy Joy 4

L3roy Joy

Sexy eclectic

Hiphop | House | Electro | Indie

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
woensdag 21 september
Kolder in je kop4.2

Kolder In Je Kop

Met Roel C. Verburg, Patrick Meijer en Tex de Wit

Stand Up Comedy

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Entree: € 6,-

Supershare

De woensdagavond is meestal een avond dat je wel wat anders wilt dan nutteloos bankhangen, Het is nog geen weekend maar toch voel je de kriebels om iets te ondernemen. 'Kolder in je kop', op de woensdagavond breekt de week doormidden en geeft je nieuwe energie. De SuperMarkt biedt je de beste cabaretiers, gezelligste vibes en de mooiste locatie. 

Na een korte zomerstop is het nu tijd voor Roel C. Verburg, Patrick Meijer en Tex de Wit om het podium van de SuperMarkt te betreden. De avond zal worden gehost door Justin Verkijk, bekend van zijn wekelijkse column in NL70 en zijn radio programma op Den Haag FM 92.0.

Roel C. Verburg, gewapend met een gitaar, weet als één van de weinige muziek te combineren met krachtige en solide comedy met een originele invalshoek. Moeiteloos hilarisch liedjes achterstevoren praten is ook één van Roel zijn specialiteiten. Patrick Meijer is ook geen standaard stand-up comedian. Met gemak vindt hij de ultieme grappen en deelt hij zijn hersenspinsels met het publiek wat vervolgens tot de meest bizarre situaties leidt. Tex de Wit treedt pas sinds begin dit jaar op maar heeft door zijn journalistiek achtergrond, werkzaamheden bij de televisie en zijn passie; schaken, genoeg stof om zijn humoristische blik op de wereld te werpen. Door zijn lengte van twee meter zie je hem al van verre aankomen. Zo niet zijn grappen, die komen altijd onverwacht.

En als dit alles nog niet genoeg is voorziet DJ Matt Beiendorff je verder de gehele avond van lekkere soul en funk plaatjes!

Tickets worden aan de deur verkocht.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6,-
donderdag 22 september
Superficial flyer 2.1

Superficial

Kevin Bradley & Snelle Jelle

Madskills | Sexy | Hiphop | Old school

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Omdat het afgelopen keer zo vet was gaan we het gewoon dunnetjes over doen. Voor deze editie is Snelle Jelle er gewoon weer bij. Gewoon longside the Kevin Bradley, gewoon gratis entree, gewoon met jullie, het leukste publiek van Den Haag, gewoon de beste hip hop + R&B in je lokale Supermarkt.

A Tribe Called Quest - Busta Rhymes - Drake - Lil Wayne - Fat Joe-Big Boi - Kanye West - Jay Z - Guru - The Notorious B.I.G. - Snoop Dogg - Mos Def - Common - The Roots - The Pharcyde -Jurassic 5 - Das EFX - J Dilla

Zodat je gewoon kan mee rappen op al je favorite classics en future classics..

Gewoon.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 23 september
Leroy Rey.

Leroy Rey

Soul | Hiphop | Eclectic

Gratis Zaal open: 16:32
Aanvang: 16:32

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait. Hij is niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zeer gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten.

Zaal open: 16:32 | Aanvang: 16:32 Gratis
vrijdag 23 september
Gabriel5.jpg

Gabriel Self

Eigenzinnige popmuziek

Alternative | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Popmuziek zoals popmuziek in de zomer van 2011 zal moeten klinken. Dat is in een notendop wat de in Nederland woonachtige songwriter van Londense origine Gabriel Self voor ogen zal hebben gehad toen hij begon te schrijven aan zijn album, dat medio 2011 zal verschijnen in eigen beheer. Na interessante één-tweetjes met DJ DNA en Dem Slackers, is het hoog tijd om op eigen kracht de podia te betreden met eigenzinnige popmuziek die puntig is, niet gekunsteld, en immer inventief en sfeervol.

Door analoog op een prettige manier met digitaal te laten botsen, verenigt Gabriel Self het beste uit diverse werelden. De warme klank van laidback trip- en hiphop-beats, subtiel verweven invloeden van Beck, Zita Swoon en Gomez en een rode draad die gestalte krijgt door een stem die met spottende teksten naar Damon Albarn knipoogt en moeiteloos switcht tussen dromerige zang en naar Massive Attack neigende slow-rap van een man die te kennen geeft zelf vooral naar The Beatles te luisteren.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 23 september
Le Pipe Elitair

Le Pipe Elitair

Spike & Vince

Beat | Rock | 60's

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Spike en Vince (Di-rect) draaien onder de noemer ‘Le Pipe Elitair’ de lekkerste 50’s/60’s/70’s beats.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 24 september
BaszTodaysArt

BASZ @ TodaysArt

Drum 'n Bass | Electronisch | Dupstep

Tickets Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,00 aan de deur

Supershare

Tijdens TodaysArt 2011 organiseert BASZ (spin-off van het welbekende HAAGENBASZ) een speciale avond in de SuperMarkt met jonge en opkomende dj’s en muzikanten uit de Haagse regio. BASZ kennen we natuurlijk ook van het twee-maandelijkse SuperBASZ feesten in de SuperMarkt en ook deze avond beloofd de stad op haar grondvesten te laten schudden.

Loyu

Toen zanger Baiba Joerkevitsj samen met Clipslice een optreden tijdens Plein Open Festival ’11 verzorgde werd daarmee ook het duo onder de naam Loyu geboren. Loyu geeft voor beide muzikanten met totaal verschillende achtergronden een geheel nieuwe richting aan.

De muziek die ze maken is voornamelijk elektronisch en varieert van zacht tot intens lyrische atmosferen, industriële beats en soundscapes. 

Generate

De muziek die Generate genereert uit de speakers is als een hyperactieve mix van Drum ’n Bass, Dupstep en IDM. Niet alleen bas en ritmische vibes vinden hun weg in zijn muziek, ook de atmosferische melodieën voegen zich samen op de voorgrond. Live speelt hij midi-keyboard en past effecten toe met Ableton.

Generate maakt innovatieve muziek door verder te kijken dan bestaande grenzen en werkt nou samen met andere muzikanten.

The Specialist

Ruben van Dort oftewel The Specialist is een 19-jarige DJ en producer woonachtig in Den Haag. Ruben richt zich vooral op Dubstep en aanverwante genres, maar hij is ook zeker niet onbekend met Breakcore, Jungle en Drum ’n Bass. De geluiden die hij produceert zijn het beste te omschrijven als deep en dirty.. verwacht zware bass en onthutsend beats. 

Rät N Frikk

Rät N FrikK is een Electronic Dance & Breakbeat live act, altijd opzoek naar nieuwe grenzen en waar mogelijk verbreden ze die grenzen

FrikK op zijn laptop en controllers, Rät on the mic. Samen brengen ze het feest naar een climax met een overweldigen sound en energieke live performance, vaak vergezeld door diverse live muzikanten.

Tech Chic Design

Electro en Dupstep gevoed met Techno is de beste omschrijving van Tech Chic Design, het  project van Room 01 recordings’ label manager Anduo Lucia. Tech Chic Design heeft een achtergrond in de Drum ‘n Bass door zijn GRINteck project maar verbreedt nu zijn horizon door zich te storten op de wereld van Rave.

VJ Differenc  

Ferenc Molnar is sinds het begin  resident VJ voor Haagenbasz, Basz en Superbasz. Recent is hij afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in de richting fotografie en is nu bezig met nieuw werk en veel toekomstige projecten. 

Entree is gratis met een TodaysArt bandje, te koop op www.todaysart.org.  Je kunt ook alleen naar de SuperMarkt voor €3,00 (kaartjes aan de deur te koop).

 

 

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,00 aan de deur Tickets
woensdag 28 september
Absinthe Film premiere Afterparty

Absinthe Film premiere Afterparty

Met The Sexual Reproductive Systems en DJ Paullie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Rock | Rap | Dubstep

Na de snowboard film première party van Absinthe Film in het Filmhuis zal in de SuperMarkt de afterparty plaats vinden met live-music en DJ's.

The Sexual Reproductive Systems (S.R.S.) weten als geen ander hoe ze hun publiek tevreden moeten stellen. Uplifting composities, schreeuwende gitaren en snaren die nooit lijken te eindigen zorgen ervoor dat je keer op keer de piek bereikt. Het is alsof Rock, Rap en Dubstep altijd al bij elkaar hebben gehoord. Met als doel de zaal compleet los te laten gaan om zo de sexual revolution los te laten barsten. Want reproductie is tenslotte waarom we hier allemaal zijn, toch?

Met DJ Paullie wordt er stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast geweest op de Nederlandse stranden en ook de SuperMarkt heeft hij al een keer mogen verblijen.. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 29 september
jacob juwelier 1

Jacob de Juwelier & MC Goudklomp

only the real deal

Electronisch | Eclectic | Dupstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:30

Supershare

In de dagen van Robin Hood en Indiana Jones stonden Jacob de Juwelier en Mc Goudklomp vooraan als het gaat om glimmende objecten. Bij het openen van de sarcofaag van Toetanchamon waren ze aanwezig. Zo stonden zij ook aan de wieg van de diamanten business in Antwerpen en andere malafide zaken. Toch was het de muziek die bleef trekken.

Jacob besloot zich weer bij zijn oude Klezmer band te voegen en ging op tour in o.a Turkmenistan, Litouwen en omstreken.
Mc Goudklomp scoorde in deze tijd zelfs 3 nummer 1 hits in de congolese hitparade. Toch bleven de glimmertjes trekken.
En kwamen kwamen zij in donker na jaren weer samen om de slag van hun leven te slaan.

Door verkeerde contacten en omkopingen werd het gouden duo door interpol in Cuba opgepakt. Na een aantal jaren te hebben gezeten in Guantanamo en andere vakantie bestemmingen voor zware jongens besloten zij de juwelen aan de wilgen te hangen en hun muzikale carriere een impuls te geven.

Denk qua geluid bij dit duo aan Shaka Zulu die na het horen van Bach onder invloed van paddo's een sampler heeft geruild voor wat ivoor en een paar huiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
vrijdag 30 september
Ngobo_foto compr.jpg

NGOBO NGOBO (DUI)

Support: Stampede

Rocksteady | Ska | Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

NGOBO NGOBO

Al meer dan 15 jaar een van de meest populaire Duitse ska bands. Als pioniers van de rocksteady
speelden een beslissende rol in de ontwikkeling van ska in de jaren negentig. 

Het geluid van NGOBO NGOBO is uniek! Two tone ska en vette reggae beats leggen de basis voor verrassende catchy tunes. 

De band speelde al ruim 400 concerten in heel Europa waaronder in Rome, Parijs, Berlijn en Amsterdam. In 2007 tourde ze zelfs naar Azie waar ze de Japnners verblijde met een tour.

Rocksteady fans opgelet! NGOBO NGOBO is niet te missen! Een van de beste ska bands van de Europese scene in de SuperMarkt. 

Stampede

1. a sudden, wild rush of animals stampeding.
2. a sudden rush by a lot of people who all want to do the same thing or go to the same place.

Kortom; een op hol geslagen kudde. Een omschrijving die de Utrechtse ska-band en met name de fans eer aan doen!

Stampede ontstond in 2005, toen de gitarist en drummer van de voormalige skaband Tiny Tones een nieuwe formatie besloten samen te stellen. Al snel wisten ze zich omringd door een wervelende blazersectie, bestaande uit trompet, trombone en saxofoon. Bovendien voegde zich een energieke basgitarist bij de groep. De komst van toetsenist Mark Scheurkogel, in het begin van 2006 vervolledigde Stampede tot het zevental.

In de lente van 2010 besloot zanger en gitarist Erik Jagersma en drummer Rene Steentjes te stoppen met Stampede.
Met de komst van de nieuwe drummer Eugene Bakker, en de all-round gitarist Ricardo de Wilde kon de band gewoon blijven bestaan. In de zomer van 2010 werd Stampede versterkt met de komst van zanger Florian Roman. Zijn komst resulteerde al snel in nieuwe nummers. Uiteindelijk heeft ex-metal gitarist JanWillem van Ginkel zich ook bij Stampede gevoegd. Stampede heeft dus inmiddels een nieuwe bezetting, nieuwe nummers en nieuwe energie gekregen! Met andere woorden "pleasure guarantee!!".

Stampede heeft al veel succes gehad! En met hun nieuwe maar karakteristieke sound zal het niet lang duren voordat de menigte weer zal veranderen in een dansende massa!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 30 september
paullie.jpg

DJ Paullie

Pop | Electro | Rock | Reggae | Dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
Verder