dinsdag 01 oktober
Politiek Cafe

Politiek Cafe

Laat horen, die mening!

Debat | Funk

Gratis Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Supershare

Politiek en muziek: daar staat het politiek cafe voor. De afwisseling tussen drie verschillende actuele onderwerpen en een funky band, maken dat dit Politieke Café uniek is in zijn soort. Geen stoffig gedoe maar veel debateren mét een doel. D66 en Poppodium SuperMarkt nodigen verschillende politici uit die graag willen horen wat er echt leeft in Den Haag.
Op de editie van dinsdag 1 oktober zal o.a. de wethouder van Onderwijs (Ingrid van Engelshoven) aanwezig zijn bij het debat. Hiernaast zal funkband Tune de live muziek verzorgen.
De onderwerpen die worden aangesneden zijn:

- Uitgaan in Den Haag
- (Studenten)woningen in Den Haag
- Kwaliteit van onderwijs in Den Haag 

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:30 Gratis
woensdag 02 oktober
TSSSS

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Elke eerste woensdag van de maand zal de SuperMarkt het epicentrum zijn voor alle singer-songwriters in Nederland en ver daarbuiten. De SuperMarkt organiseert samen met The Secret Singer-Songwriter Society een gloednieuwe avond:    The Secret Singer-Songwriters Sessions.

Tijdens de sessies zullen er 12 artiesten allemaal een kort optreden geven en hun mooiste drie nummers laten horen.  Als je van singer-songwriters houdt, kom dan zeker iedere eerste woensdag van de maand naar de SuperMarkt.

De line-up van de eerste editie:

 • Ron Lindeman
 • Lieve Kika
 • Mak Wolven
 • Marjory Qwen
 • Tom Krikke
 • The Monotrol Kid
 • Yvet Jody
 • Frank Doesburg
 • Jara Holdert
 • Writersday
 • Fantine Tho
 • Gijs Hietkamp & Co
Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 03 oktober
Sorry, come again 2.jpg

Sorry, Come Again

EP release

Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Sorry, Come Again is een pop band uit Den Haag. Nadat de drie jongens in juni 2013 hun eerste single op iTunes uitbrachten, zijn ze enthousiast doorgegaan met schrijven en staan zij nu op het punt om begin oktober 2013 hun eerste EP uit te brengen. Met invloeden als de Ben Folds Five en Tom Odell zijn van Sorry, Come Again niet alleen zwoele meezingers te verwachten. 
Nadat begin 2013 de band zonder gitarist kwam te zitten leek het even klaar te zijn, maar deze jongens zijn niet te stoppen. Al snel was de eerste single 'Morning Sun' geschreven, opgenomen en gepubliceerd, met als resultaat nr. 64 in de iTunes top 100, en 33 in de iTunes pop top 50. Bijna meteen volgde opnames van de 'Stop and Stare EP' die begin oktober 2013 uit zal komen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 03 oktober
Super Marked

Super Marked

Met: DJ Fano

House | Eclectic | Urban

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen  gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 04 oktober
Honningbarna

Honningbarna (NO)

Punk | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Vijf jongens met een hoog ‘ideale schoonzoon’ gehalte die keiharde, pakkende punk maken. Klinkt dat onmogelijk? De vijf ‘Honingkinderen’ van Honningbarna bewijzen het tegendeel! Rauwe punk, Noorse teksten, een Cello-spelende frontman en een gigantische energieke passie voor muziek: deze band is live een werkelijke lust voor het oog.
Met optredens op onder andere het Eurosonic Noorderslag, Rosrock en Festival de-Affaire en de Spellemannsprisen (Noorse Equivalent van de Grammy) op zak, heeft deze band al flink wat sporen verdient. De eigenzinnige sound van Honningbarna wordt dan ook regelmatig in het rijtje geplaatst van The Hives, Turbonegro, Rage Against the Machine en Gallows.

HARD AS CEMENT – SWEET AS CANDY 


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 04 oktober
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische All Round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 05 oktober
El Quuando Dami.jpg

Elquando Dami

Eclectisch

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- VANAF 00.00

Supershare

Een beetje urban, nog een beetje house, wat vernieuwende pop en laten we ook nog wat electro toevoegen. Elquando Dami is een ware meester in het zoeken naar het recept waar niemand op stil kan blijven staan. Tijd voor een avond waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- VANAF 00.00
zondag 06 oktober
pesta nada 6 oct.jpg

Pesta nada

Feest van Anak pagi Stichting

Indo | Top 40

Tickets Zaal open: 15:30
Aanvang: 16:00
Entree: € 12.00
(excl. servicekosten)

Supershare

‘Pesta Nada’ is alweer de vierde editie van het jaarlijks terugkerende Benefietfeest van de Anakpagi Stichting. Dit jaar vindt dit feest plaats in de Supermarkt. De opbrengsten van dit feest komen ten goede aan de scholing van weeskinderen in Yogjakarta.
Een goed doel sponseren én een knalfeest: dat is dit evenement kort samengevat. Met artiesten als Tia Afi (internationale zangeres uit Indonesië uit o.a. de band Ratu), Tuning (bekend van hits als “Percayalah”, “Isi Hati” en “Bila engkau ijinkan”), Topi Miring, Dj Berto en Mbak Soe.

Verder zorgt Siska Catering voor een lekkere Indonesische maaltijd vanaf €5,-.

Zaal open: 15:30 | Aanvang: 16:00 Entree: € 12.00 (excl. servicekosten) Tickets
zondag 06 oktober
Popquiz

Popquiz Maraton

In de Zeta, September & Zwarte Ruiter

Lazy Sunday Afternoon Editie

Tickets Zaal open: 15:30
Aanvang: 16:00
Entree: € 20.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Het Blokkenschema is hier te vinden: http://popquizmarathon.blogspot.nl/search/label/Blokkenschema

Bij de September, Zwarte Ruiter, The Fiddler, Paardcafé en de Foyer van het Paard kun je meespelen met verschillende popquizzen. Elke ronde op elke locatie is anders, waardoor elke deelnemer zijn eigen quizparcours kan samenstellen zonder dat hij twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Ben jij een metalhead of een kenner van Nederlandstalige muziek? Er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Hoe werkt het?
Tussen 15.00 uur en 16.00 uur kun je bij De Zwarte Ruiter je deelnamebewijs omwisselen voor een stempelkaart en blokkenschema. Daarmee kun je op de zes verschillende locaties meespelen met de diverse quizzen. Je hebt genoeg tijd om aan drie tot vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. 
De punten worden keurig bijgehouden en rond 20.00 uur wordt het winnende team bekend gemaakt op de finishlocatie. Een team kan de quiz alleen winnen als het aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan

Let op: per team van maximaal 5 personen heb je één deelnamebewijs nodig. Deze gaan vanaf 14 augustus 2013 in de voorverkoop voor €20 verkrijgbaar via Poppodium SuperMarkt.

De popquiz marathon zal niet in de SuperMarkt plaatsvinden! 

Zaal open: 15:30 | Aanvang: 16:00 Entree: € 20.00 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 09 oktober
De Versafdeling

De Versafdeling

Lukewarm Ocean, The Drift & Chemical Days

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn

Chemical Days
Chemical Days is de muzikale samenwerking tussen zangeres Emmanuelle Vigneron en gitarist Peter Bloemendaal. Cor en Marijn Romers op bas en drums maken de line-up compleet. Na optredens met bands als Terre Neuve, The Rollicking en Sunrise bundelden de bandleden eind 2012 hun krachten. Door klassieke thema’s en technieken te vervormen bereiken ze een geheel eigen geluid. Het resultaat: een verzameling muzikale verhalen, verhalen die een gevoel van verlorenheid oproepen en maar al te vaak gewelddadig eindigen.

The Drift
Jaren lang deden zij ervaring op: Johan en Tim speelden met het Leidse Cut Here 200 shows in binnen- en buitenland, Danny bracht een album uit met Project D en Timmy won wedstrijd na wedstrijd met de Haagse punkformatie Lucky Joker. Het waren dan ook deze vier doorgewinterde muzikanten die in het voorjaar van 2013 besloten hun krachten te bundelen in een nieuwe formatie. Kort daarna tekende de band al bij Elevate Events (Mark Lotterman, Wolf in Loveland) voor een tour, management en album geproduceerd door Dirk Vermeij (The Wild Romance). Rauw en heftig doch melodische gitaar muziek, zo zou je de muziek van The Drift kunnen omschrijven. De band komt vooral los op het podium waar zij een onwaarschijnlijk energieke show neerzet die doet denken aan de hoogtijdagen van de Garage. Mede hierdoor won The Drift de grote prijs van Ridderkerk 2013. Het is dezelfde energie die op het aanstaande album te horen zal zijn, deze wordt verwacht in september 2013.
 

Lukewarm Ocean 
Lukewarm Ocean is een alternatieve rockband uit Zuid-Holland, bestaande uit vier man: drummer, bassist en twee gitaristen. Een standaard formatie die sinds begin 2012 muziek maakt, maar die verreweg van standaard is. In de muziek, geïnspireerd door onder andere Pearl JamQueens of the Stone Age en Red Hot Chili Peppers, zal, naast alternatieve rock, ook ’90 grunge en invloeden uit de jaren 60 en 70 horen. De ritmesectie, gevormd door de broers Den Dulk, zet een sterke fundering neer voor de experimentele melodieën van Dylan Mourik en voor de rauwe zangstem van Mike Eelkema. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 10 oktober
SUPERFAAM Logo (Mobile).jpg

Superfaam

FUNK | ROCK | RAP | ELECTRO

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Here we go again! Op 10 oktober zorgt F weer voor wat lichaamsbeweging op je donderdagavond. Op deze editie van Superfaam vieren ze de release van hun nieuwe single "Foto's van jou en mij (Flits)" nog een keer speciaal voor jullie! Project Bongo warmt jullie op en F zal gewoon als vanouds het dak geen schijn van kans geven.

Het kost je helemaal niks, behalve bier, zweet en foto's. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 10 oktober
edison.jpg

Dj Edison

House | Eclectic | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Vers Rotterdams talent. Sinds Edison zijn eerste plaat live draaide, is hij niet meer weg te slaan achter de wheels of steel. Strevend naar voortdurende ontwikkeling, bewandelt hij alle wegen die naar Rome leiden. Deze geschoolde producer maakt en draait wat hij voelt. Zijn frisse kijk op de huidige scene, dwingt een nieuwe en ongehoorde sound af. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 11 oktober
Chaos Club

Chaos Club

LIVE DRUM 'N BASS | ROCK | DANCE

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Chaos Club is een elektronische band die live Drum ’n Bass, Rock en Dance muziek vermengt tot een explosief optreden. Chaos Club haalt inspiratie uit bands als The Prodigy, Kraftwerk en Pendulum, maar door de mix van veel verschilende stijlen en instrumenten heeft Chaos Club een heel eigen geluid met een hele gevarieerde live set.

Chaos Club groeit snel en als we de pers mogen geloven gaan ze heel groot worden.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 11 oktober
Buster&Elle

Elle & de Raaf

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 12 oktober
automatic sam

Automatic Sam

Support: Texas Radio

Garage | Blues | Punk | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Automatic Sam staat voor stampende, dampende, vuige garagebluespunkrock. Met Erik Harbers op de bass, Pieter Holkenborg en Rense Slings op de gitaar, Tim van Delft op de drums en een vierstemmige zang, produceren deze jongen een strak maar heftig geluid.

Nadat het debuutalbum Texino met razend applaus en een regen aan goede recensies werd ontvangen in 2011, is deze band alleen maar verder gegroeid. Gewapend met het nieuwe album Sonic Whip hebben deze jongens klaar om de wereld nog verder te veroveren!
Automatic Sam was o.a. het voorprogramma van bands als De Staat, Clutch en Claw Boys Claw en waren te zien op festivals als Eurosonic/Noorderslag, Paaspop, Appelpop, De Affaire en Zwarte Cross.

SUPPORT: TEXAS RADIO

Texas Radio is een vijfkoppige band uit het kunststadje Diepenheimen maakt muziek die  over het algemeen niet uit Volendam komt. Rock ’n roll, blues en psychedelica worden in een ketel gegooid met een snufje Tom Waits, een beetje Allman Brothers en een lepeltje The Doors. De nummers worden vol bravoure en zo hard mogelijk gebracht, en daarmee ging heel Overijssel voor de bijl, getuige de nominatie voor de ‘Popprijs van Overijssel’ en de winst van ‘de Grote Prijs van Twente’. In 2012 en 2013 stonden ze  op de Zwarte Cross en andere festivals  , momenteel  maken ze furore  in de popronde. De eerste CD  is inmiddels  succesvol uitgebracht .

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 12 oktober
Kevin Bradley

Kevin Bradley

90's Dance | Hip Hop | RnB

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- VANAF 00.00

Supershare

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is zo'n DJ. 
Van hipHop, R&B naar drum'n bass en dubstep met een vleugje turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- VANAF 00.00
donderdag 17 oktober
Super Marked

Super Marked

Met: Dirty Priest

Soul | Hiphop | Funk

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen  gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: Dirty Priest
Dirty Priest, Schmutzi, Vieze Priester, Sale Prêtre, New Oldskool of gewoon Stijn. Deze man met vele gezichten en stijlen draait al weer de nodige jaartjes mee in de Nederlandse muziekscene. Begonnen als zanger en percussionist, raakte hij in 1996 verslaafd aan naalden en vinyl. Als DJ kan hij het best omschreven worden als een opgefunkte muziekprediker met allround skills, een enorm repertoire, waar een goede vibe en de funk centraal staan.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 18 oktober
candy says.png

Candy Says

Haagse popweek

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf, Blackstripe) en Bella Hay (Fuck Forerver). Samen draaien zij een mix van evergreens en indie electro. 

"Get ready to puke in the face of your partner!"

Loco Karaoko
Altijd al jouw zangkunsten willen vertonen aan je beste vrienden? Schrijf je in voor de Loco Karaoko! 

De snoepmeisjes
Wie is er niet verliefd geworden op deze twee mooie dames, met gevulde mandjes die slecht zijn voor de tandjes..

Dj Team Candy Says
Het beste indie DJ team van Den Haag en omstreken. Candy Says draait al je klassiekertjes, van the Strokes tot MGMT!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 19 oktober
popronde

Popronde 2013

Cheaters | When We Are Wild

Electro | Indie | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november plaatsvindt in een 30-tal steden. In 2013 strijkt Popronde neer in 29 steden. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Cheaters

Cheaters bestaat uit Lenka Boyd (Kill ‘em Mister), Mathias Janmaat (o.a. Bombay Show Pig), Tobias Ponsioen (Houses) en Raul Inzaurralde (Wooden Constructions). Dit viertal uit Londen en Leiden maakt eclectische electro die zweet van energie en persoonlijkheid. Geïnspireerd door binnen- en buitenlandse muzikale ervaringen en projecten, zet dit viertal een unieke act neer. De sound wordt gekenmerkt door diepe beats, sterke attitude en wordt vergeleken met The Knife, The Rapture, Grimes en M.I.A.


When We Are Wild

When We Are Wild maakt intense en sfeervolle popsongs, denk aan Bon Iver en Ben Howard. Begin 2012 werkt frontman Hille als vuilnisman om opnames te kunnen betalen. Met debuutsingle ‘Scuse Me maakt de band een vliegende start: niet alleen worden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, ook wordt de band Radio 2 Talent en 3voor12 Hollandse Nieuwe v/d Maand.

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 19 oktober
leroy joy 4 (Small).jpg

Leroy Joy

Haagse popweek

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- VANAF 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- VANAF 00.00
maandag 21 oktober
haagse popweek

Haagse Popweek maandag

Met: Garlic, SubRockers, XOXO, Monkey Miracular ft. Koen Herfst

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

De maandag, de moeilijkste dag van de week? De Haagse Popweek maandag bewijst het tegendeel. Het weekend wordt gewoon de week in getrokken en dat doet de SuperMarkt met maar liefst vier (!) krakend verse bands. Het is tijd voor het weekend, maar dan lekker op maandag.

Garlic
De naam zegt het al; Garlic is dé smaakmaker van muziekland. Ronkende gitaren en complete gekte met een welkome fuck-you-attitude. De vier heren zijn dan ook geen onbekende van de spotlights. Blikvanger Mauro Molenaar is geboren op het podium, gitarist Remco Visker bedrijft de liefde met zes snaren, Jochem Jautze eet drums en Wouter Landzaat doet het allemaal nog één keer voor op de vijfsnarige bas. Well... Do we need to say more?

SubRockers
Een juiste beschrijving voor de SubRockers? Punken tot je er bij neervalt en beuken tot op het bot. Dit is rock in zijn breedste vorm. De frontman maakt het beeld compleet met een hanenkam waar je U tegen zegt. Wie zin heeft in een gezellige moshpit en zich op een klassieke manier wil laten gaan mag niet ontbreken bij dit kwartet.

XOXO
XOXO voelt als een onderzeeër met kortsluiting in hartje Tokyo: fijne electro gemixt met goede pop om zo hele fijne liedjes over het publiek heen te smeren. Met Suus (Pitch Blond), Bart (High on Drums), Peter (Krach) en Joost (Pitch Blond, Nosoyo) aan achter de instrumenten is er aan energie geen gebrek. 

Monkey Miracular ft. Koen Herfst
Zandzakken voor de deur! Monkey Miracular is in da house. Koen Herfst komt speciaal voor deze gelegenheid de boel versterken. Herfst is uitgegroeid tot een levende legende. Wat wil je dan ook, als je de drummer bent van Armin van Buren, I-Chaos en Bagga Bownz.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
woensdag 23 oktober
De Versafdeling

De Versafdeling

Haagse popweek

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn

Spinning Circles 
Spinning Circles zijn vier jonge gasten uit het Westland: Carlo van den Burg (Vocals), Casper Draak (Gitaar, backing vocals), Maarten van Helden (Basgitaar) en Vincent Groen (Drums). De inspiratie komt uit Pop, Funk, Rock en Blues met een flinke dosis van de muzikanten uit Spinning Circels. Dit zorgt voor frisse Poprock met een bite.

Eager
Eager: een viermansformatie (of powertrio-plus als je dat wilt) met niets anders voor ogen dan het geluid dat ze voort brengen. Noem het pretentieloos, noem het ongenuanceerd, plak er eventueel een zelfverzonnen etiket op als je daar gelukkig van wordt; wij zijn onderweg en dat is alles wat telt. Of dat iets wezenlijks, vernieuwends of constructiefs oplevert, interesseert ons werkelijk geen reet, zolang Marcel (getrommel), Mark (gegier), Tim (gebrom) en Patrick (gestemband) zich er lekker bij voelen. 

The Afterveins
Rotterdam was jarenlang de bakermat van de Nederlandse New Wave. Dan is het logisch dat er een nieuwe lichting Wave bands het maaswater van burgemeester Aboutaleb ontstijgt. Bij The Afterveins is het net als met de Rotterdamse voetballers ‘Geen woorden maar daden’ dus zijn onze Haagse kriebels extra strak gespannen. Om er nog even een one-liner tegen aan te gooien ‘The Afterveins are a platform for multiple artforms.

Valerie Branoux
Dit klinkt internationaal he? Maar gelukkig voor popstad Den Haag komt zij gewoon hier uit de buurt. Momenteel studeert Valerie aan de Herman Brood academie en laat niet heel onverdienstelijk piano- en gitaarspel horen. Haar liedjes zijn in de basis krachtig singer/songwritermateriaal maar door de vier stoere kerels rondom deze dame rockt het toch net wat meer dan normaal.  Afgelopen januari liet Valerie het publiek achter met het open mond gevoel tijdens Dakota’s Culturele rondvlucht. Straks het publiek tijdens de popweek. 

Bunch of Bastards
De dame en heren van Bunch of Bastards vermengen in hun 'full force folk' de energie uit de punk met de melodie uit de folk. Zoals de dame en heren van Flogging Molly dat doen, dus een 'drunken lullaby' zal zeker niet ontbreken. Pittige partijtjes gitaar, bas, drum en zang, met een toefje accordeon. Fris uit de startblokken spelen Bunch of Bastards een energieke set met 50/50 eigen nummers en covers, of wat daar nog van over is, onder het motto: 'There is many a good reason, to drink many a good pint'. 

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 24 oktober
anti Lounge

Antilounge

Haagse popweek

Underground dance

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

De donderdag van de Haagse Popweek staat in het teken van het underground dance label Antilounge. Dit Haagse label bestaat 10 jaar en om dit te vieren heeft het label een speciale dubbel vinyl album uitgebracht met vele Haagse underground dance artiesten.  Ook heeft antilounge afgelopen zomer een tour gedaan door Nederland, Duitsland en België en om nummer 10 in stijl af te sluiten komt er nog één unieke show in de SuperMarkt met alle artiesten die op de 10e Antiloung release staan.

Line-up van deze avond:
VJ: GIFMENGER
DJ kip | Alkaloid | NOCX | Autodrop | Mataklap | Agga Terror Squad | Gartmalen | Deadcrxw | Bimbo Electrico | Rivers Area Juke Squad | Geazah & Charly White

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 25 oktober
Taymir

Taymir

Album release

Indie | Pop

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 6.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Taymir maakt authentieke pop songs in de beat traditie van de 60's, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van de Strokes.

Eerder al maakten Quinten Meiresonne en Bas Prins samen de Haagse podia onveilig met The Consolers, onvervalste 60's pop. Nooit eerder maakte een Haags bandje zo'n razende start. Met een internationale platendeal in het vooruitzicht trokken de mannen de stekker eruit...

'We hadden het gevoel dat het tijd was voor NIEUWE muziek en wilden voorkomen dat The Consolers een soort gimmick zouden worden' Aldus, Quinten.

Begin 2013 kwam die nieuwe muziek, met Harrie Roelse op drums en Mikkie B Wessels op gitaar viel alles op zijn plek, Taymir was een feit! No-nonsense popsongs met een kop en een staart, vloeien voort uit de Consolers ervaring en met Mikkie B en Harrie groeien deze uit tot aanstekelijke Indie Pop knallers.

Steun deze band tijdens de voorverkoop en koop jouw kaartje via: www.taymir.nl
Vanaf 1 augustus zal de kaartverkoop via Poppodium SuperMarkt verlopen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 6.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 25 oktober
Leroy Rey2

Leroy Rey

Haagse popweek

INDIE | DANCE | SOUL | FUTURE SOUNDS

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 26 oktober
hausmagger.jpg

Hausmagger

Haagse popweek

Nederlandstalig | Rock | Surf

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 22:00
Entree: € 8.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Sinds 2013 heeft de band Hausmagger een nieuwe bezetting: Fuck op gitaar (Emil v. Steenwijk), The Beast op bas (Myrle Kloens), The Beauty op drums (Daim de Rijke) en Ted Hausmagger (Rembo & Rembo), zang, dans en gedicht.

Met een nieuwe plaat 'Het Onderste uit de Man’, bewijst Hausmagger dat het de meest afgezaagde band is die er momenteel in Nederland op 8 benen rondloopt. Waarom? Omdat je na hun eerste ijzersterke plaat 'Dicht- & Sloopwerk'  zou verwachten dat de opvolger gruwelijk tegen zou vallen, maar dat is niet zo! En dat is toch wel behoorlijk afgezaagd...

Het is bijna niet leuk meer, zo goed, zo fijn, zo genuanceerd, zo plat, zo cool, zo slap, zo hoog, zo laag, zo smal, zo breed, zo klein, zo groot, zo hard en zo lang en zo door en door en eindeloos door en diep is het nieuwe album aldus Ted Hausmagger.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 22:00 Entree: € 8.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 26 oktober
80 90

80's & 90's

B-merk stikes again!

House | Rock | Disco | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- VANAF 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om en geniet!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- VANAF 00.00
woensdag 30 oktober
Official Logo UNICEF Talent Battle.jpg

Unicef Talent Battle

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30

Supershare

Dit jaar organiseert UNICEF Nederland voor het eerst de UNICEF Talent Battle. Dit is een talentenjacht speciaal voor jeugdige groepen en bands die zich met hun muzikale talent graag inzetten voor UNICEF. In totaal zullen er 8 acts te zien zijn deze avond. Benieuwd naar jong top talent, kom dan gratis langs en moedig ze aan!

In de UNICEF Talent Battle gaan groepen en bands van verschillende middelbare scholen de strijd met elkaar aan. De talentenjacht wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Na een periode van online voorrondes (juli t/m september) gaan de vierentwintig populairste groepen en bands door naar de voorronde battles. Er zijn drie voorrondes waarvan 1 in de Supermarkt!

Tijdens de voorronde zullen UNICEF ambassadeurs en bekende muzikanten aanwezig zijn die de acts van jurycommentaar voorzien. Ook het publiek heeft een stem en bepaald mee welke bands doorgaan naar de grote UNICEF Talent Battle benefiet finale, waarvan de opbrengt volledig naar UNICEF gaat.

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:30 Gratis
donderdag 31 oktober
Super Marked

Super Marked

Met: Boehmer

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen  gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: Boehmer 
Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept 'Kruipend Naar Huis'. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
Verder