donderdag 04 oktober
three six.jpg

ThreeSix

Hiphop | UK Bass | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Na een geslaagde festivaleditie is het nu tijd voor een ThreeSix feestje in de SuperMarkt. Kevin Bradley en Boehmer draaien de lekkerste UK Bass, Hiphop en House. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 05 oktober
Heart Atteck Alley 2.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Het trio Heart Attack Alley is geboren uit liefde voor de blues, obsessies met de dood en verslaving aan het live optreden. Met pas twee jaar op de teller traden ze zowel in groezelige bars op maar deden ze ook veel alternatieve muziekfestivals aan. Ook stonden ze in het voorprogramma voor Wanda Jackson, één van de eerste vrouwelijke rockabilly’s. Bedrieglijk eenvoudig, emotioneel, ruw, originele teksten gecombineerd met de waanzinnige ‘voodoo mondharmonica’, opzwepende gitaar en doortastende stem van de zangers zet deze Nieuw-Zeelandse band een verleidelijke en psychotische show weg. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 05 oktober
Helter Skelter - St. Paul

Helter Skelter

Indie | Electro | Dubstep | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ St. Paul draait een verzorgde mix van tijden en stijlen. Voor radio (KX Radio en Radio 6), televisie (Nationale Wetenschapsquiz) en in de club. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Bij Helter Skelter ligt de nadruk op indie- en electropop. Zie de playlist op Spotify voor het gevoel van de avond.

You May Be A Lover, But Are You A Dancer? Helter Skelter!

 

 

 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 06 oktober
ACFG

A Cure for Gravity

Electronics | Indie | Rock | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Toen zanger Remy Rond en gitarist Sebastian van Denzel uit de pop/rock band Indigo ieder een eigen weg insloegen vond Remy al snel zijn passie in jaren ‘80 geïnspireerde electronica en Sebastiaan in de hedendaagse rockmuziek. Met nieuwe muzikale inzichten, die hun horizon had verbreed, besloten de broederlijke muzikanten om weer samen te werken.  Met drummer Mark van der Werf, bassist Wouter Romeijnders en  Lennart Lasbergen was de groep compleet. A Cure for Gravity werd geboren en laat zich het best beschrijven als een mix van electronics, (indie)rock en pop. De bandleden vinden dan ook hun inspiratie in bands als Duran Duran, Depeche Mode, Infadels, Bloc Party, Editors, Foals, The Killers en Veto. Vanavond presenteert de band hun debuutplaat ‘Side Effects’. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 06 oktober
lavoi.jpg

LaVoi

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi is tot nu toe voornamelijk te bewonderen geweest in Rotterdam. Als resident DJ is zij in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert.

Na Rotterdam is nu ook Den Haag aan de beurt. Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 10 oktober
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

New Nemesis

New Nemesis is een Nederlandse/Belgische pop/rock band met een ‘Urban’ touche. De band bestaat uit zeven persoonlijkheden met passie voor muziek en elk lid brengt zijn eigen talent ten gehore. New Nemesis verwerkt vrijwel alle denkbare stijlen in hun nummers zoals rock, pop, 80’s, house, hiphop, r&b, reggae, Ska, blues, etc. De mix van al deze invloeden resulteert in hun eigen unieke muziekstijl. Bij een optreden worden alle zintuigen geprikkeld met ‘positive vibes’ die van het podium vliegen. Catch ‘em and enjoy!

Green Disease

Green Disease is een harderock band die zijn naam dankt aan het gelijknamige nummer van Pearl Jam dat gaat over hebzucht. De band staat vooral bekend om de energie en hardheid die ze geven op het podium. De muziek is stevige harderock met veel invloeden uit de jaren '90. Ze hebben een grote setlist met eigen geschreven nummers maar spelen daarnaast ze ook graag de klassiekers. 

Dominator (3VOOR12 act)

De Haagse metalband Dominator is bepaald geen nieuwe act, maar toch vindt de redactie van 3voor12 Den Haag dat dit vijftal eens in de spotlight gezet mag worden. De band is in 2001 opgericht. “Laag gegrom uit de diepste krochten van de hel en paranoïde geschreeuw tegen de altijd fluisterende engelen” luidt de omschrijving van de vocalen, het belooft wat. Feit is dat de bandleden met hun trashmetal tijdens ieder optreden de zaal of het festival helemaal platspelen, zoals onlangs nog op Plein Open. Met het begin dit jaar verschenen tweede album ‘THRSHMTL’ bewijst de band na elf jaar nog steeds niet verzadigd te zijn. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 11 oktober
shery-an.jpg

Shary-An

Soul | R&B | Jazz

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival, hierna ging het balletje voor haar rollen. Met haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid wist Shary-An veel indruk te maken bij de jury van The Voice of Holland. Het was dan ook geen verrassing dat ze in het populaire tv-programma de halve finale wist te bereiken. Haar TVOH uitvoering van ‘Ain’t Got No’, stond wekenlang hoog in de single top 100. Inmiddels staat ze bekend om haar mix van soul, r&b en jazz en heeft ze verschillende eigen singles uitgebracht waarmee ze top tien plaatsen heeft weten te halen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 12 oktober
holograms.jpeg

Official Rock A Rail Afterparty

Catscratch + Holograms (SWE) + Elle Bandita & Buster Shindig

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Indie | Punk | Rock | Electro

Voor deze afterparty van Rock A Rail, dat plaats vindt op de Grote Markt, hebben we special Elle Bandita & Buster Shindig uitgenodigd. Het duo verzorgt een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer. Daarnaast zorgt de band Holograms voor de nodige dosis live-muziek en zal er een filmpremière plaats vinden.

Holograms
Het geluid van deze muzikanten is een fijn vervlochten mix tussen punk en vroege jaren 80 new wave. Deze vervlechting laat zich goed zien in de troosteloze ondertoon en de lust voor iets nieuws en beters die in de teksten te achterhalen is. Deze emoties vermengt bij elkaar maakt De Holograms.


Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 13 oktober
The Dirty Denims

The Dirty Denims

+ The Must Haves

Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, Airbourne, The Ramones en Blondie maken The Dirty Denims hun eigen Happy Hardrock. Catchy, dirty and cheap. Hoog meeschreeuw gehalte, niet bang om vies te worden én vooral niet moeilijk doen.

Het is alles wat al eens gedaan is, met net dat beetje extra. Want met twee wilde meiden op het podium onderscheiden ‘The Double D’s’ zich ook nog eens duidelijk van hun muzikale helden. Maar verwacht geen gezeur over afgebroken nagels. Nee, keihard rocken en gaan! En eindelijk eens wat vrouwelijk schoon in de scene. Maar horen bij Rock ’n Roll dan geen zweterige mannen? Juist, daarom spelen die gitaar en drums.

De Denims hebben al menig podia onveilig gemaakt, waaronder tijdens de Zwarte Cross ‘10, Bospop ‘11 en Popronde ‘11. Ze werden tot  Serious Talent benoemd bij 3FM en waren ze te gast bij DWDD. En stonden dit jaar nog op Rockin’Park , Zwarte Cross en Lowlands! 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 13 oktober
leroy joy.jpg

Leroy Joy

Ecletic | Uplifting | Edits | Dance

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00 uur

Supershare

Leroy Joy won tien jaar geleden de Nederlandse dnb award voor beste opkomende DJ. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan, zo ontstond het alter ego Leroy Joy. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden. Verschillende stijlen zullen deze avond voorbij komen maar Leroy Joy weet er altijd één geheel van te maken. Nooit saai en gegarandeerd dansen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00 uur
zondag 14 oktober
Shoot me

Shoot Me Film & Music Festival presenteert

Cinekid op locatie

Film | Workshops

Zaal open: 12:00
Aanvang: 12:00
Entree: € 2,50/gratis

Supershare

Het Shoot Me Film & Music Festival is het enige meerdaagse filmfestival in de stad Den Haag dat independent films, vaak in combinatie met live muziek, op bijzondere locaties aan een breed en jong publiek brengt. De internationale selectie van documentaires, speelfilms en experimentele films is uniek en veelal niet in de reguliere filmzalen te zien. 

Animatiewerkplaats
Professionele animatoren maken samen met de kinderen een stopmotion animatiefilm op een groot speelvlak op de grond. Foto na foto na foto verplaatsen de kinderen hun tekeningen en knipsels tot er een hele film is ontstaan. De aanwezige animator begeleidt het proces en de kinderen zodanig dat er uiteindelijk een mooi eindresultaat ontstaat. Schrijf je in door je naam, leeftijd en voorkeurstijd voor de workshop te mailen aan: info@shoot-me.nl
12.00 + 13.30 + 15.00 / leeftijd: vanaf 6 jaar / deelname €2,50.

Cinekid Shorts
Dit jaar biedt Cinekid een uniek korte filmprogramma aan. Het programma is bedoeld voor 6 -8 jarigen. Korte films zijn overal om ons heen te zien: op internet, televisie en telefoons. Maar er wordt veel meer gemaakt dan waar we elke dag mee in aanraking komen. De korte film is een bijzonder genre waarbinnen heel veel te ontdekken valt. Korte films worden echter niet vaak in bioscopen vertoond. Omdat Cinekid juist die films wil laten zien is er een speciale compilatie gemaakt van de mooiste, origineelste, grappigste en meest ontroerende korte films, speciaal voor op het grote doek! 

13.30 / leeftijd: 6 – 8 jaar / gratis.

War of the Buttons (premièrefilm)
Terwijl de hele wereld nog op zijn kop staat door de vreselijke gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog, speelt er zich nog een oorlog af op het Franse platteland tussen de kinderen van de buurdorpen Longeverne en Velran. Regisseur: Christophe Barratier. Jaar: 2011. 
15.00 / leeftijd: vanaf 8 jaar / gratis.

Zaal open: 12:00 | Aanvang: 12:00 Entree: € 2,50/gratis
maandag 15 oktober
Bullerslug 2.jpg

Haagse Popweek

Bullerslug + Organisms + New Bleeders

Punk | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

New Bleeders zorgt ervoor dat vieze noiserock helemaal terug is. Dat wordt dus spugen in de microfoon en schel schreeuwende gitaren die staccato tegen het trommelvlies aan rammen. New Bleeders grijpt terug op de noise- en mathrock geluid uit de midjaren '90, maar geven daar een geheel eigen invulling aan. Punkinvloeden doorspekken de noiserock van New Bleeders, drammend en luid. Denk daar vieze orgelpartijen en een enkele felle saxofoon bij en het plaatje is compleet.

Organisms maakt gruizige postpunk met, vooral in de zang, een flinke garagetic. Gezien de achtergrond van de leden is dit geluid niet zo vreemd; ze zijn of waren actief in onder andere Spider Rico, Feverdream, Incense, Low Point Drains en Fine China Superbone. De band werd versterkt met een Farfisa orgel. In de huidige bezetting van zes man zijn ze nog vuiler en ruiger dan te voren!

Bullerslug is opgericht in 2011 en bestaat uit leden van onder andere Elle Bandita, Aux Raus, Malkovich, Carceri en Adolf Butler. Bullerlsug was de naam van het enge mannetje dat onder het bed van zanger / bassist Bastiaan Bosma woonde toen hij klein was.  Bullerslug maakt een schizofrene mix van post-punk, stoner, rock, metal en pop muziek. Sinds begin 2012 speelt de band live en inmiddels is Bullerslug bezig met de opnames van hun debuut album 'Cheer up, Goth!' dat eind 2012 zal verschijnen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 18 oktober
No Boys Allowed 2

No Boys Allowed

5 jaar!

Party | Club | Pop | Hiphop | Uplifting

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

De sneakerwinkel No Boys Allowed bestaat 5 jaar en viert dat met DJ La Voi, DJ Chi Lola en MC Divine.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 19 oktober
face tomorrow

Face Tomorrow

Wolf in Loveland + Atlantic Attraction

Alternative | Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

In het kader van de Haagse Popweek presenteert poppodium SuperMarkt in samenwerking met de Popunie maar liefst drie bands. Bereid je voor op een overgetelijke, muzikale avond!

Face Tomorrow

Na 15 jaar, een EP, vier albums, een live DVD en meer dan 600 optredens houdt Face Tomorrow er eind 2012 mee op. Als goede vrienden gaan de vijf Rotterdammers uit elkaar om zich allemaal op nieuwe uitdagingen te kunnen concentreren, zowel binnen als buiten de muziek.

Maar voordat ze de backline aan de wilgen hangen zullen zij in oktober en november nog eenmaal het Nederlandse clubcircuit onveilig maken. Het afscheidstournee zal o.a. bestaan uit een aantal akoestische optredens, daarnaast zal de band een aantal optredens verzorgen met hun generatiegenoten van Green Lizard waarna ze op 25 november a.s. hun laaste optreden zullen verzorgen in Rotown. 

Geniet van deze melancholische rock, in een unieke akoestische setting, voor het laatst in de SuperMarkt. Mis het dus niet!

Wolf in Loveland
Wolf In Loveland. Zo tegenstrijdig als de bandnaam, zo harmonieus klinkt de folkpop en -rock van de Rotterdamse band. De zevenkoppige groep is opgetrokken rond de pas 20-jarige singer-songwriter Jan Minnaard, die de Zeeuwse Belofte en medio 2012 ook de Grote Prijs van Zuid-Holland (categorie singer-songwriter) op zijn naam schreef.

Wolf In Loveland dus, een collectief met bijzondere, verstilde thuisopnames, die op het podium een volle meeslepende uitvoering krijgen. Een collectief ook met knappe liedjes als Tattoos en Nothing At All die overal tot hun recht komen. Na twee collecties van thuis geproduceerde liedjes (Welcome To en Homegrown) werkt de uit Zeeland afkomstige Rotterdammer nu met zijn band aan het officiële debuutalbum.

Atlantic Attraction
Met rasse schreden zet Atlantic Attraction Leiden op de kaart als muziekstad. Geïnspireerd door bands als Airship, Death Cab For Cutie, the Boxer Rebellion en Bombay Bicycle Club verovert de vierkoppige gitaarrockformatie in rap tempo Nederland. De band is vernoemd naar Atlantic Recordings, het platenlabel dat hun favoriete album Plans (van Death Cab For Cutie) uitbracht. De rede ligt voor de hand; Atlantic Attraction werd in 2010 opgericht nadat het viertal samen een optreden van de Amerikanen zagen en wisten: dit willen wij ook.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 19 oktober
dj paullie

DJ Paullie

Pop | Electro | Rock | Reggae | Dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
woensdag 24 oktober
De Versafdeling

De Versafdeling

Herfstvakantie editie!

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Kat Ya

Kat Ya kwam in september 2011 bij elkaar op de Rockacademie Tilburg. Onder leiding van songwriter en leadvocalist Katja Remmerswaal maken zij fantasierijke theatrale popmuziek. Beïnvloed door artiesten als Regina Spektor, the Dresden Dolls, Katzenjammer en Eefje de Visser. De band brengt verhalen, gedichten en liedjes met een grote dosis naïviteit, humor en openheid, maar ook met een vreemd randje. Een show met een goede spanningsboog van begin tot eind. Kat Ya krijgt de zaal stil, aan het huilen en aan het lachen.

Bromley

Bromley is een Haagse driemansformatie die een eigentijdse mix van catchy en melodieuze songs, overgoten met een flinke dosis gruizige rock ’n roll produceren. De muziek roept associaties op met Britse bands van vroeger en nu. De zang van Diederik Bok doet denken aan David Bowie en Damon Albarn. Tevens is het puntige gitaarspel van hem afkomstig. De melodische bas is van Marco de Meijer en de ophitsende drums zijn van Sander Leenheer.

VolleToeren (3VOOR12 act)

Nieuw is wel het hiphopduo VolleToeren, bestaande uit Eclips en Eqnox. De formatie is ontstaan nadat de groep T.I.C. uit elkaar ging. Het tweetal ging aan de slag met het schrijven van nieuw materiaal waarvan de onlangs verschenen EP ‘Voor Het Zingen De Kerk Uit’ het eerste wapenfeit is. Hiphop met pop, dance en dubstepinvloeden. Het resultaat mag er zijn. Vooral ‘Toekomstmuziek’, waar ook een clip van is uitgebracht, is een ijzersterke track. Ondertussen zit VolleToeren niet stil, want de tweede EP ‘Niet Zeiken Maar Slikken’ is alweer in de maak.


En nu, speciaal deze editie.. DJ T.O.O.S

DJ T.O.O.S. (The Opposite Of Summer) komt speciaal voor deze herfstvakantie editie na de versafdeling draaien. Hierdoor blijft de SuperMarkt dus ook langer open!
Met zijn uiteenlopende stijl weet hij iedereen aan te spreken en mee te nemen. Garantie tot een heerlijke avond dus. Wat je aan muziek kan verwachten? House, Techno, Electro, R&B, maar ook Pop, Rock, 90’s & 00’s en natuurlijk die lekkere Gouwe Ouwe nummers af en toe. Zeker een reden om even te blijven dus!

 


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 25 oktober
F band.PNG

Superfaam

F + Moore + Leroy Rey

Funk | Soul

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

F zet een paar tandjes bij. Na de onverwachte release van het album 'Famous', met daarop alle singles van hun Continu Release Concept (CRC), zetten de heren zich nu wederom op de kaart. En wel met één van de sickste feesten van Den Haag: Superfaam. Zie het als CRC tot de zesde macht. Elke acht weken treden F én verschillende supportacts op volle oorlogssterkte aan in de SuperMarkt. Met slechts één doel: dat jij je energie en frustratie van de week eruit kunt gooien. Dat je kunt dansen op de nieuwste en meest frisse singles. En dat je moe, maar voldaan je bedje op kunt zoeken als de zon je in je ogen steekt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 26 oktober
paja brava foto.jpg

Los Paja Brava

Latin | Rhythm | Dance

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Supershare

Los Paja Brava is een internationale band, ontstaan in 2009. De muzikanten uit Zuid-Amerika en Europa hebben als thuisbasis Rotterdam. De band zorgt voor een explosie van energie, ritme en een goede sfeer! De perfecte combinatie zorgt voor de meest craziest latin party die je ooit hebt ervaren! Betreden is dan ook op eigen risico...

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 26 oktober
sweetlife.jpg

Sweet Life Society

Swing | Dance | Electro | Old School

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Het krakende geluid van oud vinyl is niet genoeg voor de excentrieke band Sweet Life Society; de getalenteerde groep die hedendaagse muziek mixt met old school "Cotton Club" en elektronische geluiden. Tenslotte voegen ze daar ook nog de beste live instrumenten aan toe, bestaande uit o.a. trompet, saxofoon, klarinet. Het eclectische ensemble speelde afgelopen jaar door heel Europa. Haal je dansschoentjes maar uit de kast, old school dansen met The Sweet Life Society!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 27 oktober
Crystal Water1.jpg

Crystal Water

EP release

Indie | Britpop | Psychedelic

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Haagse band Crystal Water werd anderhalf jaar geleden gevormd door Michiel Mutsaerts (bas), Pijke de Grood (gitaar/zang) en Jesse Kuiper (drums). Vanaf dat moment heeft de band als doel zoveel mogelijk op te treden en ervaringen op te doen. Ze stonden dan ook al eerder in een volle zaal van ‘t Paard van Troje en speelde op het Life I Live Festival.

Na lange tijd op zoek te zijn geweest naar een eigen sound was Crystal Water er eindelijk klaar voor om een eerste EP op te nemen. Het resultaat; vijf eigenzinnige songs met variërende invloeden van britpop bands als Arctic Monkeys en Kasabian tot de psychedelische sound van Tame Impala en The Beatles. Crystal Water presenteert met trots hun debuut EP, getiteld 'The Creation of Living' of kortweg 'Living', in de SuperMarkt.

Support wordt verzorgd door Professor Sage, een band die bij elk optreden weer trouwe fans verrast en neutrale toeschouwers imponeert. Daarnaast ook het pasgevormde Mustangs, een 50's rhythm & blues band waarvan dit het eerste optreden wordt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 27 oktober
lpe

Le Pipe Elitair

Spike & Vince

Beat | Rock | 60's

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Spike en Vince (Di-rect) draaien onder de noemer ‘Le Pipe Elitair’ de lekkerste 50’s/60’s/70’s beats

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
woensdag 31 oktober
bandfoto.jpg

Plug & Play

Vans + The JeDi + Eileen + On Air + The Surfacing + The Reckless

Gratis Zaal open: 18:00
Aanvang: 19:00

Supershare

Nieuw Talent!

Plug & Play is onderdeel van YMCA Muziekcentrum Scheveningen en ontwikkeld voor tieners van 14 tot 18 jaar die een instrument bespelen. Het muziekcentrum is een non-profit organisatie waardoor contributies laag gehouden kunnen worden.

Momenteel zijn er 10 bands actief en hebben ze vijf bandcoaches waaronder een aantal mensen van de PopAcademie. Zij hebben allemaal hun sporen in de muziek verdiend en vinden het geweldig om hun kennis en vaardigheden door te geven aan andere muzikanten. Ontwikkeling van de band als collectief en de muzikant als individu staan centraal in ons bandcoachings programma. 

Met Vans, The JeDi, Eileen, On Air, The Surfacing en The Reckless

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 19:00 Gratis
Verder