zaterdag 01 oktober
DelaSarge2

DeLaSarge

Onbeperkt dansen!

Soulful | Eclectic

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Met enige flegmatiek maar altijd soeverein plaatst DJ delaSarge al jaren het vege lijf achter menig draaitafel op diverse continenten. Na een mislukte toer langs vele Eskimo-gebieden waar hij koeltjes werd ontvangen, staat hij vanavond weer veelzijdig en popelend met beginners-enthousiasme achter de draaitafels in de Supermarkt !

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 06 oktober
Superbasz-okt2011

SuperBasz

Vette Basz, beats en meer!

Dubstep | Drum n Bass

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Vette Basz, gruwelijke beats en meer, dat zijn zo'n beetje de standaard ingrediënten voor een Superbasz, het tweemaandelijkse dubstep/dnb event wat plaatsvind in de Supermarkt aan de Grote markt in Den Haag.
Met regionale en nationale artiesten in de lineups staat het altijd weer garant voor een avondje flink los op de vloer en achter de decks.

Deze editie zullen Padvindah & Phyra de vloer opwarmen voor Wobblefest van Dubberz uit Rotterdam en A-FLex van het landelijk bekende Championsound. Met als host MC Dan Stezo van o.a. Sized en Vj Differenc belooft het weer een bruut geweld van BASZigheid te worden. Ben erbij en ben blij!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 oktober
Mute

Mute

+ Drunktank & Face The Fax

Punk | Rock | Metal

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Mute

Snel, technisch en melodisch zijn termen die Mute toe bedeelt kunnen worden. De uit Montréal afkomstige band bestaat uit Marc-Antoine Bastien, Étienne Dionne, Judas Lacroix en Jean-Philippe Lamonde. De afgelopen 10 jaar hebben de heren zeker niet stil gezeten.  Drie albums die werden verspreid in Canada, Japan en Europa en een vierde album die in september zal worden uitgebracht, videoclips en meer dan 400 concerten in Canada, de Verenigde Staten en in Europa. De band mocht eerder al samen op het podium staan met bands als Bad Religion en Millencolin, en tourde o.a. met Rise Against en Strung Out. Met de derde Europse tour alweer nemen de heren je met kracht, onvermoeibaarheid en vol toewijding mee in de wereld van punk rock !

Drunktank

Het in 2003 in Den Haag gevormde Drunktank maakt een combinatie van melodieuze, snelle, meezingbare 90's skatepunk in de traditie van Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands, gecombineerd met riffs en gitaarharmoniën uit de 80's metal. Na het uitbrengen van vier EP's werd in mei 2010 het eerste full-lenght album "The Infamous Four" uitgebracht. Dit 10 nummers tellende schijfje werd in eerste instantie uitgebracht bij platenlabels in Nederland, België en Denemarken. De reacties op en recensies van het album waren overweldigend, waardoor
de band in een stroomversnelling terecht kwam.  In september 2010 werd een speciale Japanse editie uitgebracht met vier bonustracks. Door diverse distributiedeals is het album wereldwijd verkrijgbaar.

Face The Fax

Face the Fax zag het daglicht in 2004. Het begon allemaal in een stinkende kelder ergens in België. Als snel werd de eerste demo gemaakt en speelde de heren vele shows in België maar ook Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië kwamen aan de beurt. De band kan worden bestempeld als een energieke no-nonsense skatepunkband met de wortels in de jaren '90. Snel, energiek en geen bullshit.


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
vrijdag 07 oktober
St.Paul1

Helter Skelter

St. Paul

Indie | Electro | Dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:59

Supershare

Geliefd vanwege zijn verzorgde mix van tijden en stijlen draait DJ St.Paul wekelijks in het club- en festivalcircuit. Onder zijn eigen naam of onder de vlag van een van zijn projecten. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Mutant Disco, Post Punk, Afro Indie, Electro Pop.Helter Skelter draait de ritmische kant van popmuziek en de dansplaten met een rock 'n roll spirit. Pop meets electronics. Denk aan LCD Soundsystem, Lykke Li,Talking Heads, The Smiths of Whitest Boy Alive. You May Be A Lover, But Are You A Dancer?

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:59 Gratis
zaterdag 08 oktober
L\'Chaim 1.jpg

L'Chaim

Fresh balkan with a twist

Balkan | Gipsy | Klezmer

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

L'Chaim bestaat uit acht sterke karakters met een achtergrond in de Balkan, Klezmer, Iraanse, Italiaans en Spaanse muziek. De mix van deze acht personages maken L’Chaim zo uniek. De wereldse muziek klinkt een beetje als een strijd tussen de Amsterdam Klezmer Band en Mahala Rai Banda en trekt zowel jong als oud. Met nummers als Gipsy Trouble en Caribbean Penguins nemen ze je mee op een ontdekkingsreis van traditionals, dansbaar en energieke muziek!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 08 oktober
80\'s 90\'s - 3

80's & 90's

Niets is te gek en alles mag

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & iemand!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 12 oktober
band

De Versafdeling

Atlantic Attractrion + Senor Sandor + DexX

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Vanaf oktober presenteert Poppodium SuperMarkt in samenwerking met 3VOOR12 Den Haag iedere tweede en vierde woensdag van de maand ‘De Versafdeling’. Een avond waar nieuwe, talentvolle en opkomende bands uit de Haagse regio een podium geboden krijgen en ieder 30 minuten lang het beste van hun repertoire ten gehore mogen brengen. 

Iedere nieuwe ‘Versafdeling’ programmeert het poppodium twee talentvolle bands en neemt 3VOOR12 er één voor zijn rekening. In totaal spelen er dus drie bands, in alle denkbare genres, waarmee er in de SuperMarkt een avondvullend programma wordt gebracht.

De band waar 3VOOR12 Den Haag deze eerste editie van De Versafdeling voor heeft gekozen is Atlantic Attractrion. Vier jongen mannen uit Leiden die alle potentie hebben om één van de beste Indie band van Nederland te worden. Begin april werd hun gelijknamige EP uitgebracht met vier eigen nummers op CD en vanaf toen is het balletje voor Atlantic Attraction gaan rollen. Ze mochten eerder al optreden in de Qbus, SplotsZ, Club 7, Waterhole, Paard Café en vele andere locaties.  En speelde zelfs voorprogramma’s van The Medics en Underground Railroad (UK).

Señor Sandor bestaat uit vier Indie motherfuckers bewapend met snerpende dubbelloops gitaren en een ritmesectie om verlegen van te worden. Opgebouwd uit grooves om te grooven, tunes om te tunen en een dik pak hardstalen snaren verzorgt Uw eigen Señor Sandor U en uw publiek een avond vol ruige riffs en ongeslepen harmonieën! Dit al vers meegebracht uit hun eigen garage, en dát hoor je!

De vier heren van DexX begonnen ooit als coverbandje en namen als voorbeeld legendes als the Arctic Monkeys, the Kooks en the Dandy Warholes. Tegenwoordig halen ze hun invloeden uit alle denkbare genres: van hiphop tot rock en hardstyle tot metaal. Met de brede muzikale interesse van de band zit het in ieder geval goed maar hun eigen muziekstijl neigt meer naar de algemene rockgenres Indie en Britpop. Eind 2011 komt hun eerste EP uit. Vervolgens willen ze aan de slag gaan met de Highschool Music Competition en het Talent Event. Ervaring hebben ze al opgedaan bij Stork on Air, Skatejam 2011 en met het winnen van de Vak Popprijs. Ze zijn dan ook erg positief over hun kansen in de muziekwereld. 

Wil jij volgende editie spelen op 'De Versafdeling'? Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 13 oktober
kinderen van den haag.jpg

Kinderen van Den Haag

Confetti en ballonnen

Sexy beats | mashups | breaks | dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Jawel, het is weer zo ver! De eclectische grabbelton van Den Haag zet de Markt weer op z'n kop! Confetti kanonnen, gekleurde ballonnen, toeter, slingers en bellen...all in the club!

Zorg dat je er bij bent want dit wordt rocken tot het bittere einde. Zoals je van de kinderen gewend bent mag alles en dansen we op het plafond, tot de allerlaatste beat!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 14 oktober
Pioneers of love.JPG

Pioneers of Love

Synths, riffs and a heartbeat

alternative | rock | pop

Gratis Zaal open: 21:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Pioneers of Love; buitenaardse pathos van internationale allure. De viermansformatie uit Leeuwarden - inmiddels bewierookt door de landelijke media - creëert live een huizenhoge muur van donkere bombast. De band laveert tussen een meeslepende dwarsheid en hitgevoelige songs wat resulteert in hun eigen 21st Century Wave. Synthesizers, riffs en een hartslag. Het viertal bewijst dat de beste wave niet langer van Britse bodem hoeft te komen. Na lang touren met bands als Moke en Lifehouse kwam in begin april 2011 de langverwachte eerste single Walhalla uit. 

Zaal open: 21:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 14 oktober
IMG_011-LR.jpg

Buster Shindig & Elle Bandita

Trip the light fantastic!

Indie | Pop | Rock | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een gloedje nieuwe avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vindt een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 15 oktober
AMSTERDAM FAYA ALLSTARS PRESS PHOTO kopie.jpg

Amsterdam Faya Allstars

+ Dr.Buster Dynamite label

Ska | Jazz | Rock | Reggae | Latin

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Amsterdam Faya Allstars zijn gelouterde muzikanten uit bands als: de Toasters, Mr. Review, the Rotterdam Ska Jazz Foundation, Bernies Lounge, Mdungu, Jahzes, Upsessions, New York Ska Jazz Ensamble en nog vele, vele andere bands waar zij in gespeeld hebben.

Onder de bezielende leiding van Remco Korporaal heeft de band een nieuw ska-recept ontwikkeld dat voor een ander geluid in de scene zorgt. Niet verwonderlijk dat de band na een try out al direct werd gevraagd voor verschillende festivals deze zomer. 

Ska gemengd met Jazz, Rock, Reggae, Surf en Latin, het gaat alle kanten op en geen enkele avond is hetzelfde omdat het basisidee van deze band is: ter plekke improviseren tot het maximum en de zaal helemaal op z’n kop zetten!

Feestelijke hergeboorte Dr.Buster Dynamite label (+ release van 2 LP's met zeer obskuur materiaal!)

Aad Brakus aka Dr.Buster Dynamite is naast een verzamelaar van Jamaicaans geweld op LP sinds 1989 ook aktief bezig met het uitbrengen van muziek. Van ska tot rocksteady tot dub, DJ, en reggae, als het maar zeldzaam materiaal is dat niet eerder is uitgebracht. Daarvoor heeft Aad talloze trips naar Jamaica gemaakt alwaar hij wekenlang zichzelf opsloot in studio's om mastertapes over te zetten. Zijn verzamelwoede en kennis bleef niet onopgemerkt in Jamaica alwaar vele interviews/optredens in kranten, radio en TV verschenen. Veel bekende producenten en artiesten stonden letterlijk in de rij om zaken met hem te doen. Na meer dan 100 cd- en 23 LP-releases is Dr. Buster na een afwezigheid van bijna 10 jaar -nu samen met een longtime muziekvriend Remco Korporaal- back in business. Als DJ heeft Aad op verschillende festivals/optredens in Jamaica, Nederland en Italie gedraaid. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 15 oktober
DelaSarge2

DeLaSarge

Onbeperkt dansen!

Soulful | Eclectic

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Met enige flegmatiek maar altijd soeverein plaatst DJ delaSarge al jaren het vege lijf achter menig draaitafel op diverse continenten. Na een mislukte toer langs vele Eskimo-gebieden waar hij koeltjes werd ontvangen, staat hij vanavond weer veelzijdig en popelend met beginners-enthousiasme achter de draaitafels in de Supermarkt !

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
maandag 17 oktober
Topless.png

Gardenfest + Topless

Haagse popweek

Electro | Pop | Indie

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Supershare

Gardenfest

Deze drie-koppige indie-dance band startte begin 2011 met het produceren van electronische-in-your-face muziek. In april is de debuutsingle ‘Meditation’ uitgebracht op het Londense electronica label WWMusic. De bijbehorende videoclip is te zien op hun site. De combinatie van analoge synths en straffe vocalen doen denken aan de vroege LCD soundsystem met een vleugje Dr. Lektroluv. Met beukende drums staat Gardenfest garant voor een fikse party!

Topless

Topless zijn Paja Arsenovic en Cris Kuhlen. Beiden zijn geboren en getogen in Den Haag, Nederland. Na het starten als dj jaren geleden, is Paja Arsenovic momenteel student muziekproductie en audio-engineering aan het conservatorium in Rotterdam. Na het grootste deel van zijn tijd bezig geweest te zijn met het produceren van hip-hop en soul geïnspireerde tracks met zijn trouwe Akai MPC en Ensoniq ASR-10, heeft hij nu opnieuw ontdekte passie voor goede straat-onderbrekingen en freestyle muziek.

Cris Kuhlen is een grafisch ontwerper die de passie voor het freestyle deelt met Italo synth en melancholische composities. Na het gitaar spelen voor diverse bands, combineerde hij dit met songwriting en produceren. Cris is ook verantwoordelijk voor de Topless artwork en styling van de bands op het podium. Na een verblijf van ongeveer vijf jaar in de lokale b-boy scene was het geen verrassing Paja en Cris samen zijn gaan werken; ze kenden elkaar al uit verwante break dance-bemanningen. Dit jaar begonnen ze hun droom ... het was topless.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Gratis
dinsdag 18 oktober
Variscythe.jpg

Metalfest

Haagse Pop Week

Metal

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Supershare

State Of Negation

De inmiddels 2 jaar bestaande vijf-koppige metal band State Of Negation uit Haarlem timmert lekker aan de weg. Na ruim 30 shows gespeeld te hebben met o.a. Purest Of Pain, Pound, Gottlieb en Die For The Purpose Of Living werden ze uit 41 bands geselecteerd om te strijden in de prestigieuze landelijke Metal Battle 2011. Na het tot drie keer aan toe overweldigen van de jury én het publiek, ging “State” naar huis met zowel de Juryprijs als de Publieksprijs en natuurlijk eeuwige roem. Naast het winnen van de Metal Battle 2011 wist State Of Negation ook nog eens de IJmond Popprijs in de wacht te slepen en daarmee een plek op het hoofdpodium van het welbekende Beeckestijn Pop. State Of Negation staat garant voor een energieke live show, een diverse sound en bovenal vette groovy riffs! Met invloeden van Lamb Of God, Trivium, Threat Signal en Sonic Syndicate knallen zij elke show weer volop de zaal overhoop.

Variscythe

Variscythe is een metal band uit omgeving Den Haag. Deze vriendengroep doet niets liever dan muziek maken en keihard optreden. Varisyhe won verschillende talentwedstijden waaronder de Skatejam in Delft, Moise Festival band contest en zijn geselecteerd als finalist van de Peter Tetteroo Bokaal (Westpop, Delft). Ze speelden op Duveltjesrock samen met o.a. Mother Of Sin en Erebus. Hou je van stevige bas- en drum fundamenten met technische en ook melodieuze gitaar solo’s en van krachtige vocals ondersteund door epische riffs? Nou dan kom je bij Variscythe aan je trekken.Disquiet

Disquiet

Disquiet, afkomstig uit Utrecht, werd opgericht in 2000. Voortdurende veranderingen in de line-up en andere tegenslagen resulteerden in jaren van stilte ...  Ondanks deze tegenslag, bleef Disquiet zich ontwikkelen met een sterk geloof in hun muziek. Hun stijl is te omschrijven als  Bay Area georiënteerde thrash metal vermengd met melodieuze Europese elementen. Stel voor; Testament of Arch Enemy, gemodereerd met moderne metalcore invloeden. De promo 'Hate Incarnate' (2008) gaf een nieuwe start aan 'Tien minuten van deze intense muziek is nooit genoeg. Dit klinkt geweldig en de zware productie maakt ons hongerig naar meer '. aldus Metalfan. In mei 2011 is de band klaar met het eerst full-length album 'Scars Of Undying Grief' die dit najaar officieel wordt uitgebracht. Het album is het product van doorzettingsvermogen en de heren hebben dan nog vele plannen voor de toekomst.


Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Gratis
woensdag 19 oktober
Kolder in je kop - okt

Kolder in je kop

Met Menno Stam, Joke Sitsen en Jeroen Pater

Stand up

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Entree: € 6,- (aan de deur)

Supershare

De woensdagavond is meestal een avond dat je wel wat anders wilt dan nutteloos bankhangen, Het is nog geen weekend maar toch voel je de kriebels om iets te ondernemen. 'Kolder in je kop', op de woensdagavond breekt de week doormidden en geeft je nieuwe energie. De SuperMarkt biedt je de beste cabaretiers, gezelligste vibes en de mooiste locatie. 

Vandaag de beurt aan Menno Stam, Joke Sitsen en Jeroen Pater. De avond zal worden gehost door Justin Verkijk, bekend van zijn wekelijkse column in NL70 en zijn radio programma op Den Haag FM 92.0.

Menno Stam

Menno Stam is lid van de Comedy Explosion en al jaren een veelgevraagd comedian. Hij speelde samen met Arie Koomen en Wilko Terwijn in Bijbabbelen, BNN's eindejaarsconference van 2010 en is bedenker en schrijver van de mini sitcom Hitsige Hetty. Van alle markten thuis dus die Menno. En nu ook van de Supermarkt. 

Joke Sitsen

Joke Sitsen is de definitie van goedgeluimdheid en rappe humor. Haar comedy kan het best worden omschreven door iemand die er verstand van heeft. Een tip van de sluier oplichten is volgens haar vooral handig als je niet wilt struikelen. Met haar hartelijke doch snedige toon heeft ze al heel wat zalen verovert in Nederland en België. Zo was ze finalist van de Comedy talent tour 2009 en won ze in 2008 het Goeie grap festival. Zij becommentarieert zonder opgeheven vingertje, op eigenwijze wijze, de wereld om haar heen. Joke…, what’s in a name?

Jeroen Pater

Een stabiele comedian die altijd inzetbaar is voor sterke shows. Zijn comedy is meer dan alleen snelle grappen, rake observaties en scherpe oneliners. Hij gaat verder. Dieper in de krochten van de ziel. Jeroen confronteert, teast en daagt uit. Rauwe comedy van de moderne tijd.

Hij is de oprichter van het Comedyhuis, organisator van het Hecklers Comedy Festival en bedenker van comedy-on-drugs, porn-comedy en fast-comedy, een improv comedy vorm. Lid van de Comedy Explosion gehuisvest in het  comedytheater te Amsterdam.

Zijn comedy is anekdotisch, actueel en vol zelfspot. Zijn stijl is energiek, snel en direct. Niet voor de tere zieltjes, maar wel voor de harde lach.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6,- (aan de deur)
donderdag 20 oktober
JennyLane_Highress[3].jpg

Jenny Lane

Life's Like a Chox of Bogglets clubtour

Soul | Pop | Hiphop | Electro

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Jenny Lane heeft de gave om met haar prachtige stem niemand ongeroerd naar huis te laten gaan. Ze zingt recht vanuit haar diepste binnen, naturel, authentiek en met een nonchalance die je kippenvel bezorgt. De eigenzinnige zangeres zorgt met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie.

Drie jaar geleden won ze de Talent Night Rotterdam, waarna ze afreisde naar New York om op te treden in het Apollo Theater in Harlem. In die legendarische zaal vol muziekhistorie kreeg ze het publiek aan haar voeten.

Maar ook hier in Nederland maakte ze al carrière: Jenny schreef veel nummers voor andere artiesten. In 2009 besloot ze haar eigen pad uit te stippelen als solo artiest. De release van haar debuutalbum 'Monsters' kreeg werd met groot enthousiasme ontvangen en kwam direct op nummers 2 binnen in de I-Tunes charts.

Zangeres Joss Stone zag Jenny op YouTube en was zo onder de indruk dat ze haar uitnodigde als voorprogramma op haar Europese tournee. Terug in Nederland speelde ze op meerdere festivals, waaronder Eurosonic in Groningen, en stond in het voorprogramma van Boris & Wicked Jazz Sounds.

Het nieuwe album ‘Life's Like a Chox of Bogglets’, dat 20 september uitkomt, bestaat uit upliftende en tegelijkertijd melancholische songs, waarbinnen Jenny continu de grenzen tussen het licht en het donker opzoekt. Met aanstekende, rauwe beats, intense melodieën, persoonlijke teksten, speelse sounds en Jenny’s  soulvolle stem is dit album een bijzondere mengeling van pop gecombineerd met  hiphopbeats en electro invloeden. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 20 oktober
Dirty Priest

Dirty Priest

Soul | Hiphop | Disco

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Dirty Priest, Schmutzi, Vieze Priester, Sale Prêtre, New Oldskool of gewoon Stijn

Deze man met vele gezichten en stijlen draait al weer de nodige jaartjes mee in de Nederlandse muziekscene. Begonnen als zanger en percussionist, raakte hij in 1996 verslaafd aan naalden en vinyl. Als muziekliefhebber luistert hij naar alle soorten muziek en dat is terug te horen in zijn sets en producties. Als muziekchemicus creëert hij een brouwsel van Broken Beats, Break Beat, Hip Hop, rauwe funk, Nu Disco en Minimal House, met een explosief karakter.

Als DJ kan hij het best omschreven worden als een opgefunkte muziekprediker met allround skills, een enorm repertoire, waar een goede vibe en de funk centraal staan.De afgelopen jaren zijn de ambities van D.P. overgeslagen op verschillende takken binnen de muziekindustrie. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 21 oktober
Houses-bandfoto.jpg

Houses

+ Balcony

Alternative | Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Houses
Een alternatieve pop band, bestaand uit twee gitaren, bas, drums en Hammond. Piep jong maar vol ambitie. In 2010 kwam hun debuut EP ‘End of Story’ uit maar dit was eigenlijk pas het begin te noemen. Deze jonkies worden met name beïnvloed door grootheden uit de indie scene als Feist, Broken Social Scene en Death Cab for Cutie. Door de knappe combinatie van krachtige en melancholische muziek, die zowel ruig als fragiel wordt gebracht, doen ze niet onder aan hun helden. Zeker een bandje die niet ongehoord zal gaan blijven. We konden al van deze band genieten afgelopen mei, toen ze in het voorprogramma stonden van Kensington. Wij waren zo enthousiast dat we gevraagd hebben of ze terug wilde komen met een eigen show. 

Balcony
Na een zomer van schrijven besloot Arend Dijkstra met de demo’s in zijn zak een band te vormen beinvloed door Death cab for cutie, Patrick Watson en The National. Het resultaat is het debuut-EP: ‘for you, my love’. Een week zat de band met elkaar opgescheept in een schuur om gezamenlijk te werken aan nieuw materiaal. Ze staan te popelen om dit aan het publiek te laten horen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 21 oktober
Leroy Rey2

Leroy Rey

Soul | Hiphop | Eclectic

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait. Hij is niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zeer gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 22 oktober
popunie_bl_drukwerk_jpg 537x628.jpg

Popunie proudly presents

Roufaida and Pluck + PleaSe!

singer-songwritter | Hiphop | Funk

Gratis Zaal open: 16:33
Aanvang: 21:30

Supershare

Roufaida and Pluck

Met een verrassend simpel gitaarlijntje en goed bij elkaar kleurende stemmen, weten de zestienjarigen Roufaida & Pluck het publiek te raken. De zelfgeschreven catchy songs zijn veelal autobiografisch. De Engelstalige teksten alleen al zijn zeker de moeite van het beluisteren waard. Hoewel ze elkaar pas kortgeleden hebben gevonden, klinkt het alsof de twee al jaren samen spelen. De verschillende karakters zorgen voor een opmerkelijke setting. Door middel van contests zoals “Op weg naar het Nieuwjaarsconcert”  en “De Kunstbende” zoeken ze de eerste podia op, en zetten ze voorzichtig de eerste stappen in de muziekwereld.  De jonge Rotterdammers nemen je mee in hun enthousiasme en creëren een sfeer die je graag mee naar huis wil nemen.

PleaSe!

Funkadelic hip-hop uit de fonkelende Amsterdamse Diamantbuurt. PLeaSe! ontstond in maart 2009 toen hip-hop duo Adam Bais (MC, vocals) en Max Schuiling (toetsen) zich versterkte met old time rhythm buddy’s Nino Terluin (drums) en Erik van der Paardt (bas). Een maand later maakte zangeres Naomi Beijer de band compleet . In januari 2010 won PLeaSe! met de rap balad “kheptognikstedoon“ de Amsterdamse finale van Kunstbende. Tientallen gigs volgden, onder andere in Theater Carré, op Festival Mundial, in de Melkweg en op talloze festivals in en rond Amsterdam. Op 21 januari 2011 presenteert PLeaSe! zijn debuut EP, single en eerste videoclip in het Amsterdamse Paradiso. 

Zaal open: 16:33 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 22 oktober
Leroy Joy 4

Leroy Joy

Sexy eclectic

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 26 oktober
band

De Versafdeling

Big Sur + Cut Here + Tech Chic Design

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Vanaf oktober presenteert Poppodium SuperMarkt in samenwerking met 3VOOR12 Den Haag iedere tweede en vierde woensdag van de maand ‘De Versafdeling’. Een avond waar nieuwe, talentvolle en opkomende bands uit de Haagse regio een podium geboden krijgen en ieder 30 minuten lang het beste van hun repertoire ten gehore mogen brengen. 

Iedere nieuwe ‘Versafdeling’ programmeert het poppodium twee talentvolle bands en neemt 3VOOR12 er één voor zijn rekening. In totaal spelen er dus drie bands, in alle denkbare genres, waarmee er in de SuperMarkt een avondvullend programma wordt gebracht.

Big Sur 

De vertaling voor Big Sur is “Groot Zuiden”- een gebied in Californië. De muziek van de mannen doet je dan ook denken aan zonnige stranden, surfen en vooral: een mooi feestje. Met hun jazzy poprock stonden ze eerder -onder een eerdere naam(Alien Beauty)- al in onder meer een volle Supermarkt en Lokaal Vredebreuk in Den Haag. Met hun nieuwe EP “Tales about coming of age” ontmoet het hoge noorden het zonnige zuiden en zijn ze klaar om Nederland in te trekken!

Cut Here

In de lente van 2005 werd hun eerste demo opgenomen. Hierna bleek de 'gig-list' snel te groeien en de zomer werd een chaos van studenten feesten, festivals en ook werden zij populair in de regionale gaybars. Dit jaar werd afgesloten met een uitverkocht LVC en een tweede demo. Cut Here besloot verder te groeien. De band plande ook hun eerste stapjes naar het buitenland en haalden er een nieuwe gitarist bij. In 2007 kregen een platencontract aangeboden, hieruit rolde de demo/ half EP BunnyPulp. Wat later waren de complexere werken af en werden ook deze opgenomen. Cut Here is niets minder dan opzwepende Punk 'n Roll met een extreem energieke en overdonderende podium presentatie. 

Tech Chic Design (3VOOR12 Den Haag)

Electro en Dupstep gevoed met Techno is de beste omschrijving van Tech Chic Design, het  project van Room 01 recordings’ label manager Anduo Lucia. Tech Chic Design heeft een achtergrond in de Drum ‘n Bass door zijn GRINteck project maar verbreedt nu zijn horizon door zich te storten op de wereld van Rave.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 27 oktober
Supersized okt.

Supersized

soul | hiphop | r&b | beats | house

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Met Lee Stuart, Oost Indisch Doof en Dan Stezo

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 28 oktober
ProtestRockaRail_2011_A5_staand_(lo-res).jpg

Protest Rock a Rail fuelled by Monster Energy

Snowboard event op de Grote Markt

Gratis Zaal open: 16:00
Aanvang: 16:00

Supershare

Dit jaar zal de Blanko Foundation er alles aan doen om een overweldigend snowboard festival te organiseren. (Inter)nationale pro riders ontmoeten elkaar voor de Protest Rock A Rail gesponsord door Monster Energy. Een groots opgezet snowboard event waarbij riders elkaar ontmoeten om te battlen op streetrails. De Grote Markt van Den Haag krijgt de eer dit geweldige evenement te hosten. 

Protest Rock A Rail gesponsord door Monster Energy zal bestaan uit een mix van freestyle snowboarden en entertainment. Midden op het plein, onder het oog van een enorme menigte. Het evenement begint om 16.00 uur met DJ Commander Redbeard, en we verwachten een spannende finale om 22.00 uur. De dag wordt afgesloten met een knaller van een feest in de Supermarkt, met DJ Boehmer & DJ Mike Rock! 

Zaal open: 16:00 | Aanvang: 16:00 Gratis
vrijdag 28 oktober
ProtestRockaRail_2011_A5_staand_(lo-res).jpg

Protest Rock a Rail fuelled by Monster Energy

Afterparty met Boehmer + Mike Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Na een dag vol snowboard activiteiten op de Grote Markt gaat het binnen in de SuperMarkt verder met knaller van een feest. Voor deze gelegenheid maakt de Haagse DJ Boehmer wederom zijn entree en wordt de uit Frankrijk afkomstige DJ Mike Rock ingevlogen.  

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept ‘Kruipend Naar Huis’.  Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Mike Rock is een DJ en producer uit “Dirty South“ Toulouse, die zijn electro beats laat inspireren door artiesten als ‘Nero’, ‘Suicidal Tendencies’, ‘Boys Noise’, ‘Slayer’, ‘Daft Punk’, ‘Metallica’ ,’The Beastie Boys’, ‘Skrillex’ en ‘The Bloody Beetroots’. Voor ‘The Bloody Beetroots Death Crew 77’ heeft Mike a vaker het voorprogramma voor zijn rekening genomen. Met zijn achtergrond in de skate en snowboard scene staat hij daarnaast op de dikste action sports events zoals de Lacanau Pro, Quiksilver PRO Frankrijk, Burton European open in Laax, DC All in Show Hossegor, en de Monster Energy Extreme Freestylers om er maar een paar te noemen. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 29 oktober
JACKOBLIVIAN-GREEN1-72.jpg

Jack Oblivian + Harlan T. Bobo + Limes

+ The Peptones

Blues | Garage | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Europese tour van Jack Oblivian, Harlan T. Bobo & Limes: 40 dagen, 40 steden, van Noorwegen tot Spanje.

Cult-legende Jack Oblivian, is de frontman van de legendarische garageband The Oblivians. Jack bewijst al vele jaren stijlvast te zijn, zonder in herhaling te vallen. Jack bracht vorig jaar 'The Disco Outlaw' uit, een album vol stijlvolle rythm & blues met rockabilly-invloeden en garagerock.

Harlan T. Bobo kan goed verstilde folk- en countryliedjes spelen om vervolgens -net als zijn vriend Jack Oblivian- al zijn frustratie er hard en rauw uit zingen en spelen.

Jack Oblivian Harlan T. Bobo nemen Limes, een lokale band uit Memphis, mee op sleeptouw. Limes is een garage rock band met country invloeden en een relaxe attitude.

The Peptones

Bij elkaar gebracht door hun liefde voor rauwe 60's garagerock, British Invasion Bands, Dutch Beat & Led Zep psychedelica hebben The Peptones een zeer eigen sound ontwikkeld. Een set van the Peptones is een pakkende eenheid. Energiek en dansbaar the Peptones laten elke live-show tot leven komen

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 29 oktober
paullie.jpg

DJ Paullie

Pop | Electro | Rock | Reggae | Dubstep

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
zondag 30 oktober
Kindermiddag5

MiniMarkt

Halloween-verkleedfeest!

SuperMarkt denkt ook aan de kleintjes..

Zaal open: 12:30
Aanvang: 13:00
Entree: € 4,50

Supershare

Elke laatste zondag van de maand is het feest in de SuperMarkt. Want terug van weggeweest: de kindermiddag! We beginnen met een groot Halloween-verkleedfeest met dansende spoken, pannenkoeken, limonade en schmink. Kinderen tussen 2 en 12 zijn tussen 13.00 en 17.00 welkom in de SuperMarkt.

De kindermiddag krijgt elke maand een ander thema. Aan het eind van de middag wordt bekend gemaakt welk thema de volgende editie gaat krijgen. Om ervoor te zorgen dat ouders zich niet gaan vervelen is er in de Supermarkt een speciale ‘’ouderlounge’’ ingericht.

Zaal open: 12:30 | Aanvang: 13:00 Entree: € 4,50
Verder