zaterdag 01 november
STIFI - Fence - Colin.L - HiRes - 1.jpg

Sticky Fingers (AUS)

Support: Jack and the Weatherman

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 9.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Rock | Pop | Reggae | Dub

Sticky Fingers is back! Met hun mix van psychedelische rock, pop, reggae en dub ligt hun thuisland al aan hun voeten en ook Nederland gaat voor de bijl. Kort na een dronken ontmoeting tussen Dylan Frost en Paddy Fingers op een zomernacht in Australië wordt STIFI geboren. Met het eerste album ‘Caress Your Soul’, dat in maart 2013 uitkwam, worden mooie hitnoteringen bereikt in de Australische lijsten. Met een rits aan uitverkochte shows vertrekken ze in mei 2013 naar Europa waar ze onder andere Paradiso uitverkopen.

Dit jaar komen ze terug naar Nederland voor de presentatie van hun nieuwste album ‘Land Of Pleasure’ dat in augustus uitkomt. Het nieuwe album belicht ook de psychedelische kant van hun muziek, maar behoud de meeslepende melodieën van het eerdere 'Caress Your Soul'.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 9.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 01 november
80\'s 90\'s - 3

90's & 00's

Party like it's 1999

90'S | 00'S | HITS | POP

Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Party like it’s 1999! Van Cascada en Usher tot Milk Inc. en DJ Paul Elstak, zolang het in de 90’s & 00’s was wordt het gedraaid. Pak je Gameboy, Zoek je Minidisk, vergeet je Tamagochi niet én trek je Power Rangers pak aan. Dans de Macarena en zing mee met The Ketchup Song, dan doet Bill Clinton het misschien wel nog één keer met Monica Lewinsky.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 02 november
flamenco

El Pub Flamenco

Live Flamenco & dans

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 5,-

Supershare

El Pub Flamenco is de plek in Den Haag om de hedendaagse flamenco te beleven. Na verschillende eerdere edities op verschillende plekken, mag nu de SuperMarkt een flamenco-avond tot het repertoire rekenen. De gehele avond zullen er verschillende Flamenco-artiesten de kunsten van deze dans laten zien. Ook is er een open podium, waar iedereen vrij is om te laten zien wat zij kunnen.

Voor iedereen die nog niet zo bekend is met deze dans: de Flamenco-artiesten zullen bij dit open podium eventueel begeleiding bieden.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Entree: € 5,-
woensdag 05 november
ready2play

Ready To Play

Jong talent

Gratis Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Supershare

Ready To Play presenteert kersverse Ready to Play bands en singer/songwriters. Alle acts ontstaan uit de succesvolle workshops bandcoaching en singer/songwriting.

Tijdschema van deze editie:
19:30   Joey Smits
19:45   Dana Rentenaar
20:00   Isabella Vissers
20:15   Isabelle Gikuno
20:30   Wreckless
20:45   Solace
21:00   Pink Accident
21:15   Clear The Silence
21:30   Axe’ Cuse Me
21:45   Psycho Neighbor
22:00   Used Navigation
22:15   IN YOUR FACE
22:30   Blue J
22:45   The Gentleman"s Club


Ready To Play is eind 2001 opgericht door de Haagse gitaristen Johan Witt en Rick Jillissen. Zij startten destijds met 4 bands en begeleiden momenteel meer dan 55 bands. Oorspronkelijk was R2P alleen een bandcoachingorganisatie. Inmiddels worden er niet alleen bandcoachinglessen gegeven maar ook privelessen op het gebied van gitaar, bas, drums, piano en zang. En allerlei workshops als bedrijfsworkshops, performance, fotoshoot, podiumgeluid, home-studio, backing vocals.  Door hun enorme enthousiasme en betrokkenheid tillen zij, samen met andere door de wol geverfde muzikanten,  muziekanten  naar een hoger niveau. Ready To Play biedt workshops en lessen voor zowel gevorderden als beginners.

Ready To Play is dé springplank voor bands en jonge muzikanten.

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:30 Gratis
donderdag 06 november
HYPER HYPER

HYPER HYPER

met DJ FRISS

House | hip hop | bass | dance | disco

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

NIEUW, afgewisseld met WARENHAUS is er nu HYPER HYPER op je donderdag! DJ friss is een van de beste Turntabelists van dit moment! Jaren lang de deed hij de scratches voor o.a. Kraantje Pappie en Dope D.O.D, nu speelt hij met Playground Zer0 in binnen en Buitenland én hij heeft nu dus nu zijn eigen avond in de SuperMarkt: HYPER HYPER!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 november
Aesterid 1

Aestrid

Support: Lakshmi

Post-punk | Indie | Alternative

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Aestrid neemt op 'No Map Or Address', de opvolger van het lovend ontvangen tweede album 'Box', doelbewust afstand van het eindeloos sleutelen aan liedjes en het stapelen van geluid. De band wilde het gevoel terug dat hen altijd deed ontsnappen naar een andere wereld. Terugkeren naar de magie van tussen versterkers de adrenaline en inspiratie voelen opbloeien.

Zanger/gitarist Bo Menning zegt hierover: “Ik stond vroeger vaak tegenover mijn gitaarversterkers en zong en schreeuwde tegen de muur van geluid in dat uit de speakers kwam. Een geluid dat je over je heen kon trekken als een deken. Niets was overweldigender dan dat.”

Precies dat gevoel heeft Aestrid gevonden en in 8 dagen vastgelegd in Brantford, Canada. In één ruimte, met Glen Marshall (engineer van Daniel Lanois en Brian Eno), Bob Lanois (broer van) en JJ Sielcken achter de knoppen. Het resultaat is een compromisloze uitvergroting van Aestrid als energieke, ongepolijste liveband. Op 'No Map Or Address' begint Aestrid ergens en eindigt ze ergens. De magie zit hem in de reis.

Support: Lakshmi
Wanneer de zon daalt en schemering zich verspreidt, kruipen inktzwarte letters op papier.
Teksten over sigaretten en liefde, steden in de nacht, kunsten en dansen.
Hiphop beats, zweverige lijnen, donkere violen en piano's laten je denken aan een driehoeksverhouding tussen Lorde, Lana del Rey & M.I.A.
Live bestaand uit Lakshmi Swami Persaud, Sonya Vos & Chayenne van der Kooij, nemen ze je mee naar hun wereld.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 07 november
El Quuando Dami.jpg

Elquando Dami

Eclectisch

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Een beetje urban, nog een beetje house, wat vernieuwende pop en laten we ook nog wat electro toevoegen. Elquando Dami is een ware meester in het zoeken naar het recept waar niemand op stil kan blijven staan. Tijd voor een avond waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 november
Spuny

The Spunyboys

LOCATIE: ZWARTE RUITER

Rockabilly

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Let op: Locatie Zwarte Ruiter (Grote Markt 25)

De Franse Rockabilly band The Spunyboys is opgericht in 2006. Ze doen qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle The Stray Cats uit de jaren 80. Dit Rockabilly Trio speelt in traditionele bezetting fifties (zoals Sun) klassiekers welke op een eigen herkenbare wijze gespeeld worden van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, etc maar daarnaast spelen ze ook muziek van teddyboy legendes zoals Crazy Cavan en the Crepes N' Drapes en Neo Rockabilly zoals The Stray Cats en Matchbox.

In 2014 zal de band weer in heel Europa optreden maar ook een tour in Australie zit er aan te komen. Inmiddels hebben ze weer vele nieuwe songs in hun repertoire ook voor de nieuwe in 2015 uit te brengen cd. De Spunyboys zijn er klaar voor het dak van de Zwarte Ruiter af te spelen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 08 november
Akwasi

Akwasi

Hiphop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Akwasi, bekend van hiphop formatie Zwart Licht, maakt voor zijn soloalbum een reeks liedjes, gebaseerd op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen.

In april 2014 is het mini-album ‘Daar Ergens’ van Akwasi verschenen. Het is een voorproefje op het gelijknamige album dat gepland staat voor het najaar van 2014. Het album is een ode aan de Nederlandse zanger Bram Vermeulen, die in 2004 overleed.

Bij het mini-album is een voorstelling ontwikkeld in samenwerking met Likeminds en hulp van Atelier Oerol. Deze voorstelling was te zien op alle dagen van het Oerol Festival in 2013.

Akwasi wordt op ‘Daar Ergens’ bijgestaan door Rob Dekay. Van het album – dat werd geproduceerd door ‘Drummakid & Esco’ – verschenen reeds de singles Een Wedstrijd’,  ’Spijt’ en ‘Pauline’.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 08 november
80 90

80's & 90's

de beste en de slechtste hits

80's | 90's | Pop | Hits

Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Had jij als 80’s kid maar liefst 6 verschillende maten rubiks kubussen, iedere videoband van The A-Team, zes knuffels van de Gremlins en was je lievelingsserie Night Rider? Of ben jij een echte 90’s kid en was je in de ban van de games Mario en Zelda en keek jij niets anders dan Saved By The Bell en The Fresh Prince Of Bel-Air?

Kleed jezelf dan aan in jouw alltime fave 80’s of 90’s outfit en kom naar de 80's & 90's sensatie in Den Haag.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
woensdag 12 november
Official Logo UNICEF Talent Battle.jpg

Unicef Talent Battle

Bandwedstrijd

Gratis Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30

Supershare

Dit jaar organiseert UNICEF Nederland voor de tweede keer de UNICEF Talent Battle. Dit is een talentenjacht speciaal voor jeugdige groepen en bands die zich met hun muzikale talent graag inzetten voor UNICEF. In totaal zullen er 8 acts te zien zijn deze avond. Benieuwd naar jong top talent, kom dan gratis langs en moedig ze aan!

In de UNICEF Talent Battle gaan groepen en bands van verschillende middelbare scholen de strijd met elkaar aan. De talentenjacht wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Na een periode van online voorrondes (juli t/m september) gaan de vierentwintig populairste groepen en bands door naar de voorronde battles. Er zijn drie voorrondes waarvan 1 in de SuperMarkt!

Tijdens de voorronde zullen UNICEF ambassadeurs en bekende muzikanten aanwezig zijn die de acts van jurycommentaar voorzien. Ook het publiek heeft een stem en bepaald mee welke bands doorgaan naar de grote UNICEF Talent Battle benefiet finale, waarvan de opbrengt volledig naar UNICEF gaat.

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:30 Gratis
donderdag 13 november
F

F

Single release - Support: THE3rdMAN

Funk | Soul

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Wat een Leventje: F's afscheid van Supermarkt Fissa.

Donderdag speelt F, de Supermarkt huisband, voor het laatst op plek waar ze meer dan 10 singles releases vierden en met het eigen feest SUPERFAAM voor knotsgekke avonden zorgen.

Deze laatste keer staat in het teken van de single Wat Een Leventje, die in aanloop naar deze show meer dan 200.000 keer bekeken is op youtube.

F + gasten + THE3rdMAN: erbij zijn is mee de geschiedenis in, thuisblijven is het nooit écht kunnen verwerken. Tot daar.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 13 november
WARENHAUS nieuw

WARENHAUS

Host: Ducked Ape

House | New dance sounds

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic en House-duo Ducked Ape kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 14 november
Typhoonf

Typhoon

LET OP: UITVERKOCHT

Hiphop

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 14.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Het is inmiddels 7 jaar geleden dat Nederland kennismaakte met Typhoon. De 29-jarige artiest, wiens echte naam Glenn de Randamie is, gaat niet over één nacht ijs als het om zijn muziek gaat. ”Als je wilt groeien als artiest, dan moet je ook groeien als persoon”. Zijn nieuwe album Lobi Da Basi (Liefde is de Baas) is het resultaat van die persoonlijke en muzikale zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid Afrika. Daarnaast liet hij zich ook inspireren door o.a. Nederlandse grootheden als Ramses Shaffy en zijn samenwerking met New Cool Collective.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 14.00 (excl. servicekosten)
vrijdag 14 november
Leroy Rey1

DJ Leroy Rey

Soul | Hiphop | Eclectic

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 15 november
Shake it

CANCELED | The Upsessions

+ Boomshakalak Soundsystem

Ska

Afgelast Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

LET OP: AFGELAST

The Upsessions!! Al tien jaar achtereen touren the Upsessions door heel Europa. In hun kenmerkende groen/gele trainingspakken stond de 7- koppige ska/ reggae formatie ook al op grote Nederlandse festivals als Lowlands, de Zwarte Cross en Into the great wide open.

Met hun zeer infectieve en enthousiaste live reputatie toveren ze iedere zaal en ieder festival om tot een feest. Van Amsterdam tot Sao Paulo, en van Servie tot Spanje.

In mei 2014 hebben the Upsessions hun vierde album uitgebracht, genaamd ‘Shake It!’ Voor the Upsessions is een jongensdroom in vervulling gegaan, aangezien op dit album is samengewerkt met de legendarische en hoogbejaarde reggae producer Lee ‘Scratch’ Perry. ‘Shake it’ is uitgebracht door Excelsior Recordings in de Benelux en door diverse labels in het buitenland.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Afgelast
zaterdag 15 november
80's & 90's 2

90's & 00's

Party like it's 1999

90'S | 00'S | HITS | POP

Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Party like it’s 1999! Van Cascada en Usher tot Milk Inc. en DJ Paul Elstak, zolang het in de 90’s & 00’s was wordt het gedraaid. Pak je Gameboy, Zoek je Minidisk, vergeet je Tamagochi niet én trek je Power Rangers pak aan. Dans de Macarena en zing mee met The Ketchup Song, dan doet Bill Clinton het misschien wel nog één keer met Monica Lewinsky.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 16 november
flamenco

El Pub Flamenco

Live Flamenco & dans

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 5,-

Supershare

El Pub Flamenco is de plek in Den Haag om de hedendaagse flamenco te beleven. Na verschillende eerdere edities op verschillende plekken, mag nu de SuperMarkt een flamenco-avond tot het repertoire rekenen. De gehele avond zullen er verschillende Flamenco-artiesten de kunsten van deze dans laten zien. Ook is er een open podium, waar iedereen vrij is om te laten zien wat zij kunnen.

Voor iedereen die nog niet zo bekend is met deze dans: de Flamenco-artiesten zullen bij dit open podium eventueel begeleiding bieden.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Entree: € 5,-
donderdag 20 november
HYPER HYPER

HYPER HYPER

met DJ FRISS

House | hip hop | bass | dance | disco

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

NIEUW, afgewisseld met WARENHAUS is er nu HYPER HYPER op je donderdag! DJ friss is een van de beste Turntabelists van dit moment! Jaren lang de deed hij de scratches voor o.a. Kraantje Pappie en Dope D.O.D, nu speelt hij met Playground Zer0 in binnen en Buitenland én hij heeft nu dus nu zijn eigen avond in de SuperMarkt: HYPER HYPER!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 21 november
Rock A Rail

The official Jagermeister Rock A Rail Pre party

Met o.a. Kamchatka & Weekender!

Gratis Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Supershare

Snowboard event Preparty

Op zaterdag 22 november is het weer tijd voor het vetste real street snowboard event van Europa: Rock A Rail! En natuurlijk is er in de SuperMarkt weer een hele toffe pre- en after party. Met tijdens de pre party:

19:30 | In the dutch mountains, documentary
20:30 | Jesse Burtner from Think Thank presenting his movies “Right turn, left turn” and “Almanac”
21:30 | “connecting the dots” from Postland Theory
22:30 | Kamchatka (Live)
23:30 | Weekender! (DJ's)

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:30 Gratis
vrijdag 21 november
1463699_10152058201673633_2038469961_n.jpg

Kamchatka (SE)

Retrorock | Blues

Gratis Zaal open: 22:30
Aanvang: 21:00

Supershare

De toegankelijkheid en het losse speelplezier is kenmerkend voor deze drie mannen. De band bereikt bij ieder optreden vanaf het eerste retrorock/blues akkoord een synergie die vast wordt gehouden tot ver na de laatst gespeelde noot. De band is gevormd om de voormalig Opeth-toetsenman die zijn toetsen ingeruild heeft voor een bas. Met Per Wiberg als de legende, Thomas Andersson als ultieme showman en drummer Tobias Strandvik als het geheime wapen, nemen zij iedere show de gehoorgangen van het publiek totaal over. Sexy en swingende ritmes die behendig worden afgewisseld met cool en strak spel. 

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 22 november
Rock A Rail

Gratis Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Supershare

Afterparty Rock A Rail

Op zaterdag 22 november is het weer tijd voor het vetste real street snowboard event van Europa: Rock A Rail! En natuurlijk is er in de SuperMarkt weer een hele toffe after party. Dit jaar staan er niemand minder dan Playground Zer0, DJ Friss & Mike Rock op het podium. 

Playground Zero
Wanneer 3 vrienden tijdens hun speelkwartier een drumcomputer bij het oud ijzer vinden, hebben ze nog geen idee dat het gaat om het begin van Playground Zer0. De eerste 13 jaar wordt de drumcomputer nog aangezien voor een radio met muziek uit de toekomst, maar schijn bedriegt...
Tijdens de historische kattenplaag van '96, werd duidelijk dat het apparaat veel meer was dan alleen een radio. De ritmes werden omgetoverd tot nog nooit gehoorde muziek, en zo werden de heren als een donderslag bij heldere hemel binnen no time, de helden van Targu Jiu. De inmiddels 97.591 inwoners tellende stad aan rivier de Jiu kan trots zijn. Nu is het zover, Playground Zer0 is een feit, het eerste lied is af.

Mike Rock
De uit Parijs afkomstige DJ Mike Rock reist al sinds jaren de grootste Metal en Punk festivals van Europa af en verandert deze in kolkende feestmassa’s. Hij draait onder andere Dirty Electro, Dubstep, Metal en Hardcore.
Invloeden van de Fransman zijn Boys Noise, Slayer, Daft Punk, The Beastie Boys, Belzebass, Suicidal tendencies, Justice en The Bloody Beetroots.

DJ Friss
DJ friss is een van de beste Turntabelists van dit moment! Jaren lang de deed hij de scratches voor o.a. Kraantje Pappie en Dope D.O.D, nu speelt hij met Playground Zer0 in binnen en Buitenland


Zaal open: 21:30 | Aanvang: 22:00 Gratis
woensdag 26 november
Vers

Versafdeling XL

ism 3voor12 Den Haag

Vers | Haags | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn. In het teken van de Haagse Popweek is er dit keer een XL editie met maarliefst 4 Haagse acts:

20:30 ILL FITTINGS
21:15 Geert van Emden
22:00 Future Hearts
22:45 David Benjamin
23:30 Mik Adrian

Ill Fittings
ILL FITTINGS is een Haagse indie rockband opgericht in het najaar van 2012. De band bestaat uit: zangeres en gitarist Tara Knoester, zanger en leadgitarist Yen Knoester, bassist Robin van der Harst en ook drummer Sybe Rietman. Samen spelen ze eigen nummers geïnspireerd door artiesten als: Jimi Hendrix, Arctic monkeys en queens of the stoneage. Naast eigen nummers speelt de band ook zo nu en dan graag covers van de artiesten die hun inspireren. Bij elk optreden wordt alles uit de kast gehaald zodat het gegarandeerd een spektakel is.

Geert van Emden
Geert van Emden is een in Schiedam geboren songwriter, wonend in Den Haag. Vanaf jongs af aan schrijft hij gevoelige akoestische songs die vaag doen denken aan Fink, Bon Iver en Ben Howard. Nadat hij in een bandje als bassist fungeerde, besloot hij met zijn eigen werk naar de voorgrond te treden. De excentrieke stem draagt bij aan een geheel eigen geluid, wat Geert tot een van de meest belovende jonge artiesten in Den Haag maakt.

Future hearts!
Opgericht in de zomer van 2014 door 5 Haagse muzikanten, die zich eerder hebben bewezen in bands als droppings, qrio, the polar exploration ship en frezno falls.
De binnenkort te verschijnen ep 'impressionists' is hun volledig live opgenomen debuut. Zeven songs lang prachtige gitaar georiënteerde rock. Van melodieus tot noisy en altijd ruimte voor experiment en improvisatie.
En op het podium geven ze net nog iets meer van al het boven genoemde, komt dat zien, ergens in de nabije toekomst.?

Mik Adrian
Mik Adrian maakt mooie liedjes. Het ene moment dansbaar, het andere moment klein en gevoelig om met gesloten ogen te genieten. De muziek van de band geeft het gevoel van een lekker warme zomerdag in de jaren ’60, het liefst in een hippie volkswagenbusje. Achter frontman Michiel verzamelen zich Jeffrey, Thyrza, Kim, Richie en Karel, een groep boezemvrienden die in Mik Adrian hun roeping heeft gevonden. De band komt begin van 2014 bij elkaar en daarna gaat het hard. Ze hebben inmiddels in het Paard van Troje, op Where the Wild Things Are, Schollenpop en vele andere podia gestaan. Mik Adrian brengt onvervalste popmuziek met betoverende harmonieën.

3voor12 selecteert: David Benjamin
De singer-songwriter was eerder dit jaar nog te zien in het programma 'De Beste Singer-Songwriter Van Nederland' en schopte het zelfs tot de finale. De mensen die het programma niet hebben gevolgd zouden David ook kunnen kennen als frontman van The Relish. De groep ging in 2011 onverwacht uit elkaar, nadat niet lang daarvoor een platencontract werd getekend. Onlangs verscheen de eerste EP van David getiteld 'Victoria' en David zal tijdens de versafdeling wat nummers van deze EP spelen zowel als nieuw materiaal.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 27 november
HZG

Held zonder geweld

met een optreden van Douwe Bob

Singer-songwriter contest

Gratis Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Supershare

Meld je aan voor Singer Songwriter-contest in Den Haag! Schrijf je voor 26 oktober in via info@r2p.nl of post jouw muzikale bijdrage op deze pagina. Lees hier de actievoorwaarden: http://j.mp/avw_singer.

Voor de afsluiting van de Week Zonder Geweld vindt er in de Supermarkt een Singer Songwriter-contest plaats. Wij zijn op zoek naar 15 enthousiaste artiesten die een lied hebben geschreven of willen schrijven over welke vorm van geweld dan ook.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Gratis
donderdag 27 november
WARENHAUS nieuw

WARENHAUS

Host: Ducked Ape

House | New dance sounds

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic en House-duo Ducked Ape kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 28 november
1506843_610751975665698_1372244161_n.jpg

Town of Saints

Jack Friday | support: Honig (DE)

Indie | Folk

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 8.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Support: Honig (DE)

Town of Saints staat bekend om hun gelaagde indiefolk, subtiel zwevend op het randje van hoop en wanhoop, waarbij niet zelden vergelijkingen worden getrokken met grootheden als Arcade Fire, Mumford & Sons en Local Natives. De gevoelige teksten worden vol overgave gezongen en begeleid door folky vioolspel en swingende drumpartijen. De drie leden van deze band slagen er keer op keer in een onverwacht rijk geluid neer te zetten en de ideale mix van traditionele folk en moderne indierock te laten horen.

De band is in 2010 ontstaan uit een ontmoeting tussen Nederlanders Harmen Ridderbos (zang/gitaar) en Sietse Ros (drums) en de Finse Heta Salkolahti (viool/zang). Hoewel hun standplaats Groningen is, hebben ze sinds de oprichting vrijwel constant getourd door heel Europa met als opmerkelijk hoogtepunt Eurosonic/Noorderslag in januari 2013. Tijdens het prestigieuze showcasefestival kreeg dit trio het voor elkaar maar liefst zeven shows neer te zetten.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 8.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 28 november
disco

Dance Classics

Dance Classics

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Wie kent ze niet… die overbekende Disco & Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan? Muziek waarbij iedereen denkt: “O ja, weet je nog?”.

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 29 november
lyall-press-4.jpg

Lyall Moloney

Hiphop | Dub | Folk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Lyall Moloney is getalenteerde multi-instrumentalist die hiphop, dub en folk mixt en met een loop pedal live een te gekke show neerzet. In Australië heeft hij al goed gescoord met de tracks 'The Architect' en 'Black Dog' en hij heeft momenteel een hitje met z'n nieuwe single 'Go That Low'. Alledrie de nummers zijn afkomstig van zijn laatste EP 'The Architect'. Afgelopen voorjaar heeft Lyall door Europa getourd in het voorprogramma van zijn vrienden Sticky Fingers en speelde headline shows op het Surfana Festival en bij verschillende hippe strandtenten. Momenteel werkt hij aan de opvolger van 'The Architect', die binnenkort uit zal komen. 

 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 29 november
80 90 1

80's & 90's

de beste en de slechtste hits

80's | 90's | Pop | Hits

Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Had jij als 80’s kid maar liefst 6 verschillende maten rubiks kubussen, iedere videoband van The A-Team, zes knuffels van de Gremlins en was je lievelingsserie Night Rider? Of ben jij een echte 90’s kid en was je in de ban van de games Mario en Zelda en keek jij niets anders dan Saved By The Bell en The Fresh Prince Of Bel-Air?

Kleed jezelf dan aan in jouw alltime fave 80’s of 90’s outfit en kom naar de 80's & 90's sensatie in Den Haag.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 30 november
flamenco

El Pub Flamenco

Live Flamenco & dans

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 5,-

Supershare

El Pub Flamenco is de plek in Den Haag om de hedendaagse flamenco te beleven. Na verschillende eerdere edities op verschillende plekken, mag nu de SuperMarkt een flamenco-avond tot het repertoire rekenen. De gehele avond zullen er verschillende Flamenco-artiesten de kunsten van deze dans laten zien. Ook is er een open podium, waar iedereen vrij is om te laten zien wat zij kunnen.

Voor iedereen die nog niet zo bekend is met deze dans: de Flamenco-artiesten zullen bij dit open podium eventueel begeleiding bieden.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Entree: € 5,-
Verder