donderdag 01 november
Popronde

Popronde 2012

The Jacks + THE RED17

Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Jacks is een Tilburgse rockband bestaande uit Marcia, Estelle, Dani & Joost. Verwacht bij The Jacks een energieke show met rauwe sounds en puntige teksten. De band bracht het afgelopen jaar 2 EP's uit en waren daarmee te gast bij o.a. Giel Beelen + De Wereld Draait Door en stonden met beide singles in de MTV Brand New top 10.

De nieuwe 3FM Serious Talent band THE RED17 bestaat uit vier jongens die een band zijn begonnen met één doel: Iedereen laten genieten van de muziek en de mensen het unieke THE RED17 gevoel laten ervaren. THE RED17 staat voor Highschool Rock: veel passie, euforie en energie.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 01 november
three six.jpg

ThreeSix

Hiphop | UK Bass | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Na een geslaagde festivaleditie is het nu tijd voor een ThreeSix feestje in de SuperMarkt. Kevin Bradley en Boehmer draaien de lekkerste UK Bass, Hiphop en House. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 02 november
BSP10 by Pim Top.jpg

Bombay Show Pig

+ Palio Superspeed Donkey

Indie | Rock

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 7.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Bombay Show Pig

Ze zijn er weer! Stonden ze deze lente nog met Shaking Godspeed in een duo show, kunnen we nu een volle show van ze genieten! Het Nederlandse indierock duo Bombay Show Pig bestaat uit gitarist Mathias Janmaat en drummer Linda van Leeuwen. De twee muzikanten uit Amsterdam en Den Haag hebben velen verrast met hun eigen blik op indie in de traditie van Yeah Yeah Yeah’s, The Kills en Death From Above 1979. Na het uitbrengen van hun eerste EP ‘Baby It’s A Face’ hebben ze Nederland, maar ook Belgie en de Balkan rond getourd en werd hun single 'Curve Ball' opgepikt door 3FM en Kink FM.

Dit jaar is de band een nieuwe weg ingeslagen door van een trio naar een duo te gaan, zelf de lead vocalen op zich te nemen en compleet nieuwe nummers te maken voor hun debuutalbum. Vorige jaar dexember reisde de band voor de mix van het album af naar Eli Janney (Girls Against Boys) in New York, die eerder o.a. werkte met The Rapture, Holy Fuck, Ryan Adams en Hooverphonic. Met het nieuwe album trekken ze door het land heen met een nieuwe live-set.

Palio Superspeed Donkey

Luister vijf minuten naar Palio Superspeed Donkey en je ontkomt er niet aan te zeggen: alsof de jonge Arctic Monkeys aan een tweede jeugd zijn begonnen. Verschil is dat deze jongens uit Nederland komen en een gemiddelde leeftijd van nog geen vijftien jaar hebben. Toen I Bet You Look Good On The Dansfloor uitkwam waren zij 8 jaar. Maar echt. Deze jonge gasten laten zich echter net zo lief inspireren door heldenbands als Pixies en Pavement. Over ‘je klassiekers kennen’ gesproken. Live nog strakker dan een De Waard-tent met windkracht 9.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 7.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 02 november
Buster & Elle

Buster Shindig & Elle Bandita

Indie | Punk | Rock | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vindt een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 03 november
sundaysun (Small).jpg

Sunday Sun

Indie | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Sunday Sun verzorgt de ideale soundtrack voor alle rokjesdagen van het jaar met tijdloze popliedjes om verliefd op te worden. Kleinoden met aanstekelijke melodieën, herkenbare teksten en een positieve insteek in de klassieke traditie van de British invasion en erkende helden als Tom Petty, Crowded House en The Shins, voorzien van meerstemmige zangkoortjes die de goedkeuring van The Beach Boys verdienen.

Sunday Sun is het geesteskind van vier jonge veteranen: Koen-Willem Toering (Woost), Yoshi Breen (RubyQ), Wouter Rentema (GEM, Laura Jansen) en Jan Teertstra (Wooden Saints, Laura Jansen). Ze vonden elkaar in de gezamenlijke liefde voor korte en bondige oorwurmen met inhoud, liedjes die spontaan een lach op gezichten toveren maar zich ook nestelen in je hart.

De eerste single Highly Respected Rebel verleidde 3FM al om Sunday Sun tot Serious Talent te bombarderen. Er zit zoveel muziek in Sunday Sun dat de popelende band voor het einde van 2012 drie EP’s zal uitbrengen. En wij staan te popelen op hun live optreden in de SuperMarkt!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 03 november
Jacob de Juwelier.jpg

Jacob de Juwelier

Indie | Dubstep | Rock | Electro

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 07 november
Ready to play

Ready to play

van rock tot hiphop

Gratis Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:00

Supershare

Ready to play is de springplank voor bands en muzikanten. Gemotiveerde, jonge muzikanten en een gemoedelijke sfeer zorgen voor een heerlijk muzikale avond vol met nieuw talent.

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:00 Gratis
donderdag 08 november
aktie!!

Aktie!

Donderdagavond, studentenavond

Pop & rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand gooit de SuperMarkt haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Wat is er in de Aktie deze editie:

Fles Desperados voor € 3,- per stuk
Originele prijs: € 4,40
Plus: Gratis Desperados samples | Gratis gadgets | Free, personalized shirts by artist!

Zo. Deze donderdagavond kunnen zelfs die schreeuwende studieboeken niet van je afnemen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 09 november
IMG_8821 (Medium).jpg

Robin Brock

Use At Your Discretion

Soul | Funk | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Na een vliegende start met optredens tijdens Parkpop, The Hague Jazz, Jam de la Creme en Life I Live en vele anderen, komt Robin Brock weer terug naar de plek waar hij zijn allereerste optreden verzorgde: poppodium SuperMarkt!

Dit keer released hij zijn debuutalbum ‘Use at your descretion’! Robin’s pakkende grooves, met Prince-waardige analoge synths en pure Motown sound hebben een uniek karakter door zijn humorvolle teksten en originele podium-presentatie inclusief een 12-koppige band. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 09 november
we're no good, we're super

We're no Good, We're Super

electro | Tropical Beats | Pop |

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WE'RE NO GOOD, WE'RE SUPER

Draaien dansend in een stijl die je het best kunt omschrijven als een electro, tropical beats, pop, bass mix-mix machine.

Een hete back-to-back set van vuige beats en zware bassen!

Dansschoenen aan, biertje in de mond, schijt aan zweet en gaan!

Voor meer info en onze bio en shows:

http://werenogoodweresuper.tumblr.com

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 10 november
DLM

Drive Like Maria

Baby Seals & Rattlesnakes Tour

Rock

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 7.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Gebroken harten, verlaten woestijnen, zwarte paarden en eerste blowjobs. De Nederlands-Belgische band Drive Like Maria slaat dit jaar keihard terug met de langverwachte tweede plaat die zowel qua thematiek als muziek een stapje verder gaat dan het veelgeprezen debuutalbum ‘Elmwood’.

Drive Like Maria kent anno 2012 twee kanten. We horen het vertrouwde monster dat in 2009 de muziekwereld binnen denderde met de single ‘I'm On A Train’, maar ook een band op zoek naar verdieping en de volgende stap. Het tekent de mindstate van Drive Like Maria anno 2012. Sexy en op zijn tijd introvert, maar nog steeds meedogenloos wanneer nodig.

Eerder stond de band al op festivals als Pukkelpop, Lowlands en Bospop en mocht de groep openen voor onder meer AC/DC en Motörhead. Het moge duidelijk zijn: Drive Like Maria is nog voor het einde van 2012 de band waarvan we stiekem al wisten dat hij er tot uit zou groeien: 's lands favoriete rockband.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 7.50 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 10 november
leroy joy.jpg

Leroy Joy

Ecletic | Uplifting | Edits | Dance

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Leroy Joy won tien jaar geleden de Nederlandse dnb award voor beste opkomende DJ. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan, zo ontstond het alter ego Leroy Joy. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden. Verschillende stijlen zullen deze avond voorbij komen maar Leroy Joy weet er altijd één geheel van te maken. Nooit saai en gegarandeerd dansen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 14 november
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Deze keer met It's the Music Applejuice en Silver Linings + Loyu (3VOOR12)

Silver Linings

Silver Linings is een vijfkoppige band uit de regio Rotterdam. De leden van de band hebben hun sporen (internationaal) ruim verdiend met bands zoals 50 Percent OFF, Death Letters en Maybee.  Deze combinatie zorgt voor een frisse en energieke sound en een mix van poppunk met een flinke dosis hardrock. Energieke en krachtige stukken worden afgewisseld door melodische gitaarlijnen en pakkende vocals. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de band ondanks zijn korte bestaan nu al de 'Grote Prijs van Ridderkerk' in de wacht heeft weten te slepen.

It's the Music Applejuice

It's the Music Applejuice is een indierock powertrio uit Den Haag met sterke riffs en stevige zanglijnen, zoals je die ook hoort bij bands als Therapy?, Queens of the Stone Age en Audioslave. De drie leden weten hun ruimte binnen de band goed te vullen, zonder daarbij hun medebandleden te overstemmen. Dit lijdt tot een strak, dynamisch geluid wat zowel op plaat terug te horen is als bij de liveshows. 

LoYu

LoYu is een Haags duo bestaande uit producer Andreas Lo-A-Njoe (voorheen opererend onder de naam Clipslice) en zangeres/toetsenist Baiba Yurkevich. De basis van deze samenwerking wordt gelegd tijdens Plein Open 2011 als Baiba tijdens een optreden van Clipslice mee doet. Niet lang daarna gaan de twee verder onder de naam LoYu. Beklemmende soundscapes worden afgewisseld met intense beats, met elkaar verbonden door de sprookjesachtige zang van Baiba. Het geheel roept daarbij al snel associaties op met Björk en Massive Attack, maar is toch ook heel eigen. Vorige maand was Loyu nog te zien tijdens de Haagse Pop Week, waar 3voor12 Den Haag een registratie van het optreden maakten.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 15 november
footsteppa.jpg

Footsteppa

Bass | Dubstep | Deep House | Hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Muzieklabel Footsteppa Records, niet vies van een zweterig feestje, brengt bass music naar de SuperMarkt. Dubstep, UK Funky, Drum 'n Bass en soort gelijke stijlen komen op deze avond voorbij. Energie, vette bassen en zweet is wat je kunt verwachten.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 16 november
The Levi's

The Levi's

+ Hooked

Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Haagse rockband The Levi’s presenteert op deze avond hun nieuwe EP ‘Changing Tires’. Het is de tweede EP na het goed ontvangen debuut 'Born Easy'. In de afgelopen 5 jaar is er veel gebeurd en dat brengt bagage met zich mee. Er is weer nieuwe energie en nieuw materiaal, klaar voor de show. 'Changing Tires' staat voor verfrissing en voornamelijk de drang om door te willen gaan. The Levi's staan garant voor een energievolle avond met melodische lijnen, dik beukwerk en dansbare gitaarriffs!  

HOOKED is een vette live popfunk band uit Den Haag, vol energieke, vrolijke en dynamische nummers met een catchy feel, reggea invloeden en soms met een rauw randje. Het eigen repertoire brengt veel verschillende stijlen samen, waar pop/funk de boventoon voert. Originaliteit en een dansbare vibe staan hoog in het vaandel. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 16 november
dj paullie

DJ Paullie

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 17 november
Jaya the cat 3

Jaya the Cat

+ Pinata + Maijk Johnson

Punk | Reggae | Rock

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 7.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Jaya The Cat
Oorspronkelijk was Jaya the Cat gevestigd in Boston (USA), maar nadat zanger Dave Smith en bassist Ben Murphy de band in 2003 verlieten, besloten de overige leden, Geoff Lagadec en David Germain, naar Amsterdam te verhuizen. Daar werd de line-up versterkt door Nederlandse bandleden en ondertussen had de band hier al naam gemaakt door succesvolle optredens in diverse clubs en op festivals als Lowlands en Pukkelpop. Ook de rest van Europa ziet Jaya the Cat graag voorbij komen. De mannen van Jaya the Cat houden van reggae, rocksteady, punk en een drankje in de hand. Hun shows monden dan ook regelmatig uit in ongeëvenaarde feesten, waarbij het publiek net zo hard zingt en swingt als de band zelf. 

Urban Majik Johnson
De sound van Urban Majik Johnson is iets totaal nieuws onder de zon. De manier waarop zij hardcore, reggae en funk mixen, zorgt voor een vertrouwd old-school gevoel in een nieuw jasje. De band beschrijven en vergelijken is een moeilijk aspect. Zoals D. Heerdmann van Tierfdruck Musik al zei: “The Band rocks like hell and even after a week of thinking about it, I can't come up with only one comparable band. Which is a very good thing.” En daar sluit Poppodium SuperMarkt zich helemaal bij aan!

Piñata
De band Piñata, gevestigd in Scheveningen, is druk hun naam aan het vestigen met een vernieuwende mix van reggae, ska, surf en een vleugje hiphop. Deze surfliefhebbers hebben afgelopen zomer hun eerste tour gehad in samenwerking met schoenenmerk Sanuk. De tour ging o.a. langs Mimizan, Biarritz en Vieux Boucau, om te eindigen in het surfdorp F.A.S.T. in Scheveningen.

Win een meet & greet!
Iedereen die online een kaartje besteld voor deze show maakt automatisch kans op het winnen van een meet & greet met Jaya The Cat. Bestel dus snel je kaartje, want de winnaar wordt ongeveer week voor het optreden bekend gemaakt.

 

 

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 7.50 (excl. servicekosten)
zaterdag 17 november
lavoi.jpg

DJ LaVoi

Pop | Electro | Hiphop | Funk

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi is tot nu toe voornamelijk te bewonderen geweest in Rotterdam. Als resident DJ is zij in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert.

Na Rotterdam is nu ook Den Haag aan de beurt. Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 21 november
ccc logo.jpg

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 4.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Stand-up comedy is terug in de schappen van Poppodium SuperMarkt in Den Haag! In de periode van 21 november 2012 tot en met 15 mei 2013 zal in samenwerking met Stichting Comedy Colors het podium overgenomen worden door zowel opkomende comedians als oude rotten in het vak. Iedere derde woensdag van de maand een nieuwe line-up, een passende MC en de bekende knusse en nonchalante sfeer van Poppodium SuperMarkt onder de naam Comedy Colors Night!

De eerste editie van Comedy Colors Night vindt plaats op woensdag 21 november 2012. Geheel in stijl is er een geweldige line-up samengesteld. Zo is de altijd goedgemutste en charmante Kristel Zweers (De Lama’s) de MC van de avond. Naast haar zullen comedians Kasper van der Laan (o.a. halve finalist Culture Comedy Award), Fabian Franciscus (o.a. winnaar 2010 van Comedy Slam), Daveson Ignitia, Hassan Ben Ahmida, Bert Kleijweg, Sharda Dewi (halve finaliste van het Groninger Studenten Cabaretfestival), Rajko Disseldorp (finalist kunstbende 2012) en ook Paul Westra hun persoonlijke, komische kijk op de wereld vertegenwoordigen. Dat belooft een avond vol diversiteit, invalshoeken en bovenal… veel lachmomenten.

Comedy Colors Night is de nieuwe, eigenzinnige, brutale stand-up comedy show in Poppodium SuperMarkt. Deze kweekvijver van stand-up comedians is een initiatief van Stichting Comedy Colors. Hun opkomende talenten waren al te zien in talloze verschillende comedy clubs, op festivals en evenementen, waaronder het Haags Uit Festival, het Groninger Studenten Cabaret Festival, het Leeuwarder Cabaret Festival, de Culture Comedy Award en vele anderen!

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 4.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 22 november
aktie!!

Aktie!

Donderdagavond, studentenavond

Pop & rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Maandag, wasdag. Dinsdag, soosdag... Verzuip jij in de sleur van de alledaagse drukte? Dan gloort er licht aan het einde van de tunnel! Nu, speciaal voor de jou: Aktie! Iedere 2e en 4e donderdagavond van de maand een spiksplinternieuwe studentenavond in poppodium SuperMarkt. Aktie! Lage prijs, vaste prik.

Wat Aktie! precies is? Iets totaal nieuws. Wij bieden jou een heerlijke mix van electro, dubstep, indie en natuurlijk ook bekende én minder bekende meezingers. Kortom: een ideale mix tussen lekkere sfeer en goede muziek. Alleen zou de SuperMarkt de SuperMarkt niet zijn, als wij niet net iets verder zouden gaan.

Daarom, speciaal voor alle platzakke studenten: iedere editie van Aktie! een andere aanbieding in de schappen. Deze tweewekelijkse "Akties" kunnen verschillen tussen jouw meest gewilde drankje tot de favoriete snack van je beste vriend. En dat alles tegen een fraai studentenprijsje!

Aktie! Een avond vol heerlijke muziek, goede sfeer en kortingen. Aktie! is de nieuwe avond die je niet mag missen. Zien wij jou ook donderdagavond? En onthoud: alleen de 2e en 4e van de maand. Toegang gratis!


Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 23 november
The Stilettos

Dutch Garage Rock Explosion

Met: The Accelerators, The Stillettos en E.T. Explore Me

Punk | Rock | Bluegrass | Garage

The Accelerators

Drie jaar na het releasen van hun debuutalbum komen The Accelerators uit Rotterdam met ‘Fuel For the Fire’. Met volle kracht, sissende gitaren en vocals die je omver blazen weet de band op het podium een beleving te creëren waar je niet meer omheen kunt. En hoewel The Accelerators moeilijk in een hokje te plaatsen zijn doen ze je wel denken aan de klassiekers zoals The Ramones, The Dwarves, Rancid en Screeching Weasel.

The Accelerators stonden eerder op het podium bij o.a. 013, Nighttown en Bitterzoet. Ook stonden op Minirock 2005, Stardumb Rumble en deelde het podium met Rise Against, Digger and the Pussycats, Alexisonfire, Janez Dedt en meer.

The Stilettos

De driemansformatie afkomstig uit Heerden spelen al ruim zes jaar samen en brachten in het verleden al heel wat materiaal uit. Ze speelde dan ook ruim 150 gigs door heel Europa en deelde het podium met o.a. The Bassholes, The Anacondas, The New Bomb Turks, Columbian Neckties en Peter Pan Speedrock.

De inspiratie wordt gehaald uit o.a. 60 's punk, The Stooges, bluesartiesten zoals Robert Johnson, rock 'n roll / rhythm and blues, Cecyl Taylor, Beefheart, Elvis Costello, Nick Lowe en The Stones (met Mick Taylor). Met al deze verschillende stijlen en een vlijmscherp gevoel voor melodie en ritme gecombineerd met woede en snelheid van het live optreden wordt het nog oppassen geblazen!  

E.T. Explore Me

De band E.T. Explore Me kent slechts één grondbeginsel, dat is energie opwekken met trash garage geweld. Ze brachten eerder vijf EP singles uit, allemaal op viny 7" en leverde een bijdrage aan verschillende verzamelalbums zoals die van Subbacultcha, Gonzo en Irrational Library. E.T. Explore Me trad eerder op in o.a. het Paard en Paradiso en speelde tijdens festivals in binnen- en buitenland. Wij zijn dan ook heel blij dat we ze aan de line-up van deze avond mogen toevoegen! 


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 23 november
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 24 november
spam!

Spam!

+ Surprise act

Van alles wat

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Kruip jij steevast over de vloer bij schuimfeesten, moet jij wekelijks het hooi tussen jouw billen vandaan vissen omdat je alle schuurfeesten in de regio afgaat en hangt jouw bokito-pak standaard klaar voor de zaterdagavond? Dan zal dit alles overtroffen worden door de nieuwste tweemaandelijkse partyavond van de SuperMarkt: SPAM!

Tijdens deze avond trekken wij een blik vol knotsgekke, idiote dansmuziek voor jou open. Met een mix van alle denkbare foute feestjes gaat het van De Havenzangers tot Milli Vanilli en om naar de Vengaboys en Matthias Reim te gaan. Dit alles onder de bezielende leiding van het legendarische duo Ram Bam en Bronz Willis. Tot de vaste attributen kun je boa’s, vikinghelmen en neon bodystockings rekenen. 

Alle gekheid op een stokje: je mag natuurlijk zelf ook drastisch verkleed komen aanwaaien. Je kunt het zo gek niet bedenken: Tarzan, Village People of draag jij toch liever Lady Gaga´s meat dress? Diegene met het meeste lef en de bizarste outfit wordt gekroond tot koning/koningin SPAM! en gaat, naast deze eervolle titel, ook naar huis met een leuke verrassing! Helemaal losgaan dus, zonder dat iemand je nog maar zal herkennen de dag erna.

Dus ben jij compleet van de pot gerukt en klaar voor deze ingeblikte gekheid dan nodigen we je graag uit voor een heel wild feestje!

Dresscode: fout!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
zondag 25 november
Popquiz

Popquiz Marathon

Lazy Sunday Afternoon Editie

Tickets Zaal open: 14:00
Aanvang: 15:00
Entree: € 20.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Bij De Supermarkt, September, Zwarte Ruiter, Fiddler, De Paap en het Paard kun je meespelen met verschillende popquizzen. Elke ronde op elke locatie is anders, waardoor elke deelnemer zijn eigen quizparcours kan samenstellen zonder dat hij twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Dus of je een metalhead bent of van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Hoe werkt het?

Tussen 15.00 uur en 16.00 uur kun je bij De Supermarkt je deelnamebewijs omwisselen voor een stempelkaart en blokkenschema. Daarmee kun je op de zes verschillende locaties meespelen met de diverse quizzen. Je hebt genoeg tijd om aan drie tot vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. 

De punten worden keurig bijgehouden en rond 20.00 uur wordt het winnende team bekend gemaakt op de finishlocatie. Een team kan de quiz alleen winnen als het aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan

Let op: per team van maximaal 5 personen heb je één deelnamebewijs nodig. Deze gaan vanaf 25 september in de voorverkoop voor €20 verkrijgbaar via De Supermarkt en het Paard.

Early birds kunnen alvast oefenen! 

Wie zich na het kopen van een kaartje met zijn ticketnummer aanmeldt via popquiz@rocknrollhighschool.nl ontvangt vanaf dat moment tot 25 november elke week een oefenquiz.

Vind de Popquiz Marathon leuk op Facebook, volg ze op Twitter via www.twitter.com/popquizmarathon en Twitter zelf met #PQM12 #PQM070.

Het blokkenschema staat inmiddels online! Meer informatie vind je op www.popquizmarathon.nl

Zaal open: 14:00 | Aanvang: 15:00 Entree: € 20.00 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 28 november
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Deze keer met MC Hank en Mercury Winter + een door 3VOOR12 geselecteerde act!

MC Hank

MC Hank is een punkrockband die zo energiek en enthousiast speelt als het maar kan, begeleid door vrolijke melodieën met een uptempo beat. Ze nemen graag de maatschappij op de hak en dit is goed te horen in hun nieuwe EP: 'Never Trust a God Who Doesn't Dance'. Live maakt deze band er dan ook vooral een groot feest van!

Mercury Winter 

Vijf mannen die graag hun passie voor muziek met de mens delen. Ondanks de verschillende muzikale achtergronden, weten deze muzikanten toch een geheel te vormen. Met hun mix van verschillende stijlen weet deze vijf koppige band  een breed scala aan mensen te boeien. 

Cult of the Secret Samurai

Cult of the Secret Samurai was te zien tijdens de Haagse Pop Week en stond al eerder op een editie van Club 3voor12 Den Haag. Het viertal met als nationaliteiten IJslands, Duits en Nederland maakt elctro-pop met een bezetting van DJ, gitarist, zangeres en saxofonist. Het ene moment maakt Cult of the Secret Samurai heerlijke luistermuziek om bij weg te dromen om het volgende moment weer dusdanig dansbaar uit de hoek te komen dat stilstaan niet meer mogelijk is. Dan doen de bandleden zelf ook niet overigens, want de gitarist wil nog wel eens het publiek inspringen voor een dansje.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 29 november
Yonkers

Yonkers

Met Blacka, Djoevenile, Oost Indisch Doof

Hiphop | R&B | Soul | Beats

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Kick in the door, wave in the 44, all I hear is poppa hit me no more'.

Blacka komt naar Agga. Shit rijmt en is geen grap. Onthoud waar je hem voor het eerst zag achter de duinen. Rob Black. Onderdeel van het elitaire GirlsLoveDJs-team komt met meer dan fundaments en eyelashes. Altijd sexy.

Djoevenile rept de havenstad als geen ander. Draagt weliswaar geen black in z'n naam, maar z'n muziekkeuzes zijn evident real...son. Ken hem van Yonkers. Want wij weten wie gaat ontploffen komend jaar. 

Oost Indisch Doof. Met of zonder snor in deze Movember maand.

Dames: op hakken.
Guys: blijven lachen.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 30 november
Wallace vandeborn.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Sinds 2006 bouwt het Gentse trio Wallace Vanborn (Ian Clement, Sylvester Vanborm en Dries Hoof) met hun magische mix van stonerrock en sexy, catchy electronica aan een stevige live-reputatie. Het leverde hen alvast de bijnaam 'Pletwallace' op. Hun debuutalbum 'Free Blank Shots' (2010) werd inmiddels in tal van landen uitgebracht en live-shows in Europa (in het voorprogramma van Blood Red Shoes), Amerika en Pukkelpop, Dour Festival en Eurosonic volgden. Wallace Vanborn is stoer én dansbaar, wat garandeert voor een avond helemaal losgaan!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
Verder