woensdag 02 november
dyzack\'s Wijsje liggend.jpg

Dyzacks Wijsje

Mini festival & albumpresentatie 'This mangy soul'

singer-songwritter

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 8,-

Supershare

Muzikale ontdekkingstocht door het verborgen centrum van Den Haag

De Lange Beestenmarkt is een avond lang decor voor een schurftig leuke avond. Dyzack, gitaarvirtuoos en begenadigd singer-songwriter presenteert zijn nieuwe album op bijzondere wijze.

Een kijkje in de natuurlijke habitat van deze Haagse muzikant, die al zijn muzikale vrienden en favorieten heeft uitgenodigd om een eigenzinnige setting te creëren met  muzikale routes langs bekende en onbekende plekken en een afsluitend concert in de September.

Dyzack’s Wijsje start op de Grote Markt in de SuperMarkt.  Rond 20u vertrekken hiervandaan begeleide routes langs verrassende plekken in de buurt.  Zo zullen de Small Time Crooks spelen op grote hoogte, Lenya in een geestverruimende omgeving, Woman in Wonderland op onontdekt terrein en Henk Koorn en Melle de Boer op vertrouwd gebied.

Dyzack zelf geeft ook acte de présence in de SuperMarkt. Deze locatie geldt vanaf 23u als podium voor een gezamelijke jam van alle acts van de avond, maar is als klap op de vuurpijl, toneel voor de lancering van dyzack’s nieuwe album; This mangy soul. 

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij September en SuperMarkt, achter de bar voor €8,- 

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Entree: € 8,-
vrijdag 04 november
Chipping Away Promo Shot.jpg

Middleman (UK)

+ film premiere 'Greetings from ...'

Indie | Rock | Electro

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Private Snowboard crew presenteert de nieuwe film ‘Greetings from ...’.  Er is afgelopen winter gefilmd in alle uithoeken van de wereld om het allerbeste sneeuw aan je te kunnen laten zien. Met veel serieuze maar ook minder serieuze snowboard acties van de beste Nederlandse en Belgische boarders.

Greetings from finest Benelux riders: Wouter De Lange, Seppe Smits, Gerben Verweij, Cees Wille, Sebbe De Buck, Kevin Bronckaers, Fre Deroo en Joey Van Essen.

Na het vertonen van de premiére van 'Greetings from..' gaan we door met Middelman. De vierkoppige band, gevestigd in Leeds, heeft er alles aan moeten doen om het hoofd boven water te houden. Strijd tegen slecht beheer en controle over hun eigen muziek proberen te houden. Maar 2011 is het jaar dat Middleman sterker is dan ooit. Dat heeft geresulteerd in een debuutalbum ‘Spinning Plates’ waar de heren enorm trots op zijn. Mochten ze eerder al op verschillende festivals in de UK spelen en op het SXSW in Texas, komen ze dit najaar gelukkig weer eens naar Den Haag. Eerlijk, vol van energie en rauwe indie, rock, electro. Maar eigenlijk zijn de heren niet in een hokje te stoppen. Ongelooflijk origineel en krachtig. Denk Rage Against The Machine meets The Streets. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 04 november
Buster&Elle2

Buster Shindig & Elle Bandita

Trip the light fantastic!

Indie | Pop | Rock | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:55

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:55 Gratis
zaterdag 05 november
Popronde 2011

Popronde 2011

Capeman + Barberella e.a.

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Popronde doet Den Haag aan. Er zullen verschillende optredens plaatsvinden op de Grote Markt, waaronder in de SuperMarkt en cafe September.

Capeman (SuperMarkt)

De band heeft een kort vorig leven gehad als drie-mans formatie The Darko in 2008. Is daarmee Ongekend Talent op 3FM geworden, heeft de Popronde gedaan en heeft op menig festival (o.a. Zwarte Cross) gespeeld. Echter, ze wilden toch iets meer edgy muziek maken, zonder de pop-vibe te verliezen. Zodoende lijfden ze in 2010 een extra gitarist/soundscaper in, trapten het gaspedaal nog verder in en Capeman was geboren. De opnames van hun debuut album “Stand Out, Cause Trouble” zijn in juni 2011 afgerond. Inmiddels is Capeman verkozen tot Serious Talent op 3FM en wordt de eerste single Mass Destructo veelvuldig gedraaid en staan ze wederom op de Popronde, dit keer als het vierkoppige monster genaamd Capeman.

Barbarella (SuperMarkt)

Barbarella ontstond in 2005. In 2008 kwam debuut cd ‘Neon City’ uit. Eric Corton draaide 'm op 3FM. 3VOOR12 noemde de plaat ‘lineaalstrak en moddervet’, muziekblad Fret maakte ‘m direct ‘Demo van de maand’. Barbarella speelde op de Zwarte Cross, de Affaire, Appelpop en stond in het voorprogramma van Fu Manchu, Truckfighters en Peter Pan Speedrock. In 2010 verscheen de single ‘I am the Wolf’. Guido Aalbers (Miss Montreal, Bertolf, Agua de Annique) mixt de single die alleen digitaal te verkrijgen is. Het verband met jaren ’60 en ’70 hardrock is duidelijk aanwezig. Net als punk, grunge en stoner rock. Denk aan Motorspycho, Foo Fighters, Deep Purple en Smashing Pumpkins. Samen is dit de definitie van Barbarella: groovende riffs, harde rock en een beetje psychedelica verpakt in strakke songstructuren. De muziek van Barbarella is ‘hier en nu’: Modern Times Rock ‘n’ Roll! 

TenTemPiés (Cafe September)

TenTemPiés is een internationaal collectief van muzikanten gebaseerd in Amsterdam. Hun muziek is een vernieuwende en zeer dansbare mix van Latin rock, ska en reggae met een Amsterdamse twist: Damsko Mestizo! De formatie is inde zomer van 2008 opgericht en heeft sindsdien op vele poppodia en festivals energieke en inspirerende shows gegeven. De muziek is geschreven door frontman Maurino Alarcón en is geïnspireerd door politieke kwesties en sociale onrechtvaardigheid wereldwijd. Zijn ouders, beide afkomstig uit Chili, zijn in de jaren ’70 gevlucht voor het regime van Pinochet. Hij is opgegroeid in Amsterdam maar is alsnog sterk beïnvloed door de geschiedenis van zijn familie en volk. In 2009 nam TenTemPiés deel aan bandcompetitie Amsterdamse Popprijs, waarin de band de finale behaalde. In hetzelfde jaar bracht TenTemPiés een eerste demo EP uit die in een jaar uitverkocht tijdens shows. Precies een jaar (maart 2010) later volgde een tweede EP genaamd ‘Por Ahora’. Op 15 juni 2011 bracht TenTemPiés hun lang verwachte debuutalbum ‘Canto Para Gritar’ uit. De eerste verschenen kritieken zijn zeer positief te noemen.

The Bunny Bonanzas (cafe September)

Wat krijg je als je zes man met een achtergrond in surf, punk, rock-a-billy, bluegrass country en garage rock 'n roll opsluit in een oefenruimte vol bier en een doos oude VHS videobanden vol 50's sci-fi, 60's horror & beat movies en 70's soft porno?! Juist dan krijg je The Bunny Bonanzas!! Een band die nu al de ideale soundtracks maakt voor de films die Quinten Tarantino nog moet produceren. Het ene moment sta je, gekleed in je mooiste Hawaii blouse, lekker lounge-end aan een cocktail te nippen. Het andere moment breekt de hel los bij lekkere punky garage beat. De debuut 10" kent veel instrumentale tracks. Live komen meer songs met vocalen voorbij. Bijna allemaal eigen songs. Maar af en toe komt er wel een The Sonics of Thee Headcloats cover voor bij.

 


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 05 november
DelaSarge2

DeLaSarge

Onbeperkt dansen!

Soulful | Eclectic

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Met enige flegmatiek maar altijd soeverein plaatst DJ DeLaSarge al jaren het vege lijf achter menig draaitafel op diverse continenten. Na een mislukte toer langs vele Eskimo-gebieden waar hij koeltjes werd ontvangen, staat hij vanavond weer veelzijdig en popelend met beginners-enthousiasme achter de draaitafels in de SuperMarkt!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 09 november
band

De Versafdeling

Raspy Stone + Raincheck + ZiRe

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Iedere nieuwe ‘Versafdeling’ programmeert het poppodium twee bands en neemt 3VOOR12 er één voor zijn rekening. In totaal spelen er dus drie bands, in alle denkbare genres, waarmee iedere nieuwe edities een verassende line-up gepresenteerd wordt.

Raspy Stone

De vierkoppige band met leden uit zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk wordt geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden. Ze hebben  hun eigen stijl duidelijk ontwikkeld van alternatieve folk / indie rock met stijgende harmonieën, eufonische gitaar riffs en vette cadensen. In het lokale muziekcircuit hebben ze hun bekendheid reeds vergaard en betraden ze de bühnes op festivals als Kaderock. Het afgelopen halfjaar hebben ze hun sound nog meer verbeterd, met ambachtelijke nieuw materiaal en toevoeging van percussie en synths.

Raincheck

Raincheck is een rockband met stevige energieke nummers. Ze maken eigen nummers en wisselen deze op de juiste momenten af met lekkere covers.  Hun geluid wordt beïnvloed door funky bands en rockchicks zoals Anouk, Adèle en Astrid van de band Stereo. De vijfkoppige band zet een optreden neer waar de energie van af spat!

ZiRe
De Haagse Nederlandstalige hiphopformatie ZiRe, bestaande uit de rappers Renato, Prokrea en G-Voiz en DJ L’Brute, draait alweer een paar jaar mee met een al behoorlijk imposant CV. In 2010 won de band een plek op Parkpop met de Road to XStage en werd de halve finale van de Grote Prijs van Nederland behaald. Eind dat jaar bracht ZiRe de mixtape ‘Schaakstuk’ uit en momenteel werkt het viertal aan het debuutalbum ‘Prakitzire’ dat dit jaar nog uit zal komen.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 10 november
DNG

DNG

Albumpresentatie 'Regardless'

Hiphop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Rapper en producer DNG (Dedicated N Galvanic) is geboren en getogen in Den Haag. Geïnspireerd door artiesten als NWA, Ice-T, Run-DMC, The D.O.C., Public Enemy, Geto Boys, EPMD, Cypress Hill, Too $hort begon hij op veertienjarige leeftijd met het schrijven van eigen teksten en maken van beats. Dat is inmiddels al wat jaar geleden en DNG heeft alle nodige ervaringen opgedaan bij de rapformatie Coup deVillz waar hij samen met drie rappers/vrienden twee albums heeft uitgebracht.

Toen de heren in 2009 er voor kozen de collectieve activiteiten te staken besloot DNG zijn eigen album op te nemen. Als eerste wapenfeit bracht de rapper in september 2010 zijn eerste single 'oNe' uit, in december 2010 de tweede single en videoclip 'Welcome to The Hague' en afgelopen augustus zijn derde single en videoclip 'Chocolate'.  

Na een langdurig proces van de spreekwoordelijke puntjes op de i zetten, wordt 'Regardless' volledig in eigen beheer uitgebracht. Wat we mogen verwachten van DNG's solo debuutalbum is een eerlijk, gimmick-vrije Hiphop zonder houdbaarheidsdatum.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 10 november
Superficia3flyer

Superficial

Kevin Bradley invites Snelle Jelle

STRICTLY HIPHOP and R&B

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

We pity the fool who's missed the last 2 editions!
But, here's your chance to hang out with the cool kids and go to that Hip Hop parté everybody's been talkin' 'bout.
Jelle en Kevin zijn er weer klaar voor.
Agga en Damsko on 1 dakje.
Ain't no half-steppin' only true Hip Hop and R&B all night long.
A Tribe Called Quest - Busta Rhymes - Drake - Lil Wayne - Fat Joe - Big Boi - Kanye West - Jay Z - Guru - The Notorious B.I.G.- Snoop Dogg - Mos Def - Common - The Roots -The Pharcyde Jurassic 5 - Das EFX - J Dilla - Royce Da 59 - Mobb Deep
"Now we gotta know it, we gotta do it, we gotta old, gotta flow, gotta go gotta go, gotta know, gotta dope, gotta go gotta go.'' - MC Biggah

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 11 november
karaoke band.jpg

PRHMKband

AFGELAST!

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Wegens omstandig afgelast. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 11 november
Dj Bertin.

DJ Bertin

indie | pop | electronisch

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30

Supershare

DJ Bertin laat je dansen en zweten op aangenaam dansbare beats en breaks. Een opzwepende mix van The Wombats, Justice, Depeche Mode en De Staat samen met een een vleugje rock ´n roll en dubstep beats. Laat je verassen!

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
zaterdag 12 november
IMG_012-LR.jpg

80's & 90's

Niets is te gek en alles mag

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & iemand!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 16 november
Kolder_In_Je_Kop 3.jpg

Kolder in je kop

Vincent Geers + Jacob Spoelstra + Fabian Franciscus

Stand Up Comedy

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 6,- (aan de deur)

Supershare

De woensdagavond is meestal een avond dat je wel wat anders wilt dan nutteloos bankhangen, Het is nog geen weekend maar toch voel je de kriebels om iets te ondernemen. Met ‘Kolder in je kop’ vult de SuperMarkt een gat dat anders ongevuld zou blijven. De woensdagavond breekt de week doormidden en geeft je weer nieuwe energie. De SuperMarkt biedt je de beste cabaretiers, gezelligste vibes en de mooiste locatie.

Vincent Geers

Vincent Geers is theatermaker/stand up comedian. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. Drie maanden later won hij zowel de jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie, had hij een vaste plek met zijn column in de NL20 en doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het cameretten festival. Als stand up comedian speelt hij in theaters, poppodia, cafés en op festivals als Lowlands, het Amsterdam comedyfestival en Laughing Matters. 

Jacob Spoelstra

Ook als geïntegreerde Fries heeft Jacob een mening over de wereld. En dan heeft hij het niet over oorlog of honger want daar kan hij ook niks aan doen. Sterker nog als je ziet hoe Jacob afgelopen weekend weer heeft lopen bunkeren is het probleem van honger in de rest van de wereld alleen maar groter geworden. Maar Jacob komt op voor de zwakkeren in onze samenleving zoals vrouwen (ze mogen best terug slaan), gehandicapten (hoezo kleurenblind? Je hebt gewoon het verkeerde woord bij de verkeerde kleur geleerd) en tweede generatie Vietnamezen (waar zijn ze gebleven?).

Kortom cabaret met een boodschap. Een grote boodschap (verpakt in een Fries accent). Jacob tourt met het stand-up comedy gezeldschap 'Night of Comedy' langs alle grote theaters in Nederland en speelde o.a. op festivals als Lauging Matters en Lowlands. Daarnaast was hij te zien met een special op Comedy central en stond hij in de finale van Knock-out Comedy 2005 en het AKF Stand-up Comedy Concours.

Fabian Franciscus

Fabian Franciscus beheerst de gave om zijn storm aan onnavolgbare en onbegrijpelijke chaos zeer grappig te verwoorden op het podium. Slecht en ongeconcentreerd in de meeste dingen, maar een van de meest gedreven comedians van dit moment. In 2010 was Fabian jury winnaar van de Comedy Slam 2010. De jurleden Bas Birker, Tim van der Sluijs en Josie Kneepkens kozen unaniem. Hij werd geprezen om zijn improvisatie en zijn materiaal. 

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6,- (aan de deur)
donderdag 17 november
vanderbuyst.jpg

Vanderbuyst

Album release party

Hardrock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Vanderbuyst is heavy metal zoals die bedoelt is. Mannen met lang haar, ultra strakke spijkerbroeken en gierende gitaren. Dit power trio wordt geïnspireerd door hardrock uit de jaren ‘70 en ‘80, classic rock en vroege new wave en groepen als UFO, Rainbow, Thin Lizzy, Deep Purple, Van Halen en ZZ Top.

Voor hun eerste EP ging Vanderbuyst al in het oprichtingsjaar (’08)  de Eindhovense opnamestudio in. De plaat leverde niet alleen in Nederland goede reacties op, maar ook in België en Duitsland waren ze vol lof. Vanderbuyst groeide uit tot een strakke band dankzij tweewekelijks repeteren en gemiddeld drie optredens per week.

Tussen een uitgebreide tour met Britse hardrockband Saxon en een hele rits zomerfestivals als Rock Hard (Duitsland), Metal Camp (Slovenië), Metal Magic (Denemarken) en de Zwarte Cross zijn de Brabantse rockers van Vanderbuyst erin geslaagd een tweede album op te nemen. Het heet 'In Dutch' en met het nieuwe materiaal reizen ze het land af voor een album release tour. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 17 november
boehmer1

Boehmer + Billy Burki

Electro | Fidget | Bassline | Edits

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept “Kruipend Naar Huis”. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag.

Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Billy Burki uit Den Haag, met slechts 19 jaar op de teller, een resident van Kruipend Naar Huis, erg actief in de studio, krijgt met zijn mix van Disco, Funk en Electro zelfs de meest stijve hark aan het dansen, heerlijk!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 18 november
amsterdam_beat_club.gif

Amsterdam BeatClub

The Best Place to Go! Go!

Soul | Rhythm 'n Blues | Beat | 60's

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Amsterdam BeatClub feat. The Scopi-Tonics + sideshow by El Molinos Saxo (The Great Mexican Wrestling Sax Hero!!!)

D/VJ-duo The Scopi-Tonics bring you a Crazy Dance Trip through the Very Best Music Ever in Sound & Vision!

Get THRILLED: SEE the MUSIC in a BLAST from the PAST...! Great music, cult clips and dancing!

Amsterdam BeatClub feesten worden georganiseerd op diverse lokaties, samen met top dj's, musical sideshows en cult-filmprojecties. Verwacht een un-beat-able cocktail van de allerbeste Vintage Music!!!

Greasy Soul, Swingin' Sixties Sounds, Rhythm ‘n Blues, Horny-Hammond-Jazz, Beat, Twist à-GoGo, 60's Garage, Psych, YéYé, Boogie, Steaming Ska, Exotica, Rock 'n Jive and Cool Cover versions!

Amsterdam BeatClub co-produceert de hippe Burlesque-nights zoals Tease-à-GoGo en Burlesque FreakOut. Deze succesvolle avonden staan garant voor glamour en een goede dampende atmosfeer, waar het publiek liever zwaar over-dressed dan under-dressed de dansarena bestrijkt.


Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 19 november
the_fudge_hi-res_2.jpg

The Fudge

+ All Missing Pieces

Alternative | Rock | Garage

The Fudge

Samengebracht door toeval beginnen zes man op een winteravond in 2009 aan een muzikaal avontuur. The Fudge is geboren. Diversiteit is één van de grote krachten van de band, zo heeft ieder bandlid zijn eigen muzikale achtergrond. The Fudge duikt gewapend met een batterij aan instrumenten, effectenbakken en energie op de vaderlandse podia, met een mix van Rock, Balkan, Folk, Pop, Psychedelica en Ska. Zelf noemen ze het Magnetic Rock: Hard, strak en dansbaar.

Ze wonnen een wedstrijd waarmee ze mochten spelen op de Haagse Koninginnenach, de MakeMoreMusic prijs en de MCN publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland (waar ze ook nog de 2e plaats bereikten). Het leverde de band de reputatie op een overdonderende live act te zijn met zichtbaar veel speelplezier.  

All Missing Pieces

All Missing Pieces is waarschijnlijk de jongste rockformatie van Nederlandse bodem en bestaat uit de drie broers Camiel, Wristler en Quinten. De drie hebben de ambitie om net zo groot te worden als de Arctic Monkeys. Naast hun voorbeelden luisteren ze ook veel naar bands als The Kooks en The Hives.

Nadat ze de Haagse podia bestormde ging het balletje rollen en werden ze in de schijnwerpers gezet van diverse media. Zo verschenen ze in het Jeugdjournaal, waren ze te gast in o.a. Villa Live, De Wereld Draait Door en mochten ze een mini-optreden verzorgen in de ochtendshow van Giel.


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 19 november
Leroy Joy 4

Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 23 november
band

De Versafdeling

Red Light Babies + Balcony + My Own Army

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Iedere nieuwe ‘Versafdeling’ programmeert het poppodium twee bands en neemt 3VOOR12 er één voor zijn rekening. In totaal spelen er dus drie bands, in alle denkbare genres, waarmee iedere nieuwe edities een verassende line-up gepresenteerd wordt.

Red Light Babies

Red Light Babies bestaat uit 4 jonge gasten uit Den Haag die elkaar al vanaf de middelbare school kennen. Sinds 2010 vormen Frank, Emiel, Ruben en Olaf samen de band Red Light Babies. Helden zoals Jimi Hendrix, Jimmy Page en Jack White inspireren de band om hun op Blues Rock gebaseerde sound te ontwikkelen. Ook invloeden van bands zoals The Black Keys en Queens Of The Stone Age zijn duidelijk terug te horen in de nummers van Red Light Babies. 

Zanger/gitarist Frank Leenen heeft inmiddels heel wat ervaring met optreden en het schrijven van eigen materiaal. Samen met de creative inbreng van gitarist Emiel Wesseling, bassist Ruben Vrolijk en drummer Olaf Schoelink leidt dit tot sterke nummers welke live goed tot hun recht komen. 

Van de zomer ging de band de studio in om drie nummers op te nemen welke zeer binnenkort zullen worden gepresenteerd. 

Balcony

De gloednieuwe formatie Balcony is opgericht door een goede bekende binnen de Haagse muziekscene. Arend Dijkstra, bekend als frontman Elrond de Animagus van Klopje Popje, besloot een nieuwe band op te richten in de lijn van acts als Death Cab For Cutie, Patrick Watson en The National. Eerste wapenfeit is de EP ‘For You, My Love’, vol mooie melancholische popliedjes. Tijdens de Haagse PopWeek verzorgde de band het voorprogramma van Houses. 3VOOR12 Den Haag oordeelde als volgt: “goede samenzang en catchy songs (...) een nieuwe topper aan het muziekfirmament.”

My Own Army

De 4 muzikanten uit Zuid-Holland staan voor energieke drums, strakke bas, heftige gitaarpartijen en een krachtige zang. Waar My Own Army verder nog voor staat zijn optredens die intens, expressief, creatief en veelzijdig te noemen zijn.

Vanaf het eerste moment dat Sven (drums) en Dennis (bas) zich aansluiten bij de vrienden Vincent (gitaar) en Herman (zang en gitaar), is er chemie tussen de jongens. Al na één oefensessie besluiten de mannen My Own Army te formeren en wordt het oorlogspad ingeslagen. Met diverse gewonnen talentenjachten en met uitstekende recensies in landelijke muziekbladen, zet de band zich zelf direct op de kaart.

My Own Army; donker maar nooit te duister, mysterieus maar nooit ontoegankelijk, experimenteel maar nooit te moeilijk. Deze veelzijdigheid is kenmerkend voor de band en geeft ze ook een eigen sound. My Own Army geeft je het gevoel dat je onderdeel bent van hun leger en ze neemt je mee op hun kruistocht.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 24 november
Chagall2

Chagall

Soul | Blues | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De Amsterdamse singer-songwriter Chagall (23) maakt geen pop of dubstep. No way. Ze combineert deze invloeden en voegt daar een flink vleugje van haar eigen rauwe sound en zelfgeschreven lyrics aan toe. Chagalls nummers zijn krachtig en uit het leven gegrepen. Nederland ontmoette deze zomer al het nummer “Breathe” van Chagall en het producers duo Bronstibock. ‘James Blake mocht willen dat ie het nummer geschreven had’ schreef OOR over dit catchy nummer met een moderne dubpop-sound. Rob Stenders en 3FM kregen er geen genoeg van en maakten hen Serious Talent. Momenteel legt Chagall de laatste hand aan haar debuut EP die dit najaar zal verschijnen en toert zij door het land met band, soms met DJ en soms helemaal acoustisch. Soms met bril, maar altijd blond, klein, glitterrijk en een stem die alle zalen opwarmt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 24 november
NBA

No Boys Allowed

dj's CLUB ZONDER FILTER

Party | Club | Pop | Hiphop | Uplifting

ONLY GIRLS BEHIND THE WHEELS OF STEEL! 
Deze editie van No Boys Allowed zijn de dames van Club Zonder Filter te gast!!

Club Zonder Filter begon alweer bijna een half lustrum geleden als cult-blog. Een verzamelplaats voor 99% transpiratie en 1% creatie – maar toch liever andersom. Alle gekke, coole, bizarre, extreme dingen, filmpjes en kiekjes werden en worden op deze blog geknald. Vandaag de dag is Club Zonder Filter echter zo veel meer dan een blog. Het is een begrip dat niet meer weg te denken valt uit deze crea-bea-polder-maatschappij.

Boys are more than welcome........

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 25 november
Tommy Ebben

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Een jaar geleden verschenen Tommy Ebben & the Small Town Villains als vanuit het niets en maakten een vliegende start door. Nog vóór een officiële release stond de jonge band op het hoofdpodium van de Zwarte Cross 2010 en was hun single She Won’t Tell te horen onder een tv-reclame van Vodafone. Hun debuutalbum Dreamless Slumbers kwam uit in oktober 2010 en werd jubelend ontvangen.

Er volgde een druk jaar met meer dan tachtig optredens, waaronder grote festivals (Zwarte Cross, Paaspop, Eurosonic, Dauwpop, Ribs & Blues en Oerol), radio (Radio 1, 2, 3FM en Kink) en een zeer succesvolle minuut in De Wereld Draait Door.

Nog geen jaar na dato is er een opvolger voor hun debuutplaat. De band slaat met het tweede album A Whisper To Arms een nieuwe weg in. Dreamless Slumbers stond met beide voeten in de traditie van de Americana en de jaren ‘60/’70, maar A Whisper To Arms heeft een stevige voet in het Nu. Meeslepende, verhalende rock & roll, waarbij traditie plaats heeft gemaakt voor urgentie. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 25 november
Leroy Rey2

Leroy Rey

Soul | Hiphop | Eclectic

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait. Hij is niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zeer gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 26 november
Guild Of Stags - Persfoto.jpg

Guild of Stags

+ The Last Internationale

rock

Guild of Stags

Drie van de vier mannen behoorde tot de groep Krezip, na het uiteenvallen van de band in 2009 kozen ze de weg te volgen van hun eerste liefde; rauwe 60's en 70's rock 'n roll. Om de band compleet te maken sloot Michael Devlin uit London zich aan bij de groep. De chemie was precies juist en Guild of Stags was compleet. De heren staan in het voorprogramma van Within Temptation en stonden deze zomer op festivals als Huntenpop en Geuzenpop. Het debuutalbum zal in oktober uitkomen waarna ze door Nederland gaat touren en dus ook de SuperMarkt aandoen. Lange haren, hippies, psychedelics, Led Zeppelin alles zal deze avond voorbij komen. 

The Last Internationale

De band, afkomstig uit New York, staat vooral bekend om hun explosieve live-optredens waar voortdurend nieuwe en eclectische sounds worden uitgevonden. Dat laat zich het beste als volgt beschrijven: guitar-driving, bass-pumping, boot-stomping garage rock, blues, punk, folk gevoed met een krachtige soulvolle stem dat elke kamer kan vullen. Eerder stonden ze in het voorprogramma van David Peel en David Rovics, heeft TLI meer dan 150 shows gespeeld en zes maanden door de VS getourd.  


Zaal open: 21:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 26 november
paullie.jpg

DJ Paullie

Pop | Electro | Rock | Reggae | Dubstep

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
zondag 27 november
373196_300947569928839_2114250526_n.jpg

MiniMarkt

Zwarten Pieten Feest

SuperMarkt denkt ook aan de kleintjes..

Zaal open: 12:45
Aanvang: 13:00
Entree: € 4,50 (aan de deur)

Supershare

De laatste zondag van de maand is het feest in de SuperMarkt. Want terug van weggeweest: de kindermiddag! Eind oktober vond de eerste MiniMarkt halloween kinderdisco al plaats. De middag was zo'n daverend succes dat de kindjes een vervolg eisten. Uiteraard is er geluisterd naar de wensen van de kinderen en daarom het Zwarten Pieten Feest!

Tijdens het Zwarte Pieten Feest worden er pietenpetten geknutseld en eierkoeken versierd. Kinderen mogen verkleed komen en zich laten schminken door de hulppieten van de MiniMarkt. En het grote Pieten rad zorgt voor allerlei leuke pietenspelletjes zoals dansen, zingen of springen als Piet. Dit super pietenfeestje wordt gepresenteerd door Wilde Winston en hij zorgt ook voor de nodige Sinterklaasliedjes. En tenslotte is er aan de gezonde en lekkere trek ook gedacht en zal een snackkraam vol met tosti’s, fruit en snoep zijn. 

Om ervoor te zorgen dat ouders zich niet gaan vervelen is er uiteraard in de Supermarkt een speciale ‘’ouderlounge’’ ingericht.

Kinderen van 2 tot 10 jaar zijn welkom van 13.00 tot 17.00. Entree bedraagt €4,50 aan de deur, ouders mogen gratis naar binnen.

Zaal open: 12:45 | Aanvang: 13:00 Entree: € 4,50 (aan de deur)
woensdag 30 november
ready 2 play.jpg

Ready To Play

Jong talent

Gratis Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Supershare

Ready To Play presenteert kersverse R2P bands en singer/songwriters, waaronder Emmaly and friends, No Reply, Road Crew, No Escape, Medium Rare, ontstaan uit de succesvolle workshops bandcoaching en singer/writing.

Ready To Play is eind 2001 opgericht door de Haagse gitaristen Johan Witt en Rick Jillissen. Zij startten destijds met 4 bands en begeleiden momenteel meer dan 55 bands.

Oorspronkelijk was R2P alleen een bandcoachingorganisatie. Inmiddels worden er niet alleen bandcoachinglessen gegeven maar ook privelessen op het gebied van gitaar, bas, drums, piano en zang. En allerlei workshops als bedrijfsworkshops, performance, fotoshoot, podiumgeluid, home-studio, backing vocals.  Door hun enorme enthousiasme en betrokkenheid tillen zij, samen met andere door de wol geverfde muzikanten,  muziekanten  naar een hoger niveau. Ready To Play biedt workshops en lessen voor zowel gevorderden als beginners.

Ready To Play is De springplank voor bands en jonge muzikanten.


Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:30 Gratis
Verder