woensdag 11 maart
inedits

Jazz & Dinner

LOCATIE: SEPTEMBER

Gratis Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30

Supershare

Op woensdag 11 maart kan je in Café September genieten van live jazz.
Kleurrijke moderne jazzcomposities, ook nog eens volledig geïmproviseerd! Van Inedits gaat ieder jazz-hart sneller kloppen. Geïnspireerd door harmonieën en verschillende instrumenten begon Torres Marques Inedits. Jazz up the Hague!

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:30 Gratis
vrijdag 13 maart
vuigtuig2

Vuigtuig Albumpresentatie

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

chansonrock

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30

Supershare

De Haagse band Vuigtuig maakt Nederlandstalige chansonrock en wisselt kordate folk af met rancuneuze rock. In het recente verleden was Vuigtuig nog te zien op het Crossing Border Festival en werd de finale gehaald van de Vlaamse Nekka-wedstrijd, een competitie voor Nederlandstalige bands en songwriters. Inmiddels staat de band aan de vooravond van het uitbrengen van het eerste album: Pek & Veren.

Na verschillende EP’s te hebben uitgebracht, sloot de formatie zich afgelopen voorjaar op voor de opnames van het debuutalbum. De opnames zijn volledig in eigen beheer opgenomen in de drumschool van Stefan van de Brug. De mix is gemaakt door Pepijn Stutterheim en de master door Peter Brussee. Om dat te financieren is Vuigtuig gestart met crowdfunding via voordekunst.nl. Op 31 december eindigde deze campagne op maar liefst 146% van het benodigde bedrag. Afhankelijk van de bijdrage konden donateurs naast een eigen exemplaar van Pek & Veren extra’s krijgen als een drumles, een muzikale rondvaart door de Haagse grachten en een glansrol in een videoclip van de band. Pek & Veren wordt uitgebracht op 12” vinyl en digitaal via onder andere iTunes en Spotify.

Afgelopen zomer kwam de eerste single ‘De Nacht is Mooi’ uit op iTunes en Spotify, met een videoclip op YouTube, ter aankondiging van het album. De tweede single ‘Truckers’ wordt op 13 februari verwacht, eveneens met een bijbehorende videoclip én digitale voorverkoop van het album op iTunes.

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
vrijdag 20 maart
motorkontje

Motorkontje

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

Rock'n'Roll

Gratis Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Eén avond lang gewoon ouderwetse herrie! Niks foute computerdeuntjes of zeurderige synthgeluidjes, raggende gitaren en beukende drums. Alle dansbare rock-songs komen voorbij! Van AC/DC tot ZZ Top, van de Red Hot Chili Peppers tot Pearl Jam.
Onze favoriete Motorkontje DJ's Grand Lizard & IJzerman draaien weer de hele avond al jouw favoriete vuige platen. En dat allemaal GRATIS.

Hup! Draaien met dat lekkere motorkontje van je!

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
woensdag 25 maart
brahms

3v12 Selecteert: The Brahms

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

Rock

Gratis Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Dat de Herman Brood Academie een broedplaats voor muzikaal talent is wisten we al. En na bands als Taymir, Mister and Mississippi, The Gypsy Liars en Rondé is er nu ook The Brahms met leden uit Den Haag en Utrecht. De band bestaat uit David Westmeijer, Thomas Braam, Martin Brummelkamp en Tobias Moeken. Op 3 maart kwam de eerste EP ‘Meraki’ uit vol dansbare indiepop. Geproduceerd door Huub Reijnders en opgenomen in Wisseloord studios. De catchy hooks worden gecombineerd met traditionele Afrikaanse grooves en doeltreffende puntigheid. Denk daarbij aan bands als OK Go, Vampire Weekend en Two Door Cinema Club. Optredens waren er eerder dit jaar al in Paradiso en Heineken Music Hall.

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 28 maart
'80s-1.jpg

80's & 90's Party

LOCATIE: BOTERWAAG

80's | 90's | Pop | Hits

Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 5.00

Supershare

Na de tweede enorm succesvolle editie in de De Boterwaag Grote Markt Den Haag doen we dat natuurlijk snel nog een keertje over! 

Party like it’s 1989! Van Cascada en Usher tot Milk Inc. en DJ Paul Elstak, zolang het in de 80's & 90's was wordt het gedraaid. Pak je Gameboy, Zoek je Minidisk, vergeet je Tamagochi niet én trek je Power Rangers pak aan. Dans de Macarena en zing mee met The Ketchup Song, dan doet Bill Clinton het misschien wel nog één keer met Monica Lewinsky.

Met de altijd wervelende DJ's Rog & Ivan!
Entree 5,-

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 5.00
Verder