zaterdag 01 maart
Naamloos.png

RollaPaluza

Fietswedstrijd

Zaal open: 17:00
Aanvang: 18:00
Entree: € 5,- voor deelname | Entree: Gratis

Supershare

Rollapaluza is een unieke wielersport. Het is een competitie waar twee deelnemers het tegen elkaar opnemen op twee custom-built baanfietsen op rollers. Deze wordt met een enorme wijzerplaat gemeten, met split-second-digitale timing over een gesimuleerde 500m afstand waar snelheden van meer dan 50 km/h behaald!

Dit is een evenement voor fietsliefhebbers, fietsfanaten en voor mensen die alle vrienden willen uitdagen en supporten. Rij jij normaal op een singlespeed, fixed gear, racefiets, mountainbike, BMX of omafiets? Geen probleem iedereen is welkom! 

Zorg dat je ruim op tijd bent voor de inschrijving! De deelname kost €5,-, de entree is gratis.

 

 

 


Zaal open: 17:00 | Aanvang: 18:00 Entree: € 5,- voor deelname | Entree: Gratis
zaterdag 01 maart
El Quuando Dami.jpg

Elquando Dami

Eclectisch

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,00

Supershare

Een beetje urban, nog een beetje house, wat vernieuwende pop en laten we ook nog wat electro toevoegen. Elquando Dami is een ware meester in het zoeken naar het recept waar niemand op stil kan blijven staan. Tijd voor een avond waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,00
woensdag 05 maart
TSSSS

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 3,-

Supershare

Elke eerste woensdag van de maand zal de SuperMarkt het epicentrum zijn voor alle singer-songwriters in Nederland en ver daarbuiten. De SuperMarkt organiseert samen met The Secret Singer-Songwriter Society een avond speciaal voor Singer-Songwriters: The Secret Singer-Songwriters Sessions.

Tijdens de sessies zullen er 12 artiesten allemaal een kort optreden geven en hun mooiste drie nummers laten horen.  Als je van singer-songwriters houdt, kom dan zeker iedere eerste woensdag van de maand naar de SuperMarkt.

De line-up van deze editie:

Warm-up: The Shady Greys
Alexander Franken (www.alexanderweb.nl)
Merlin John (www.facebook.com/merlintunes)
Linda Kreuzen (www.lindakreuzen.com)
Bryan van Putten (www.bryanvp.com)
Meryl & a Bit of Yellow (www.merylandabitofyellow.nl)
Hanneke Laura (www.facebook.com/HannekeLaura)
Collin Hoeve (www.collinhoeve.com)
Some Kind of Fire Rose (www.firerose.nl)
Orlev Tam
Jara (www.jara.nu)
Special guest band: Tim Dawn (www.timdawn.com)

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 3,-
donderdag 06 maart
Naamloos.png

Bromley

LP release

Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Bromley is drum, bas, gitaar en zang. Een Haags trio, dat puntige, stevige maar ook rustige, catchy, melodieuze songs maakt. “Indie-garage-rock’n’roll”, noemen de heren het zelf. De muziek klinkt Belgisch en Brits.

Begin 2012 is Bromley opgericht. In de zomer van hetzelfde jaar dook Bromley de studio in met Lasse Dellbrügge achter de knoppen om een EP op te nemen. De release van deze EP vond plaats op 24 oktober 2012 en werd gepresenteerd in de Supermarkt te Den Haag. Dit was eveneens het debuutoptreden van het trio. In april 2013 dook Bromley opnieuw de studio in (Labtones Studio, Dordrecht). Samen met het producersduo Jasper van Dorp en Wilco Minderhoud namen de heren van Bromley in slechts één weekend een volwaardig album op. Dit album, getiteld “Oh Oh Oh”, is tevens het debuutalbum van Bromley en is in december 2013 vlak voor Kerst op vinyl verschenen. 2014 zal in het teken staan van de release van de LP en de komst van een nieuwe plaat.

Support: Mustangs
Mustangs is een Haagse jaren zestig R&B/beat band bestaande uit Justin van der Weijde-Estacio (bassist/zanger) Pieter van der Velden (gitaar/vocals) Lasse Voerman (drums/banaan) en Michiel Mutsaerts (Orgel/Tamboerijn). De band haalt zijn inspiratie vooral door bands zoals; The Rolling Stones, Wilson Pickett en The Small Faces. Mustangs is gevormd in de zomer van 2012 en al na twee maanden speelden zij voor het eerst in een vol Supermarkt (Den Haag) in het voorprogramma van Crystal Water. Na dit optreden hebben de leden besloten om hun Mojo op de kaart te zetten! Na dit eerste optreden heeft de band nog op veel andere Haagse plekken gestaan, zoals bijvoorbeeld Life I Live, Paardcafe en Rootz. Get on and enjoy the ride! 

DJ's: The Upper Shelves 
The Upper Shelves spin records, you dance! 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 06 maart
warenhaus

warenhaus

Hosted by: DJ Friss

House | hip hop | bass | dance | disco

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 maart
1150933_370424833060317_891074400_n.png

Knarsetand

Dance | Drum 'n bass | Dubstep

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Knarsetand is een tienkoppige band die live een overdonderende mix van drum ’n’ bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep, ska en popmuziek van het podium slingert. Riemen vast, rustig de helling op en dan snoeihard de bocht uit met Knarsetands pompende beats, gevatte teksten, stevige breaks, rollende bassen, reggaelicks en female vocals. Deze groep jonge muzikanten uit Oost-Nederland stort zoveel energie over het publiek uit dat ze geen andere keuze hebben dan in te stappen in deze muzikale rollercoaster. Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 07 maart
DJ Paullie (new)

DJ Paullie

POP | ELECTRO | ROCK | REGGAE | DUBSTEP

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 08 maart
Go Go

Go Go Kill + Hang Fire (UK)

Indie | Noiserock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Go Go Kill
De Mysterieuze indie noiserock neemt je mee naar een pure high met een rauwe rand. De vier Herman brood academie leerlingen; Zoë Bhikharie als frontvrouw, Niels de Maar op gitaar, Stefan van de Wouw achter de drums en Mathijs de Soet op bas vonden elkaar in het eerste school jaar waar zij al gelijk een klik hadden. De wil om te beuken was er
en Go Go Kill was geboren.

Wees klaar voor de euforische trip vol energie en drink je dagelijkse bak Eclectische Noiserock zonder suiker.

Hang Fire (UK)
Hang Fire is een alternatieve rockband uit London. In 2011 ontstond de Band bestaande uit frontman en gitarist Joe, Bassist Shay, drummer Jack en gitarist Ash. De band wordt geinspireerd door bands als The Stone Roses en The Brian Jonestown Massacre en zoekt de combinatie van catchy pop en het ruigere gitaarwerk

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 08 maart
leroy joy.jpg

DJ Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
woensdag 12 maart
De Versafdeling

De Versafdeling

The Jars, The Breaks & Morning Glory

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

The Jars
Voortkomend uit meerdere muzikale stromingen is door de 4 muzikanten in de lente van 2013 een nieuw semi-akoestisch avontuur gestart. De eigen songs bevatten dynamiek, ruimte en afwisseling. Ze zijn ingetogen of uitbundig, zacht en lief, soms hard, groeiliedjes die naar een climax toewerken. Zowel in de uptempo als de diepere songs nemen ze je mee naar de vreugd in de muziek, het genre is echter moeilijk in een vakje te plaatsen. Bij een Jars optreden spat de chemie tussen de muzikanten van het podium.

The Breaks
The Breaks is een jong bandje met een grote liefde voor ruige garage rock en 60's nostalgia! Geïnspireerd door bands als the Black Lips, Ty Segall en The Growlers staan The Breaks vol energie op het podium! 

Morning Glory
Morning Glory is in de huidige formatiebegin 2013 gestart met muziek maken. We zijn met vijf verschillende gasten die alle vijf een andere muziek smaak hebben.  Door de combinatie van deze verschillende invloeden te verwerken in onze muziek, hebben we een uniek geluid weten te creëren. Uptempo zomerse indie-rock met vunzige gitaarsolo's en een superstrakke drum en bass combinatie. Een optreden van Morning Glory staat als een huis en is altijd een feestje!

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 13 maart
Naamloos.png

Capgras

EP release

Grimmpop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Capgras is een GrimmPop band die zoekt naar vervreemding. Dynamiek is het toverwoord van deze band: met mooie, zachte, sferische klanken worden afgewisseld met een explosie van scheurende gitaren. Dit geheel wordt versterkt door elektronische klanken en  de heldere stem van de zangeres.

De vervreemding die in muziek en tekst wordt gezocht, komt live pas echt tot zijn recht. Capgras trekt je mee hun wereld in en laat je niet meer los tot de laatste noot gespeeld is. Muzikale invloeden van Capgras zijn bands als Radiohead en Massive Attack. Ook wordt de band regelmatig geassocieerd met Portishead.
Capgras kwam tot haar huidige vorm in 2011 en bestaat uit zangeres Sophie Platenkamp, gitarist Ruben van Wiggen, toetsenist Erik van Ittersum, bassist Emiel Schaap en drummer Art Pinto. In mei 2012 bracht deze band haar eerste EP genaamd Capgras uit en speelde o.a. in de Melkweg, Paradiso en Tivoli.

Support: The Great Communicators 
The Great Communicators is een indie post-rock band gevormd in de vroege herfst van 2012 en haalt zijn invloeden uit bands als Broken Social Scene, Autolux en Yeah, Yeah, Yeahs. Na 2 jaar worstelen met materiaal op verschillende plekken in Amsterdam hebben ze nu hun sound gevonden. Hun nieuwe EP is opgenomen in The Basement in Den Haag en wordt gemixt door de Canadese producer David Newfeld (Broken Social Scene).

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 13 maart
warenhaus

WarenHaus

Hosted by: Ducked Ape

House | New Dance Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 14 maart
PY_90s_On_Supermarkt.jpg

Put your 90's on

DRESS 90'S BEST AND GET A FREE SLUSH PUPPY TEQUILA!

90's | Hits | Pop | Rock

Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00
Entree: € 5,-

Supershare

PUT YOUR 90'S ON is back, dit keer in de SuperMarkt! Het duo Candy Says ken je van hun belachelijk goede looks en dito muziek keuze. Sunny Sjoerd is de man die tijdens het diepste moment van de nacht de zon nog weet te laten schijnen. Fonkelpimp leeft letterlijk nog in de jaren negentig, het schijnt zelfs dat hij sindsdien niet meer jarig is geweest. Barry Beukvuist behoeft geen introductie en de Special Guest blijft nog even een surprise!

L I N E - U P
• Candy Says
• Fonkelpimp
• Sunny Sjoerd
• Barry Beukvuist
• Special Guest

DRESS 90'S BEST AND GET A FREE SLUSH PUPPY TEQUILA!

Let op: geen webverkoop. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Entree: € 5,-
zaterdag 15 maart
Twin Shades.jpg

Twin Shades

Garagerock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Twin Shades
Twin Shades (NL/BE) is een in psychedelische rockband. Met snijdende gitaren en nummers die baden in een zee van reverb, baant de muziek van Twin Shades zich een weg tussen garagerock en psychedelica, donker maar dansbaar. De band deelde in hun korte bestaan het podium met bands als Lumerians, Jacco Gardner en Allah Las en brachten deze zomer, hun debuut EP uit. Deze vinyl bevat vijf songs opgenomen in verschillende settings en locaties tijdens hun eerste jaar als Twin Shades. In het najaar van 2013 speelden zij door het hele land in het kader van de Popronde.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 15 maart
lavoi.jpg

DJ LaVoi

HOUSE | ELECTRO | HIPHOP | POP

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

DJ LaVoi zorgt voor opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan. De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 16 maart
Ceili

Ceili Mor Dance-Off

St. Patrick's Day Festival 2014

Irish Ceili Mor Competition | Fundraiser

Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30
Entree: € 5,-

Supershare

Celi Mor is een voorstelling van een Ierse dansshow ter afsluiting van de St Patricks day festiviteiten op de grote Markt. Deze avond laten Ierse danser uit Den Haag hun dansvaardigheden zien en het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te doen! De best danser van de avond wint € 100,-!

-----------------------------------------------------------------

Celi Mor Big Dance is a showcase of Irish dancing and the final of all of the St. Patricks day activities at the Grote Markt. This evening, Irish dancers from The Hague will perform and the audience is invited to participate. € 100,- will be awarded to the best dancer of the night!

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:30 Entree: € 5,-
dinsdag 18 maart
banner-gr.png

Splendid + De Kraaien

NachStemmuh

Verkiezingsnacht | Evenement

Gratis Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Supershare

Op dinsdagavond 18 maart, de avond vóór de gemeenteraadsverkiezingen ben jij van harte uitgenodigd voor de VekiezingsNâch! De VekiezingsNâch is de nacht waarop Den Haag in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 20.15 uur kun je in Poppodium SuperMarkt genieten van optredens van De Kraaien en de Haagse popband met een knipoog naar reggae en hiphop: Splendid! Daarna kan er vanaf 0.00 gestemd worden midden op de Grote Markt.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:15 Gratis
donderdag 20 maart
MUTT DOG NARROW.jpg

Mutt Dog County

EP release | voorprogramma: Garlic

Rock & Roll

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Voorprogramma: Garlic


Scheurende guitarriffs; geile solo's en solid rhythms. De vijf heren van Mutt Dog County ademen Rock 'n Roll en weten, het over te brengen. In hun muziek zijn invloeden van Guns 'n Roses en Whitesnake terug te horen, met een ondertoon diepgeworteld in de blues. Mutt Dog County timmert pas slechts een jaar aan de weg en met succes. De hondjes spelen hard, snel en vals en laten niemand ongeroerd. Rock 'n Roll All Out !

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 20 maart
warenhaus

WarenHaus

Hosted by: DJ Friss

Turntablist | New Music | New Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 21 maart
Anthony.jpg

Anthony's Putsch

Pop | Alternative

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

In de Groningse muziek scene broeit er al een tijdje iets rond de drummer Theun Supheert, maar Theun zit ineens niet meer achter de drums, maar is front man van de veel belovende Groningse band Antony’s Putsch. Radio 2, Live XS en andere media drukte ons al eerder op het hart om deze band in de gaten te houden en ze staan daarom ook in de SuperMarkt.

Antony’s Putsch speelt een set vol onconventionele popliedjes met lekkere funky lijnen, die gaan over onderwerpen als: Kinderlijke vreugde, vergeten verjaardagen, het hebben van koude voeten en soort gelijke onderwerpen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 21 maart
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

INDIE | DANCE | SOUL | FUTURE SOUNDS

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 22 maart
NoordWesterStorm

NoordWesterStorm

Orange Skyline + The Bohemes

Indie | Rock | Postpunk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Wanneer de wind goed staat en de muzikale storm tussen het Hoge Noorden, Warme Zuiden, Stille Oosten en het Wilde Westen jaagt, is het tijd voor NoordWesterStorm in Poppodium SuperMarkt.

In de SuperMarkt zijn vaak opkomende bands te zien die op het punt staan om landelijk door te breken, maar wij gaan verder! De krenten worden uit de landelijke pap gehaald en uitgenodigd op het podium van NoordWesterStorm om te schitteren naast een haagse band. Zodat jij deze bands live kunt zien en later zegt: “Ik was daar bij!”

Per editie komt een Haagse band naast een band uit een van de overige drie windstreken te staan. De editie van zaterdag 22 maart 2014 zet ‘The Bohemes’ (Den Haag) naast ‘Orange Skyline’ (Groningen).


The Bohemes
De vierkoppige haagse formatie The Bohemes is terug! De energieke haagse band, ook wel vergeleken met Engelse bands als The Libertines, The Jam en The Who, komt -gewapend met nieuwe drummer en een vers arsenaal aan catchy boheemse lijfliederen- jouw kant op. De bezetting bestaat uit Léon Huisman (zang & gitaar), Milan Weekhout (zang & gitaar), Edwin Oranje (bas & achtergrond zang) en Gabriël Huisman (drums).

Orange Skyline 
Orange Skyline is een Indierock band uit Groningen. Een band met slim in elkaar stekende liedjes, die met een verbijsterende on-Hollandse bravoure worden gebracht. De ritmesectie wil niet anders dan met compromisloze felheid de catchy muziek op een vakkundige manier naar een hoger niveau pompen. Dit wordt gecomplimenteerd met een brutaal maar melodieus gitaargeluid. Samen met deze instrumentale machtsvertoning zorgen een vlijmscherp snijdende leadvocal en harmonieuze backingvocals voor een onmiddellijk herkenbaar geluid. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 22 maart
Kevin Bradley

DJ Kevin Bradley

90's Dance | Hip Hop | RnB

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,00

Supershare

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is zo'n DJ. 
Van hipHop, R&B naar drum'n bass en dubstep met een vleugje turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,00
zondag 23 maart
1795516_271158703048863_38406393_n.jpg

El Pub Flamenco

Flamenco

Gratis Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Supershare

El Pub Flamenco is de plek in Den Haag om de hedendaagse flamenco te beleven. Na verschillende eerdere edities op verschillende plekken, mag nu de SuperMarkt een flamenco-avond tot het repertoire rekenen. De gehele avond zullen er verschillende Flamenco-artiesten de kunsten van deze dans laten zien. Ook is er een open podium, waar iedereen vrij is om te laten zien wat zij kunnen.

Voor iedereen die nog niet zo bekend is met deze dans: de Flamenco-artiesten zullen bij dit open podium eventueel begeleiding bieden.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Gratis
woensdag 26 maart
De Versafdeling

De Versafdeling

Doghouse, Coral Springs, Planovel & Hypocrites Like Us

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

3voor12 Den Haag Selecteert: Doghouse
De Haagse heren van Doghouse storten zich zonder genade op hun harde instrumentale stonerrock in de stijl van bands als Queens Of The Stone Age. Verwacht bij dit viertal een rauwe bak energie die rockt als een dolle, met staccato ritmes, onverwachte breaks en een funky losse speelstijl. De band was eerder al te zien op Schollenpop, Kaderock, de Haagse Pop Week en Club 3voor12 Den Haag.

Planovel
Planovel is een psychedelische synthpop band met een crush op analoog geluid. In april 2013 is het debuut de wereld in geslingerd en de eerste nieuwe singles staan alweer aan te komen. De tracks zijn geschreven en opgenomen in de studio, maar altijd met een liveshow in het achterhoofd. Denk qua sound aan Youth Lagoon, Neon Indian, M83 of The Horrors.

Hypocrites like us
Hypocrites Like Us is een stevige rockband uit Zuid-Holland die in de huidige vorm sinds 2014 bestaat. Maar hoe klinkt HLU? Zijn het de bluesroots van Dennis, de gestructureerde prog van Bryan, de funky rock van Koen of de stevige rock van drummer Tim? Het laat zich het best omschrijven als rock/grunge/stoner/electro/prog/roots/blues/hardrock in een blender. Maar misschien moeten we er ook maar geen etiket op plakken, maar gewoon rocken!

Coral Springs
Coral Springs heeft een grote voorliefde voor poppunk in het verlengde van bands als New Found Glory, The Swellers en Yellowcard. De band zoekt een balanstussen de onweerstaanbare pakkendheid van pop en de energie en intensiteit van punkrock. Daarnaast heeft Corls Springs een niet te stuiten enthousiasme, waarmee de band aan de weg timmert en al binnen enkele maanden na oprichting de podia en studio’s bestormde. Vul dit aan met de “Verwacht niets, geef alles” houding waarmee de band zich inzet en je kunt je een aardig beeld vormen van Coral Springs.


Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 27 maart
warenhaus

WarenHaus

Hosted by: Ducked Ape, Invites: P.E.O & Jack Zwarts

House | New Dance Sounds

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.

Vanavond de EP release party van P.E.O!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 28 maart
erhew4bu.png

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Het einde van de 'winter' nadert, de lente gaat weer beginnen! Om dit heugelijke feit te vieren geeft onze denkbeeldige vriendin Hannie op vrijdag 28 maart een feestje. Zoals op een echte springbreak hebben wij gezorgd voor de nodige verkoeling, opblaasdieren en tropische sferen.

De plaatjes worden gedraaid door:
- Kelly Fornia
- Kevin Bradley
- Sunny Sjoerd
- Offset

Trek je bikini maar vast uit de kast, we maken er een exotisch feestje van! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 29 maart
Talks

The Talks (UK)

Ska | Reggae | Punk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

The Talks is een ska/reggae formatie uit Yorkshire (UK). De live act van The Taks beloofd een springende, zweterige en strakke show te worden. In een korte tijd is deze uitgegroeid tot een van de meest belovende ska/reggae acts van Verenigd Koninkrijk. Zo werden er voorprogramma’s gedaan voor onder andere The Specials, Rancid, Madness, The Beat, King Blues, The Toasters en het beduut album van de band staat pas voor dit voorjaar gepland.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 29 maart
80 90

80's & 90's

90's Dance | Hip Hop | RnB

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Had jij als 80’s kid maar liefst 6 verschillende maten rubiks kubussen, iedere videoband van The A-Team, zes knuffels van de Gremlins en was je lievelingsfilm Night Rider? Of ben jij een echte 90’s kid en was je in de ban van de games Mario en Zelda en keek jij niets anders dan Saved By The Bell en The Fresh Prince Of Bel-Air?

Kleed jezelf dan aan in jouw alltime fave 80’s of 90’s outfit en kom naar de 80's & 90's sensatie in Den Haag.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 30 maart
Mono-300314-web.jpg

Mono

New Collection Event

Kledingwinkel | Invite only

Zaal open: 15:00
Aanvang: 15:00
Entree: € 5,-

Supershare

Kledingwinkel Mono (aan de Schoolstraat 17) bestaat een jaar en dat wordt gevierd een FAB Fashion party.

Live op het podium spelen PavlovMustangs en Tiki Heads. DJ’s Tabass_CoOme Steef en Jen Min Lau staan achter de draaitafels. Mono presenteert zijn unieke nieuwe zomercollectie op zondagmiddag 30 maart 2014 in de SuperMarkt.

Line up:
- Hosted by Bom
- Bands: PavlovMustangs en Tiki Heads
- DJ’s: Tabass_CoOme Steef en Jen Min Lau

Let op!
Dit evenement is op basis van ‘Invite only’. Dus klik hier voor je e-ticket.

Meer info: http://www.monodenhaag.com/

---------------------------------------------------------------

Clothing store Mono (located at Schoolstraat 17) celebrates its first birthday party with FAB Fashion party.

Live on stage Pavlov, Mustangs en Tiki Heads. DJ’s Tabass_Co, Ome Steef en Jen Min Lau will be spinning records behind the turntables. Mono presents its unique new summer collection on Sunday afternoon 30th of March at SuperMarkt.
 
Line up:
- Hosted by Bom
- Bands: Pavlov, Mustangs and Tiki Heads
- DJ’s: Tabass_Co, Ome Steef and Jen Min Lau
 
Please note: This event is ‘Invite only’, so get your e-tickets here.

More information at http://www.monodenhaag.com/

Zaal open: 15:00 | Aanvang: 15:00 Entree: € 5,-
Verder