vrijdag 01 maart
Naked-WatchingTheTrees.jpg

Naked (CD release)

+ Juli Scott

Folk | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

NAKED is een folk-rock band uit Den Haag. De band is gevormd rond singer-songwriter Arie Spaans. Nadat Arie jarenlang als singer-songwriter had opgetreden, is in 2009 de folk-rockband NAKED (her)opgericht.

NAKED heeft de laatste jaren regelmatig opgetreden en een eigen sound ontwikkeld. De songs worden door de band gearrangeerd en uitgevoerd als akoestische droomrock. Een bijzondere mix van gitaren, viool, contrabas en percussie/drums, met daardoorheen of bovenop de zang.

Het nieuwe album ‘Watching the trees’ is klaar en verschijnt op 1 maart 2013 in de SuperMarkt, zowel op CD als op LP. De songs, teksten, productie vormen samen met het art-work van Robert Muda een prachtig geheel en met het tweede album maakt NAKED alle verwachtingen waar.

Tijdens de optredens wordt er geïmproviseerd op de songs en is de magie tussen de muzikanten essentieel om het juiste gevoel over te brengen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 01 maart
Helter Skelter - St. Paul

Helter Skelter

Indie | Electro | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Geliefd vanwege zijn verzorgde mix van tijden en stijlen draait DJ St.Paul wekelijks in het club- en festivalcircuit. Onder zijn eigen naam of onder de vlag van een van zijn projecten. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Mutant Disco, Post Punk, Afro Indie, Electro Pop.Helter Skelter draait de ritmische kant van popmuziek en de dansplaten met een rock 'n roll spirit. Pop meets electronics. Denk aan LCD Soundsystem, Lykke Li,Talking Heads, The Smiths of Whitest Boy Alive. You May Be A Lover, But Are You A Dancer?

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 02 maart
Andy Frasco1

Andy Frasco (USA)

Party Blues

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Andy Frasco, een vierentwintigjarige party blues muzikant uit Los Angeles met een dijk van een stem. Geef de man een piano, een knallende backingband plus een podium en het feest is compleet. Met meer dan 200 shows per jaar, waaronder Hatch Fest, European Independent Film Festival, Orion Music Festival en het Sundance Film Festival kun je er vanuit gaan dat Andy weet hoe je een feestje moet bouwen en dat doet hij ook als geen ander. Binnen een minuut staat het publiek op z’n kop door Andy z'n party blues. Al stuiterend over het podium brengt hij zijn eigen werk en wat bewerkte covers vol overgave ten gehore! Van de band bestaande uit louter uitstekende muzikanten kun je vette solo battles, sexy saxofoonlicks en strakke dansbare beats verwachten. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 02 maart
dj paullie

DJ Paullie

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 07 maart
Aktie

Aktie!

Wekelijkse studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Vanaf maart gooit de SuperMarkt iedere donderdag haar deuren open onder de naam Aktie! Deze avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen) acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 08 maart
Navarone-Persfotos-19-MID-RES2-1024x680 (1).jpg

Navarone + Red Light Babies

A Darker Shade Of White Tour

Rock

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 6.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Navarone

Het vijftal nam ruim de tijd om hun songs, sound, visie en live show een eigen smoel te geven. Vier jaar later, in 2012, werd het debuutalbum A Darker Shade Of White in eigen beheer opgenomen in een voormalige varkensstal in Limburg en gemixt door de Amerikaan Vance Powell (o.a. Beck, Jack White). Het geduld van de jongens heeft zijn vruchten afgeworpen want hun albumrelease was binnen 10 dagen uitverkocht en ook de pers was unaniem lovend over de plaat. Ze worden geprezen voor hun moderne en vernieuwende interpretatie van 70’s rock en de compromisloze manier waarop dit is uitgebracht.

Als Navarone live op het podium staat sleurt het je mee naar high-energy rock ’n roll. Niet alleen de geweldige plaat maar ook de krachtige, hoge stem van frontman Merijn van Haren en de in elkaar gevlochten, vunzige gitaarpartijen van gitaar-duo Roman Huijbreghs en Kees Lewiszong zorgen daarvoor.

Red Light Babies 

Gruizige blues vermengt met Haagsche bluf zijn al sinds het ontstaan van de band het handelsmerk van de Red Light Babies. Geen geouwehoer maar gewoon keiharde bluesrock met gitaarriffs waar Jimi Hendrix trots op zou zijn. Kortom, Red Light Babies zorgt dat de glorieuze sixties weer tot leven komen, en wie wil dat nou niet? 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 6.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 08 maart
Buster&Elle

De Raaf & Elle Bandita

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 09 maart
Mister & Mississippi

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 6.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Het viertal leert elkaar kennen in het eerste jaar van de Herman Brood Academie. Als ze als opdracht drie liedjes moeten schrijven en opvoeren, slaan ze de handen ineen. Alle vier afkomstig uit een andere muzikale achtergrond besluiten ze na een biertje de opdracht aan te grijpen om eens iets heel anders te doen. Weg met het traditionele pop/rockbandje met zang/gitaar/bas en drums. Samen stellen ze op: vier blikvangers vooraan het podium, als een front. De sound; rustig, folky en een tikkeltje zweverig. Dynamisch en experimenteel, zonder ontoegankelijk te zijn. Zodat de luisteraar zijn eigen betekenis aan de muziek kan geven.

De spontane chemie zorgt ervoor dat de groep niet onopgemerkt is gebleven en als snel staan ze in poptempel Paradiso. De Melkweg volgt met de Amsterdamse Popprijs die ze glansrijk weten te winnen. Het bevrijdingsfestival, de Popronde en 3FM is inmiddels ook bekend met het viertal. En na het voorprogramma van Blaudzun te verzorgen is het nu tijd voor een eigen tour door het land, die in het teken staat van de nieuwe plaat. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 6.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 09 maart
leroy joy.jpg

Leroy Joy

House | Electro | Hiphop | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 13 maart
Leroy Rey.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 13:21
Aanvang: 13:21

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 13:21 | Aanvang: 13:21 Gratis
woensdag 13 maart
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Metal-editie

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

New World Disorder
De stijl van Newb World Disorder is een samenvatting van de variatie in riffs van de thrash metal, de snelheid van punk en gepaste maar lompe breakdowns uit de metalcore. Deze band werd in de zomer van 2009 gevormd door een stel vrienden die inspiratie halen uit All That Remains, As I Lay Dying, Killswitch engage & Lamb Of God en waren de afgelopen jaren te zien als voorprogramma bij verschillende grotere –metal- bands.

Desyrel
Desyrel is een vierkoppige Haagse metalband gevormd in 2009. De band heeft in 2010 onder eigen beheer de EP "Watch The World Explode" uitgebracht en heeft sindsdien veel optredens gedaan in Den Haag en omstreken. Ook hebben ze meegedaan aan de Leidse Lazaru's Bandcompetitie waar ze een plek in de finale hebben weten te krijgen. Onlangs heeft de band besloten een nieuwe plaat op te nemen, met als doel de nieuwe nummers vast te leggen op CD.

Reflected Riddles
Reflected Riddles is een vijf man sterke progressieve rockband uit Rotterdam. Ze nemen je mee in een dynamische zoektocht naar de zin van het leven. Deze progressieve rock?/metalformatie ontstond nadat een aantal vrienden geïnspireerd raakte door een grote hoeveelheid bands uit de progressieve rock? en metalscene. Na verloop van tijd begon de band zich toe te leggen op het schrijven van eigen muziek.

UnseeN PerceptioN
Duistere en snelle riffs, intense grooves en brute breakdowns, met harde en intense live shows. Zo omschreef menig fan de sound en voorkomen van UnseeN PerceptioN. Opgenomen bij Youri de Bruijn van Youri Studios, bleek het debuut EP een succes te zijn geworden. Parasitic Paranoia lag sinds 7 September 2012 op de planken. Sinds november 2012 staat UnseeN schouder aan schouder met internationaal boekingsschap Leviathan Agency Bookings, waar in 2013 nu mee getourd wordt door heel nederland. Na de tour zal UnseeN met Justus Ebel als nieuwe bassist hun opkomende album afschrijven en naar nieuwe mijlpalen stijgen!

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 14 maart
Aktie

Aktie!

Wekelijkse studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Vanaf maart gooit de SuperMarkt iedere donderdag haar deuren open onder de naam Aktie! Deze avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen) acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 15 maart
Taymir.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Info volgt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 15 maart
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 16 maart
Circle j

Circle J

St.Patricksday Festival Preparty

Folk | Punk

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.00
(excl. servicekosten)

Supershare

St. Patrick’s Day wordt ook dit jaar groots gevierd op de Grote markt. Om alvast in de stemming te komen zal Circle J het podium opstormen tijdens de officiële pre-party in poppodium SuperMarkt. De Nederlandse vertegenwoordigers van de folkpunk brengen gegarandeerd feest!

De band Circle J is al ruim tien jaar bezig in de scene en de aanstekelijke mix van folk doordrenkt met punk wint nationaal en internationaal steeds meer terrein. Zo betraden ze het podium in een groot aantal zalen en op festivals in de Benelux, Duitsland, Engeland en Spanje. Ook deelde ze het podium met niemand minder dan de Dropkick Murphys, The Levellers en The Real McKenzies. Live knettert het vijftal van energie en plezier. Als publiek staat je eigenlijk maar één ding te doen: pot bier in de hand, vuist in de lucht, en meebrullen maar! 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 16 maart
Kevin Bradley2

Kevin Bradley

Pop | Electro Dubstep

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Info volgt. 

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
woensdag 20 maart
ccc logo.jpg

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 6.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Stand-up comedy in de schappen van Poppodium SuperMarkt! Iedere derde woensdag van de maand een nieuwe line-up, een passende MC en de bekende knusse en nonchalante sfeer van Poppodium SuperMarkt onder de naam Comedy Colors Night! Deze kweekvijver van stand-up comedians is een initiatief van Stichting Comedy Colors. Hun opkomende talenten waren al te zien in talloze verschillende comedy clubs, op festivals en evenementen, waaronder het Haags Uit Festival, het Groninger Studenten Cabaret Festival, het Leeuwarder Cabaret Festival en de Culture Comedy Award.

Line-up:
MC Jeroen Pater
Malique Mohamud
Daveson Ignatia
Jens Lesthaeghe
Kasper van der Laan
Drizay
Eric van de Woude (Culture Comedy Award)

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 21 maart
Aktie

Aktie!

Wekelijkse studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Vanaf maart gooit de SuperMarkt iedere donderdag haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsjes.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 22 maart
Supra Naturals 2013 - Picture by Lulu - medium.jpg

Supra Naturals

Album release

Electro | Rock | Dubstep

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Supra Naturals maken een bijna bovennatuurlijke combinatie van electro, rock en dubsteb. Na het uitbrengen van hun eerste EP "Up The Ante" in 2011 sleepten zij meteen een Haagse Popprijs in de wacht en werden ze op verschillende festivals geboekt waaronder Altersonic 2011. Na een druk festivalseizoen was de tijd rijp om ook de rest van Nederland kennis te laten maken met Supra Naturals. Zo gezegd, zo gedaan: kort hierna zaten zij in de  studio met Dave Pemberton (mixing engineer van o.a. Prodigy, Faithless, KRS ONE, etc).

Na een intensieve studiotijd is het debuut album klaar en dat moet gevierd worden! Op 22 maart 2013 zal Supra Naturals hun nieuwe geesteskindje presenteren.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 22 maart
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al sinds mid-jaren 90 in de scéne. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 23 maart
DJ LAVOI JUNI NARROW.jpg

DJ LaVoi

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Als resident DJ is LaVoi in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert. Ze is vaak in Rotterdam te vinden maar maakt voor de SuperMarkt graag de overstap naar Den Haag. 

Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 27 maart
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Laura Palmer
De naam doet anders vermoeden maar de band Laura Palmer bestaat uit drie mannen. De muziek kan worden omschreven als Nugaze, Laura combineert gelaagde gitaren, drumcomputers, retro synths in gestructureerde en melodische songs. Beïnvloed door Joy Division en New Wave bands als The Cure, The Sound en Echo & the Bunnymen, produceert Laura een muur van geluid die soms doet denken aan Shoegaze bands van begin jaren ‘90. Maar ook hedendaagse postrock invloeden zijn terug te horen als Laura de registers opengooit. Doordrenkt met effecten leidt dit tot een verrassend authentiek en puur geluid. Een geluid dat bij de Wavers & Gazers onder ons met groot enthousiasme wordt ontvangen. 

Fake Plastic Trees

Fake Plastic Trees maakt melodieuze popmuziek waar ook nog lekker op gedanst kan worden. Neem de melodieen van The Beatles, de groove van de Red Hot Chili Peppers en het weidse geluid van U2 en je hebt een idee waar het naar toe gaat. 

Bombilate

De band maakt een mix van soul, rock en reggae met af en toe zelfs een kleine uitstap richting hiphop. Dit alles gestoeld op een solide funkbasis. Met de eerste twee demo’s kreeg de band onder andere al airplay bij Giel Beelen tijdens zijn programma GielJazz op Radio 6. Plannen heeft de band ook genoeg, waaronder een nieuwe EP en een videoclip.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 28 maart
De Skaggerz 2

De Skaggerz

EP release

Ska | Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Pompende reggae, ska, hiphop en punk! Dat zijn De Skaggerz, zes jonge honden die vol overgave elk optreden transformeren in een feest waar je geheid niet uitkomt zonder naar zweet te stinken. 

Up tempo ska-reggae is het genre en met een regelmatige knipoog naar hiphop is deze band niet in een hokje te plaatsen. Met een succesvolle demo, tientallen knallende optredens en in het voorprogramma gestaan te hebben voor de grotere Nederlandse ska bands zoals The Upsessions, De Bazzooka’s en De Hardheid zijn deze jongens hard op weg naar een volgeboekt festivalseizoen. 

Waar deze band zich vooral in onderscheid van het gros, is de interactie met het publiek. Van voor tot achter worden mensen bij de show betrokken en met catchy refreintjes duurt het meestal niet lang voor de hele zaal uit volle borst mee staat te zingen. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 28 maart
Aktie

Aktie!

Wekelijkse studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Vanaf maart gooit de SuperMarkt iedere donderdag haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 29 maart
stuurbaard bakkebaard (Large).jpg

Stuurbaard Bakkebaard

Alternative | Progressive | Rock

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Stuurbaard Bakkebaard (SBBB) doet het weer! Ze leken even weg, de mannen van Stuurbaard Bakkebaard. Maar niets is minder waar. Ze zijn op weg. Met de spiksplinternieuwe CD onder de arm begint SBBB in 2013 aan hun meest favoriete bezigheid: spelen! Terug als trio en terug naar de oorsprong. Na de ontdekkingsreis met DNA en de filmmuziek van Doodslag (met Theo Maassen) heeft SBBB er weer zin aan. Met een sound die is gegroeid naar minder toeters en minder bellen maar meer ziel en meer zaligheid.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.50 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 29 maart
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al sinds mid-jaren 90 in de scéne. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 30 maart
209156731250d5b6c78a485_53aea571.jpg

The Mighty Fishers

Gecanceld

Rocksteady

Afgelast Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Afgelast
zaterdag 30 maart
SPAM 30 MART A2 (Large).jpg

SPAM!

Cold or hot SPAM hits the spot!

Van alles wat

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Kruip jij steevast over de vloer bij schuimfeesten, moet jij wekelijks het hooi tussen jouw billen vandaan vissen omdat je alle schuurfeesten in de regio afgaat en hangt jouw bokito-pak standaard klaar voor de zaterdagavond? Dan zal dit alles overtroffen worden door de nieuwste tweemaandelijkse partyavond van de SuperMarkt: SPAM!

Tijdens deze avond trekken wij een blik vol knotsgekke, idiote dansmuziek voor jou open. Met een mix van alle denkbare foute feestjes gaat het van De Havenzangers tot Milli Vanilli en om naar de Vengaboys en Matthias Reim te gaan. Dit alles onder de bezielende leiding van het legendarische duo Ram Bam en Bronz Willis. Tot de vaste attributen kun je boa’s, vikinghelmen en neon bodystockings rekenen. 

Alle gekheid op een stokje: je mag natuurlijk zelf ook drastisch verkleed komen aanwaaien. Je kunt het zo gek niet bedenken: Tarzan, Village People of draag jij toch liever Lady Gaga´s meat dress? Diegene met het meeste lef en de bizarste outfit wordt gekroond tot koning/koningin SPAM! en gaat, naast deze eervolle titel, ook naar huis met een leuke verrassing! Helemaal losgaan dus, zonder dat iemand je nog maar zal herkennen de dag erna.

Dus ben jij compleet van de pot gerukt en klaar voor deze ingeblikte gekheid dan nodigen we je graag uit voor een heel wild feestje!

Dresscode: fout!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder