donderdag 01 maart
style confidentail

Gratis Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Supershare

B-boys, b-girls opgelet! Style Confidential viert hun 10 jarig bestaan in de SuperMarkt. Op het programma staan Batles, echte Haagse MC's voor een Haags kwartiertje en DJ Rockit, DJ Cutnice en Sweatshop soundsystem. 

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Gratis
vrijdag 02 maart
wooden_constructions.jpg

Wooden Constructions

Disco House | Indie | Post Punk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Drie heren van Wooden Constructions leerden elkaar kennen in de houtwerkplaats van de Gerrit Rietveld Academie. Ze studeerden daar op verschillende afdelingen en hadden vrijwel geen ervaring met muziek maken. Toen één van hen wel iets voelde om een band te beginnen haalden ze er een ervaren vierde man bij. Eentje die op zijn zolderkamertje zichzelf verschillende instrumenten had leren spelen en hij bleek virtuoos genoeg om de andere drie het vak te leren.

In januari ‘09 brachten ze hun eerste EP uit die in één weekend op een boerderij is opgenomen. Tot hun eigen verbazing sloeg de muziek aan bij 3VOOR12 en raakte de band in een stroomversnelling. Er volgden vele optredens door het land, waaronder de Popronde en Subbacultcha!

Een jaartjes later besloten de heren dat het tijd werd om de studio in te duiken om een debuutplaat op te nemen. Met een beperkt budget werd deze opgenomen op een vervallen zolder van de oude filmacademie in Amsterdam. Na het afmixen klinkt de plaat precies zoals ze hadden gehoopt en zijn ze vol enthousiasme van plan het land rond te trekken. De muziek van de band is lastig in een hokje te plaatsen. Zelf omschrijft de band het als 'maniakale gloomy muziek begeleid door vervreemdende verhalen'. Met een sterk verbeterde live-act en plezier in het geen wat ze doen gaan ze er voor zorgen dat het een onvergetelijke show gaat worden. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 02 maart
Leroy Rey2

Leroy Rey

Indie | Soul | Eclectic

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait. Hij is niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zeer gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
zaterdag 03 maart
talking to turtles.jpg

Talking To Turtles

Antifolk | Pop | Singer-songwriter

Afgelast Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Helaas is deze show afgelast i.v.m. ziekte. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Afgelast
zaterdag 03 maart
Leroy Joy 4

Leroy joy

HipHop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Vanaf 00.00 €3,- entree.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 08 maart
Mr.T-Bone4 .jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Gigi De Gaspari, alias Mr T-Bone, is trombonist en zanger met een lange muzikale carrière. Beginnend in de late jaren '80 vestigde hij zijn naam in Italië als dé trombonespeler van de ska- en reggaescene. Zijn kwaliteiten werden al snel opgemerkt en dat resulteerde in samenwerkingen met diverse grote artiesten en vele optredens en tournees door Europa, de VS en Japan.

Als bandleider heeft Mr T-Bone zes albums op z'n naam staan. Ook werkte hij als componist, voor een aantal Italiaanse filmsoundtracks en schreef hij muziek voor tv-reclames, uitgezonden in Italië, de VS, Canada en Puerto Rico.

In 2006 begon Mr T-Bone zijn eigen band, genaamd Mr T-Bone & The Young Lions. Mr T-Bone's nieuwe album met deze band is in oktober 2011 internationaal uitgekomen. De release wordt gevolgd door een lange tour door de VS en Canada. Ook staat Europa op het programma: Mr T-Bone & the Young Lions zullen zes maanden touren door Italië, Spanje, België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Slovenië, Tsjechië en de Balkan. Mr T-Bone is een steengoeie performer en een uitstekend trombonist. Hij blaast de hele wereld over, dus laat je ook omver blazen door Mr T-Bone in de Supermarkt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 08 maart
Dirty Priest

Dirty Priest

Schmutzi's Uber geile geburtstagfeste!!

Soul | Hiphop | Disco

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Sehr gemutlich,jaaa !!

Met die ubergeile klappers;Schmutzi, Kevin Bradley, Delasarge, Sweatshop Soundsystem, Jacob Chevalier, Hessler, Vince John, DJ IRN DRU & Chi Lolo, Wie eigenlijk niet?!

Live: Boris Deluxe

Hosted by Jon Tarifa

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 09 maart
ETB band 3

The Experimental Tropic Blues Band

+ Driving Dead Girl

Garage | Rock 'n Roll | Blues

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Experimental Tropic Blues Band

Deze band is thuis in de bluesrock-‘n-roll. Drie jaar na hun eerste album release ‘Hallelujah’ is het onvermoeibare trio van terug met ‘Liquid Love’. Het nieuwe album nam TETBB op in New York, met niemand minder dan Jon Spencer van The Jon Spencer Blues Explosion achter de knoppen. Deze Amerikaanse garageheld is namelijk zwaar fan van deze gestoorde en energieke garagerockers uit Vlaanderen. Het nieuwe materiaal klinkt vurig, rauw en gulzig en de heren zullen vlammen tijdens de show!

Driving Dead Girl

De band Driving Dead Girl ziet in 2003 het levenslicht. Als ze een jaar later worden gevraagd voor het Dour festival wordt de eerste stap naar succes gezet. Er volgen nog optredens in het voorprogramma van The Rakes, Queen Adreena, Radio 4, Tokio Sex Destruction en Black Angels. Helaas ondervond de band in 2008 een klein dipje maar toen twee nieuwe leden zich bij de band voegde werd daarmee ook nieuw leven ingeblazen. Er volgde nieuwe shows met o.a. Black Rebel Motorcycle Club en Lords of Altamont. Hiermee bevestigden ze een knetter goeie live show weg te kunnen geven. Afgelopen jaar brachten ze hun tweede album ‘Don't Give a Damn about Bad Reputation’ uit waar goed te horen is dat ze worden beïnvloed door rauwe energie gekoppeld aan liefdesperikelen veroorzaakt door duivel alcohol. OOH YEAH! 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 09 maart
Buster Shindig&Elle Bandita

Buster Shindig & elle bandita

Trip the light fantastic!

indie | electro | rock | punk

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 10 maart
The_Medics_staand_web_credit_Heidi_de_Gier.jpg

The Medics

+ A Polaroid View

Rock | Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Medics

The Medics is uw eerste hulp bij lusteloosheid en andere uitputtingsverschijnselen. Deze band van Utrechtse bodem verstrekt sinds 2008 uitsluitend op recept een uitgebalanceerde dosis dansbare rock à la The Strokes, Vampire Weekend en The Killers. Na drie jaar onderzoek zijn er inmiddels enkele symptomen bekend: zo wordt menigeen overmand door een onverklaarbare energie-boost, krijgt men meer dan zelden last van springerigheid en is de drang tot meezingen onbedwingbaar groot.

The Medics stond afgelopen januari op Eurosonic/Noorderslag en was te gast bij De Wereld Draait Door, is als Serious Talent veel te horen op 3FM en was deze zomer veel te zien op festivals. De band deelde het podium met grote namen als The Kooks, The View, Go Back To The Zoo en Kensington. Afegelopen najaar verscheen het debuutalbum ‘Dance Into The Dark’ en volgde een korte en succesvolle albumtour, met een ramvolle Tivoli als hoogtepunt.

A Polaroid View

In 2010 werd de Amsterdamse band A Polaroid View gevormd. Ze namen hun eerste EP op en speelde daarmee door heel het land. De vruchten daarvan werden al snel geplukt. Zo wonnen zij diverse bandwedstrijden (o.a. Clash of the Titans). Ook werden ze meegevraagd door The Naked and Famous als voorprogramma in uitverkochte shows in Duitsland, België en Nederland. Ze speelden in de Melkweg, Tivoli Oude Gracht en de Helling, Paard van Troje en vele andere grote zalen. Ook deden ze met de Popronde 18 steden aan en werden benoemd tot Serious Talent bij 3fm. We voorspellen een veelbelovend jaar voor de band!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 10 maart
DelaSarge2

Delasarge

Onbeperkt Dansen

Soulful Eclectic

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ delaSarge is onverwacht voorspelbaar en slaat zachtjes de harde beats aan je voeten. Sporadisch zoetgevoosd wil hij wel eens een plaatje voor de zwakkeren onder ons draaien, maar vooral weet hij na vele omzwervingen in de gemeente Lemelerveld zijn plek te vinden achter de draaitafels in de Supermarkt, waar zijn platenkeuzes ook zonder bonuskaart afgerekend mogen worden.

Vanaf 00.00 €3,- entree.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 14 maart
band

De Versafdeling

O.a. met Mitchel & The Delirious Gents + Carl Appelbaum

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Mitchel & The Delirious Gents

Vlotte ritmesectie met Maarten op drums en 'Motown Milan' op basgitaar, plús de chique sound van Giovanni op toetsen, Ivar op gitaar én de gouden stem van Mitchel. Mitchel & The Delirious Gents, een band met een beetje pop en een beetje soul in een mix van covers en eigen werk! Unexpectedly is het eerste eigen nummer, een tweede eigen nummer volgt al snel en de demo van deze 'solo soulproductie' komt zelfs in de luisterpaal op 3voor12 te staan.   

Carl Appelbaum

Carl jamt zijn eerste muzikale jaren bijna wekelijks met zijn vrienden waarbij gitaar, viool, klarinet, piano en zang centraal staan. Hij leert ‘Stir It Up’ van Bob Marley en daarna ‘Burn One Down’ van Ben Harper op zijn gitaar leert spelen, wat naar meer proeft. Dagelijks besteed hij dan ook uren aan zijn muziek, waarna hij zelf begint met liedjes schrijven en zingen. Carl zal optreden met het Carl Appelbaum Trio: Carl op zang en gitaar, Joost Tazelaar op drums en Gerrit-Jan Konink op bas.


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 15 maart
please

PleaSe!

Funk | Jazz | Soul Rock | Hiphop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

2011 was een goed jaar voor PleaSe! Ze begonnen met de release van hun eerste EP in een uitverkocht Paradiso en stonden in het voorprogramma van de Dijk. Tussendoor haalden twee bandleden hun eindexamen en kregen ze een nieuwe drummer en gitarist. Er volgde ruim 60 optredens en er werden nieuwe songs geschreven voor de vervolg plaat.

De tweede EP ‘Madmen’ is een mix van frisse, up-beat tracks met invloeden uit de hip-hop, funk, soul, jazz en pop. Funkadelic hip-pop kun je het noemen: aanstekelijk, dansbaar en uitnodigend. Je hoort flarden Jamiroquai, Incognito, Chef’Special en The Root. Dit jaar maken ze een korte voorjaarstoer langs enkele steden in Nederland waarmee ze ook de SuperMarkt aandoen. Gedurende de zomer zijn ze te zien op de Nederlandse festivals. 2012 wordt gekkenwerk, als het aan PLeaSe! ligt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 15 maart
NBA maart

No Boys Allowed

Only girls behind the decks

Party | Club | Pop | Hiphop | Uplifting

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Female sneakerstore No Boys Allowed nodigt haar vrienden uit. Dat betekent meisjes achter the wheels of steel, suikerspinnen & iedereen is pardiefotograaf! 

ps. you boys are more than welcome!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 16 maart
Shaking Godspeed1 (Medium).JPG

Shaking Godspeed + Bombay Show Pig

Alternative | Indie | Rock

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Shaking Godspeed

De achterhoekers weten wel hoe je moet rocken en zo ook de formatie Shaking Godspeed. Voormalig Bloody Honkies-gitarist Wout Kemkens is nu frontman met een heuse strot. Met bassist Andre Dodde en drummer Maarten Rischen gaat hij verder waar de Honkies ophielden: rauwe bluesy rock & roll en lange jams. Begin dit jaar komt het nieuwe album uit en de drie fanatieke en enthousiaste mannen kijken dan ook reikhalzend uit naar de clubtour om de nieuwe nummers uit de speakers te knallen.

Bombay Show Pig

Het Nederlandse indierock duo Bombay Show Pig bestaat uit gitarist Mathias Janmaat en drummer Linda van Leeuwen. De twee muzikanten uit Amsterdam en Den Haag hebben velen verrast met hun eigen blik op indie in de traditie van Yeah Yeah Yeah’s, The Kills en Death From Above 1979. Na het uitbrengen van hun eerste EP ‘Baby It’s A Face’ hebben ze Nederland, maar ook Belgie en de Balkan rond getourd en werd hun single 'Curve Ball' opgepikt door 3FM en Kink FM.

Dit jaar is de band een nieuwe weg ingeslagen door van een trio naar een duo te gaan, zelf de lead vocalen op zich te nemen en compleet nieuwe nummers te maken voor hun debuutalbum.
In december reisde de band voor de mix van het album af naar Eli Janney (Girls Against Boys) in New York, die eerder o.a. werkte met The Rapture, Holy Fuck, Ryan Adams en Hooverphonic. Begin dit jaar zal de CD uitkomen en zullen ze weer door het land heen trekken met een nieuwe live-set.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 16 maart
paullie.jpg

Dj Paullie

Pop | electro | reggae| dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 17 maart
jasper weeda.jpg

jasper weeda

3 leaf Shamrock special

Indie | Rock | Mashups

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 21 maart
Jochen Otten

Kolder In Je kop

Met Dian Liesker, Kasper van der Laan en Jochen Otten

Stand Up Comedy

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Sinds afgelopen voorjaar is poppodium SuperMarkt gestart met een reeks comedy avonden op de woensdagavond. Elke derde woensdag van de maand om precies te zijn. Deze avond treden drie cabaretiers op die zorgen ze voor een goedlachse avond. Humor zonder poespas en veel gezelligheid in de kroeg is precies wat de SuperMarkt voor ogen heeft en dat alles voor een luttele zes euro entree.

Dian Liesker (vervangt hiermee Dara Faizi)

Dian zet zeer sterk een grappige droge humorvolle vrouw met een prettige intelligentie neer die doet denken aan de jonge Virginia Wood. Ze is een bijzondere vrouw; je wint immers niet zomaar de persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2010. Ze viel al op tijdens de Culture Comedy Award en speelde daarna twee jaar bij de Comedytrain om zich vervolgens op een soloprogramma te richten. In haar shows zie je haar struikelen, thuis, in haar relaties, in het park, tegenover haar weerloze kinderen en in de kroeg. Ze zoekt het bij zichzelf maar gaat ook met gevaarlijk gemak over haar eigen grenzen en die van anderen heen. 

Kasper van der Laan

Kasper is sinds begin 2011 bezig met stand-up comedy. Na een kort comedy jaar stond (en strandde) hij in de halve finale van de Culture Comedy Award 2011. Als scenarist won Kasper voor de korte film Geen Zin de awards 'Beste Film 48 Hour Film Project Utrecht 2009' en 'Best Writing' tijdens de wereldfinale 48HFP 2009 in Las Vegas.

Jochen Otten

Sinds 2010 is Jochen vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Daar zal hij in de aanloop naar zijn avondvullend programma wekelijks te zien zijn. Jochen tourt ook mee in de Comedytrain die door het hele land reist naar cafés, poppodia en theaters. Voor het radio-programma Spijkers Met Koppen is hij vanaf 2009 al te horen als columnist en sinds de zomer van 2011 schrijft hij ook voor ‘Dit was het nieuws’.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 22 maart
Footsteppa 1

Footsteppa

Bass | Dubstep | Deep House | Hiphop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 22:00

Supershare

Muzieklabel Footsteppa Records komt naar de SuperMarkt! Het label, niet vies van een zweterig feestje, brengt heftige maar dansbare Bass muziek. En nee... niet alleen maar de geijkte Dubstep. Ook genres als UK Funky, Drum 'n Bass, Deep House, Hiphop, Baile Funk komen op deze avond voorbij. Energie, vette bassen en zweet is wat je kunt verwachten.

Het label is één grote Dj Familie bestaande uit Dj Shapeshifter a.k.a Leroy Joy, Lauemuzik alias C.O.N.E, MelleBEATZ, Supatrigga, Dubbchev, Dj Rockid, Tuff Gang, Blunt Speakers, Esperanzah en Festravaganza. Ze staan voor kwaliteit en eigenwijsheid. 

Line-up:

Dj Rockid
MelleBEATS
C.O.N.E
DJ Shapeshifter a.k.a Leroy Joy
Supatrigga
Tuff gang
Dubbchev
Esperanzah

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 23 maart
Sistaflex 2011 pic 2.jpg

Sista Flex

Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Rockformatie Sista Flex staat voor Anouk Verheyen, die samen met haar vader Jan en bassist Andy Permentier afgelopen September hun allereerste EP ‘Wild & Outrageous’ uitbracht.

Jan was samen met Piet Van Den Heuvel de drijvende kracht achter de populaire formaties Scooter en Catalog of Cool uit de jaren ’80 en heeft sindsdien tal van muzikale projecten op zijn palmares.

Anouk Verheyen is actief als DJ bij de reggae soundsystem Civalizee Foundation. Al snel bleek dit alleen niet genoeg te zijn en manifesteerde zich de drang om zelf nummers te schrijven. Na een lange zoektocht door de verschillende genres kwam ze terecht bij haar voorliefde voor rock en leerde ze zichzelf gitaar spelen om daarna ook het drummen onder de knie te krijgen.

Sista Flex poogt haar muziek altijd een diepere laag te geven. Emotie, liefde, verlies en melancholie zijn thema's die geregeld terugkomen in de songs. Haar bezwerende stem en originele lyrics vloeien op organische wijze samen tot een eigentijds en eigenzinnig geluid, coole tracks met vintage aanpak.

Naast de stevige drumbeats en het unieke stemgeluid van Sista Flex zorgen de vloeiende baslijnen van Andy en de bluesy gitaarriffs van Jan voor stevige rock met een eigenzinnig kantje.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 23 maart
88_dj_superduper_jasper_3[1].jpg

jasper weeda

Indie | Rock | Mashups

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 24 maart
Bloedlink.logoWB.jpg

Bloedlink

Electro

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt wordt bloedlink! Maar op een goede manier want we brengen namelijk de eerste editie van het nieuwe concept BloedLink. Maak je borst maar nat want dit wordt een hele avond én nacht met live-acts en Dj’s! Keihard losgaan in de SuperMarkt dus! 

Rawfare
Attila 'The Punk', oorspronkelijk uit Bratislava in Slovakije bekend van z'n rauwe electro releases op Basserk Records en Mähtrasher.

Rät N FrikK
De opzwependste Haagse live-act die je maar kan vinden. Recentelijk opgetreden door heel Nederland met de PopRonde en bekend van hun laatste album release 'Cumlaute // The Freaxeperiment' en hun onvergetelijke optreden op Koninginnenach.

Boehmer
Yuri Boehmer, de man achter het succesvolle feest Kruipend Naar Huis. Stond op Solar Festival en Dum Dum en knalt regelmatig setjes door heel Nederland.

Bazen & Helden
Deze electro formatie kwam binnen met een knal met hun track 'Le Dernier Soir'. Stonden op Amsterdam Dance Event voor Basserk Records en recentelijk gefeatured op Radio 538: Dance Department. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 28 maart
band

De Versafdeling

O.a. met Cult of the Secret Samurai

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Cult of the Secret Samurai

De uit IJsland afkomstige Aegir Þór Þórðarsson en María Magnúsdóttir ontmoeten de Nederlandse DJ Sam Van ’t Oever, hij bleek de perfecte toevoeging aan de band te zijn.  De muziek van Cult of the Secret Samurai is moeilijk te beschrijven, zoals vaak het geval is met interessante muziek. Vuile, smerige beats vloeien samen met een mystieke, magische sound. Zangeres María klinkt indrukwekkend, haast overdonderend maar haar grote bereik. Aegir Þór leent af en toe zijn ruwe zang aan de muziek. Wanneer alle elementen combineren klinkt Cult of the Secret Samurai als vette electro-pop omringd door een dromerig sfeertje.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 29 maart
SuperSized MRT

Supersized

Superstars

Soul | Hiphop | R&B | Beats | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Na het mega succes van de afgelopen editie met FS staat de Sized crew weer paraat. Dit keer met de extended Haagse familie: Kevin Bradley en Boehmer maken hun debuut bij Supersized.

Kevin Bradley, de bebaarde schoenen liefhebber klaagt steen en been over het muzikale klimaat en what not en niet geheel onterecht. Deze Hagenaar vertegenwoordigt groen-geel por vida homey, zelfs in de belly of de beast. Resume: Superficial, Game of Thrones. 

Boehmer gaat zo freakin' lekker. Haags socialite, champion netwerker, kruipend initiatiefnemer, DJ/ginger. De geuzennaam gonst door de wandelgangen. Uptown, downtown each way around town, next level gek.

Oost Indisch Doof werkt hard aan hun tweede mixtape! Zeer lang verwacht, moet hij dit decennium gaan droppen. En als ie dropt, dan draait zelfs je schoonmoeder 'm tijdens haar stiekeme rendezvous. 

Dan Stezo pon mic. Er zijn drankjes aanwezig om zijn keel te smeren. street music loyalist, bass tunage lover, Mensch.

Check SuperSized ook op facebook!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 30 maart
BirthofJoy1.jpg

Birth of Joy

+ The Timeflies

Rock | Grunge | Psychedelic

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Birth of Joy

Dit beukende en groovende rock ‘n roll trio is geformeerd rondom de charismatische zanger/gitarist Kevin Stunnenberg en wordt aangevuld door Bob Hogenelst op drums en Gertjan Gutman op orgel. De minimale bezetting met gitaar, drums en (scheurend) combo-orgel zorgt voor een super strakke en melodieuze rocksound die zwaar leunt op de Detroit-sound van MC5 en de toegankelijke pop van The Doors. Drummer Bob is een maniakale powerdrummer uit de Keith Moon-school, GertJan zweept met zijn orgels op tot een waar orgasme en Kevin teistert zijn snaren en stembanden alsof zijn leven er van af hangt...

Geen strakke pakken, imagebuilding of andere onzin. Gewoon zoveel mogelijk spelen en onderweg zijn. De naam Birth Of Joy is een schalkse afleiding van het boek 'Geboorte van de tragedie' en laat eens te meer zien waar het om gaat: alledaagse frustraties uitdrukken in de vuigste rock ‘n roll, een zware bevalling. Birth Of Joy legt de intenties pijnlijk bloot; hard werken, niet zeuren en met minder geen genoegen nemen. De laatste exemplaren van het album zijn nog niet verkocht of ze duiken alweer de studio in voor nieuwe opnames. 

The Timeflies

De Noord-Hollandse beatformatie The Timeflies hebben qua uiterlijk hebben wel wat weg van The Turtles. Muzikaal begeven ze zich tussen de vroegste The Golden Ear-rings (dus pre Barry Hay) en The Third Bardo (I'm 5 Years Ahead Of My Time). Dat ze 50 jaar achter de trends aan hobbelen, deert The Flies niet zo veel. Wars van iedere vorm van digitale techniek, mobiele telefoons, is het maar de vraag of de heren de zaal tijdig voor het optreden zullen bereiken, ze rijden principieel alleen over wegen die in de sixties zijn aangelegd....

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 30 maart
Le Pipe Elitair

Le Pipe Elitair

Feat. Spike & Vince

Beat | Rock | Soul | 60's

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Spike en Vince (Di-rect) draaien onder de noemer ‘Le Pipe Elitair’ de lekkerste 50’s/60’s/70’s beats.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 31 maart
mr. wallace.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Mr. Wallace heeft zich in korte tijd geprofileerd als de meest veelbelovende band uit 't hoge noorden, o.a. door het overtuigend binnenslepen van menige pop-prijs en bovendien steevast zalen en festivals op z'n kop te zetten. En daarmee hebben ze nu al bewezen de potentie te hebben om een grote speler te worden in het festival en clubcircuit.

Mr. Wallace brengt knappe eigen nummers in retestrakke uptempo ska-stijl van de meest aanstekelijke soort. De band bestaat uit een knallend blazersduo, funky toetsenist en überstrakke ritmesectie en zeker met zo’n steen goeie zangeres als unieke frontvrouw doet het denken aan 'No Doubt' en 'The Selecter'.

De energie die deze band met veel overtuiging brengt, zorgt bij iedere show dat het publiek steevast los gaat. Mr. Wallace laat de harten van de mensen dan ook sneller kloppen en niet alleen door het onvermijdelijke dansen…

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 31 maart
80\'s 90\'s - 3

80's 90's met Rog, Sjaak en iemand

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore.Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & iemand!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder