donderdag 02 mei
aktie!!

Aktie!

Wekelijkse studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 03 mei
Euromancer

Euromancer

Dans

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 5.00

Supershare

Get ready for this! Wondering what love is when we reach for the sky while taking you high? You’re never alone dancing together, side by side through stormy weather. You know this rhythm is a dancer…When dancing to the Euromancer!

Kom er maar voor uit. Eurodance is de stiekeme liefde waar je eigenlijk een beetje voor schaamt. Dat hoeft nu niet meer. Het Euromancer DJ team haalt alles uit de kast om je weer schaamteloos te laten housen zoals in 1992, ook als je toen pas net kon lopen. Verwacht een dikke show, compleet met Go Go Dancers, speciale outfits en blacklights. Euromancer brengt de dikste Eurodance floorfillers geserveerd op vinyl en draait dieper in de nacht veel oude Early House platen en New Beat.

Benieuwd naar het nieuwe concept? Luister dan naar deze preview!

*Alleen deurverkoop voor dit evenement*

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 5.00
zaterdag 04 mei
El Quuando Dami.jpg

El Quando Dami

Eclectisch

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Urban, house, pop, electro en al die andere sh*t waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
dinsdag 07 mei
Benefiet

Di-rect, Doghouse, Taymir + special guests

Benefietconcert 'De Vrije Ruimte'

Tickets Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Entree: € 15.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Rock

De Vrije Ruimte is een school die werkt vanuit het principe ‘natuurlijk leren’ wat betekent dat elk kind een natuurlijke drang en behoefte heeft zichzelf te ontwikkelen. Helaas wordt dit soort onderwijs niet ondersteunt door de overheid en werkt De Vrije Ruimte zonder subsidie.

Na zes jaar school in een houten keet heeft  De Vrije Ruimte eindelijk een betaalbaar schoolgebouw gevonden. Dit gebouw aan de Stadshouderslaan in Den Haag moet veilig en geschikt gemaakt worden voordat de school zich hier kan vestigen. Omdat er geen subsidie beschikbaar wordt gesteld is er besloten om de handen ineen te slaan. Niemand minder dan Di-rect, Doghouse, Taymir werken geheel belangeloos mee aan het benefietconcert en hopen hiermee de school een stuk op weg te helpen.

Di-rect behoeft geen introductie. De Haagse rockband werd in 1999 opgericht en kent talloze succes. Afgelopen december stond de band nog in een overvolle zaal van het Paard als afsluiter van de ‘Time Will Heal Our Senses’ clubtour waarbij ze ook  Paradiso, de Effenaar en Tivoli aandeden. Di-rect tijdens een  intieme setting in de zaal van SuperMarkt is uniek en mag je als liefhebber zeker niet missen!

De Haagse bands Taymir en Doghouse zijn beide in 2012 geboren op de Herman Brood Academie. Taymir laat zich het beste omschrijven als energieke indie-pop-rock waar inspiratie wordt gehaald uit o.a. Arctic monkeys, The last shadow puppets, The Thrills, The Kinks, The beatles. Doghouse levert een stevige stoner/indie rocksound die klinkt als één lange trip.

Naast de genoemde acts spelen er nog twee special guests tijdens deze avond. Deze zullen in de loop van de maand bekend worden gemaakt. Voor nu nog even een geheim maar ze liegen er niet om! Koop dus een kaartje, bezorg jezelf een onvergetelijke avond én steun De Vrije Ruimte!

De gehele opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan De Vrije Ruimte! Wil je meer weten over dit onderwijs? Check www.devrijeruimte.org

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:30 Entree: € 15.00 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 08 mei
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Adam & The Relevants

De ingetogen folkpopliedjes van de half Nederlandse, half Ierse, singer-songwriter Adam Quann werden ingeruild voor rauwe, vurige, felle, upbeat popliedjes toen de band zich vormden. De muziek is sterk geïnspireerd op britpopbands zoals Oasis en Pulp, maar ook door actuele garagebands als Smith Westerns, Japanther en The Black Lips.

Adam & the Relevants verzorgde eerder al optredens waaronder het Magneet Festival en Winston Kingdom én won vier opnamedagen in de Red Bull Studio van Amsterdam. De jongens wisten zes liedjes op plaat te zetten. Momenteel is het viertal hard bezig met hun debuut EP VI die eind april zal uitkomen.

Benieuwd? Luister hier naar Adam & The Relevanst.

Mustangs

Mustangs is een Haagse jaren ‘60 rhythm & blues/beat band en werd gevormd in de zomer van 2012. De band haalt inspiratie uit onder andere The Rolling Stones, Wilson Pickett en The Small Faces. Na het voorprogramma verzorgd te hebben voor Crystal Waters besloten de heren dat het tijd was om hun mojo op de kaart te zetten; Musicon, Paardcafe, Ned Kelly's en Lokaal Vredebreuk volgde. Hun motto ‘Get on and enjoy the ride’.

All Comes Down

Eigenzinnige rock met stevige riffs en meeslepende zang, dat is All Comes Down. In 2012 ontstaat deze interessante combinatie van stoner en rock met de komst van frontvrouw Zjantal Ypma. De tegendraadsheid, no-nonsense attitude en de diversiteit aan invloeden, maakt de band tot een uniek geheel in de alternatieve rock scene.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 09 mei
raspy stone logo.jpg

Raspy Stone

EP release

Folk | Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Raspy Stone is een vijfkoppige band uit Den Haag. Ze worden geïnspireerd door een breed scala aan muzikale stijlen. Ze hebben een duidelijke eigen sound ontwikkeld, die bestaat uit een combinatie van alternatieve indie rock met intense harmonieën en een combinatie van rauwe elektrische gitaar met akoestische riffs en hier en daar een jazzy tintje.

Startend als een trio in het lokale muziekcircuit, voegden ze in 2011 drums, synths en bas toe. De muzikanten hebben elk een heel eigen muzikale achtergrond, en samen creëren ze een origineel en experimenteel geluid. Sinds kort wordt de band vergezeld door een trompettist.

In 2012 heeft de band in samenwerking met Rockstone Sessions een videoclip opgenomen voor het nummer Laugh in your Face. In 2013 was het tijd voor de eerste EP. In februari van dat jaar is de band begonnen met de opnames van 7 tracks. De EP is een eigen productie van de band en is opgenomen door Rob Kanters (bassist). De release van deze EP wordt gevierd in de Supermarkt, Den Haag.

+ support: Loyu

Loyu is een electronisch duo gevormd in 2011. Beklemmende soundscapes worden afgewisseld met intense beats, met elkaar verbonden door sprookjesachtige zang. Het geheel roept daarbij al snel associaties op met Björk en Massive Attack, maar is toch ook heel eigen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 09 mei
aktie!!

Aktie!

Met Boehmer!

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Boehmer

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept 'Kruipend Naar Huis'. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 10 mei
META_COVER_HD (2).jpg

Meta & The Cornerstones (USA)

Album release

Roots | Reggae

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Meta Dia, geboren in Senegal, woont sinds 2002 in New York. Als een jonge songwriter en charismatische zanger/performer brengt hij samen met zijn band sterke hedendaagse rootsreggae, doorvlochten met verfrissende afro-invloeden. De band krijgt niets dan lofbetuigingen in de VS en wordt getipt als één van de talentvolste jonge reggaebands van het moment. Meta heeft een catchy manier van songwriting onder de knie en hij combineert dat met een krachtige zangstijl, zoals dat hoort bij rootsreggae.

Meta and The Cornerstones brengt op 30 april a.s. met het label VP records hun tweede CD 'Ancient Power' uit. De band is de eerste 'Afrikaanse reggae act' ooit door het befaamde label voor reggae muziek getekend. Het album is opgenomen in de Tuff Gong studio Jamaica met o.a. Capleton, U-Roy en Damian Marley. Het nummer met Damian is inmiddels als single uitgekomen op 26 februari: My Beloved Arica (nu al meer dan 22.000 keer geluisterd op Reggaeville.com).

Live shows van Meta and The Cornerstones staan bekend om hun kwaliteit en de band is klaar om Europa te veroveren. Op 10 mei laat Meta & The Cornerstones de sound van het nieuwe album als eerste in Nederland horen in de Supermarkt. De 'Ancient Power' album release tour van Meta and The Cornerstones bestaat uit optredens inder andere in Frankrijk (Rock 'n Solex en het Rootstock festival) en Zwitserland (Afro Pfingsten festival). 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 10 mei
Buster&Elle

De Raaf & Elle Bandita

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 11 mei
thebalconies1.jpg

The Balconies (CA)

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Info volgt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 11 mei
Leroy Joy

Leroy Joy

House | Electro | Hiphop | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 15 mei
ComedyColorsClub_Dark-Background-1.png

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 6.00

Supershare

Stand-up comedy in de schappen van Poppodium SuperMarkt! Iedere derde woensdag van de maand een nieuwe line-up, een passende MC en de bekende knusse en nonchalante sfeer van Poppodium SuperMarkt onder de naam Comedy Colors Night! Deze kweekvijver van stand-up comedians is een initiatief van Stichting Comedy Colors. Hun opkomende talenten waren al te zien in talloze verschillende comedy clubs, op festivals en evenementen, waaronder het Haags Uit Festival, het Groninger Studenten Cabaret Festival, het Leeuwarder Cabaret Festival en de Culture Comedy Award.

Line-up:
MC: Menno Stam
Dali Stankovic
Fabian Franciscus
Bart Melief
Paul Westra
Bram Martens
Anke Millenaar

Tickets kosten €6,- en zijn alleen aan de deur te koop.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6.00
donderdag 16 mei
Aktie

Aktie!

Met Leroy Rey!

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Leroy Rey

Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz. House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 17 mei
Sfeer

't Atelier

Dans | R&B | Classics | Trap | Urban

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 5.00

Supershare

Laat jouw innerlijke kunstenaar naar boven bij ’t Atelier. De afwisseling tussen opkomende live acts, exposities, dj’s en woordkunstenaars maken dat deze avond iets totaal nieuws onder de zon is. Noem het roze, gay, open minded of zelfs out of the box: bij ’t Atelier is iedereen kunstenaar!

Voor deze eerste editie is de volgende line up te verwachten:
Live acts & Lyrics:

Jared Grant
D-luzion
Bellicha & P-cilla
Jared
Philly Moré

Music:
Shug La Sheeda
Aria Nova
Viva La Diva
Bellicha

Expo:
Kente Kente

Tickets kosten €5,- en zijn alleen aan de deur te koop.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 5.00
zaterdag 18 mei
Ian Clement.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Ian Clement

Naast het bezweren van zijn demonen als frontman van Gentse stonerhelden Wallace Vanborn schuilt in Ian Clement ook een eigenzinnige singer-songwriter. Met zijn soloproject bewijst Clement dat ondertussen nog maar eens. Intimistische, verhalende en soms sombere songs, maar altijd even sterk met veel aandacht voor beeldende teksten die aan de ribben blijven plakken. 

Young Rival

Het Canadese indie/rock trio bracht in 2012 “Stay young” uit, een album dat volgt op hun eerste album, dat drie jaar eerder uitkwam. Met nummers die erg retro klinken, een beetje in de stijl van The Strokes, stelt het trio uit Hamilton voornamelijk composities voor die perfect passen in het hedendaagse muzikale landschap.

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 18 mei
Artscience_preview_poster.jpg

Radius Night

ArtScience Interfaculty pre-graduation party

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Van 16 t/m 18 mei vindt op en rond de Grote Markt de KABK ArtScience Interfaculty afstudeerexpo plaats. Ter gelegenheid van dit event zal vanavond de ArtScience Interfaculty pre-graduation party plaatsvinden in de SuperMarkt! Met DJ LaVoi achter 'the wheels of steal'.

LaVoi zorgt voor opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan. De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 22 mei
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

FR!DAY
De Haagse band FR!DAY is eind 2012 opgericht en bestaat uit Freek (zang en gitaar) en Klaudia (drums en achtergrondzang). Ondanks deze minimale bandbezetting van twee personen, streeft FR!DAY ernaar hun korte, strakke popsongs 100% live te spelen. Zonder gebruik van samples, begeleidende backingtracks of andere podiumtruukjes zetten zij een top optreden neer. Deze band is losjes geïnspireerd door The Police, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters en The Beatles.

Mama Franko

Beukende beats, pompende bass, manische gitaren, dwaze blazers, hypnotiserende fluitsolo’s, rapfilosofieën en ferme zang. Dat zijn in een notendop de ingrediënten van de uit Delft afkomstige band Mama Franko. De muziek bevat invloeden uit de afrobeat, reggae, ska en balkanmuziek. De achtkoppige formatie weet van ieder optreden weer een feestje te maken en dat deed zij dan ook al op onder andere de Haagse Pop Week, Aangeschoten Wild en Club 3voor12 Den Haag.

Verdere programma t.b.a.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 23 mei
aktie!!

Aktie!

Met Kevin Bradley!

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Kevin Bradley

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is die DJ. Van HipHop, R&B naar Drum & Bass en Dubstep met een vleugje turntable-ism. Zijn platenkeus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 24 mei
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Rock | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 25 mei
80's & 90's

80's & 90's

B-merk strikes again!

House | Rock | Disco | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om en geniet!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 30 mei
Jon Tarifa

Jon Tarifa

Album release party

Hiphop | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Geboren in Albanië, opgegroeid in de Verenigde Staten en woont nu Nederland, Jon Tarifa is een artiest met internationale allure.
 
Zijn eerste stappen in de Nederlandse muziekscène zet hij als rapper in de landelijk bekende groepen NuClear Family en L4. Jon Tarifa speelde in grote steden als New York City, Washington DC en Bratislava maar deed ook in Nederland van zich spreken met shows op festivals als Parkpop.
 
Sinds 2011 werkt Jon aan zijn solocarrière. Met de releases van singles 'So Right', 'Next To Me' en 'Focus' krijgt hij airplay op radio stations als Radio6, FunX en Slam FM.
 
30 mei zal het debuutalbum van Jon Tarifa verschijnen genaamd "FREE TO BE" 

+ support: Piñata.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 30 mei
ducked ape logo

Ducked Ape release party

Aktie special!

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste stapavonden doorbreekt. We knallen daarom deze keer met Ducked Ape!!

De nieuwe single 'Starshot' van Ducked Ape komt op 28 Mei uit op eigen beheer (Heroic Recordings). Dit mag gevierd worden! Daarom draait Ducked Ape op donderdag 30 mei een spliksplinternieuwe set met live elementen (voor het eerst) en nog ongehoorde tracks. Een buitenkansje om te checken wat ze allemaal in store hebben voor de komende tijd.

Iedereen die langkomt krijgt een gratis download van de nieuwe single bij entree!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 31 mei
DJ Paullie

DJ Paullie

Pop | Hiphop | Reggae | Dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Paullie’s got the rhythm & shines in diversity! De ene groovende dansstijl naar de andere vloeit in elkaar over ‘without ever losing the Rhythm!’ De roots van Paullie liggen op het strand en brengt je groovende Hangmatpop tot ultieme bangers. Feel Good is het motto van deze DJ en met het zweet op je voorhoofd en een glimlach in je broekzak keer je voldaan naar huis.  

 

 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
Verder