zaterdag 01 juni
Superstijl

Superstijl

Alle genres

Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 5.00

Supershare

De tijdsgeest van 'God is a DJ' ligt wat Superstijl betreft ver achter hen. De dansvloer heeft het vanavond voor het zeggen! Elk kwartier kun je met je stempas kiezen uit verschillende muziekstijlen. De stijl waarvoor het meest gekozen is wordt gelijk gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feestje!

Party hiphop, indie rock, dikke dubstep, minimal house, 90’s hits, balkan beats, hyouse classics, rock n roll, rlectro swing, nederlandse meezingers, drum 'n bass, salsa, crazy covers, pogo loco, moombahton, hot Soul, electro house, alternative now!, 80’s pop, dis & co, reggaeton, latin house, britpop, original versions, flower power, techno, filmmuziek, trap, hits now!, etc, etc… 

Van alles komt voorbij tijdens een avondje Superstijl en het DJ team The Babemagnets draait wat wordt gevraagd. Host Glamourboy houdt de stemming erin en VJ Random voorziet de gekozen muziekstijl van bijbehorende beeldstijl.

Tickets zijn aan de deur te koop.

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 5.00
donderdag 06 juni
kees van hondt

Kees van Hondt

PopHotSpot Festival afterparty

Polka | Party

Tickets Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:55
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Na het optreden van Kees van Hondt op het PopHotSpot Festival op de Grote Markt vindt de afterparty plaats in de SuperMarkt! De man zelf verhuist mee en zal ervoor zorgen dat nog heel de nacht gehost kan worden op zijn feestmuziek.

Kees is door zijn groeiende populariteit onlosmakelijk verbonden aan Lowlands. De feestkoning zet bijna ieder jaar een tent op stelten waarbij de opblaasbeesten je om de oren vliegen. Daarnaast stond hij op Paaspop en Dauwpop en sloot hij in 2010 en 2011 het Sziget festival in Hongarije af waarbij 6000 mensen stonden te juichen op zijn muziek.

Kees draait plaatjes; uniek, zeldzame, gek, toegankelijk, opgewekt en erg blij. Voornamelijk polkabeats en Oost-Europese volksmuziek, maar alleen als deze Keeswaardig zijn. Zelf beschrijft hij zijn muziek als 'Kwalitatief Hoogstaande Flauwekul voor de Intelligente Onbenul'.

Benieuwd naar wat Keeswaardig is? Zet je feestmuts op en laat je leiden door zijn polka, hoempa en tralala!

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:55 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 07 juni
Helter Skelter - St. Paul

Helter Skelter

St. Paul & VJ Switchdoctor

Indie | Electro | Dubstep | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Geliefd vanwege zijn verzorgde mix van tijden en stijlen draait DJ St.Paul wekelijks in het club- en festivalcircuit. Onder zijn eigen naam of onder de vlag van een van zijn projecten. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Mutant Disco, Post Punk, Afro Indie, Electro Pop. Helter Skelter draait de ritmische kant van popmuziek en de dansplaten met een rock 'n roll spirit. Pop meets electronics. Denk aan LCD Soundsystem, Lykke Li,Talking Heads, The Smiths of Whitest Boy Alive. You May Be A Lover, But Are You A Dancer?

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 08 juni
El Quuando Dami.jpg

ElQuando Dami

Eclectisch

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Urban, house, pop, electro en al die andere sh*t waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 12 juni
ready2play

Ready 2 Play

Jong talent!

Pop | Rock

Gratis Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Supershare

Ready to play is de springplank voor bands en muzikanten. Gemotiveerde muzikanten en een gemoedelijke sfeer zorgen voor een heerlijk muzikale avond vol met nieuw talent.

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:30 Gratis
donderdag 13 juni
Kevin Bradley2

Kevin Bradley

House | Electro | Hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is zo'n DJ. 
Van hipHop, R&B naar drum'n bass en dubstep met een vleugje turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 14 juni
No reply.jpg

No Reply

EP presentatie

Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

No Reply is een Haagse rockband. Een succesvolle Haagse rockband, mag wel gezegd worden. De vorig jaar uitgebrachte EP 'Tangled in the World' werd bijzonder goed ontvangen en heeft maanden in de Haagse Youbox Top 5 gestaan. Ook live heeft de band zich flink weten te profileren, wat onder andere mag blijken uit de reacties op hun show tijdens afgelopen HPC Winterfest, of bijvoorbeeld uit het feit dat dit Haagse kwartet dit jaar de finale van de Beachbattle heeft weten te bereiken. Naast al deze successen heeft de band ook nog eens tijd vrij weten te maken om veel nieuwe nummers te schrijven, waarna ze vervolgens zelfs een week door hebben gebracht in de studio van Youri de Bruijn (SupraNaturals). Eindresultaat: een spiksplinternieuwe, 4 tracks-tellende EP vol gitaargeweld, welke vanavond vol gepaste trots gepresenteerd zal worden.

Support: Lucas Hamming + Doghouse.

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 14 juni
Buster&Elle

De Raaf & Elle Bandita

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 15 juni
mutt dog county].jpg

Mutt Dog County

EP release

Rock & Roll

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Scheurende guitarriffs, geile solo's en solid rhythms. De vijf heren van Mutt Dog County ademen rock 'n roll en weten het over te brengen ook. In hun muziek zijn invloeden van Guns 'n Roses en Whitesnake terug te horen en dit alles met een ondertoon die diepgeworteld is in de blues. Mutt Dog County timmert pas slechts een jaar aan de weg in de mooie stad achter de duinen en met succes. Deze honden spelen hard, snel en vals en laten niemand ongeroerd. Rock 'n roll all out!


Support: Wolfhunters

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 15 juni
Leroy Joy

Leroy Joy

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 20 juni
edison.jpg

Edison

House | Eclectic | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Vers Rotterdams talent. Sinds Edison zijn eerste plaat live draaide, is hij niet meer weg te slaan achter de wheels of steel. Strevend naar voortdurende ontwikkeling, bewandelt hij alle wegen die naar Rome leiden. Deze geschoolde producer maakt en draait wat hij voelt. Zijn frisse kijk op de huidige scene, dwingt een nieuwe en ongehoorde sound af. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 21 juni
88_dj_superduper_jasper_3[1].jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 22 juni
DJ LAVOI JUNI NARROW.jpg

DJ LaVoi

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi zorgt voor opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan. De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 27 juni
Thiss

Tickets Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:00
Entree: € 5.00

Supershare

The Hague International Singer-Songwriter Festival (THISSFest 2013). 

Verspreid over vijf locaties in de Haagse binnenstad zijn op dit moment meer dan 90 singer/songwriters bevestigd uit meer dan 20 verschillende landen. Er komen onder andere muzikanten uit Nederland, Spanje, België, Amerika, Engeland, Polen, Duitsland, Italië en Canada. Het programma wordt nog dagelijks uitgebreid dus ga voor een update naar de Facebook pagina van THISSFest!

Het nieuwe festival wordt georganiseerd door de Secret Singer-Songwriter Society, een Nederlandse stichting die singer-songwriters ondersteunt bij het opnemen, verspreiden en promoten van hun muziek en daarmee tegelijkertijd geld inzamelt en aandacht vraagt voor een aantal humanitaire projecten wereldwijd.

Het programma:

19:00 Opening 
19:20 HannekeLaura (NL)
19:30 Writersday (NL)
19:40 Marjolein van der Heide (NL)
19:50 The Monotrol Kid (BE)
20:00 Mees (NL)
20:10 Thomas Florusse (NL)
20:20 Petra Jordan (SK)
20:30 Ryan Koriya (ZB)
20:40 Mijke Erying (NL)
20:50 Mike Richards (GB)
21:00 Danella Smith (NB)
21:10 Joelle & The Skylab (NL)
21:20 Sundaze (NL)
21:30 Yvet Jody (NL)
21:40 Maarten Willems
21:50 Brian Sydney (NL)
22:00 Sandra Level (NL)
22:10 Merlijn Nash (NL)
22:20 Catself (PL)
22:30 Jack & The Weatherman (NL)
22:40 Collin Hoeve (NL)
22:50 Johnny Bruce Muller (NL)
23:00 Julie Scott (UK)
23:10 Frank Doesburg (NL)
23:20 Gisen (NL)
23:30 Daniel Leonard Elvis (UK)
23:40 Naked (NL)
  


Kaartverkoop gaat via de organisatie zelf, surf naar de website van THISSfest voor meer info.

Zaal open: 19:00 | Aanvang: 19:00 Entree: € 5.00 Tickets
donderdag 27 juni
Boehmer

Boehmer

Electro | Dubstep | Hiphop

Gratis Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept 'Kruipend Naar Huis'. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
vrijdag 28 juni
Offshore

Offshore

Reggae | Rocksteady

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

De band Offshore bestaat uit een talentvol gezelschap. Met een Arubaanse zanger, Nederlandse drummer en saxofonist, Indiase bassist en een Arubaanse gitarist heeft de band een diverse bezetting. 

In 2010 bracht Offshore hun laatste album uit maar sindsdien hebben de jongens alles behalve stilgezeten. Zwarte Cross, Carribean Sea Jazz (Aruba) en Brouhaha Festiva (UK) zijn een aantal hoogtepunten van de band. Naast vele optredens in Nederland zijn ze ook met regelmaat te vinden op Aruba, waar frontman Vince geboren is. Offshore mixt reggae afkomstig uit het Caribisch gebied met rock wat weer resulteert in een mix van good times en good vibes!

Na hard werken is het deze zomer eindelijk tijd voor het derde album genaamd ‘L.I.T.E’ ! Love Is The Essence, zoals deze voluit is geschreven, wordt in de SuperMarkt gepresenteerd. Er een beperkte oplage dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 28 juni
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 29 juni
80 90

80's & 90's

House | Rock | Disco | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om en geniet!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder