vrijdag 04 januari
dj paullie

DJ Paullie

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 05 januari
LaVoi

DJ LaVoi

Pop | Dubstep | Electro | House

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi is tot nu toe voornamelijk te bewonderen geweest in Rotterdam. Als resident DJ is zij in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert.

Na Rotterdam is nu ook Den Haag aan de beurt. Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 09 januari
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

White-Lash
Deze alternatieve rockband haalt inspiratie uit hardrock, poprock, punk en balladrock. Met deze verschillende genres maken ze er graag een kleurrijk feestje van waarbij ze alles geven om het publiek te vermaken. 

Kelly Wants to Fly
De band Kelly Wants to Fly is geformeerd om zangeres/gitariste Kelly. Zij deed ervaring op in verschillende bands, maar kon nergens haar eigen muzikale ideeën kwijt. Dit veranderde toen haar singer/songwriter muziek een nieuwe dimensie kreeg door de toevoeging van de drie andere bandleden. De veelzijdige gitarist Thom en de vlijmscherpe ritmetandem, bestaande uit bassist Querido en drummer Jasper, voegen hun eigen invloeden als blues en rock toe, wat resulteert in een heel eigen geluid.

The Nudes

Augustus 2012 begon het avontuur voor de bandleden van The Nudes. Met een nieuwe studie aan de Herman Brood Popacademie(HBA) in Utrecht kregen ze een opdracht om twee nummers te schrijven en deze vervolgens te presenteren in de Tivoli in Utrecht. Zonder enig idee te hebben welke kant het op zou gaan, ontstonden er twee nummers met een dikke groove. De toon was gezet, de magie was er zeker en sindsdien bouwen ze aan nieuwe nummers om elke keer met iets nieuws en iets beters te komen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 10 januari
aktie!!

Aktie!

Donderdagavond, studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand gooit de SuperMarkt haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 11 januari
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 12 januari
leroy joy.jpg

Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 16 januari
ccc logo.jpg

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Comedy Colors Night blijft ook in 2013 een super aanbieding van Poppodium SuperMarkt in Den Haag! Op woendag 16 januari zal in samenwerking met Comedy Colors het podium overgenomen worden door zowel opkomende comedians als oude rotten in het vak. Iedere derde woensdag van de maand een spetterende line-up, een energieke MC en de bekende knusse en nonchalante sfeer van Poppodium SuperMarkt.

De tweede editie van Comedy Colors Night heeft als line-up:

* Wouter Monden (o.a. winnaar 2010 Culture Comedy Award) is de MC van de avond.
* Tom Montfrooy (finalist 2013 Culture Comedy Award)
* Raymon Hofkens (Publieksprijs van Comedy Slam 2010)
* Bart Melief (winnaar 2012 Leeuwarder Cabaret Festival)
* Frank Brasser (halve finalist 2012 Groninger Studenten Cabaretfestival)
* Jeroen Koster (Nieuws Freaks)
* Mo El Khamssi (winnaar 2011 Rotterdams Open Podium)

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 17 januari
footsteppa

Footsteppa

Drum & Bass | Trap | Dubstep | Ukf

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Footsteppa records komt weer naar de supermarkt! Dit keer een speciale release editie. 
Corner crooks released namelijk hun eerste Drum&Bass Vinyl E.P! Des te meer rede voor een feestje dus. Om dit te vieren verkopen zij limited editions gekleurde vinyls op de avond en geven er ook 2 stuks gratis weg!

Natuurlijk kun je de gebruikelijke bass music verwachten. Dus ook deze editie weer heerlijke muziek!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 18 januari
dirty reminders promo pic.jpg

The Dirty Reminders

Rock & Roll | Rhythm and Blues | Soul

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

The Dirty Reminders zijn liefhebbers van old school muziek. Muziek die niet vergeten mag worden en bedoeld is om te feesten! Dus haal die petticoat of je mooiste pak maar tevoorschijn, trek je beste dansschoenen uit de kast, style je haar, oefen je dansmoves en swing mee op een lekkere dosis soul, rhythm and blues en rock ’n roll!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 18 januari
Buster&Elle

De Raaf & Elle Bandita

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 19 januari
Walkmam

The Return of The Walkman

Roots | Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Stevige, moddervette, dampende en rootsy reggae van The Return Of The Walkman komt gewoon uit Den Haag! Sinds 2011 timmeren deze reggae zwaargewichten weer aan de weg als The Return of The Walkman samen met de illustere zanger Roosterman.

The Return Of The Walkman duikt op uit het niets na successen in de jaren 80 onder de naam The Walkman. The Walkman heeft zelfs nog reggae legende Desmond Dekker begeleid als backing band. The Walkman heeft reeds op vele belangrijke festivals en legendarische podia geschitterd ook met eigen repertoire.

In het najaar van 2012 maakt The Return Of The Walkman furore met een tribute aan de wat minder voor de hand liggende reggae juweeltjes van helden en legendes als Burning Spear, Yellowman, Max Romeo, John Holt, Sly & Robbie. Daarnaast brengt The Return Of The Walkman ook nieuwe nummers van eigen makelij!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
woensdag 23 januari
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Park Life

Muziek raakt ieder ziel op een andere manier. Wat het ook is dat je nodig hebt, muziek zal het je geven. Dat is precies wat Park Life doet. Het is onmogelijk om de muziek in een hokje te plaatsen omdat het aanbod zo breed is. In plaats van termen als jazzy, funky, hip-hop enz. brengt Park Life meer zo termen als geluk, pijn, ontspanning, verdriet enz. Muziek is en blijft emotie en daarom, zal Park Life zijn, wat jij nodig hebt.

Project Bongo 

Project Bongo ontstond op de Herman Brood Academie in Utrecht en wordt beïnvloed door acts als MGMT, Miike Snow en Two Door Cinema Club. De muzikanten hadden direct een klik door de gedeelde passie voor pop hooks en dance beats. Momenteel zijn ze bezig met het opnemen van hun eerste EP en ze waren te gast in 3FM Freaknacht. Met Jorik Ottes op bas en beat, Cornel Sier op synth en keys, Jonathan Maridjan op lead gitaar en Arthur Stoker op gitaar en zang, vreten de jongens het podium op.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 24 januari
aktie!!

Aktie!

Donderdagavond, studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand gooit de SuperMarkt haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 25 januari
IamtheLaw (Large).jpg

I am the Law

EP release

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Het rocktrio I am the Law maakt rauwe, melodieuze liedjes met harmonieuze samenzang en een duidelijke structuur. De voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’60 komt al snel boven drijven. Maar de liedjes zijn met veel meer verschillende invloeden doorspekt. Zo hoor je duidelijk blues en rock & roll invloeden, maar ook folk is terug te horen in de muziek. In '11 nam het trio hun eerste EP op en in januari ’13 komt hun tweede EP uit. Op deze plaat laten ze zich van hun meest veelzijdige kan zien, klaar om pop minnend Nederland te veroveren. De live optredens van I am the Law zijn uniek, energiek en een genot om naar te luisteren. 

Support: Jimmy B 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 25 januari
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scéne sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 26 januari
Spam jan.

SPAM!

Van alles wat

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

SuperMarkt's B-merk zoekt voor jou de fijnste, maar foutste feestjes. Heerlijk dansen om het dansen in een fijne setting? B-merk staat voor deze sfeer. B-merk: het kan niet gek genoeg!

Kruip jij steevast over de vloer bij schuimfeesten, moet jij wekelijks het hooi tussen jouw billen vandaan vissen omdat je alle schuurfeesten in de regio afgaat en hangt jouw bokito-pak standaard klaar voor de zaterdagavond? Dan zal dit alles overtroffen worden door de nieuwste tweemaandelijkse partyavond van de SuperMarkt: SPAM!

Tijdens deze avond trekken wij een blik vol knotsgekke, idiote dansmuziek voor jou open. Met een mix van alle denkbare foute feestjes gaat het van De Havenzangers tot Milli Vanilli en om naar de Vengaboys en Matthias Reim te gaan. Dit alles onder de bezielende leiding van het legendarische duo Ram Bam en Bronz Willis. Tot de vaste attributen kun je boa’s, vikinghelmen en neon bodystockings rekenen. 

Alle gekheid op een stokje: je mag natuurlijk zelf ook drastisch verkleed komen aanwaaien. Je kunt het zo gek niet bedenken: Tarzan, Village People of draag jij toch liever Lady Gaga´s meat dress? Diegene met het meeste lef en de bizarste outfit wordt gekroond tot koning/koningin SPAM! en gaat, naast deze eervolle titel, ook naar huis met een leuke verrassing! Helemaal losgaan dus, zonder dat iemand je nog maar zal herkennen de dag erna.

Dus ben jij compleet van de pot gerukt en klaar voor deze ingeblikte gekheid dan nodigen we je graag uit voor een heel wild feestje!

Dresscode: fout!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 30 januari
plug & play

Plug & Play

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:00

Supershare

Plug & Play is onderdeel van YMCA Muziekcentrum Scheveningen en ontwikkeld voor tieners van 14 tot 18 jaar die een instrument bespelen. Het muziekcentrum is een non-profit organisatie waardoor contributies laag gehouden kunnen worden.

Momenteel zijn er 10 bands actief en hebben ze vijf bandcoaches waaronder een aantal mensen van de PopAcademie. Zij hebben allemaal hun sporen in de muziek verdiend en vinden het geweldig om hun kennis en vaardigheden door te geven aan andere muzikanten. Ontwikkeling van de band als collectief en de muzikant als individu staan centraal in ons bandcoachings programma. 

Bands die meedoen zijn:

The Reckless: energievolle harde eerlijke rockband die doorgaat als ruwe diamant die je niet moet polijsten. 
The Surfacing: band met twee goeie leadzangers die na het winnen van de coverbattle in 2010 nu hun aanstekende rockende eigen composities de ether in slingeren.
Effres: jonge coverband die nu ook eigen werk maakt en hun muziek op hun eigen manier uitvoeren.
The Definitely: krachtige en gedreven zijn de woorden voor deze band die de covers nu langzaam aan het inruilen is voor hun eigen composties.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:00 Gratis
donderdag 31 januari
Chi Lola

Boterhard

Hiphop | Sexy R&B

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Nieuw feestje van Cute But Wrong. Info volgt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
Verder