woensdag 04 januari
DelaSarge2

delasarge

Bonus Avond!

soulful eclectic

Gratis Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Jij ook nog vakantie? Niets te doen?

De Supermarkt gaat open met een Bonus Avond! 

Lekker Dansen dus!

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
donderdag 05 januari
Dirty Priest

Dirty Priest

Soul Hiphop Disco

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Dirty Priest, Schmutzi, Vieze Priester, Sale Prêtre, New Oldskool of gewoon Stijn. Deze man met vele gezichten en stijlen draait al weer de nodige jaartjes mee in de Nederlandse muziekscene. Begonnen als zanger en percussionist, raakte hij in 1996 verslaafd aan naalden en vinyl. Als muziekliefhebber luistert hij naar alle soorten muziek en dat is terug te horen in zijn sets en producties. Als muziekchemicus creëert hij een brouwsel van Broken Beats, Break Beat, Hip Hop, rauwe funk, Nu Disco en Minimal House, met een explosief karakter.Als DJ kan hij het best omschreven worden als een opgefunkte muziekprediker met allround skills, een enorm repertoire, waar een goede vibe en de funk centraal staan.De afgelopen jaren zijn de ambities van D.P. overgeslagen op verschillende takken binnen de muziekindustrie. En dat resulteerde tot de oprichting van Djobs Bookings Agency in 2009 en een producers duo met P. Götz in 2010. Eind dit jaar wordt hun 1e album verwacht.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 06 januari
imagesCA4FECEM.jpg

DJ Foxy | Buster Shindig

Double Feature

Electro | Breaks | Dubstep | Indie

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 07 januari
Pikeys2

The Pikeys

+ back to da massif

Rock | 70's

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Pikeys
Gas erop en keihard rechtdoor! Het is de enige manier om de muziek van The Pikey’s te omschrijven. Geen poespas. Geen vernieuwingsdrang. Geen rare snufjes of moeilijke electronica. Gewoon loeiharde rock, zoals het ooit? uitgevonden werd in de jaren ’70 door Led Zeppelin, Van Halen, AC/DC en Deep Purple.

De vierkoppige band heeft Utrecht als basis en troffen elkaar voor het eerst op de Herman Brood Academie. Op zoek naar soortgenoten vonden deze “verloren zonen van Brood” elkaar in de levenswijsheid: “Ik verzamel geen ?geld, ik verzamel mooie momenten”. Eén van de meest gevleugelde uitspraken van Nederlands enige Rock 'n Roll junkie.

Een optreden van The Pikey’s? Denk aan motorclubs, kraakpanden en lauw bier uit halve liter blikken. Zanger Siep laat een onuitwisbare indruk achter en sleept de hele tent mee. Bereid je voor op mooie momenten en herinneringen die blijven.

BACK to da MASSIF
Een drumstel, bas en electrische gitaar – meer hebben de drie mannen van Massif niet nodig om een opperste staat van muzikale extase te bereiken. Met BACK to da MASSIF ga je terug naar de 95% van je hersens die je in het dagelijks leven niet gebruikt...

Piet (bas/ vocals) en Diederik (gitaar/vocals) speelden samen in Excitors. Met Bart (drums) gaat hun samenwerking terug tot hun eerste band The Ascension Freaks.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 07 januari
delasarge8

Delasarge

Onbeperkt Dansen

Soulful Eclectic

Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ DelaSarge is onverwacht voorspelbaar en slaat zachtjes de harde beats aan je voeten. Sporadisch zoetgevoosd wil hij wel eens een plaatje voor de zwakkeren onder ons draaien, maar vooral weet hij na vele omzwervingen in de gemeente Lemelerveld zijn plek te vinden achter de draaitafels in de Supermarkt, waar zijn platenkeuzes ook zonder bonuskaart afgerekend mogen worden.

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 11 januari
band

De Versafdeling

Ramdom Insanity + HOOKED + more

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Random Insanity

Sinds de zomer van 2010 heeft Random Insanity een compleet eigen repertoire en stijl ontwikkeld. Met het beukende 'Devastation' en de zwevende melodische licks van 'Zero Gravity' gaat Random Insanity los, en ze nemen iedereen mee. 'Bring your earplugs' en geniet van de Freakin' hard metal van Random Insanity!

Hooked

De Haagse band HOOKED is een vette live formatie die energieke, vrolijke en dynamische nummers spelen met een catchy feel en een rauw randje. De stijl is niet in één hokje te stoppen maar zelf noemen ze het popfunk. Hun eigen repertoire brengt veel verschillende stijlen samen, waar pop/funk de boventoon voert. Een dansbare vibe staat hoog in het vaandel. Check deze band en voor je het weet ben je HOOKED!Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 12 januari
Boehmer

Boehmer + Billy Burki

Electro| Fidget | House | Disco | Edits

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept ‘Kruipend Naar Huis’.  Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Billy Burki uit Den Haag is met slechts 19 jaar op de teller nu al een resident dj van Kruipend Naar Huis. Daarnaast is hij erg actief in de studio en krijgt hij met zijn mix van Disco, Funk en Electro zelfs de meest stijve hark aan het dansen, heerlijk!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
donderdag 12 januari
Coevorduh2.jpg

Coevorduh

Bastiaan Bosma (Aux Raus) + Vjeze Fur

Beats

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Coevorduh ontstond eeuwen geleden tussen de oude vestigingsmuren van Coevorden, waar het lijkt alsof de tijd nog steeds heeft stilgestaan. Allebei op zoek naar het bhluughhh gevoel van Nederland, troffen Frederik van den Jeugd en Bastiaan Aux Rausma elkaar in het epicentrum. In deze utopie werkten zij aan hedendaagse folklore. Hier kunnen dingen nog! Altijd balancerend op het randje van banaliteit en genitaliteit, vonden zij innerlijke rust in Coevorduh. Zij werkte aan nummers. Zelf vinden zij deze nummers heel erg tof.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 13 januari
John Coffey03 (Medium).jpg

John Coffey

+ Organisms

Punk | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

John Coffey is een Nederlandse punk/rock ‘n roll band. Hun debuutalbum ‘Vanity’ werd in 2009 uitgebracht waarna getourd werd in Nederland, Duitsland, Zweden en Engeland. Ruim 40 optredens en op tournee met bands als Underoath, Cancer Bats, Architects en The Ghost Of A Thousand. Dit najaar zijn de mannen een Zweedse studio ingedoken voor het opnemen van een nieuwe plaat die binnenkort zal uitkomen. Genoeg nieuw materiaal om je te overweldigen met harde songs die live nog vetter klinken! 

Organisms maakt gruizige postpunk met, vooral in de zang, een flinke garagetic. Gezien de achtergrond van de leden is dit geluid niet zo vreemd; ze zijn of waren actief in onder andere Spider Rico, Feverdream, Incense, Low Point Drains en Fine China Superbone. De band werd versterkt met een Farfisa orgel. In de huidige bezetting van zes man zijn ze nog vuiler en ruiger dan te voren!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 13 januari
Buster&Elle

Buster Shindig & Elle Bandita

Indie | Pop | Rock | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.f

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 14 januari
Reptile and Retard.jpg

Reptile Youth (DK)

Techno Soul

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

'There is an idiot in all of us, and the biggest one is me'.  Laat je niet misleiden door de teksten, want Esben Valløe en Mads Damsgaard Kristiansen weten dondersgoed wat ze doen. En dat is een live reputatie opbouwen waar je u tegen zegt. Je zult in de cd-winkel tevergeefs zoeken naar hun album, want er is nog geen nummer uitgebracht. Maar bekijk de filmpjes op internet en je weet enigszins wat ze te bieden hebben.

Ze hebben hun live sporen verdiend door de langste tour in China te doen ooit ondernomen door een Deense band. Het zorgde ervoor dat ze in de top 5 belandden van beste live-acts in China. Waarbij ze vooral de handen op elkaar kregen van de Chinese punkers. Techno soul noemen de twee Denen het zelf.

De elektronische muziek van Reptile Youth moet dezelfde intensiteit geven als een rockconcert en er is nog geen bezoeker gevonden die het tegendeel durfde te beweren. Zanger Mads Damsgaard Kristiansen (een soort kruising tussen Iggy Pop en Jim Morrison) gaat bij voorkeur crowdsurfend het publiek in. En binnenkort gaat het dan ook echt gebeuren: er wordt een album uitgebracht. Zo stom zijn ze dus niet, ze zijn vooral de band om te gaan zien en horen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 14 januari
Leroy Joy 4

Leroy Joy

eclectic | uplifting | edits | dance

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 18 januari
Kolder_In_Je_Kop 3.jpg

Kolder in je kop

Amar El Ajjouri + Soula Notos + Felix Heezemans

Stand Up Comedy

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 6,- (aan de deur)

Supershare

Sinds afgelopen voorjaar is poppodium SuperMarkt gestart met een reeks comedyavonden op de woensdagavond. Elke derde woensdag van de maand om precies te zijn. Deze avond treden drie cabaretiers op die zorgen ze voor een goedlachse avond. Humor zonder poespas en veel gezelligheid in de kroeg is precies wat de SuperMarkt voor ogen heeft en dat alles voor een luttele zes euro entree. 

Amar El Ajjouri

Amar ’s creativiteit, scherpe humor en intellect, flexibiliteit en zijn brede maatschappelijke betrokkenheid vormen een originele, persoonlijk geëngageerde, soms confronterende en soms ook ontroerende samensmelting. Recht door zee, en recht voor zijn raap. Niet in de laatste plaats omdat hij zijn culturele achtergrond en de invloed daarvan op het dagelijks leven nooit verbloemd, verdraaid of uit de weg gaat. Hij weet net zo goed hoe het is om Marokkaan te zijn, als Nederlander. Maar vooral hoe het is al mens.

Soula Notos

Als comedian en als MC treedt ze op door heel het land en zo mogelijk ook in het buitenland. Twee jaar lang organiseerde ze Lach Us Comedyclub in Amsterdam. Samen met Jennifer Evenhuis en Edith Veerhoek heeft ze een platform voor vrouwelijke comedians en cabaretiers opgericht: Comedy Kitchen. Ze is lid van het Utrechtse comedyplatform Comedyhuis ( oprichter Jeroen Pater), waarmee ze onder meer sketches maakt en de maandelijkse ComedyHuiskamerShow organiseert.

Felix Heezemans 

Felix is een voorzichtige jongen van midden twintig die in een wereld vol gevaren probeert zijn rust te bewaren. Felix studeert aan de Koningstheaterakademie en heeft zich hier in de afgelopen vier jaar kunnen ontwikkelen als stand-up comedian en cabaretier. Zo stond hij onder andere met Theo Maassen en Jan jaap van der Wal in de line-up van de comedytraint-avonden. Ook had hij het geluk masterclasses te volgen bij onder andere Pieter Bouwman, Eric van Sauers, Daniel Arends, Theo Maassen en Youp van ’t hek. Ook won hij de Culture Comedy Award 2011 . De jury heeft hem verkozen tot grootste stand-up comedy talent van Nederland en België. De Bossche komiek nam zowel de jury- als de publieksprijs mee naar huis.

 

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6,- (aan de deur)
donderdag 19 januari
aggastaatop-voor (Small).jpg

Agga staat op!

hiphop | beats | live

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Een HipHop avond om niet te missen! O.a. met BS80, Abou, KingSize, King Street, Zire, Mula, Vette Buit en Vinny

Hosted By Mekki & H3C Dj Team, afterparty met DBS, SD, en Mista Sweet.

Kom jouw moves laten zien, Aight!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 20 januari
Automatic Sam.jpg

Automatic Sam + Villa Zeno

Rock | Roots | Garage | Blues

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Automatic Sam is een viertal uit Nijmegen met stevige roots in de legendarische Achterhoekse Magic Barn. Deze heren weten wat échte rock ’n roll is en kunnen worden geplaatst in het rijtje De Staat en Shaking Godspeed. De band werd eind 2008 opgericht en kreeg al snel een geduchte live-reputatie. Denk aan een denderende trein van 70’s hardrock, met roestige klinknagels gekoppeld aan een paar wagons vol garage en blues. En dat alles voortgetrokken door een locomotief gestookt op pure punkrock. Live waren de Sams te zien op Zwarte Cross, De Affaire, Paaspop en doken ze op als support bij DeWolff, Claw Boys Claw, Orange Sunshine en de hele Nederlandse toer van Black Rebel Motorcycle Club. In 2009 brachten ze in eigenbeheer de EP ‘Hot Foot Oil’ uit dat binnen een paar maanden uitverkocht. Afgelopen najaar brachten ze hun debuutalbum ‘Texino’ uit en ook die werd dat lovend ontvangen. 

Villa Zeno is een ontaard bruiloftorkestje uit de Achterhoek, met een rooie achter de toetsen, een oude Brabander op drums en een man/wijf op gitaar en zang. De muziek is pakkende rockmuziek met soulinvloeden. Ongepolijst, eerlijk en dansbaar. Hun muziek heeft hen al door heel Nederland gebracht en als support act van de Engelse band The Brew werd ook Duitsland en Engeland aangedaan. Op Huntenpop en OEROL wisten ze de festivalgangers aan het zweten te krijgen. 3voor12 (VPRO) en andere media hebben al interesse in deze band getoond. De videoclip van de debuutsingle ‘In front of the moon’ is gelanceerd, de gelijknamige EP is te koop op iTunes en Villa Zeno staat als Hollandse Nieuwe op VPRO's 3voor12 Luisterpaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 20 januari
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 21 januari
Are you a lion

Are You a Lion

Indie | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Are You A Lion is een jonge band van vier muzikanten die hun liefde delen voor indierock. Wat begon als een vrijblijvende jam in het oefenhok groeide al snel uit tot een handvol veelbelovende demo’s. Na een succesvolle show op Eurosonics nam de band het voorjaar van 2011 hun debuutalbum 'Are you a lion' zelf op in hun eigen studio. Het album kwam afgelopen november uit. Tevens speelde Are You a Lion dit najaar 17 shows tijdens de Popronde. Inspiratie halen ze uit bands als Midlake, the Bees, the Zutons, Feist, Fleet Foxes en The Shins. En de muziek laat zich het beste omschrijven als Amerikaans, indie en sfeervol, tot het moment dat de remmen losgaan en ze gaat rocken! 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 21 januari
80\'s 90\'s 2

80's 90's met Rog, Sjaak en iemand

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore.Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & Ivan!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 25 januari
band

De Versafdeling

The Timers + Colorful Novelty + GardenFest

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

The Timers


Vier beste vrienden, afkomstig uit een kleine dorpje in gemeente Rijnwoude werden in de zomer van 2011 The Timers. Als gezamenlijk doel willen de sound van vroeger terugbrengen naar de tijd van nu. Van the Doors naar Jimi Hendrix tot Nirvana, scheurende gitaren, rauwe zang en heftige drumbeats. In een korte tijd hebben de heren 8 shows neergezet in Maassluis, Schiedam, Delft en Den Haag. De vernieuwende sound deed de mensen uit hun dak gaan en dat belooft ook wat voor deze Versafdeling! 

Colorful Novelty

Wat begon als een project van Robin Stofkoper en Stan van Antwerpen groeide al snel uit tot een goed samenwerkende en stevige complete band samen met Erwin Schara en Sebastiaan Vreedenburgh. De vier muzikanten van rond de twintig jaar hebben al veel ervaring in diverse bands en dat is te horen! Het viertal wordt geïnspireerd en beïnvloed door bands als Paramore, The Used en Escape the Fate e.a. De harde maar melodieuze songs zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Hun geheel eigen stijl en hun kleurrijke karakters maken deze mannen samen een Colorful Novelty!

Gardenfest

Deze drie-koppige indie-dance band startte begin 2011 met het produceren van electronische-in-your-face muziek. Afgelopen april is de debuutsingle ‘Meditation’ uitgebracht op het Londense electronica label WWMusic. De combinatie van analoge synths en straffe vocalen doen denken aan de vroege LCD soundsystem met een vleugje Dr. Lektroluv. Met beukende drums staat Gardenfest garant voor een fikse party!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 26 januari
mutesounds_sticker.jpg

MuteSounds Afterparty

Soul | Hiphop | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

MuteSounds is bekend van de feestjes in het Paard van Troje, PopHotSpot, Whoosah, Buiten en onlangs in BINK VIJF HOOG! Deze keer organiseren wij onder de noemer ‘afterparty’ een kleinschalig en compact feestje in de Supermarkt. Van Soul, Funk en Hiphop tot Disco, Electro en een klein beetje Techno. Het belooft een goed feestje te worden!

De Rotterdamse formatie Shambok (Winnaars Publieksprijs Grote Prijs van Nederland 2011) zet de Supermarkt op zijn kop! Samen met mr. Vinz, Jan Aafoe & Roman Holiday, Sweatshop Soundsystem en Nightnight laten zij zien dat muziek meer dan een beat alleen is…

Line up

Shambok live set 
Analog Danceable Techno

Mr. Vinz
Soul | Funk | Hiphop

Jan Aafoe & Roman Holiday
Dubstep | Hiphop | House | Electro

Sweatshop Soundsystem
House | Chicago | Garage

Nightnight
Disco | Electro | Techno | Dubstep

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 27 januari
PRHMKband

PRHMK band / AFGELAST

AFGELAST

Rock

Afgelast Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Afgelast
vrijdag 27 januari
Leroy Rey.

Leroy Rey

Soul | Hiphop | Eclectic | Indie

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait. Hij is niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zeer gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 28 januari
l (7).jpg

Hotel

Akoestisch | Folk | Power Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Supershare

Negen man sterk, uit alle uithoeken van de wereld, zorgen samen voor een kleurrijke samensmelting van Balkan, Salsa, Jazz, Soul en meer. De band Hotel speelt vanaf ’04 en heeft een geweldige live reputatie opgebouwd. Afwisselend van serieuze songs tot een explosie van feestnummers op het podium. Altijd vernieuwend en spontaan en met heel veel plezier zonder zelfingenomen te zijn. De heerlijke muziek van Hotel omhelst je als een warme zomernacht. De band speelde op grote festivals als Lowlands, PoléPolé en Totaal Festival. Ook tourde ze door Griekenland, Frankrijk, België, Bosnië, Montenegro, Servië en Kroatië. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 28 januari
Foto_DJ BERTIN.jpg

DJ Bertin

Indie | Dance | Pop | Rock

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ Bertin laat je dansen en zweten op aangenaam dansbare beats en breaks. Een opzwepende mix van The Wombats, Justice, Depeche Mode en De Staat samen met een een vleugje rock ´n roll en dubstep beats. Laat je verassen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder