zaterdag 01 februari
regulators

The Regulators

Reggae | Ska

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

The Regulators bestaat uit een selecte groep Nederlandse Reggae & Ska veteranen met een grote liefde voor de zoete harmonieën en opzwepende beats uit het meest creatieve muzikale tijdperk van Jamaica: de 60’s en 70’s, toen bands en artiesten zoals The Skatalites, The Upsetters, Soul Vendors, BabaBrooks, Granville Williams Orchestra, Lyn Taitt, Theophilus Beckford en Sound Dimension daar op muzikaal gebied de dienst uit maakten. Van Ska tot Rocksteady, het repertoire van The Regulators voert je mee terug naar deze onvergetelijke tijd!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 01 februari
El Quuando Dami.jpg

Elquando Dami

Eclectisch

Zaal open: 20:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Een beetje urban, nog een beetje house, wat vernieuwende pop en laten we ook nog wat electro toevoegen. Elquando Dami is een ware meester in het zoeken naar het recept waar niemand op stil kan blijven staan. Tijd voor een avond waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
woensdag 05 februari
TSSSS

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Elke eerste woensdag van de maand zal de SuperMarkt het epicentrum zijn voor alle singer-songwriters in Nederland en ver daarbuiten. De SuperMarkt organiseert samen met The Secret Singer-Songwriter Society een gloednieuwe avond: The Secret Singer-Songwriters Sessions.

Tijdens de sessies zullen er 11 artiesten allemaal een kort optreden geven en hun mooiste drie nummers laten horen. Als je van singer-songwriters houdt, kom dan zeker iedere eerste woensdag van de maand naar de SuperMarkt.

Deze editie met: The Afterveins | Vagabound | Writersday | Joep van Leeuwen | Merlin John | Alex Alden & Luke Briffa | Daniel Leonard Elvis | San Francisco | Roos Meijer | Dean Medina | David Savage.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 06 februari
Super Marked

Super Marked

Met: DJ Fano

House | Eclectic | Urban

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze editie van Super Marked staat DJ Fano achter de traaitafels!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 februari
dj collectief.jpg

DJ Collectief

Dave Grohl & The topless DJ's

Dancing queens tot 90's bitches

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Dé dansavond voor dancing queens tot 90’s bitches!

Het DJ-team is niet eenkennig en heeft een hekel aan hokjes- en blokjesdenken, dus je kunt alles verwachten. Ze draaien van hot naar her en van de hak op de tak door alle genres en decennia, met als Rode Draad dat alle nummers zeer geschikt zijn om op te dansen. Wat houdt dat dan in? Een greep uit het assortiment: Cheap Trick, Black Lips, LCD Soundsystem, Eagles of Death Metal, Doe Maar, Beyoncé, Beastie Boys, Aretha Franklin en velen meer.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 08 februari
1.jpg

Def Americans

Johnny Cash & The Tennessee Three Sun Sessions

Country | Gospel

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 10.00
(excl. servicekosten)

Supershare

De heren van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Johnny Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 10.00 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 12 februari
De Versafdeling

De Versafdeling

The Morning Hour, 24k, The Destructive Penguins

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

The Morning Hour
The Morning Hour is een vierkoppige alternative band uit Rijswijk. De band speelt rock muziek met een eerlijke intentie, belichaamd door punkrock. Beïnvloed door bands als Jimmy Eat World, The Dangerous Summer en Deaf Havana om er een paar te noemen.

24k
24K is een vijfkoppige, opkomende band uit Den Haag. Zij leveren catchy basslines, scheurende gitaren, doorgronde teksten en drums die staan als een huis. Door metal te combineren met rap en funk weet 24K een eigen geluid te creëren, dat het publiek blijft verrassen. Omdat het repertoire van de band breed is en er voornamelijk eigen materiaal gespeeld wordt, is elke show weer een nieuw feestje. Vergelijkbare bands zijn: Rage Against The Machine, Limp Bizkit, Urban Dance Squad, The Red Hot Chili Peppers.

The Destructive Penguins
Destructive Penguins spelen een eclectische mix van funk, rap en pop op podia in en rond hun geboortestad Leiden. Verwacht niet dat deze jonge honden zich strikt zullen houden aan een vooraf geplande setlist: Ze maken ter plekke muziek met veel ruimte voor improvisatie. Dus wees niet verbaasd als ze je verrassen met een onverwachte dubstep riff, of je trakteren op een soulvolle instrumentale solo. Hun optredens zijn opgebouwd rond een ijzersterke kern van eigen composities, aangevuld met covers van songs die hen echt inspireren. Ga ze snel zien in de intieme setting van een kleine club of bar nu het nog kan, want deze jongens zijn er klaar voor om de grotere podia in Nederland te bestormen. Gijs Berger - Vocals | David van den Beld - Gitaar / Zang | Jelle Bouwman - Basgitaar | Arjen Grimmius - Drums | Boudewijn Pleij - Toetsen / Vocals 


Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 13 februari
stukafest

StuKaFest

Met: Project Bongo, Mees Dierdorp & Boehmer

Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 2,50

Supershare

Een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Het is allemaal mogelijk tijdens Stukafest! Bij het Studentenkamerfestival worden studentenkamers in twaalf steden omgetoverd tot minitheaters.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 2,50
vrijdag 14 februari
MM

SM Metal Fest

Met: Black Mesa Preservation Society, Variscythe & Dimaeon

Metal

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 4.00
(excl. servicekosten)

Supershare

SM Metal Fest met een Valentijns sausje: wat kan je daar nou van verwachten? De zweepjes en duistere praktijken komen niet tevoorschijn, maar wel een flinke dosis ruige, harde muziek! De avond is gevuld door een flinke line-up verzorgd door Rick’s Bash Group.

Variscythe
Dat techniek, melodie en charisma hand in hand gaan wordt bewezen door Variscythe. Tijdens verschillende optredens overtuigden zij al eerder het publiek als slaven hun harten weerloos in te leveren bij deze band. In haar relatief korte bestaan deed de band meer dan zestig shows – waaronder ook een tour door Italie. Deze ervaring werd meegenomen in de nieuwe shows en nummers. Wie zin heeft in een niet alledaags avontuur is bij Variscythe bij het goede adres.

http://www.variscythe.com/

Dimaeon
Dimaeon bestaat uit het guitar duo Rembert Breidenbach & Sybren Boonstra, bassist & grunter Philippus Yntema, drummer & grunter Danny Boonstra en zanger Ferdinand Wanders. Hun muziek kan worden omschreven als een mix van Progressive-, Doom- en Death Metal met een dosis progrock uit de jaren 70 erin gemixt.

http://dimaeon.com/

Black Mesa Preservation Society
Black Mesa Preservation Society combineert de cultuur van het gamen met hun liefde voor Death Metalmuziek in wat ze zelf "Gamer-Metal" noemen. Wat zou je kunnen verwachten? Nou, deze heren weten hoe ze moeten beuken op het podium en zullen jullie dat laten horen en voelen. Als eindbazen gaan ze je muzikaal te lijf, met hun instrumenten als wapens.

http://bmps.nl

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 4.00 (excl. servicekosten)
vrijdag 14 februari
Buster & Elle

Elle & De Raaf

INDIE | POP | ELECTRO | ROCK

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 15 februari
475060_10150702508381970_1922744442_o.jpg

A. Tom Collins (USA)

Soul | Funk | Party Blues

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Verwacht wilde blazers, verrassende ritmes, lekkere, catchy samenzang en een gigantische show geleid door frontman Aaron Collins. A. Tom Collins klinkt ongeveer als een ouderwetse R&B act van net buiten het moeras van New Orléans gecombineerd met een soul band uit de jaren ’60. Zijn in zijn muzikale invloeden als Tom Waits, Cab Calloway, The Stooges en Sam Cooke zijn ook goed te horen in zijn hedendaagse mix van muziekstijlen.
A Tom. Collins deelde eerder het podium met groot heden als Alabama Shakes en T-Model Ford, en mocht spelen bij o.a. SXSW en in het legendarische Red Rocks Amphitheater in Colorado, maar eerst hier in de SuperMarkt.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zondag 16 februari
Space2Dance

Space2Dance

Met: DJ Fancy, DJ Ray en DJ Helga Draait Door

Wereldmix | Funk | Rock | Hits | Electro

Gratis Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:00

Supershare

Dansen moet eigenlijk altijd kunnen: 's ochtends, 's middags of 's avonds. Hier haakt Space2Dance perfect op in. Deze daylight dancing biedt de ruimte om te dansen midden op de -je raadt het al- dag!
Iedereen is welkom om de week van zich af te dansen of juist de komende week tegemoed te dansen. Space2Dance richt zich vooral op de 35plusser. Laat je door de diversiteit in muziekstijlen verleiden tot dansen, zo eigenwijs als je zelf bent.

Het Space2Dance dansfeest in de SuperMarkt begint langzaam een begrip te worden voor het zondagspubliek in Den Haag. Je bent geen 20 meer, meer je wilt graag losgaan op goede muziek en je vrij voelen. Dit is precies waarom Space2Dance er is! Alle DJ's van Space2Dance stonden ook al in de late 70's achter de draaitafels, dus herleef die ongedwongen sfeer van toen nu in de SuperMarkt!

Come as you are!

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:00 Gratis
woensdag 19 februari
st debat

Studentendebat

Studentenverkiezingsdebat

Gratis Zaal open: 17:00
Aanvang: 17:15

Supershare

Het studentenverkiezingsdebat vindt plaats op 19 februari 2014 bij poppodium de
SuperMarkt aan de Grote Markt. Met de Gemeenteraadsverkiezingen op komst is dit hét
debat om de studentenstem te winnen in Den Haag. Met dit debat beoogd de Haagse
Studentenvakbond studenten te informeren, kennis te laten maken met de lokale politici en
hun visie en te laten participeren in de Gemeenteraadsverkiezingen. Uiteindelijk met als doel
om studenten naar de stembus te krijgen op 19 maart.

 

Zaal open: 17:00 | Aanvang: 17:15 Gratis
donderdag 20 februari
HZT

De Slag om Horizontour

Bandwedstrijd

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 5,00

Supershare

Dit jaar voor het eerst een nieuw concept vanuit de organisatie van Horizontoer: “De Slag Om Horizontoer”. Omdat er elk jaar honderden acts zichzelf opgeven zijn er drie avonden georganiseerd waarop acts de kans krijgen de programmeurs te overtuigen van hun kwaliteit. Het totale programmeursteam is als jury aanwezig bij deze avonden om een winnaar te kiezen. Deze winnaar wint direct een felbegeerde plek in de programmering van Horizontoer 2014!

Horizontour
10 dagen, 7 schepen, 5 Waddeneilanden. Ook in augustus 2014 vaart het rondvarende festival Horizontoer alweer voor de 26e keer langs de Waddeneilanden om elk eiland een onvergetelijk festival te bezorgen. Schepen afgeladen met bands, singer/songwriters, cabaretiers en straattheateracts bezetten voor een dag alle kroegen, podia, straten en pleinen om alle eilandbewoners en toeristen te voorzien van cultuur en entertainment.

Naast de vier acts die een plek willen verdienen zal er ook een ambassadeursact optreden, dit is een gerenommeerde naam die in het verleden meegevaren heeft met de toer. Alles bij elkaar betekent dit een avond vol spanning, muziek en cultuur!

Line up:
Single Pilot
De muziek van Single Pilot laat zich het beste omschrijven als een cocktail van snoeiharde synthriffs en soulvolle, elektrofunk. Naast creatief en vakkundig musiceren, is Single Pilot vooral uit op live interactie met het publiek, waarbij het plezier en enthousiasme aanstekelijk werkt. Zodra de band eenmaal losbarst, blijkt het lastig stil te blijven staan. 

Franky Age
Franky Age started in April, this year, with his band.
After playing 1 gig, a record deal was offered and this band is ready to let your hips swing and your head bounce on catchy tunes!

Murray's Magic
Murray's Magic is een groep jonge en ervaren muzikanten met een zwak voor zwarte muziek. Zij zijn een moderne bluesband gedreven door hetgeen dat zij het liefste doen: liedjes spelen. Murray's Magic is stoer, oprecht, nonchalant en opvallend.
Murray's Magic is een Amsterdamse popband die goede songs weet te ondersteunen door scheurende gitaren, krijsende orgels en bonkende baslijnen. Ze werden op 27 september opgericht door zanger Adam Bais, gitarist Jelle Broek, toetsenist Abel Tuinstra, bassist Erik van der Paardt en Mart Goeijers op drums.

Liloe Rix
Liloe Rix, een singer-songwriter die met haar muziek mensen wil raken door de positieve dingen in het het leven te benadrukken zoals liefde en gelukkig zijn. Haar roots liggen in Enschede, waar ze gestudeerd heeft aan de popacademie. In juli 2012 is zij afgestudeerd met haar eerst EP, genaamd 'Color of Time'.
Bij Haar optredens kan je het gerust een 'one-woman-band' noemen. Door haarzelf live te begeleiden met een loopstation, klinkt het alsof er een vijfkoppige band op het podium staat. Zo ontstaat er een originele en interessante show om naar te luisteren en te kijken.

En de ambassadeursact voor de Supermarkt in Den Haag is JARA. De nieuwe band van Jara Holdert die vorig jaar Horizontoer betoverde met haar prachtige stem en unieke composities! Onlangs heeft ze een prachtige EP uitgebracht genaamd Sky Collector, kijk voor meer informatie op www.jara.nu of op haar FBwww.facebook.com/listentojara

De presentatie wordt gedaan door Theatergroep Troubamour Na de fantastische tijd die zij ons vorig jaar bezorgd hebben op de toer, zijn we vervuld met trots dat we ze ook als presentatrices voor "De Slag om Horizontoer" bekend kunnen maken.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 5,00
donderdag 20 februari
Super Marked

Super Marked

met: Ducked Ape

Club | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: Ducked Ape
Ducked Ape, beter bekend als Bazen & Helden, is een electro-formatie bestaande uit Sjoerd Huissoon en Tim van Doorne. Met als thuisbasis Den Haag hebben de twee vanuit hier hun liefde voor electro ontdekt. Ze laten graag de trommelvliezen trillen en zijn dan ook vastbesloten elke locatie helemaal plat te draaien. Gekenmerkt door melodisch uitgevoerde muziek met sterke invloeden van dub/electro/techno, is hun geluid heel uniek te noemen.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 21 februari
305501_370189976355216_1338065467_n.jpg

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Sugar Boy and the Sinners brengt de blues weer naar de massa toe. De energieke live shows maken de band geliefd onder zowel ervaren bluesfans en het jonge festivalpubliek. De stijl is een moderne mix van old school Blues met Soul, Funk en Rock ’n Roll. Deze diverse sound heeft de band al festivalspots opgeleverd naast acts als Robert Cray, The Fabulous Thunderbirds, Gov’t Mule, Status Quo en Walter Trout.

Ondanks dat de band pas professioneel tourt sinds 2010, speelde Sugar Boy and the Sinners al op festivals en in clubs in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten. Het langverwachte debuutalbum komt uit in januari 2014 en wordt gepresenteerd in Paradiso. Met een flinke dosis attitude en energie maakt Sugar Boy and the Sinners duidelijk dat er toekomst is voor de Blues, ga het live zien!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten)
vrijdag 21 februari
Leroy Rey.jpg

DJ LEROY REY

INDIE | DANCE | SOUL | FUTURE SOUNDS

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 22 februari
ntjam rosie 2 081212 oosterwijk(c) 3819 small size.jpg

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 12.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Ntjam Rosie is best of both worlds: haar muziek is een zwoele, dromerige jazz-brug tussen Europ en Afrika. Haar roots liggen in het Afrikaanse Kameroen maar ze verhuiste als kind naar Nederland. Met een beneidend gemak zingt deze zangeres de moeilijkste tonen weg, alsof zij simpele gesprekjes over koetjes en kalfjes houdt. Van deze warme stem is geen genoeg te krijgen.

Met haar nieuwe album ‘At the back of beyond’ is Ntjam Rosie gewapend met een flinke toevoeging aan haar repetoir. Haar vorige album ‘Elle’ (2010) drong Ntjam Rosie door tot de bovenste regionen van de Jazz charts. Over ´At the back of beyond´ zegt Rosie: “Mijn nieuwe album is meer van binnenuit en op mijzelf betrokken, het neemt je mee op een spirituele reis. Het gaat over goed en slecht, over intens leven en in evenwicht blijven. Ik ben onderdeel van mijn muziek en dat kan soms best intens zijn.”

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 12.50 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 22 februari
80 90

80's & 90's

Thema: Action heroes

House | Rock | Disco | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Had jij als 80’s kid maar liefst 6 verschillende maten rubiks kubussen, iedere videoband van The A-Team, zes knuffels van de Gremlins en was je lievelingsfilm Night Rider? Of ben jij een echte 90’s kid en was je in de ban van de games Mario en Zelda en keek jij niets anders dan Saved By The Bell en The Fresh Prince Of Bel-Air?

Kleed jezelf dan aan in jouw alltime fave 80’s of 90’s outfit en kom naar de 80's & 90's sensatie in Den Haag.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 23 februari
true stories 24 feb narrow.jpg

True Stories

Firma MES EXTRA

Verhalen

Tickets Zaal open: 15:00
Aanvang: 16:00
Entree: € 6.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Zondag 23 februari 2014 is het tijd voor de tweede editie van Firma MES EXTRA:True Stories in de Supermarkt. De middag staat in het teken van waargebeurde verhalen, verteld door mensen die deze verhalen zelf hebben meegemaakt. Soms grappig, soms ontroerend, maar altijd bijzonder en passend in het thema. De inspiratie voor True Stories is gekomen uit het New Yorkse The Moth en Echt Gebeurd van Paulien Cornelisse en Micha Wertheim.

Voor deze middag zijn wij altijd opzoek naar meer echte verhalen. Wil jij zelf meedoen en heb jij een mooi, ontroerend of spannend verhaal over een eerste keer? Mail dan naar roos@firmames.nl

Het thema van deze editie is 'De Mislukking'.

Let op:
Voorverkoop is €6,50 (excl. €1,- service kosten)
Deurverkoop is €7,50

Zaal open: 15:00 | Aanvang: 16:00 Entree: € 6.50 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 26 februari
De Versafdeling

De Versafdeling

Mehdi, Puck & The Pyjammahs en The Cavern

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

Puck & The Pyjammahs
Puck & the Pyjammahs is een vierkoppige schemerrockband uit Delft. ‘In de schemer is het onzichtbare zichtbaar en het zichtbare onzichtbaar.’ Hun muziek kenmerkt zich door pakkende melodieën en teksten, afgewogen arrangementen en daarbij een stem met een rauw randje.

The Cavern
In de zomer van 2013 besloten Floortje van der Kooij, Pepijn van der Kooij en Annemarie van den Born een nieuwe Haagse band te beginnen. Geïnspireerd door bands als The dead Weather, Triggerfinger en Queens of the stone age probeert deze band met alternatieve, 'gitaar riff based nummers' een nieuwe insteek te geven aan de Haagse rockmuziek.
Dit rocktrio onderscheidt zich door strakke drums, dikke gitaar riffs en een betoverende frontvrouw. Het trio heeft de volgende bezetting: Floortje op bas en zang, Pepijn op gitaar en Annemarie op drums. 26 Februari heeft de band haar premiere in de Supermarkt. Ze gaat door het leven als The Cavern.

Mehdi
De jonge Haagse rapper Mehdi won eind januari in een vol Paard van Troje de vijfde editie van Talent Event, de Haagse muziekcompetitie voor muzikanten tot 19 jaar. De 18-jarige Mehdi Bouzidi maakt een muzikale mix van pop, dubstep en hiphop. Ook worden zijn nummers vaak in een akoestisch jasje gegoten, zoals het nummer 'Jij Bent'. Dankzij de winst van Talent Event is hij niet alleen de nieuwe 3voor12 Den Haag Selecteert act, maar de komende maanden ook te zien op festivals als Schollenpop, Kaderock, I Love Hiphop, Zeeheldenfestival en Haagse Pop Week.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 27 februari
Marvin-3.jpg

Marvin Dee

EP release

Singer-songwriter | Pop | Folk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

 Voorprogramma: Vortex University

Marvin Dee is een jonge Singer-Songwriter uit Capelle aan den IJssel. Marvin is al zijn hele leven bezig met muziek; als kind stond hij al regelmatig op een podium. In 2011 behaalde hij zijn eerste mijlpaal, een geheel zelf geschreven voorstelling genaamd “Op zoek naar de leegte”. Sinds deze voorstelling heeft hij besloten zich volledig te storten op het schrijven van muziek als Singer-Songwriter, en heeft hij het theater maken tijdelijk op een laag pitje gezet.

De combinatie van onuitputtende passie en volledige toewijding heeft ervoor gezorgd dat Marvin in korte tijd al heel veel heeft bereikt. Deze zomer heeft hij zijn eerste EP opgenomen in de studio. Op deze EP staan zes zelf geschreven nummers waar onder de titel song “Devil Eyes”. Marvin's stijl als singer songwriter is echt uniek, je zou het kunnen omschrijven als indie-pop muziek met invloeden van folk, jazz, blues en country, maar ook zijn achtergrond in het theater is hier en daar terug te horen. Het is upbeat, swingend, en heerlijk om naar te luisteren en mee te zingen, maar ook eerlijk en diepgaand. Zijn ballads op piano krijgen telkens weer het hele publiek stil. Ik denk dat het zo moeilijk is om zijn muziek te typeren, omdat de beste omschrijving ervoor simpelweg ‘Marvin’ is. Marvin eet, slaapt, ademt en leeft muziek, en dat hoor je terug. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 27 februari
Super Marked

Super Marked

Met: DJ Edison

HOUSE | ECLECTIC | ELECTRO

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Super Marked is dé donderdagavond in de SuperMarkt. Iedere donderdag nodigen wij een DJ uit die jou het pre-weekend in trekt. Lekker dansen, koud drankje in de hand: even geen gedoe. Geef je over aan de sfeer, geef je over aan de donderdag. Let’s get Super Marked!

Deze week bij Super Marked: DJ Edison
Vers Rotterdams talent. Sinds Edison zijn eerste plaat live draaide, is hij niet meer weg te slaan achter de wheels of steel. Strevend naar voortdurende ontwikkeling, bewandelt hij alle wegen die naar Rome leiden. Deze geschoolde producer maakt en draait wat hij voelt. Zijn frisse kijk op de huidige scene, dwingt een nieuwe en ongehoorde sound af.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 28 februari
MDUM_press_2_hires_preview.jpg

Maison Du Malheur

Jack Friday: because you earned it!

Rockin' Rhythm | Blues

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Stokoude jazz en rockin' rhythm & blues raast van de planken en dendert door het publiek. Maison du Malheur zet in 2011 vanaf een klein podium het grote veld van Into The Great Wide Open in vuur. Dit optreden was het startschot van meer dan tweehonderd shows in binnen- en buitenland, een platencontract bij Excelsior Recordings, een groot feest op Noorderslag 2013, shows op onder meer Lowlands, Rock For People en North Sea Jazz, een nummer in de wereldwijde reclame van Heineken
en de release van hun album Wicked Transmission.

De negen man sterke formatie rond de Amsterdamse liedjesschrijver J.P. Mesker smelt vooroorlogse drumbeats, honky-tonk piano’s en knetterend koper samen tot een swingende troupe. Maison du Malheur is het uit de hand gelopen huisfeestje van Fats Waller, waar Professor Longhair achter de piano plaatsneemt en Howlin' Wolf de ellende eruit zingt. De universele dansmuziek, traditionele roots en goudeerlijke nummers zitten vol zingende zaag, manische theremin en mariachi trompet. Swingende ledematen en springende lichamen, Maison du Malheur rammelt je botten door elkaar.

Jack Friday
Volgens de traditie krijgt iedere medewerker van de Jack Daniel’s distilleerderij op vrijdag een fles Jack Daniel’s mee naar huis. Als eerbetoon zetten wij de traditie voort en belonen wij onze vrienden met een Jack & cola voor een speciale prijs en de juiste muziek. Because You Earned it! De gehele avond zijn er verschillende Jack Daniels acties. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.50 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 28 februari
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische All Round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
Verder