vrijdag 01 februari
Green Hornet 3

Green Hornet + Check 1-2

Garage | Punk | Soul

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Green Hornet

Green Hornet laat zich als volgt omschrijven: een onweerstaanbare mix van in fuzz gedrenkte punkrock, zuigende grote-stadsblues en bezwerende instrumentals. Vet en agressief, maar altijd soulful en intens. De compacte, maar ongebruikelijke bezetting van een orgel, gitaar en drums werkt als een opgevoerde stoomwals die, altijd gevaarlijk, soms plotseling stil blijft staan, om dan onverwacht over het publiek heen te denderen.

Live spelen de heren alsof hun leven ervan afhangt, want goeie rock ’n roll is geen truukje maar vereist volledige onderwerping. Green Hornet gaat verder, harder en vooral dieper. Met ontelbare optredens en festivals als Noorderslag, Lowlands en Popkomm kunnen we stellen dat we te maken hebben met ervaren rockers!

CHECK 1-2

CHECK 1-2 kwam in december 2005 voor het eerst bij elkaar. Het belangrijkste voor hen was om niet aan een vast genre vast te zitten. Sixties, soul, rhythm & blues, americana, garagerock: alles moest kunnen, zolang er maar een goed liedje in zit. Hierdoor heeft CHECK 1-2 een afwisselend en fris geluid, met orgel en gitaar als solo-instrumenten en twee zangers die elkaar afwisselen.

 

 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 01 februari
Helter Skelter - St. Paul

Helter Skelter

St. Paul & VJ Switchdoctor

Indie | Electro | Pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Geliefd vanwege zijn verzorgde mix van tijden en stijlen draait DJ St.Paul wekelijks in het club- en festivalcircuit. Onder zijn eigen naam of onder de vlag van een van zijn projecten. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Mutant Disco, Post Punk, Afro Indie, Electro Pop.Helter Skelter draait de ritmische kant van popmuziek en de dansplaten met een rock 'n roll spirit. Pop meets electronics. Denk aan LCD Soundsystem, Lykke Li,Talking Heads, The Smiths of Whitest Boy Alive. You May Be A Lover, But Are You A Dancer?

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 02 februari
77 bombay street 2

77 Bombay Street

Folk | Rock | Pop

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 8.00
(excl. servicekosten)

Supershare

De lichtvoetigheid van folk gekoppeld aan diepzinnige maar poppy composities en afgemaakt met een flinke dosis humor. Zo klinkt 77 Bombay Street. Of beter, dat benadert hoe ze klinken, want de vier Zwitserse broers zijn muzikaal niet voor één gat te vangen.

Zelf omschrijven de broers hun geluid als ‘The Beatles in hun jonge jaren die The Beach Boys ontmoeten na een nacht flink doorhalen’. Het is de muziek die ze hun hele leven al horen, gekoppeld aan hedendaagse invloeden en afgemaakt door hun persoonlijke eigenzinnigheid.

Ieder nummer van 77 Bombay Street klinkt anders. Soms voert jaren ’60 en ’70 rock invloed de boventoon, dan weer catchy (power)pop of akoestische folk. Maar steeds net even iets bijtender gemaakt door de scherpe randjes die de  broers er afzonderlijk aan toevoegen en de onderlinge drang om elk liedje ‘eigen’ te maken. 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 8.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 02 februari
DJ LAVOI JUNI NARROW.jpg

DJ LaVoi

Pop | Dubstep | Electro | House

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi is tot nu toe voornamelijk te bewonderen geweest in Rotterdam. Als resident DJ is zij in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert.

Na Rotterdam is nu ook Den Haag aan de beurt. Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 07 februari
F

Superfaam

F + Neighbour Neighbour

Funk | Soul | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

F

F zet een paar tandjes bij. Na de onverwachte release van het album 'Famous', met daarop alle singles van hun Continu Release Concept (CRC), zetten de heren zich nu wederom op de kaart. En wel met één van de sickste feesten van Den Haag: Superfaam. Zie het als CRC tot de zesde macht. Elke acht weken treden F én verschillende supportacts op volle oorlogssterkte aan in de SuperMarkt. Met slechts één doel: dat jij je energie en frustratie van de week eruit kunt gooien. Dat je kunt dansen op de nieuwste en meest frisse singles. En dat je moe, maar voldaan je bedje op kunt zoeken als de zon je in je ogen steekt.

Neighbour Neighbour

Brutale pakkende liedjes, dat is de specialiteit van Neighbour Neighbour. De vier Haagse jongens zijn een nieuwere weg ingeslagen. Reizen naar de roots van de countryblues in de States, en avonturen tijdens de optredens door het hele land hebben de nummers van Neighbour Neighbour diepere lagen gegeven. De band maakt er een feest van op het podium want de muziek is nog steeds dansbaar. Komt dat zien!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 07 februari
Aktie

Aktie!

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand gooit de SuperMarkt haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 08 februari
Buster&Elle

De Raaf & Elle Bandita

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 09 februari
Pistoleros

Pistoleros de La Paz

Flamenco | Latin

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Al gehoord van Pistoleros de la Paz? Dat zou goed kunnen, want deze vredelievende, muzikale scherpschutters hebben in korte tijd al flink wat mensen in het hart geraakt met hun zonnige melodieën en opzwepende, exotische ritmes. Zelfs Manu Chao is fan en klaagt dat hij het schijfje niet uit zijn cd-speler krijgt!

Pistoleros de la Paz is een Nederlandse/Spaanse groep, bezeten van de rumba catalana uit de straten van Barcelona. Afgelopen zomer heeft de band het enthousiast onthaalde debuutalbum 'Tanto Calor' uitgebracht, waarmee ze de laatste maanden door Spanje hebben getoerd. Nu heeft de band zich weer in thuishaven Amsterdam gevestigd om de plaat in Nederland onder de aandacht te brengen.

Dit jaar zal de band haar tweede single/videoclip lanceren en voor de rest van 2013 staan tournees door het Caribisch gebied, Europa en Zuid-Amerika op het programma. Laat Pistoleros de la Paz je besmetten met hun vrolijke sound en muzikale glimlach, een culturele mix die explodeert met ritmo Latino!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 09 februari
leroy joy.jpg

Leroy Joy

House | Electro | Hiphop | Indie

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 13 februari
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Friends of the Family

Afgelopen zomer zagen Rotterdam en Den Haag de geboorte van het nieuwe indiefolkcollectief Friends of the Family. Zeven jonge muzikanten, elk betoverd door de meeslepende melodieën van de Engelse/Amerikaanse folkscene. Het is een bijzondere ervaring om deze jongens te zien spelen. Zowel de manier waarop ze spelen als de reactie van het publiek heeft iets euforisch, iets aanstekelijks en komen ze weg met vergelijkingen met Mumford & Sons en Edward Sharpe & the Magnetic Zeros. Ondertussen krijg je als toeschouwer steeds meer het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van een muziek makende ‘Family’. Onderling verwisselen ze met jaloersmakend gemak van instrumenten, waarbij de banjo’s, akoestische gitaren, mandolines en zelfs Ierse low whistles je om de oren vliegen! 

TUNE

TUNE is een vijfkoppige Rock & Funk band die ontstaan is in 's-Gravenzande. Na jaren van experimenteren in coverbands en projecten besloten vier jongens om het roer om te gooien en eigen muziek te gaan maken. Enkele weken na de eerste oefensessie stonden de heren op het podium van het Teejater in Naaldwijk voor een try-out. Het publiek was enthousiast maar de jonge gasten waren kritisch en schrapten enkele nummers en wilden meer spelen. Na bijna een jaar TUNE is er heel wat veranderd, verbeterd en gepresteerd. Het opnemen van hun eigen EP was voor hen dan ook een ervaring op zich. Het doel: De live-ervaring naar huis brengen. Dat was geen makkelijke opgave en het is aan het publiek om te beslissen of het gelukt is. Na weken van produceren, opnemen, mixen, luisteren en live uitproberen heeft de band de EP gereleased op 2 november 2012 in WPC Nederland 3.

Crooked

Crooked (voorheen The Shortest Straw) is een energieke skate/pop-punkband uit Delft. Ze deden eerder mee aan Emergenza 2011/2012 en schopte het na een voorronde en halve finale naar de finale in de grote zaal van 013. Aan het einde van dat jaar besloot de drummer de band te verlaten maar al snel kwam er vervangen. Deze nieuwe start ging samen met een nieuwe bandnaam om muziek aan te sluiten. Dit jaar zal de band hun debuut EP uitbrengen.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 14 februari
Vinnie, donnie, sjakie

De Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show

Stukafest official afterparty!

Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Dans

Op 14 februari - de meest romantische dag van het jaar - bij een huiskamerconcert zijn, een dialoog met een cabaretier hebben én daarna ook nog eens flink dansen op de beste muziek? StukaFest viert vanaf 23.00 uur het eindfeest bij de SuperMarkt.  Met als line-up De Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show en Wannabe A Star is de verzekering van een goed feestje een feit.

StukaFest is een cultureel festival voor en door studenten. Studentenkamers over heel Nederland worden gewillig om getoverd tot een theater of concertzaal voor een dag. Op donderdag 14 februari zijn de studentenkamers in Den Haag voor het eerst aan de beurt. Tussen 18.00 uur – 23:00 uur zullen deze studentenkamers open zijn met ieder een eigen act.

Om 23:00 uur begint het eindfeest in de SuperMarkt met De Grote Vinnie, Donnie en Sjakie Show, Foxy Lady en Wannabe A Star. Vinnie, Donnie en Sjakie zullen ieders oren voorzien van de nodige beukende electro en creatieve duizendpoot Wannabe A Star (Jojanneke) maakt de sfeer helemaal af met haar crazy eclectic sets.

Electro, punk, pop of rock? Het StukaFest eindfeest in de SuperMarkt heeft het allemaal.

TICKETVERKOOP AAN DE DEUR!

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten)
vrijdag 15 februari
shakedown 8

Shakedown 8

Ska | Crossover

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

The Shakedown 8 is een eigenzinnige band die zich niet wil beperken tot een enkel genre. Met één voet stevig in de ska en de ander vrij om tussen reggae, gipsy, punk en blues heen en weer te wiebelen, spat de energie van het podium af. The Shakedown 8 bestaat uit een strakke basis met bas, drum en gitaar daanaast vullen het Hammond orgel en de accordeon dit op passende wijze aan. Er zijn maar weinig mensen die stil kunnen blijven staan bij hun aanstekelijke liedjes. 

Met hun energieke liveshows en een compleet eigen sound heeft The Shakedown 8 al heel wat zalen op hun kop gezet en daarnaast al een flink aantal voorprogramma’s mogen invullen voor onder meer The Toasters, Def-P en de Beatbusters, Splendid, Bob Wayne, Voodoo Glow Skulls, the Resignators en The Slackers. Een aantal podia waar dit geweld heeft plaats gevonden, zijn Iduna, Hedon, Speakers, ’t Beest, Pacific Parc, Underground, Q-bus maar ook de optredens op het Madness festival, Bergpop en het Oord festival zijn memorabel. Kortom, The Shakedown 8 is de band voor een fantastische, onvergetelijke avond!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 15 februari
jasper weeda.jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 16 februari
Jacco Garder

Jacco Gardner

Neo-Psychedelic | Pop | Rock

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 6.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Jacco Gardner is een 24-jarige multi-instrumentalist en producer die zijn inspiratie haalt uit neo-psych, baroque pop songs en helden als Syd Barrett, Curt Boettcher, Brian Wilson, The Zombies. Zijn sound is makkelijk herkenbaar door het gebruik van klassieke instrumenten zoals klavecimbel en strijkkwartet in combinatie met rauwe psychedelische effecten in een popjasje. Na het studiowerk stapt Jacco Gardner nu het podium op met een 4-koppige liveband. Dit zal gebeuren samen met Jos van Tol op drums, Robert Koomen op basgitaar en Keez Groenteman, ook wel bekend van Lola Kite, op gitaar. 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 6.00 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 16 februari
dj paullie

DJ Paullie

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 20 februari
ccc logo.jpg

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 6.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Stand-up comedy in de schappen van Poppodium SuperMarkt! Iedere derde woensdag van de maand een nieuwe line-up, een passende MC en de bekende knusse en nonchalante sfeer van Poppodium SuperMarkt onder de naam Comedy Colors Night! Deze kweekvijver van stand-up comedians is een initiatief van Stichting Comedy Colors. Hun opkomende talenten waren al te zien in talloze verschillende comedy clubs, op festivals en evenementen, waaronder het Haags Uit Festival, het Groninger Studenten Cabaret Festival, het Leeuwarder Cabaret Festival en de Culture Comedy Award.

Line-up:

MC Berit Companjen (finalist Groninger Studenten Cabaret Festival, finalist Culture Comedy Award)
Bert Kleijweg (halve finale Comedy Slam 2013)
Omar Louchahi
Mustafa Dönmez
Maarten van Norren
Gerthein Boersma (Culture Comedy Award 2011, de juryprijs en de publieksprijs van de Comedy Slam 2012)

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 6.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 21 februari
Skiggy Rapz 2 (Large).jpg

Skiggy Rapz

Hiphop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Ergens tussen Gym Class Heroes en Mac Miller kan je Skiggy Rapz vinden. Met zijn snelle en heldere flow gecombineerd met catchy refreinen is Skiggy Rapz zowel underground als commercieel. Een unieke sound in de Nederlandse hiphop, gevangen is op zijn tweede album ‘Satellites’, dat in januari uit gaat komen.

De carrière van Skiggy Rapz begon voortvarend in 2003 door het winnen van de Grote Prijs van Nederland in de categorie ‘Hiphop/RnB’. Dit succes werd opgevolgd door het debuutalbum ‘Boat Drinks’ in 2004 dat naast Nederland ook in Japan uitgebracht werd.

Live heeft Skiggy Rapz inmiddels een goede reputatie opgebouwd met shows in de Benelux, Rusland, Roemenie, Polen, Noorwegen, befaamde festivals zoals SXSW en voorprogramma shows voor o.a. Nas, KRS-One en Kanye West.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 21 februari
Shit is bangin' (Large) (2).jpg

Shit is bangin

Hiphop | R&B | Soul | Beats

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Shit is Bangin’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fenomeen. DJ’s DNS & EZD rocken al bijna zeven jaar deze non-stop funky, soulvolle hiphop party met beats, breaks & scratches door het hele land en putten inspiratie uit hiphop, soul, r&b, funk, rock, pop, reggae, dance en alles wat daar tussenin ligt. De DJ's draaien een onafgebroken mix van party-rockende breaks en (obscure) hits om op los te gaan, vergezeld door buitenaards scratchwerk. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 22 februari
casadlm (Large).jpg

Casa de la Muerte

Country | Rockabilly | Balkan

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

De road to Helldorado is lang en heet. Casa de la Muerte viert volgens Mexicaanse traditie de dood. Niet één dag maar voor eeuwig. Meng country en rockabilly met een grammetje balkan, een flinke dosis enthousiasme en een snuif humor tot een spetterende show en je hebt een HellbillyMexicanBalkanNederbeatrock cocktail met een donker randje!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 22 februari
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scéne sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 23 februari
The Regulators 2

The Regulators

Reggae | Ska

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

The Regulators bestaat uit een selecte groep Nederlandse Reggae & Ska veteranen met een grote liefde voor de zoete harmonieën en opzwepende beats uit het meest creatieve muzikale tijdperk van Jamaica: de 60’s en 70’s, toen bands en artiesten zoals The Skatalites, The Upsetters, Soul Vendors, BabaBrooks, Granville Williams Orchestra, Lyn Taitt, Theophilus Beckford en Sound Dimension daar op muzikaal gebied de dienst uit maakten. Van Ska tot Rocksteady, het repertoire van The Regulators voert je mee terug naar deze onvergetelijke tijd!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 23 februari
80's & 90's

80's & 90's

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore.Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog & Sjaak!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 27 februari
Credits Sacha Grootjans.jpg

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

JaeDae & Johnny's Ego

JaeDea & Johnny’s Ego is een kleine beginnende band bestaande uit drie muzikanten. Op maandag 27 augustus 2012 kwamen de muzikanten bij elkaar en zes weken later traden ze voor het eerst op. Sinds die keer heeft de band al meerdere goed ontvangen kleinschalige optredens gegeven.

De band bestaat uit Daphne die naast de gitaar ook de viool bespeelt, Jaldert de self-taught solo gitarist en bassist en Jaelah gitariste en beginnend bassiste. De resulterende muziek varieert van country en western tot pop met een vleugje soul.

Naast het bespelen van diverse instrumenten, schrijven alle bandleden ook eigen teksten. De nummers zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en ideeën. De teksten komen recht uit het hart en pogen een andere kijk op het leven te geven. Vrijwel alle nummers zijn akoestisch. Dit zorgt voor een ontspannen en toegankelijke sfeer bij optredens. 

The Light Parade

The Light Parade is een indie-alternative band uit Den Haag, opgericht in 2011. De band combineert frisse indiepop/rock met melodische (meerstemmige) zang in de lijn van Editors en Bloc Party. Na het uitbrengen van de eerste EP, genaamd Fragments, werd The Light Parade door VPRO 3VOOR12 gekroond tot Hollandse Nieuwe  en kwam het nummer Heartbeat als hoogste nieuwe notering binnen in de Indie Top 40. The Light Parade werd vervolgens door Peter Hook (Joy Division/New Order) gevraagd als support-act voor zijn show in Doornroosje, Nijmegen.

Standup '69

Standup '69 is een energiek trio ontstaan in Vlaardingen. Sexy zang, groovende drums, pompende synths en schreeuwende gitaren is wat je kunt verwachten. Geïnspireerd door bands als de Yeah Yeah Yeah's, PJ Harvey, QOTSA en The Kills ontstaat er een geluid dat het best te beschrijven is als 'sexy noisy soulsucking garage punk 'n' roll from outer space and beyond'! Hoe dat klinkt? Kom naar de show en ervaar wat Standup '69 is!

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 28 februari
Aktie

Aktie!

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand gooit de SuperMarkt haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
Verder