zaterdag 01 december
NK Surf

NK Surf Crowning Party

The Dublicators + Filmpremieres

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Reggae | Ska | Rocksteady

Ook dit jaar weer worden de winnaars van de Protest NK Surftour 2012 presented by Monster Energy gehuldigd tijdens een groots feest in de SuperMarkt. De party kent een indrukwekkende line-up en wordt verzorgd door Monster Energy.

21.00 – 21.15 Protest ‘Stories From Here To There’ film première
21.15 – 21.45 ‘Kai Neville – Dear Suburbia’ film première
21.45 – 22.15 NK Crowning
22.15 – 23.15 The Dublicators
23.30 – 03.00 DJ t.b.a.

The Dublicators denken niet in hokjes. Copyrights, plagiaat, auteursrecht? Ze nemen het niet al te nauw. Muziek is een warm bad vol verschillende invloeden. The Dublicators mixen al het goede en slechte uit de muziekgeschiedenis tot een lekkere pulse van reggae, ska en rocksteady die zeer geschikt is voor de dansvloer.

Ze vertolken met Egard Evergreens, roepen alle bezongen heiligen aan en ontheiligen misschien wel uit vol enthousiasme jouw grootste muzikale helden. Ze zetten in ieder geval alle grote en kleine kopstukken en boegbeelden weer eens terug in de spotlights op een verrassende manier!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zondag 02 december
White Cowbell

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

De onvermoeibare heavy-rock formatie White Cowbell Oklahoma brengen een over-the-top live show waarbij vuur en kettingzagen niet geschuwd worden. In Europa is White Cowbell Oklahoma vooral bekend geworden door het optreden in 2006 op het jaarlijkse Burg Herzberg Festival - één van Europa's grootste en meest prestigieuze festivals. Hun laatste cd ‘Viva Live Locos’ is een remix van dit verpletterende live optreden. Met hun eigen muziek en covers van o.a. Frank Zappa en Willi Dixon is de band klaar om een flink staaltje Southern rock te combineren met een live show om niet te vergeten.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 06 december
boehmer.jpg

Boehmer + Billy Burki

Disco | Electro | House | Hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept “Kruipend Naar Huis”. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Billy Burki uit Den Haag, met slechts 20 jaar op de teller, een resident van Kruipend Naar Huis, erg actief in de studio, krijgt met zijn mix van disco, funk en electro zelfs de meest stijve hark aan het dansen, heerlijk!

Boehmer en Billy Burki draaien samen disco, electro (house), hiphop en veel sexy muziekjes. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 07 december
Helter Skelter - St. Paul

Helter Skelter

St. Paul & VJ Switchdoctor

Indie | Electro | Dubstep | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ St. Paul draait een verzorgde mix van tijden en stijlen. Voor radio (KX Radio en Radio 6), televisie (Nationale Wetenschapsquiz) en in de club. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Bij Helter Skelter ligt de nadruk op indie- en electropop. Zie de playlist op Spotify voor het gevoel van de avond.

You May Be A Lover, But Are You A Dancer? Helter Skelter!

 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 08 december
TheHorseCompany2012-450x299.jpg

The Horse Company

Roots-rock | Indie

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Horse Company houdt niet van moeilijkdoenerij over muziek. Te veel analyseren, daar doet de band niet aan. De groep bestaat uit de broers Arjen en Vincent Hilberdink (beide zang/gitaar), bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. Twee broers en twee neven. En die onderlinge verwevenheid hoor je terug in het warme en organische bandgeluid. Net zoals het gegeven dat de band bestaat uit echte muziekveteranen. “Geen muziek maken is eigenlijk geen optie”, stellen ze. “We drukken ons het liefst uit met onze muziek. Dat is voldoende.”

De Zwols/Luttenbergse formatie debuteerde in 2007 met het album ‘The Horse Company’. Daarop onstuimige alternatieve rock met een Americana-sausje. In 2009 volgde ‘Olympus’.  Op ‘Olympus’ liet de band een wat subtieler geluid horen, alhoewel de heren het rocken absoluut niet verleerd waren. Wederom toonden de media zich zeer enthousiast. Optredens op diverse prestigieuze festivals en in toonaangevende zalen volgden. Daarna trok de band zich terug in haar oefenruimte en daar groeiden ideetjes uit tot nummers.

Bij The Horse Company gaat het allemaal vanzelf. Van een koersomslag is dan ook geen sprake. “De volgende plaat zou zo maar weer eens een echte countryrock plaat kunnen zijn. Maar ook net zo goed niet. Het is ons doel om gewoon lekker platen te blijven maken en ons daarbij niks aan te trekken van trends. Aan ons geluid kun je horen dat we een brede smaak hebben. Country, rock, new wave, shoegaze, indie, pop, punk, Americana en classic rock. Het vloeit allemaal door elkaar. Over muziek moet je verder niet al te veel nadenken. Dat moet je laten gebeuren.” 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 08 december
leroy joy.jpg

Leroy Joy

Eclectic | Uplifting | Dance | Edits

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Leroy Joy won tien jaar geleden de Nederlandse dnb award voor beste opkomende DJ. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan, zo ontstond het alter ego Leroy Joy. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden. Verschillende stijlen zullen deze avond voorbij komen maar Leroy Joy weet er altijd één geheel van te maken. Nooit saai en gegarandeerd dansen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
maandag 10 december
The Fleshtones 2

The Fleshtones (USA)

+ The Peptones + A'dam Beatclub

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30
Entree: € 12.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Garage | Rock

The Fleshtones

Geformeerd in ’76 zijn de garagerock veteranen anno 2012 weer helemaal terug! De mix van rockabilly, vroege 50’s en 60’s rhythm & blues en surf, maakt dat de mannen van The Fleshtones in staat zijn een avond lang jou te voorzien van een up tempo en retro sound die zijzelf ‘Super Rock’ noemen.

De energieke band bestaat uit zanger/toetsenist Peter Zaremba, gitarist Keith Streng, bassist Jan Marek en drummer Bill Milhizer. In deze formatie hebben zij al verschillende hits op hun naam staan. Zo werd de single ‘American Beat en de EP’s ‘Up Front’, ‘Roman Gods’ en ‘Blast Off’ ieder vol met lof ontvangen. Rockveteranen dus, maar ze zijn het rocken nog lang niet verleerd want ze gaan als een speer!

The Peptones

Bij elkaar gebracht door hun liefde voor rauwe 60's garagerock, British Invasion Bands, Dutch Beat & Led Zep psychedelica hebben The Peptones een zeer eigen sound ontwikkeld. Een set van the Peptones is een pakkende eenheid. Energiek en dansbaar the Peptones laten elke live-show tot leven komen

Amsterdam Beatclub

A'dam Beatclub zorgt ervoor dat voor, tijdens en na de optredens nog lekker gedanst kan worden. Verwacht een un-beat-able cocktail van de allerbeste Vintage Music! Greasy Soul, Swingin' Sixties Sounds, Rhythm ‘n Blues, Horny-Hammond-Jazz, Beat, Twist à-GoGo, 60's Garage, Psych, YéYé, Boogie, Steaming Ska, Exotica, Rock 'n Jive and Cool Cover versions!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Entree: € 12.00 (excl. servicekosten) Tickets
woensdag 12 december
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Vortex University

Vortex University is een jonge poprock-formatie uit Den Haag. Sinds de oprichting in begin 2012 is de band met zijn catchy refreintjes en lekker in het gehoor liggende melodieën hard op weg naar de top. Op 19 oktober dit jaar brachten de vier jongens hun eerste single en videoclip uit bij het nummer 'Such A Horse'. Dit is een voorproefje op de aankomende debuut-EP. Vortex University mixt een excentriek singer-songwriter sound met dansbare drums en terugkomende gitaar melodieën. Dit alles zorgt er, in combinatie met de energievolle performance voor dat Vortex University na hun shows niet snel door mensen vergeten wordt.

Alexander McKenzie & The Underpaid

Onlangs bracht Alexander McKenzie & The Underpaid het tweede album ‘Ambivalence’ uit, de opvolger van debuut ‘Ribcage Versus Unguided Missile’ uit 2008. De kritieken zijn net als bij het debuut meer dan lovend. “Een reis waarin talloze fraaie en vaak tegendraadse melodielijnen stromen, doorspekt van kilo’s melancholie en omlijst door een ragfijne productie. De nummers stromen gretig je oren binnen en zetten alle gevoelsensoren op een meer dan prettige manier in beweging”, klonk het oordeel van 3VOOR12 Den Haag bijvoorbeeld. De band bestaat uit Lori McKenzie, Evert Aalten en Ingmar Spaaij, maar wordt zowel live als op het album aangevuld met verschillende gastmuzikanten.

Stringfield Villains  

Stringfield Villains (SFV) is een driemansformatie uit de regio Den Haag bestaande uit: zanger/basgitarist Eric Maas, gitarist Jeroen Zuiderwijk en drummer Jeroen Rensen. SFV maakt rock, het soort dat vuig is, schuurt, sleept en explodeert. Deze rock wordt gekenmerkt door het gebruik van old school en nieuwe invloeden. Het drietal kent elkaar al jaren via andere bands en projecten en zijn door de jaren heen gerijpt tot één van de meest vuige rockformaties van Den Haag en omgeving. Een SFV optreden staat garant voor energie en dynamiek. Het doel van de band draait om één ding: het publiek laten rocken, tot overgave dwingen en zich laten aansluiten bij de Villains.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 13 december
aktie!!

Aktie!

Donderdagavond, studentenavond

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Donderdagavond, stapavond! Ken jij alle playlists inmiddels uit je hoofd en smacht je naar iets nieuws? Dan ben je bij deze uitgenodigd om los te gaan bij Aktie! Want met Aktie! laat de SuperMarkt een vernieuwend geluid horen die de eenheidsworst van de eeuwenoude vaste studentendonderdagavond doorbreekt. Stop met smachten! Zoek niet langer naar wat meer peper op de dansvloer. Poppodium SuperMarkt to the rescue!

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand gooit de SuperMarkt haar deuren open onder de naam Aktie! Deze splinternieuwe avond verwelkomt speciaal alle studenten die voorspelbare disconummers en massa's identieke feesten onderhand wel kunnen dromen. Voor al het studerend volk dat los wil gaan op house, electro en dubstep maar ook mee wil kunnen zingen met de leukere hits uit de pop & rock charts. En uiteraard voor iedereen die op zoek is naar de fijnste sfeer, leukste mensen, verrassendste drankjes en beste (je voelt 'm al aankomen). acties! Iedere editie is er namelijk een nieuwe "Aktie!" die kan verschillen van shotjes en bierspecials tot zelfs een alcoholische slush puppy. Dat alles voor een heerlijk student-vriendelijk-prijsje.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 14 december
Nielson

Nielson

Singer-songwriter

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Nielson, ook wel Niels Littooij, werd bekend als finalist van het TV programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland' van Giel Beelen. Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid. Al tijdens het programma scoorde Nielson een enorme hit met 'Beauty & de Brains', dat sinds de release in de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart staat.

De 22-jarige Nielson begon zijn carrière als rapper aan de Herman Brood Academie te Utrecht. In die hoedanigheid won de Dordtenaar in 2008 de Rotterdamse variant van kunstbende en het leverde hem voorprogramma’s op van onder andere The Opposites. Vervolgens werd hij benaderd door MTV/Nickolodeon, die hem vroegen als frontman van de popgroep Zirkus Zirkus, waar hij tot 2011 deel van uitmaakte. Met die formatie scoorde Nielson al twee top tien-hits en speelde hij in Ahoy en de HMH.

Op dit moment werkt Nielson, tussen al zijn optredens door, hard aan zijn eerste album dat medio april uit zal komen. De opvolger van single 'Beauty & de Brains' staat al voor januari gepland. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 14 december
dj paullie

DJ Paullie

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 15 december
Trenchcoat_By Ane Bang-Promo 1.jpg

Trenchcoat

Blues | Jazz | Roots

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Trenchcoat besloot in 2008 een eigen studio te bouwen. Zonder enige relevante kennis van opname-technieken ging de band het nieuwe  avontuur tegemoet. Met vallen en opstaan werd er geleerd en werden in 2009 de eerste voorzichtige opnames gemaakt.

De luxe van een eigen studio stelde de band in staat om veelvuldig te experimenteren. Zo werd er bijvoorbeeld een collectie oude microfoons aangeschaft bij de zoektocht naar het perfecte geluid. Nummers werden geschreven en bestaande arrangementen werden opnieuw onder de loep genomen. Daarbij maakte de band gebruik van een uitgebreid instrumentarium, van melodica tot accordeon en van blues harp tot balalaika.

Gedurende de opnames evolueerde het geluid van Trenchcoat zich tot een volwassener, donkerder en swingender geheel met invloeden uit jazz, blues en rock 'n roll. In 2011 kwam het opnameproces tot een einde. 

De 8-mans swingband heeft de pakken gestoomd en de schoenen gepoetst; de jongens zijn met hun nieuwe album “Balloons at your Funeral” klaar voor nog meer rock & roll, nog meer swing en nog meer energie op het podium!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 15 december
Buster Shindig

Buster Shindig

Indie | Pop | Electro | Rock

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Buster Shindig brengt een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vindt een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 19 december
De Versafdeling

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Villeneuf

Villeneuf bracht dit jaar zijn tweede album uit, ‘Great Waste Of Time’. De presentatie vond plaats in Paradiso. De band rond singer-songwriter Michiel van Poelgeest bestaat verder uit Bas Ernst, Ronnie Verton, Lucas Meijers en Rutger Brouwer. De indiepopband werd opgericht in 2010 door Van Poelgeest, maar het debuutalbum dateert nog van daarvoor. Het eerste album (‘Villeneuf’) uit 2009 werd met een laptop op een zolderkamer, gevuld met potten, pannen en een tamboerijn, opgenomen. Uiteindelijk was het drummer Bas Ernst die Michiel aanspoorde zijn liedjes ook op het podium te gaan vertolken. En dat is maar goed ook, want op 8 december staat de band in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Duncan Idaho

Intens, dynamisch, gelaagd en; wie is dat meisje? zijn de eerste reacties van het Nederlandse publiek. Vanaf het eerste album ‘Echolocation’ is de band bezig met een solide opmars. Dit bleef niet onopgemerkt en de band tekende een deal met ‘Moon Records.’ Met een teen in het verleden en het hoofd in de toekomst is er samen met producer Wouter Budé (o.a. Hunting The Robot, Major Tom) vijf maanden gewerkt aan het tweede album: ‘The Event Horizon.’ Hun muziek in de studio uitbouwend naar een vintage en tegelijkertijd tijdloze sound. Ondersteund door catchy hooks, strakke ritmes, subtiele elektronica en in elkaar verweven gitaarlijnen. Overkoepeld door aangrijpende samenzang van man en vrouw. De roots liggen in de punkrock maar er werd vooral geluisterd naar de meesters van de sixties en seventies. 

The Mrs.

The Mrs. is onvervalste groove rock afkomstig uit Utrecht en Den Haag. Verwacht bij deze dames (en heer) geen slappe hap, maar een stevige cocktail van Triggerfinger, Skunk Anansie en Living Colour. De groep speelde zich eerder in al in de kijker op een aantal festivals zoals het Friends & Bandsfestival in Enschede, de Haagse Pop Week, IJsselpop en het meer dan 20.000 bezoekers tellende Solar Weekend Festival in Roermond. Verwacht groovende gitaarriffs, een denderende ritmesectie en een flinke scheut catchy zang!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 20 december
Shit is Bangin'

Shit is bangin

XXL-MAS Party

Hiphop | R&B | Soul | Beats

Gratis Zaal open: 23:55
Aanvang: 23:55

Supershare

Shit is Bangin’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fenomeen. DJ’s DNS & EZD rocken al bijna zeven jaar deze non-stop funky, soulvolle hiphop party met beats, breaks & scratches door het hele land en putten inspiratie uit hiphop, soul, r&b, funk, rock, pop, reggae, dance en alles wat daar tussenin ligt. De DJ's draaien een onafgebroken mix van party-rockende breaks en (obscure) hits om op los te gaan, vergezeld door buitenaards scratchwerk

Zaal open: 23:55 | Aanvang: 23:55 Gratis
vrijdag 21 december
29637_382958492790_2207147_n.jpg

Superfaam

Doomsday Edition met F + Bombilate

Funk | Soul

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Supershare

F zet een paar tandjes bij. Na de onverwachte release van het album 'Famous', met daarop alle singles van hun Continu Release Concept (CRC), zetten de heren zich nu wederom op de kaart. En wel met één van de sickste feesten van Den Haag: Superfaam. Zie het als CRC tot de zesde macht. Elke acht weken treden F én verschillende supportacts op volle oorlogssterkte aan in de SuperMarkt. Met slechts één doel: dat jij je energie en frustratie van de week eruit kunt gooien. Dat je kunt dansen op de nieuwste en meest frisse singles. En dat je moe, maar voldaan je bedje op kunt zoeken als de zon je in je ogen steekt.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 21 december
Concrete

Concrete The End is Here

Afterparty

Electro | Tropical Beat | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Na al het geshop in De Kas tijdens de Concrete The end is here sale is het 's avonds tijd voor een feestje! En dat wordt gevierd met het DJ duo We're No Good We're Super!

Deze twee damens draaien een hete back-to-back set van vuige beats en zware bassen, in een stijl die je het best kunt omschrijven als een electro, tropical beats, pop, bass mix-mix machine. Trek je (nieuwe) dansschoenen aan, biertje in de mond, schijt aan zweet en gaan!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 22 december
80's 90's

80's & 90's

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & iemand!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 27 december
derde kerstdag

Aktie!

Derde kerstdag editie

Pop | Rock | Dubstep | Electro | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Kerst; de tijd van kou, lange kerstdiners met de (schoon)familie en natuurlijk de Kerstman en cadeautjes. Deze kerst wordt dit rijtje aangevuld met Aktie! Op donderdag 27 december 2012 staat er bij poppodium SuperMarkt vanaf 23.00 uur Aktie! Derde Kerstdag op de planning.

Dat Aktie! verre van een doorsnee studentenavond is, hebben de voorgaande edities bewezen en bewijst deze tweewekelijkse avond nu opnieuw. Na dagen vol kerstdiners, biedt Aktie! de kans om alle decemberkilo’s kwijt te dansen op die ongenaakbare mix van electro, dubstep, alternative, indie en pophits.
Speciaal voor alle studenten viert Aktie! op donderdag 27 december 2012 derde kerstdag. Een flinke dosis goede muziek, geweldige sfeer én een winterse, scherp geprijsde aanbieding zullen vanaf 23.00 klaar liggen in Poppodium SuperMarkt. Zo kunnen zelfs de platzakke studenten meegenieten van de enige kerstdag zonder saaie sociale verplichtingen. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 28 december
Superstijl

Superstijl

Alles genres

Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

De tijdsgeest van 'God is a DJ' ligt wat Superstijl betreft ver achter ons. De dansvloer heeft het vanavond voor het zeggen! Elk kwartier kun je met je stempas kiezen uit verschillende muziekstijlen. En de stijl waarvoor het meest gekozen is wordt gelijk gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feestje!

Party hiphop, indie rock, dikke dubstep, minimal house, 90’s hits, balkan beats, hyouse classics, rock n roll, rlectro swing, nederlandse meezingers, drum 'n bass, salsa, crazy covers, pogo loco, moombahton, hot Soul, electro house, alternative now!, 80’s pop, dis & co, reggaeton, latin house, britpop, original versions, flower power, techno, filmmuziek, trap, hits now!, etc, etc… 

Van alles komt voorbij en DJ team The Babemagnets (helemaal uit Groningen) draait wat jullie willen. Host Glamourboy houdt de stemming erin en VJ Random voorziet de gekozen muziekstijl van bijbehorende beeldstijl.

Tickets zijn aan de deur te koop.

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten)
zaterdag 29 december
Eastern Standard Time

Eastern Standard Time (USA)

Jazz | Reggae | Ska

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Zet top muzikanten uit de jazz en reggae scéne bij elkaar en je hebt het recept voor originele Jamaicaanse ska gemixt met een heleboel  soul.

De be-bop beïnvloede ska-jazz band staat al jarenlange op het podium en tourde door Amerika, Canada en Europa. Door  rocksteady, reggae, latin, dub, soul en zelfs spy jazz toe te voegen aan hun repertoire ontdekte ze een nieuw geluid dat ze zelf als “Carribean beat” bestempelen.

Hun onvergetelijke stijl en onberispelijke muzikaliteit is een genot voor het oor, voeg daar nog een spannend live optreden aan toe en het wordt gegarandeerd dansen!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
maandag 31 december
combi NYE

O&N Grote Markt

combi-ticket Paard van Troje -UITVERKOCHT-

DJ's | live-muziek

Zaal open: 22:00
Aanvang: 22:00
Entree: € 32.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Line-up Grote Markt

Vavoom: Alley Cats (00.00 –  eind)
Zèta: André Agressi (23.00 – 01.00) | Boehmer (01.00 –  eind)
Zwarte Ruiter: Chi Lola  (23.00 – 01.00) | Orange Grove (01.00 – 02.30) | Kevin Bradley (02.30 – eind)
September: DJ Prinski (23.00 –  eind)
SuperMarkt: Leroy Joy (23.00 –  eind) | De Kraaien (02.15 - 03.00)
Boterwaag: 80’s, 90’s, 00’s (23.00 –  eind)
De Kas: Silent Disco (23.00 –  eind)

Line-up Paard van Troje

Grote zaal: Van Katy Perry tot Madness, van Queen tot Stevie Wonder met DJ's Okkie en Raauw;
Kleine zaal: Dubstep, techno en rave met DJ's Thrasher, Grinteck, Gore.illa & Specialist;
Paardcafé: 'Van alles en nog niks', 60's, 70's, 80's, 90's, 00's en 10's door DJ Jasper Weeda. 


Zaal open: 22:00 | Aanvang: 22:00 Entree: € 32.50 (excl. servicekosten)
maandag 31 december
Uitverkocht

O&N Grote Markt -UITVERKOCHT-

Er zijn GEEN kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 20.00
(excl. servicekosten)

Supershare

DJ's | live-muziek

Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

Het epicentrum van de Nieuwjaarsfeesten bevindt zich wederom op de Grote Markt van Den Haag. Voor alle waaghalzen uit de omgeving staat er op de zes verschillende locaties een delegatie DJ’s en livemuziek klaar. Met o.a. De Kraaien, Orange Grove, Rog & Ivan’s 80’s, 90’s en 00’s belooft het een spectaculaire en onvergetelijke avond te worden. Alle denkbare genres komen voorbij, wat zorgt voor een feest dat bij iedereen in de smaak valt. Als middelpunt ‘De Kas’, waar er met de Silent Disco ‘stilletjes’ maar uitbundig gedanst kan worden. Vier volledige vrijheid, grijp nieuwe kansen en ervaar de vrije val op de Grote Markt; een betere start van 2013 kun je je niet wensen.

De Haagse helden Prins Clit in Paanham, Neurbert el Halt & Bernd Ganzebev, oftewel De Kraaien gaan ontzettend goed met hun nieuwste nummer ‘Ik vind je lekker’. Met de meest aangevraagde plaat in het 3FM Serious Request Glazen Huis kan het niet anders dan dat De Kraaien op nummer één posities afstormen. Ze zijn dan ook toegevoegd aan de line-up van Vrije Val. De gemaskerde MC’s staan in de SuperMarkt met eigenzinnige en onnavolgbare teksten en keiharde beats. Leroy Joy maakt het feestje in de SuperMarkt helemaal af met zijn mad skills en super eclectische mix van eigen edits, funk, pop, rock, soul en dubstep. Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak, Rog & Ivan, hun favoriete 80’s, ‘90’s en 00’s hits ten gehore in de Boterwaag. Ga met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Chi Lola draait de Zwarte Ruiter warm met een mix van R&B grooves en funky hiphop waarna de Haagse band Orange Grove het podium opduikt met Caribean roots-rock wat resulteert in een broeierig feestje dat wordt afgesloten met de mixing skills van Kevin Bradley. In de VaVoom Tikiroom kan het glas champagne even worden omgeruild voor een vers geshakete cocktail en verzorgen The Alleycats oude rockabilly en rock ‘n roll vermengd met een flinke dosis blues. DJ Prinski duikt nog wat dieper terug in de tijd en brengt 60’s en 70’s aan de man in café September. En in de Zèta draaien Andre Agressi en Boehmer de lekkerste house, dub en electro plaatjes. Tenslotte kun je midden op de Grote Markt bijkomen van het feestgeruis in ‘De Kas’. Hier vindt tevens de Silent Disco plaats waar je uitbundig losgaat met een koptelefoon op je hoofd, terwijl de buitenwereld je voor gek verklaart.

Vavoom Alley Cats (00.00 –  eind)
Zèta André Agressi (23.00 – 01.00) | Boehmer (01.00 –  eind)
Zwarte Ruiter Chi Lola  (23.00 –01.00 ) Orange Grove (01.00 – 02.30) – Kevin Bradley (02.30 – eind) 
September DJ Prinski (23.00 –  eind)
SuperMarkt  Leroy Joy (23.00 – 02.15) | De Kraaien (02.15 – 03.00) | Leroy Joy (03.00 – eind) 
De Boterwaag 80’s, 90’s, 00’s (23.00 – eind)                 
De Kas Silent Disco (23.00 – eind) 

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 20.00 (excl. servicekosten)
Verder