donderdag 01 augustus
boehmer.jpg

Boehmer

Electro | Dubstep | House

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept 'Kruipend Naar Huis'. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 02 augustus
THETONOMATS.jpg

Surfer Joe ft. The Tonomats + Los Venturas

Super Surf Party

Rock & Roll | Surf | 60's

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Lorenzo - Surfer Joe – is als muzikant en promotor een bekend gezicht in de surfmuziek scene. Hij  vliegt de wereld over om op te treden als gitarist en drummer samen met lokale bands. Met kennis en kunde brengt hij een traditionele Californische sound.

Als DJ heeft Lorenzo waarschijnlijk één van de grootste vinyl en cd collectie wat betreft surfmuziek. De 60’s sound met zeldzame en obscure nummer van onbekende band maar ook de zonnige California sound van de Beach Boys zullen vanavond voorbij.

Surfer Joe speelt tijdens de Super Surf Party samen met de Haagse band The Tonomats. Deze band brengt surf, indorock, beat, rock & roll, country, blues, mambo, gitaargeweld, reverbattack en een vintage sound. De instrumentale band brengt eigen werk in de sfeer van de jaren 50 en 60, aangevuld met slaggitaar en drums. 

Het voorprogramma wordt verzorgt door Los Venturas. Deze band brengt een warme, krachtige en dansbare instrumentale set. Gebaseerd op de Californische 60’s surf klanken maar met vele invloeden uit reggae, ska, rock en soul brengen ze een eigen interpretatie van hoe avontuur en plezier moet klinken. 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 02 augustus
88_dj_superduper_jasper_3[1].jpg

Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Aan energie heeft deze DJ geen gebrek. Dat is ook wel zo'n beetje het eerste wat je opvalt als je hem aan het werk ziet. Een brok enthousiasme. Als DJ is Jasper Weeda dan ook erg breed inzetbaar, maar hij is niet de typische all round DJ. Ieder feestje vraagt om een aparte benadering en Jasper geeft er altijd zijn eigen tintje aan door vlot te knippen, plakken, teasen en mixen. Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. DJ Jasper Weeda draait dansbare pop.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 03 augustus
El Quuando Dami.jpg

ElQuando Dami

Eclectisch

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Urban, house, pop, electro en al die andere sh*t waar je voeten spontaan van bewegen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 08 augustus
Dj Fano.jpg

DJ Fano

House | Eclectic | Urban

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 09 augustus
ent-lucky-tubb.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Als neefje van country icoon Ernest Tubb, heeft Lucky een stijl die terug grijpt naar het rauwe originele country en honky tonk van de oude Nashville artiesten.

Na het samenwerken met artiesten zoals Dwight Yoakem en Hank III brengt Lucky Tubb zijn eigen muziek in een showcase van sterke traditionele country invloeden.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 09 augustus
Buster & Elle

De Raaf & Elle Bandita

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's De Raaf (aka Buster Shindig) en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 10 augustus
Leroy Joy

Leroy Joy

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de Nederlandse dnb awards 2002. Hetzelfde jaar werd de definitieve doorbraak voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum 'n bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond het Leroy Joy alter ego. Onder deze naam heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 15 augustus
beterVIERKANT.jpg

Beter kom je niet

DJ Edison

House | Eclectic | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Beter kom je niet is hét donderdagavond feestje in Poppodium SuperMarkt. Geen versieringen, geen propper praatjes.. Het enige wat er toe doet centraal: Muziek met de hoofdletter M! Wij nodigen de DJ’s uit en vervolgens jou dus niet. Want ja.. Béter kom je niet.

De genodigde DJ van deze editie is DJ Edison
Vers Rotterdams talent. Sinds Edison zijn eerste plaat live draaide, is hij niet meer weg te slaan achter de wheels of steel. Strevend naar voortdurende ontwikkeling, bewandelt hij alle wegen die naar Rome leiden. Deze geschoolde producer maakt en draait wat hij voelt. Zijn frisse kijk op de huidige scene, dwingt een nieuwe en ongehoorde sound af. 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 16 augustus
Women rock

Women Rock

Rock

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Weeping Silence (Malta) is actief in de metal scene sinds de jaren ‘90. De afgelopen jaren is de band periodes van muzikaal experimenteren in gegaan, wat heeft bijgedragen tot de dynamische muziek van nu: gothic en doom metal. De band werd genomineerd voor ‘Best Heavy Metal Band’ tijdens Malta National Music Awards, iets wat zeer bijzonder is voor bands uit dit genre.

De zeskoppige band Only Fate Remains (Eindhoven) speelt een combinatie van rock/metal, beïnvloed door gothic met atmosferische  en progressieve invalshoeken. Elk lid heeft zijn eigen muzikale roots van rock 'n roll tot black metal maar delen allen de passie voor het maken van sterk melodische en complexe muziek.

Tarzan’s My Daddy  uit Rotterdam is een power-rock duo bestaande uit Suzanne Jalink op gitaar en lead-vocals, Nienke Kollias op drums en second-vocals. Dit duo weet je te verrassen tijdens live-shows door een rauwe sound, tweestemmige vocals en pakkende melodieën.

Julie Scott (Scotland) is een echte rockgodin die je met melodische en dynamische nummers weet te raken. Julie’s veelzijdigheid en ongeremdheid brengen ontroerende ballads maar ook energieke rock ’n roll songs.

The Hearted is een power-punk trio uit Rotterdamse. De band staat bekend om energieke live optredens en het onvermogen om stil te staan. Hun aanpak is recht door zee en hun interpretatie van het hedendaagse punkrock/ poppunk is uniek.

Dead Market is een rock- en metalformatie afkomstig uit Den Haag en Rotterdam en werd in 2011 opgericht. De muziek van laat zich het best omschrijven als een mix van groove-, power- en nu-metal met vrouwelijke zang. Kenmerkend zijn de groovende ritmes, de aanstekelijke melodieën en het virtuoze maar bescheiden basspel. 

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 16 augustus
candy says.png

DJ Team Candy Says

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf, Blackstripe) en Bella Hay (Fuck Forerver). Samen draaien zij een mix van evergreens en indie electro. 

"Get ready to puke in the face of your partner!"

LOCO KARAOKO
Altijd al jouw zangkunsten willen vertonen aan je beste vrienden? Schrijf je in voor de Loco Karaoko! 

DE SNOEPMEISJES
Wie is er niet verliefd geworden op deze twee mooie dames, met gevulde mandjes die slecht zijn voor de tandjes..

FROZEN MARGARITA'S
Omdat Mexico lekkerder is dan boring Spanje!

DJ TEAM CANDY SAYS
Het beste indie DJ team van Den Haag en omstreken. Candy Says draait al je klassiekertjes, van the Strokes tot MGMT!

MORE T.B.A...

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 17 augustus
DJ LAVOI JUNI NARROW.jpg

DJ LaVoi

House | Electro | Hiphop | Pop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ LaVoi zorgt voor opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan. De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
donderdag 22 augustus
Sfeer

Space2Dance

Daylight dancing

Pop

Gratis Zaal open: 12:12
Aanvang: 12:12

Supershare

Zaal open: 12:12 | Aanvang: 12:12 Gratis
donderdag 22 augustus
563797_609650915729434_1879319856_n.jpg

Carnival

+ A Cure For Gravity

New Live Elettronica | Indie | Poprock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Carnival

Carnival is opgericht in december 2009 door een samensmelting van de band Viola Zorzi en de band Marcello Mazzocco. Het avontuur van The Carnival begon als een klassieke rockband, maar tijdens het schrijven van nummers kwamen de muzikanten al snel uit op een echte smeltkroes van muzikale stromingen. Er werd geëxperimenteerd met nieuwe ritmes, geluiden, speltechnieken en zo werden zij de band die zij vandaag de dag zijn. Carnival staat garant voor een gemaskerd feestje met een flinke rockinvloed en neon kleuren.

Voorprogramma: A Cure For Gravity

Toen zanger Remy Rond en gitarist Sebastian van Denzel uit de pop/rock band Indigo ieder een eigen weg insloegen vond Remy al snel zijn passie in jaren ‘80 geïnspireerde electronica en Sebastiaan in de hedendaagse rockmuziek. Met nieuwe muzikale inzichten, die hun horizon had verbreed, besloten de broederlijke muzikanten om weer samen te werken.  Met drummer Mark van der Werf, bassist Wouter Romeijnders en Lennart Lasbergen was de groep compleet. A Cure for Gravity werd geboren en laat zich het best beschrijven als een mix van electronics, (indie)rock en pop. De bandleden vinden dan ook hun inspiratie in bands als Duran Duran, Depeche Mode, Infadels, Bloc Party, Editors, Foals, The Killers en Veto.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 22 augustus
Jacob de Juwelier.jpg

Jacob de Juwelier

Jacob de Juwelier

Dirty Eclectic

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

De genodigde DJ van deze editie is Jacob de Juwelier

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 23 augustus
UGO

Leo Gstrein + UGO

Singer-songwriter | rock | pop

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Leo Gstrein

De Westlandse singer-songwriter Leo Gstrein zet direct een kenmerkende sfeer neer. Violen worden door een snoeiharde gitaarrif weggedrukt tot in het refrein de harmonie wederkeert. Het mooie en het scherpe verdringen en versterken elkaar. De ijzersterke songs en de hechte innovatieve band (waarin ook oud-NoJokemaatje Gijsbert Diteweg weer opduikt) grijpen terug op invloeden uit het heden en verleden, waarbij namen als Elbow, Graham Coxon, Adam Ant en Radiohead de lading tot op zekere hoogte dekken. De rest bestaat uit de emoties van een zanger met band die de eerste jeugd zijn ontgroeid en hun ervaringen in songs en sounds uitdrukken. 

UGO 

Het optreden van UGO in de SuperMarkt is de laatste try-out in een reeks van drie, voordat de EP ‘View on Delft’ van deze nieuwe Delfste formatie in september het daglicht ziet. Voorafgaand aan de single ‘Face Forward’ die het nodige voorwerk voor de EP zal moeten doen.

Kor van Velzen en Gert-Jan Danenberg schreven zo’n vijftien songs samen en vonden dat het publiek daar weet van moest hebben. Drummer Ronald van Drunen, bassist Maarten van Niel en gitarist Frank Hollaar kwamen bij de club. Dankzij crowdfunding werd de productie van de EP gerealiseerd.

De muziek van UGO laat zich omschrijven als stevige, brede, melodieuze rock/pop. Of zoals het publiek tijdens de eerste tryout recenseerde: muziek en live energie waar je een goed gevoel bij krijgt.  

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
vrijdag 23 augustus
Leroy Rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Dance | Soul | Future Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Gewoon gaan checken! 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 24 augustus
Los Jalapenos

Los Jalapenos

EP release

Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Los Jalapenos 

2013 is een jaar vol vernieuwing voor de Haagse rockband Los Jalapeños. Een nieuwe bassist, een nieuwe stijl, en een groot aantal nieuwe nummers waren hier het begin van, en nu wordt dit allemaal samen gebracht tot 1 geheel op een nieuwe EP, welke vanavond gepresenteerd zal worden in de Supermarkt. De rockbasis blijft, maar nieuwe invloeden en veel experimenteren zorgen voor een sound die moeilijk te omschrijven valt. Nirvana meets The Mars Volta featuring Josh Homme geeft misschien een redelijk beeld, maar als je echt wilt weten hoe dit klinkt moet je gewoon langskomen. Kan je gelijk die nieuwe EP scoren.

Support: Misery Kids

Misery Kids: drie losgelaten psychoten die het podium onveilig maken met hun uitdagende, energieke rock met absurde teksten en een uitbundige live performance. Stefan (zang/gitaar), Maikel (bas/zang) en Ferdi (drums) uit Zuid-Holland weten wat ze doen en zijn niet bang voor een uitdaging. Ze combineren de beste elementen van (stoner)rock, grunge, indie en punk en creëren hiermee een geluid dat ze zelf ‘psycho-rock’ noemen. Misery Kids gaat verder waar bands als At the Drive-in, mclusky en The Eighties Matchbox B-line Disaster aan zijn begonnen. De muziek wordt daarnaast ook vergeleken met bands als Queens of the Stone Age en Nirvana. Een opsomming van uiteenlopende bands. Misery Kids weet er zeker een eigen stempel op te drukken en het publiek ermee te boeien.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 24 augustus
Kevin Bradley

Kevin Bradley

House | Electro | Hiphop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is zo'n DJ. 
Van hipHop, R&B naar drum'n bass en dubstep met een vleugje turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
donderdag 29 augustus
roy victor (Medium).JPG

Roy-Victor Seriese

Conservatorium eindexamen

Gevarieerd

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Roy-Victor Seriese, zoon van een Indische moeder en Nederlandse vader, haalt zijn inspiratie uit alles wat geluid maakt. Geboren op de muziek van Billie Holiday, opgegroeid met de opera La Traviata van Verdi, die elke zondagochtend aan stond terwijl zijn moeder, tevens een groot Beatles-fan, hem al stofzuigend wakker maakte.

Ter afsluiting van zijn studie aan het conservatorium van Rotterdam op de Codarts Pop Academy brengt Roy-Victor Seriese deze avond een gevarieerde show waarbij zijn brede interesse en smaak duidelijk naar voren komen. Van folk en pop tot country en zomerse reggae en van lieve gitaarliedjes tot heftige post-rock explosies, het komt tijdens deze avond allemaal voorbij.

Roy-Victor word op het podium bijgestaan door diverse muzikale vrienden: Piñata, Robin Brock, Dinaira Scheffers, Bas Bergamin, Nikkie Freeke, Younes Kadri, Silvan van der Zwaag en Wouter Landzaat. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 29 augustus
Dirty Priest

Dirty Priest

Soul | Hiphop | Funk

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Dirty Priest, Schmutzi, Vieze Priester, Sale Prêtre, New Oldskool of gewoon Stijn. Deze man met vele gezichten en stijlen draait al weer de nodige jaartjes mee in de Nederlandse muziekscene. Begonnen als zanger en percussionist, raakte hij in 1996 verslaafd aan naalden en vinyl. Als DJ kan hij het best omschreven worden als een opgefunkte muziekprediker met allround skills, een enorm repertoire, waar een goede vibe en de funk centraal staan.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 30 augustus
DJ Paullie (new)

DJ Paullie

Pop | Electro | Dubstep | Rock | Reggae

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Voetjes van de vloer met deze DJ! Er wordt stijl op stijl gedraaid met een mix van Pop, Electro, Rock, Reggae, Dubstep en andere dikke beats. Paullie is de resident DJ van Los (Patronaat) en draait mee met o.a. Superstijl, 90's Now en Dynomite. Deze zomer is hij een veel geziene gast op de Nederlandse stranden. Wellicht hebben je hem al een keer zien draaien op de feestjes van Buiten in Scheveningen. Kortom dit mag je niet missen!!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 31 augustus
80's 90's

80's & 90's Party

Het Grote Opblaasbeestenfeest!

House | Rock | Disco | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om en geniet!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder