vrijdag 03 april
crystalwater

Crystal Water

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

EP Release

Gratis Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Crystal Water live shows zijn niet de muzikale – of visuele – equivalenten van het vredige beeld van een serene vijver dat de naam oproept. In plaats daarvan slaat hun muziek als golven om en kapot, in een natte schuimende massa. Verwacht geweld in de vorm van golvende synths, groovende bass, warme orgels, kreunende gitaren, koortsachtige drums en profetische zang. Na de release van hun Warehouse EP is Crystal Water vastberaden de mensheid kennis te laten maken met hun geluid.

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 10 april
cavern

The Cavern

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

EP Release

Gratis Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Supershare

Obscure ritmes en dreigende gitaarmelodieën ondersteunen verhalen die lijken te zijn ontsproten uit die diepste groeven van een duistere spelonk. En toch gloort er ook licht aan de ingang van deze grot, want ondanks een rauw en compromisloos muzikaal statement, wil The Cavern vooral ontroeren, troosten en verdriet doen vergeten. Het is precies het contrast tussen licht en duisternis, hard en zacht, vriendelijk en onverbiddelijk wat The Cavern zo'n bijzonder band maakt.

Het mag duidelijk zijn; Nederland is een nieuwe rocksensatie rijker. Hoewel vernoemd naar de club in Liverpool waar The Beatles in de jaren zestig hun zegetocht begonnen, putten de drie Haagse muzikanten niet alleen uit de Britse gitaartraditie. Zangeres en bassiste Floortje van der Kooij, haar broer Pepijn (gitaar) en drummer Jeroen van Leeuwen laten zich ook graag inspireren door hedendaagse acts als de Queens of the Stone Age en The Kills.

Na een intensieve samenwerking met producer Youri de Bruijn zal de band in het voorjaar van 2015 het eerste wapenfeit presenteren. Met een vijf songs tellende EP op zak zal The Cavern vervolgens het hele land door touren om de harten te veroveren van liefhebbers van diepgaande, alternatieve rock.

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 17 april
motorkontje

MOTOR KONTJE

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

Rock'n'Roll

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Eén avond lang gewoon ouderwetse herrie! Niks foute computerdeuntjes of zeurderige synthgeluidjes, raggende gitaren en beukende drums. Alle dansbare rock-songs komen voorbij! Van AC/DC tot ZZ Top, van de Red Hot Chili Peppers tot Pearl Jam.
Onze favoriete Motorkontje DJ's Grand Lizard & IJzerman draaien weer de hele avond al jouw favoriete vuige platen. En dat allemaal GRATIS.

Hup! Draaien met dat lekkere motorkontje van je!

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 24 april
replayced

Replayced

LOCATIE: DE ZWARTE RUITER

EP Release

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Replayced is een female-fronted poprock formatie. Geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Paramore & The Black Keys, hebben zij hun eigen repertoire opgebouwd. Energieke gitaarmuziek met strakke bas riffs, en een zangeres die met haar stem het publiek weet te raken en zo het plaatje compleet maakt.

Ze begonnen in 2012 en speelden binnen korte tijd op festivals als Zeeheldenfestival en Kaderock. De volgende stap werd gezet nadat zij begin 2014 in de grote zaal van het Paard van Troje de publieksprijs wonnen van Talent Event. Hieruit volgde een zomer vol festivaloptredens waaronder optredens op Parkpop en Schollenpop. Na deze drukke zomer zijn ze de studio ingegaan, en nu zijn ze terug met hun debuut EP: “Presumption”.

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 25 april
70's disco.jpg

80's & 90's Party

LOCATIE: BOTERWAAG

80's | 90's | Pop | Hits

Zaal open: 22:30
Aanvang: 22:30
Entree: € 5.00

Supershare

Party like it’s 1989! Van Cascada en Usher tot Milk Inc. en DJ Paul Elstak, zolang het in de 80's & 90's was wordt het gedraaid. Pak je Gameboy, Zoek je Minidisk, vergeet je Tamagochi niet én trek je Power Rangers pak aan. Dans de Macarena en zing mee met The Ketchup Song, dan doet Bill Clinton het misschien wel nog één keer met Monica Lewinsky.

Met de altijd wervelende DJ's Rog & Ivan!
Entree 5,-


https://www.facebook.com/events/802449519842648/

Zaal open: 22:30 | Aanvang: 22:30 Entree: € 5.00
Verder