dinsdag 01 april
80's

80's VS 90's

Studenten avond

beste en slechtste 80's & 90's hits

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 3,-

Supershare

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 3,-
woensdag 02 april
TSSSS

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Elke eerste woensdag van de maand zal de SuperMarkt het epicentrum zijn voor alle singer-songwriters in Nederland en ver daarbuiten. De SuperMarkt organiseert samen met The Secret Singer-Songwriter Society een avond speciaal voor Singer-Songwriters: The Secret Singer-Songwriters Sessions.

Tijdens de sessies zullen er 12 artiesten allemaal een kort optreden geven en hun mooiste drie nummers laten horen.  Als je van singer-songwriters houdt, kom dan zeker iedere eerste woensdag van de maand naar de SuperMarkt.

De line-up van deze editie: Ryan Lee (UK) | Juliette | Daniel Tempelman | Simone Toet | Tom Krikke | Mieke van Veen | Das Echo & Gerben Boots.

Special Guest: Shane Alexander (USA)
Warm-up: Musa Trevathan

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 03 april
jl;.png

Laura Palmer

EP release

Nugaze

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

De muziek van Laura kan worden omschreven als Nugaze. Laura combineert gelaagde gitaren, drumcomputers, retro synths in gestructureerde en melodische songs. Beïnvloed door Joy Division en New Wave bands als The Cure, The Sound en Echo & the bunnymen, produceert Laura een muur van geluid die soms doet denken aan Shoegaze bands van begin jaren 90. Maar ook hedendaagse Postrock invloeden zijn terug te horen als Laura de registers opengooit. Doordrenkt met effecten leidt dit tot een verrassend authentiek en puur geluid. Een geluid dat bij de Wavers & Gazers met groot enthousiasme wordt ontvangen.

Support: The Sweet Release  of Death
Afgelopen zomer hebben zij hun debuutplaat opgenomen en getourd in Polen, waar zij o.a. op het Soundrive Festival hebben gespeeld tussen namen als Still Corners, Connan Mockasin, Turbowolf en the Soft Moon. Ook stonden ze dezelfde zomer op Incubate en staat Polen voor voorjaar 2014 weer op het programma.

DJ: Dr. Avalance
Een muur van geluid waarbinnen de subtiele kant van muziekland ook de nodige aandacht krijgt. Zoekt de gevaarlijke randen op tijdens deze continue voortrazende lawine; meeslepend, meesleurend, overdonderend.


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 03 april
WarenHaus

WarenHaus

Hosted by: DJ Friss

Turntablist | New Music | New Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 04 april
tumblr_ms8ymwqcxX1qkwhkyo1_500.jpg

Town of Saints

SHOW IS VERPLAATST

Afgelast Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om logistieke redenen moet de show van Town of Saints op 4 april 2014 in Supermarkt worden uitgesteld. Momenteel zijn we bezig met het inplannen van een nieuwe datum. Het wordt dan alsnog een super leuke en mooie show!Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Afgelast
vrijdag 04 april
DJ Team Candy Says

DJ Team Candy Says

Get ready to puke in the face of your partner!

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf, Blackstripe) en Bella Hay (Fuck Forerver). Samen draaien zij een mix van evergreens en indie electro. 

"Get ready to puke in the face of your partner!"

Loco Karaoko
Altijd al jouw zangkunsten willen vertonen aan je beste vrienden? Schrijf je in voor de Loco Karaoko! 

De snoepmeisjes
Wie is er niet verliefd geworden op deze twee mooie dames, met gevulde mandjes die slecht zijn voor de tandjes..

Dj Team Candy Says
Het beste indie DJ team van Den Haag en omstreken. Candy Says draait al je klassiekertjes, van the Strokes tot MGMT!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 05 april
barn sessions

SuperMarkt BARn Sessions

Paul Ronney Angel & Mark Gilligan

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Gypsy blues | Rock 'n' Roll

Het is algemeen bekend: sommige bands komen nou eenmaal beter tot hun recht in een kroeg dan in een grote, kale zaal van een poppodium. De SuperMarkt heeft hier iets op gevonden. Om ook deze bands de juiste sfeer te geven, wordt de SuperMarkt eens in de zoveel tijd omgebouwd tot ´Barn’.
Van Delta Blues tot Ierse folk en van de Mississippi Jazz tot Ragtime, zolang het beter in een barn-setting past, maken wij er een BARn Session van! 

Deze BARn Session is het podium van Paul Ronney Angel & Mark Gilligan
De dikke zwarte eyeliner onder hun ogen geven al een vermoeden en na het luisteren van onderstaand nummer is het helemaal zeker: deze twee mannen belichamen dikke rock ‘n’ roll! Paul Ronney Angel en Mark Gilligan zijn een van de leden van de band The Urban Voodoo Machine. De rokerige stem van Paul Ronney Angel combineert perfect met de hoge dosis energie waarmee deze mannen de muziek van het podium afblazen. 

 

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 05 april
DJ LAVOI JUNI NARROW.jpg

DJ LaVoi

HOUSE | ELECTRO | HIPHOP | POP

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

DJ LaVoi zorgt voor opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan. De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 06 april
vo

Verse Oogst

8 x Singer-Songwriter talent

Gratis Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Supershare

Wie van mooie intieme muziek houdt zit op zondag 6 april 2014 goed in poppodium SuperMarkt in Den Haag. Vijf studenten van de Hogeschool Inholland te Rotterdam organiseren op deze avond namelijk een singer-songwriter evenement in de SuperMarkt. Het concept Verse Oogst voorspelt een goedgevulde avond; een uitgelezen kans om te komen genieten van een keur aan eigenzinnige klanten en teksten.

Line-up: Loren Nine Geerts | Anne Roos Peterse | Linda Tulen | Rick Doorneweerd | Maaike Koele | David Moussa | Lydia Sloot & Daan van der Spek | Enzo Coenen.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Gratis
woensdag 09 april
De Versafdeling

De Versafdeling

Elan Vital, Chromasphere & PARADES

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

Elan Vital
‘De zelforganisatie en spontane morfogenese van de fysieke wereld op een steeds complexere manier,’ dat is hoe de Franse filosoof Henri Bergson de term Elan Vital in het begin van de vorige eeuw definieerde. Geïnspireerd door dit vooruitgangsidee besloten de leden van de hedendaagse band onder dezelfde noemer verder te gaan. Elan Vital laat organische verbanden tussen bas, drum en gitaar tot stand komen. Hun zelfgecomponeerde muziek is catchy en voldoet aan al uw muzikale verwachtingen. Door emotie gedreven, laat de zangeres u alle hoeken van de kwintencirkel zien. Invloeden als PJ Harvey, Queens of the Stone Age en The Kills beloven een rauw randje te vormen rondom dit muzikale beschuitje.

Chromasphere
Chromasphere is een progressieve rock band uit Den Haag. De vijf muzikanten voelen elkaar perfect aan en uiten hun passie voor progressieve rock. Geïnspireerd door bands als Ayreon, Dream Theater, Pink Floyd and Porcupine Tree, speelt de band een sterke set van eigen materiaal. Volg Chromasphere op hun muzikale reis en ervaar hun live set in de SuperMarkt!

PARADES
PARADES is een nieuwe Haagse band die is ontstaan in de zomer van 2013. Bassist en drummer Jimmy van Dijk en Taco Fens hadden na een tijdelijke afstand van hun band Johnny's Landing de zoektocht gestart naar een zanger/gitarist die zij vonden in Benjamin de Jong. Na een half jaar stevig werken is PARADES nu dan klaar voor het echte werk met het idee om het qua muziekstijl/genre zo breed mogelijk te houden maar vooral ook technisch strak te spelen. Van drum & bass of alternative tot afrobeat en prog rock. Voorwaarde: "als het maar grooved!". Momenteel is de band hard bezig met het opnemen van een compilatiedemo die rond eind april klaar zal zijn. Verwacht energieke livesets waarbij elk nummer weer een andere vibe oproept.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal.  

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 10 april
PicsArt_1382987768148-300x199.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Buzz Rockington
Buzz Rockington is een viermansformatie uit de regio Den Haag en staat bekend om vette gitaar riffs, beukende drums en een knallende bas. Buzz Rockington begon ooit als project van drummer Olaf en gitarist Roop. Eind 2010 begon dit project vastere vormen aan te nemen door het toevoegen van bassist Andemeister. Daarna volgde een traject met verschillende zangers en een groot aantal optredens waaronder Terraspop, TV–West en het winnen van LocalRock Den Haag.

Hierna is het een tijdje stil rondom Buzz Rockington. In februari 2013 wordt de huidige zanger Arent toegevoegd en start Buzz Rockington met het harde werken aan de toekomst. Eind augustus 2013 is, na flink repeteren en optreden, de nieuwe demo “ROCKBOMB” het resultaat. Buzz Rockington staat gegarandeerd voor een energieke liveshow.


They Invented Nebraska (BE)
They Invented Nebraska werd in februari 2012 opgericht door Bernt Lauwereys en Kevin Kestemont. Hun zoektocht naar een bassist draaide op niets uit waarop deze band besloot een duo te blijven. Met twee stemmen, een gitaar en een drumstel proberen deze twee heren zo luid en vuil mogelijk te klinken. Hun Garagerock wordt geïnpireerd door rock’n’roll en garagepunk bands uit de Jaren 50 en 60. Maar hun sound leunt het dichtst aan bij bands als The Vines en Nirvana.  

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 10 april
WarenHaus

WarenHaus

Hosted by: Ducked Ape

House | New Dance Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

WarenHaus biedt een garantie voor credible en dansbare mixes. Met Boilerroom als ultieme inspiratie en een samenwerking tussen Poppodium SuperMarkt, Heroic, House-duo Ducked Ape en Turntablist Dj Friss, kan deze avond niet mislukken.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 11 april
41.png

Elle Bandita

Jack Friday: because you earned it!

Rock 'n' Roll | Punk

Tickets Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Sommige mensen zijn geboren om op een podium te staan. Elle is er één van. Vanaf haar 13e terroriseerde ze al met haar gitaar de Nederlandse podia, en na het versterken van bands als Bad Candy en The Riplets bracht ze in 2005 haar eerste solo-EP uit op Tocado Records, genaamd ‘Love Juice’. Toen nog gewapend met alleen een Flying V-gitaar, een drumcomputer en een 4-sporen taperecorder, werd ze al snel opgemerkt door menig boeker en bereikte op eigen kracht al optredens op o.a. de Popronde en Noorderslag. Of het publiek het leuk vond of niet maakte haar niet uit. Ze ging los op het podium en er werd achteraf hevig over gepraat. Love it or hate it.

Na een stuk of 150 shows in haar eentje besluit Elle haar taperecorder aan de wilgen te hangen en vormt een live-band om zich heen. Het label PIAS omarmt haar en haar nieuwe nummers, om vervolgens in 2009 de plaat ‘Queen of Fools’ uit te brengen. Met gastbijdragen van Joppe Molenaar (Voicst) Daan Schinkel (zZz) en Torre Florim (De Staat) kreeg de plaat een geheel unieke sound die niet onopgemerkt bleef door de Nederlandse media en podia. Een hele rits aan tv-optredens (waaronder 3x DWDD) en festival- en clubshows (o.a. Lowlands, Paaspop, Noorderslag en Melkweg) volgen; 170 shows in 18 maanden. Ook het buitenland had interesse; Elle en haar band tourden 2 weken door Amerika (o.a. SXSW in Austin TX) en speelden op het Britse ‘The Great Escape’ festival.

Na een pauze van 2 jaar is Elle nu weer klaar om verder te gaan waar ze was gebleven. Met een nieuwe plaat op komst in Maart 2014 zal ze eindelijk weer te zien zijn in haar natuurlijke habitat; live op een podium. In binnen- en buitenland. Voor haar shows neemt ze een keiharde, doorgewinterde band mee, bestaande uit (ex-)leden van o.a. The Devil’s Blood, San Andreas, Malkovich en The New Media. Haar nieuwe werk is, voorzichtig gezegd, dynamischer en muzikaler dan wat ze ooit heeft laten horen. Er is nu misschien ruimte voor een zachte noot, maar zoals altijd blijft ze genadeloos.

Jack Friday
Volgens de traditie krijgt iedere medewerker van de Jack Daniel’s distilleerderij op vrijdag een fles Jack Daniel’s mee naar huis. Als eerbetoon zetten wij de traditie voort en belonen wij onze vrienden met een Jack & cola voor een speciale prijs en de juiste muziek. Because You Earned it!
De gehele avond zijn er verschillende Jack Daniels acties.  

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.00 (excl. servicekosten) Tickets
vrijdag 11 april
Buster Shindig

De Raaf

Indie | Pop | Electro | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ De Raaf (aka Buster Shindig) verzorgt een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 12 april
Coasts 1.jpg

Coasts (UK)

Support: Annasaid (DK)

Indie | Pop | Tropical

Tickets Zaal open: 06:00
Aanvang: 21:00
Entree: € 7.50
(excl. servicekosten)

Supershare

Dit vijftal uit Bristol is een van de snelst opkomende bands van de U.K. Met hun combinatie van tropische indie-pop, dansbare drums en  80’s synths is het zo goed als onmogelijk om niet te bewegen op de muziek van Coasts en hierdoor zal het niet lang meer duren voordat Nederland ook volledig in de ban van Coasts zal zijn.

De sound van Coasts is vergelijkbaar met bands als Zulu Winter, Foals en Beach House, maar dan met een tropische gevoel.  Zonder ook nog maar een album uitgebracht te hebben, scoorde Coasts  met de nummers ‘Oceans’ en ‘Stay’ al twee grote hits in hun thuisland. Als we de Engelse media mogen geloven is Coasts  nog beter live, dan op plaat en wordt 2014 grote succesjaar van de heren. Na een aantal tours in Engeland en het Europese vasteland, maakt Coasts nogmaals de sprong over het kanaal en zal dit keer ook kijken of Den Haag al klaar is voor de liveshow van Coasts.

 Support: Annasaid

 

Zaal open: 06:00 | Aanvang: 21:00 Entree: € 7.50 (excl. servicekosten) Tickets
zaterdag 12 april
LeroyJoy1

Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
woensdag 16 april
De Versafdeling

De Versafdeling

Dead by Oxygen, Luka & The Spree

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.

Dead by Oxygen
Death by Oxygen, een driemans band met op de gitaar en vocals Philip Konvalinka, drums Quinten de Jongh en op bas en vocals Iara Voorham. De band speelt vooral rock met een vleugje indie. Wij halen onze inspiratie van onderanderen Band of Skulls, Black Mountain maar bijvoorbeeld ook Queens of the Stone Age en The Dead Waether.

The Spree
The Spree is een nieuwe Haagse pop-rockband met toegankelijke, melodieuze en uitdagende eigen nummers. Een nieuwe formatie van vier ervaren en energieke muzikanten. Sinds de zomer van 2013 is The Spree in een nieuwe bezetting (zang, gitaar, drum, bas) aan de weg aan het timmeren en inmiddels met voldoende repertoire om de wijde wereld in te trekken. Klinkt het als RHCP, Kings of Leon of toch The Police.

Luka
3voor12 selecteert act Luka is de Haags/Rotterdamse band rondom singer-songwriter Lisa Lukaszczyk. De band bestaat verder uit gitarist David Gram, bassist Guido Nederstigt en drummer Wannes Salome. Muzikaal wordt de band geïnspireerd door artiesten als Bon Iver en Patrick Watson. De band heeft net de opnames voor de eerste EP afgerond. De EP, getiteld ‘Change of Seasons’ komt in mei uit en telt zes liedjes. Live was Luka eerder al te zien op Club 3voor12 Den Haag, het Eendrachtfestival en Stukafest Delft.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 17 april
Naamloos.jpg

Bells of Youth

Indiepop | Electrofolk

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Bells of Youth bestaat uit vijf langharige muzikale dames, die begeleid door meerdere instrumenten bloedmooie liedjes zingen. Nou moet je wel van extreem norse huize komen om daar niet al warm van te worden, maar anders is het wel hun meerstemmige samenzang die elke grijze wolk in zonneschijn verandert.

De liedjes zijn een combinatie van lentebloesem en makke lammetjes en iets waarvan je spontaan zin in whisky en sigaretten krijgt. Noem het ‘indiepop’, of ‘harmonische electrofolk’, of verzin zelf iets, de optredens van Bells of Youth staan in ieder geval garant voor een glimlach op je gezicht.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 17 april
WarenHaus

WARENHAUS

Hosted by: DJ Friss

Turntablist | New Music | New Sounds

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

De nieuwe clubavond op de donderdag in Poppodium SuperMarkt te Den Haag.
De donderdag in Den Haag wordt nieuw leven in geblazen met WARENHAUS; het wekelijkse club concept georganiseerd door Heroic Recordings en Poppodium Supermarkt. Zwoele house, deep, tech en old school hiphop, zonder pop hitjes of urban uitstapjes. Verzorgd door resident DJs Ducked Ape en DJ Friss, in Boiler Room achtige sferen.

Met een focus op een intieme live ervaring staat de DJ booth laag en tussen de ‘crowd’ bij WARENHAUS. Ook worden er regelmatig gast DJ’s, vocalisten en instrumentalisten uitgenodigd. Door de samenwerking met Heroic Recordings staan de avonden regelmatig in het teken van releases waarbij tevens internationale artiesten zijn inbegrepen.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 18 april
Naamloos.png

De Kopieermachine

thema gebonden muzikale na-apers

Motown

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 5,-

Supershare

De Kopieermachine is een stelletje thema gebonden muziek na-apers. Laura Nijhuijs en Detlef Villerius verzamelen per editie een paar muzikale kornuiten om hiermee een specifiek genre te lijf te gaan.
Tijdens de volgende editie op 18 april zullen de motown classics je om de oren vliegen!

Uit je dak gaan met de band en na afloop dansen op de lekkerste plaatjes… Hatsekidee!

Tweede editie: Thema MOTOWN
Met muzikanten uit o.a. Small Time Crooks, The Indien, Splendid, Soul Sister Dance Revolution, Convoi Exeptional, Secret Rendezvous, Willem Treur Trio en meer...
Voorprogramma: Mik Adrian

Entree: €5,- | Geen webverkoop!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Entree: € 5,-
vrijdag 18 april
Leroy Rey1

Leroy Rey

INDIE | DANCE | SOUL | FUTURE SOUNDS

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Leroy Rey is al on the scene sinds de mid-jaren 90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd is hij al jaren resident van o.a. Wicked Jazz Sounds. Hij is tevens een graag geziene act op festivals zoals: Lowlands, Motel Mozaique en North Sea Jazz.

House, Hiphop, Soul, Indie, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: GOOD shit and that other shit.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 19 april
Cheaters

Cheaters

Indie | Electro

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

CHEATERS is een nieuwe band bestaande uit Lenka Boyd van ‘Kill ‘em Mister’, Mathias Janmaat ‘Bombay Show Pig’, Tobias Ponsioen van ‘Houses’ and Raul Inzaurralde van ‘Wooden Constructions’. Tijdens de Popronde 2013 viel deze band zo in de smaak bij onze programmeur en het publiek, dat ze direct zijn terug gevraagd voor een eigen show in de SuperMarkt.

Deze vier-koppige band uit London en Amsterdam maakt indie-electro. Geinspireerd door bands als Caribou, Róisín Murphy en Grimes en het feit dat Cheaters de combinatie maakt tussen live drums, live zang, synthesizers, samples en ander electronisch materiaal, maakt dat ze ergens tussen een live band en een dance-act in zitten. Naast dat ze in de Popronde 2014 selectie zaten heeft Cheaters in haar korte bestaan ook al het voorprogramma mogen verzorgen van niemand minder dan Junip, Pien Feith en Lovers. Hun debuut EP komt in maart dit jaar uit!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 19 april
Leroy Joy

Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
woensdag 23 april
STC

Benefietconcert

Save the Children

Ambtenaren in actie | Karaoke | Covers

Zaal open: 17:30
Aanvang: 18:00
Entree: € 5,-

Supershare

Wij doen iets geef jij wat? Een overvol programma in de SuperMarkt, met een karaoke wedstrijd, een loterij, de bands DSO-Band, Call me Sally, Fruitway | 9-2-5, De Haagse Hopjes, OCW-Band op het podium, 2 surprise acts en Fredzuiderwijk en Frits Huffnagel doen de presentatie!

Entree is €5,- euro en is tevens al een lot uit de loterij. Het volledige bedrag gaat naar het Haagse goede doel van 2014: Save the Children!

Zaal open: 17:30 | Aanvang: 18:00 Entree: € 5,-
donderdag 24 april
WarenHaus

WARENHAUS

Hosted by: Ducked Ape

House | New Dance Sounds

Gratis Zaal open: 22:00
Aanvang: 23:00

Supershare

De donderdag in Den Haag wordt nieuw leven in geblazen met WARENHAUS; het wekelijkse club concept georganiseerd door Heroic Recordings en Poppodium Supermarkt. Zwoele house, deep, tech en old school hiphop, zonder pop hitjes of urban uitstapjes. Verzorgd door resident DJs Ducked Ape en DJ Friss, in Boiler Room achtige sferen.

Met een focus op een intieme live ervaring staat de DJ booth laag en tussen de ‘crowd’ bij WARENHAUS. Ook worden er regelmatig gast DJ’s, vocalisten en instrumentalisten uitgenodigd. Door de samenwerking met Heroic Recordings staan de avonden regelmatig in het teken van releases waarbij tevens internationale artiesten zijn inbegrepen.

Zaal open: 22:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 25 april
Klub

Klup King Size

Met DJ Jasper Weeda

Indie | Pop | Rock // Life I Live

Zaal open: 03:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 5,-

Supershare

Vrolijke pophitjes, 80's, classics en feestmuziek worden razendsnel afgewisseld met dance, rock een vleugje alternative, 60's of rock & roll. Populair zonder mainstream, alternatief zonder onbekend en dit alles met af en toe een flinke knipoog. Klup King Size!

Zaal open: 03:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 5,-
zaterdag 26 april
Rude

Rude Rich & The Highnotes

Ska | Reggae | Rocksteady

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Met het authentieke geluid van Rude Rich & the Highnotes verwacht je niet dat de band gestationeerd is in Amsterdam. Na vijftien jaar touren door heel Europa, heeft deze band zijn sporen meer dan verdient in de Reggae- en Ska-scene. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis
zaterdag 26 april
80 90

80's & 90's

90's | Hits | Pop | Rock

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,-

Supershare

Had jij als 80’s kid maar liefst 6 verschillende maten rubiks kubussen, iedere videoband van The A-Team, zes knuffels van de Gremlins en was je lievelingsfilm Night Rider? Of ben jij een echte 90’s kid en was je in de ban van de games Mario en Zelda en keek jij niets anders dan Saved By The Bell en The Fresh Prince Of Bel-Air?

Kleed jezelf dan aan in jouw alltime fave 80’s of 90’s outfit en kom naar de 80's & 90's sensatie in Den Haag.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,-
zondag 27 april
1795516_271158703048863_38406393_n.jpg

El Pub Flamenco

Flamenco

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 5,-

Supershare

El Pub Flamenco is dé plek in Den Haag om hedendaagse flamenco te beleven. Na eerdere edities op verschillende plekken, mag nu de SuperMarkt een flamenco-avond tot het repertoire rekenen. De gehele avond zullen er flamenco-artiesten de kunsten van deze spaanse dans- en muziekstijl ten gehore brengen. Ook is er een open podium, waar iedereen vrij is om te laten zien wat zij kunnen op flamenco gebied.

De flamenco-artiesten zullen bij dit open podium eventueel begeleiding bieden.

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 Entree: € 5,-
Verder