woensdag 04 april
AMREF

Rock For The Doc

Benefietconcert AMREF Flying Doctors

Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:00
Entree: € 5,00

Supershare

Medewerkers van de gemeente zetten zich de hele maand maart in voor ‘Den Haag vliegt voor AMREF Flying Doctors’. Donderdag 1 maart start een speciale gemeentelijke loterij, waarvan alle opbrengsten naar het goede doel gaan. Deelnemers maken kans op onder meer een vliegreis, hotelovernachting en concertkaartjes.Tijdens het gemeentelijke benefietconcert ‘Rock For The Doc’ vindt de trekking van deze lotterij. Daarnaast treden vijf gemeentelijke bands op voor het goede doel.

Den Haag Vliegt voor AMREF Flying Doctors

Den Haag steunt een jaar lang AMREF Flying Doctors. Haagse scholen, bedrijven, ziekenhuizen en organisaties zorgen er samen voor dat 25 jonge vrouwen en mannen uit Zuid-Soedan een driejarige opleiding tot arts kunnen volgen. Bijzonder is dat een aantal van hen soldaat is geweest in de burgeroorlog. Daarnaast wordt de complete kinderafdeling van het ziekenhuis in Maridi gerenoveerd.

De loterij

Vanaf 1 maart kan iedereen op verschillende momenten en plekken in het Stadhuis loten kopen, bijvoorbeeld bij café-restaurant de Ooievaer in het Stadhuis. Een lot kost vijf euro en de gehele opbrengst gaat naar het project van AMREF Flying Doctors. Verschillende bedrijven stellen belangeloos prijzen ter beschikking, zoals twee Transavia-vliegtickets vanaf Rotterdam–The Hague Airport naar een Europese bestemming, een rondvlucht over Den Haag van Sand Air en een overnachting in het Kurhaus.

Benefietavond ‘Rock For The Doc’ 

De prijswinnaars van de loterij worden bekendgemaakt tijdens de benefietavond. De vijf bands bestaande uit medewerkers van de gemeente Den Haag halen tijdens ‘Rock For The Doc’ alles uit de kast met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor AMREF Flying Doctors. De avond wordt geleid door niemand minder dan ras-Hagenees Fred Zuiderwijk.

De toegang voor deze avond is 5 euro. Voor deze toegangsprijs krijg je bovendien een gratis lot, waarmee je kans maakt op vele prijzen. Als aanwezige van het benefiet maak je bovendien kans op een speciale avondprijs.

Programma:

Grande-Duchesse (bluesy singer-songwriter)
DSO-Band (soul, pop, rock) 
Call me Sally (groovy soul, blues, rock)
9-2-5 (pop, rock, indie)
OCW-Band (60's, 70's rock)

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:00 Entree: € 5,00
donderdag 05 april
Fexet 2

Fexet (EP release)

+ Vine-Yard, Moore

Punk | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Fexet 

Fexet is een jonge melodische punk-rock band uit Den Haag. Toen ze in ‘08 begonnen waren ze nog een driemans formatie: Samuel Soorenberg (gitaar/vocals), Eelco Lassche (basgitaar), Olivier Lucas (drums). In mei ‘10 sloot Rogier Burgers (gitaar/vocals) zich bij de band aan. Datzelfde jaar brachten ze nog hun eerste EP. En met succes, er volgde optredens in Nederland maar ook Frankrijk en Duitsland.  

De heren schrijven hun eigen nummers die geïnspireerd worden door bands als RiseAgainst, The Flatliners, No Use For A Name en NOFX. Afgelopen januari heeft Fexet een nieuwe EP met 6 nummers opgenomen die gemixt werd door Bill Stevenson (onder andere bekend van het producen van de Rise Against en NOFX albums). Deze nieuwe EP zal worden gereleased in de SuperMarkt. 

Vine-Yard

Je hebt van die artiesten die niet in een hokje gestopt willen worden. Van die combo’s die ver uit elkaar liggende invloeden aan opmerkelijke referenties knopen. Zo’n band is Vine-Yard dus niet. De vier jongens punken met een popinstelling. Je zingt zo met ze mee, je krijgt er goede zin van en stilstaan is eigenlijk geen optie.

De groep is al vergeleken met Green Day, Alkaline Trio en Ramones. De jongens voelen zich er prima bij, want songs van deze bands eenmaal in je hoofd gaan er maar moeilijk uit. En zo is het ook met Vine-Yard songs. Bij Vine-Yard staat zelden iemand stil. De combinatie podium + zoemende versterkers + eerlijk publiekszweet geeft de bandleden een stoot adrenaline die alleen springend onder controle is te brengen.

MOORE

In de zomer van ‘07 vinden in Den Haag vier vrienden, waaronder twee broers, dat het hoog tijd wordt om samen een band te beginnen. De persoonlijke interesse voor een instrument is er al, maar het bespelen ervan begint pas echt na het formeren van de band, die de naam MOORE krijgt. Ze leren zichzelf en elkaar spelen en liedjes schrijven en binnen twee maanden na het ontstaan van Moore hebben ze hun eerste optreden.

Ruim vier jaar verder wil Moore zich blijven ontwikkelen in het schrijven van eigen songs en weigeren daarom covers te spelen. Geïnspireerd door bands als The Beatles, Muse, The Raconteurs en The Foo fighters is het doel van de jongens van Moore te kunnen leven van, maar vooral vóór de muziek

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 05 april
DJ DNS (Medium).jpg

Bangin' beats

Hiphop | R&B | Soul | Funk | Breaks

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Met DJ SD (H3C) en DJ DNS (Shit is Bangin' 3 hrs Party set), hosted by Diggy Dex.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 06 april
bob-wayne.jpg

Bob Wayne & The Outlaw Carnies

country | rockabilly | Bluegrass

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Bob Wayne begon als roadie bij een van de grootste rootsrockartiesten ter wereld Hank III en is inmiddels alweer jaren zelf bezig samen met zijn begeleidingsband onder de naam Bob Wayne & The Outlaw Carnies. De outlaw country van Bob is zo aanstekelijk, of Bob nu eigen ervaringen opdist, demonen door de kop schiet of in de huid van een truckdriver kruipt, zijn teksten spreken telkens tot de verbeelding. Liefhebbers van alternatieve country, rockabilly en stevige bluegrass kunnen hun hart ophalen deze avond. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 06 april
Helter Skelter

Helter Skelter

St. paul & VJ Switchdoctor

Indie | Electro | Dubstep

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Geliefd vanwege zijn verzorgde mix van tijden en stijlen draait DJ St.Paul wekelijks in het club- en festivalcircuit. Onder zijn eigen naam of onder de vlag van een van zijn projecten. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Mutant Disco, Post Punk, Afro Indie, Electro Pop.Helter Skelter draait de ritmische kant van popmuziek en de dansplaten met een rock 'n roll spirit. Pop meets electronics. Denk aan LCD Soundsystem, Lykke Li,Talking Heads, The Smiths of Whitest Boy Alive. You May Be A Lover, But Are You A Dancer?

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 07 april
Kabeedies

The Kabeedies (UK)

Indie | Pop | Rockabilly

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

The Kabeedies brachten in 2009 hun eerste plaat uit en tourde daarna door Groot-Brittannië en Europa. Ze traden op tijdens het beroemde Glastonbury Festival en waren support act van o.a. Bombay Bicycle Club en The Pigeon Detectives.

De huppelende artrock die The Kabeedies klinkt zoals vooral Amerikaanse collegerock goed kan klinken: springerig, opgewekt energiek en ontwapenend dansbaar. Het kwartet komt echter uit Engeland. De liedjes worden vooral door de afwisselende zangstemmen en de ADHD-drums gedragen.

De Engelse band hebben dit jaar hun tweede plaat uitgebracht, genaamd ‘SOAP’. Het is een ritmische en swingende plaat met een enorme zomerse vibe. Niks voor chagrijnen die met graagte het einde van de wereld tegemoet zien, maar des te meer voor mensen die muziek willen vieren.  En dat is nou net wat we in de SuperMarkt het liefst zien!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 07 april
DeLaSarge-Logo

DeLaSarge

Onbeperkt dansen!

Soulfull Eclectic

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ delaSarge is onverwacht voorspelbaar en slaat zachtjes de harde beats aan je voeten. Sporadisch zoetgevoosd wil hij wel eens een plaatje voor de zwakkeren onder ons draaien, maar vooral weet hij na vele omzwervingen in de gemeente Lemelerveld zijn plek te vinden achter de draaitafels in de Supermarkt, waar zijn platenkeuzes ook zonder bonuskaart afgerekend mogen worden.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 11 april
band

De Versafdeling

Frans Huxie + NiCad + Out Alive

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Frans Huxie

Frans Huxie staat garant voor een avondje ongeëvenaardheid! Soms grotesk, soms monstrueus, maar altijd met de nodige joie de vivre weet de Dordrechtse band genres van metal tot balkan en van ska tot chanson te amalgeren tot een eigenzinnig en ongehoord geheel. In hun zesjarige bestaan heeft Frans Huxie onder andere opgetreden met De Hardheid, Sonic Boom Six en The Display Team. Ze stonden onder meer op Wantijpop en in de grote zaal van het Paard van Troje. Tevens heeft Frans Huxie, naast een hoop demomateriaal, een album (Caprice de la Déesse), een digitale EP (Hoppaking en vier andere nummers) en enkele videoclips uitgebracht en is de band hard in de weer met het vervaardigen van een nieuw album. De shows van Frans Huxie staan bol van unieke muziek, rauwe energie en de meedogenloze performance van frontdandy Struijck. 

NiCad

NiCad is een multinationale experimentele rockband gevormd in 2004 toen vijf jonge buitenlandse studenten elkaar ontmoetten op het Haags Koninklijk Conservatorium. De formatie vormde snel een eigen unieke stijl door het integreren van hun muzikale achtergronden gevormd door hun opvoeding in Japan, Israël, Chili, Amerika en Duitsland. Met live optredens op basis van stevige rock waarbij gebruik gemaakt wordt van eigen gebouwde elektronische instrumenten, geleid door charismatisch zanger Kyle Timon Dukes, zet NiCad een dynamische show neer op het podium die het publiek fascineert en raakt.

Het CV van deze band is indrukwekkend. Zo stond NiCad op festivals als SXSW, Parkpop en Walk The Line, werden er twee albums uitgebracht en werd in 2008 de Grote Prijs van Zuid-Holland gewonnen. Ook tourde de band door België, Frankrijk, Duitsland, Amerika en Israël. Op dit moment wordt er gewerkt aan het derde album 'For The Good'. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 12 april
Seeka

Seeka

Electronica | Experimental | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Deze driekoppige Amsterdamse rockband is één van de heetste nieuwe bands in de Nederlandse muziekscène. Ze brengen een mix van rock, elektro en soul die passievol en fris klinkt. Shad-O-Seeka, leadzanger/gitarist en tevens componist van de band, noemt de stijl Hip-Rock. Denk N.E.R.D. versus Queens of the Stone Age meets Franz Ferdinand. Gooi daarbovenop ook nog eens de Surinaams/Guyanees, Ghanese en Molukse afkomst van de jongens, en je hebt een bijzonder geheel. 

SEEKA wil graag dynamiek in de muziek terugbrengen. Dit komt terug in hun bezetting: gitaar, bas en drums. De basis ingrediënten voor een rockstravaganza. Een vleugje electro mag daarbij niet ontbreken. De combinatie van gretige jonge honden en jarenlange ervaring is goed voor een harde, stevige en verrassend melodische sound.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 12 april
Kevin Bradley2

Superficial

Madskills | Sexy | Hiphop | Old school

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Strictly Hiphop en R&B met Kevin Bradley & Snelle Jelle.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 13 april
Delegaters foto 2.jpg

The Delegators

Reggae | Rocksteady | Soul

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Het Britse vijftal The Delegators brengt een frisse mix van reggae, rocksteady en soul. Hun aanstekelijke vibe en muziek worden tevens gekenmerkt door de overduidelijke invloed van de typische Motown-sound. Hun eigen omschrijving is "Alsof The Supremes via Zuid-Londen naar Kingston zouden verhuizen." Een heerlijke combinatie beïnvloed door grote namens als Alton Ellis, The Upsetters, Tommy McCook, The Supremes, the Techniques, The Temptation, The Crystalites, Pat Kelly, The Gaylads, Marvin Gaye en The Jamaicans. Met hun swingende muziek stonden ze eerder al op het programma van het beroemde Glastonburry festival, dat beloofd dus heel wat!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 13 april
Buster&Elle

Buster Shindig & Elle Bandita

Indie | Rock | Electro | Punk

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Trip the Light Fantastic is een avond met gezelligheid en al. DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren, dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vind een plekkie op de vloer.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 14 april
La Troba Kung-Fú -1

La Troba Kung-Fu (ES)

Dub | Folk | Latin

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

La Troba Kung-Fú is een project van Dusminguet-zanger en accordeonist Joan Garriga. Dusminguet was samen met Ojos de Brujo, Amparanoia en Macaco één van de vaandeldragers van de Spaanse mestizomuziek. Dusminguet stopte in 2004. Met La Troba Kung-Fú komt frontman Joan Garriga nu terug op het voorplan. Zijn inspiratie en invloeden bleven ongewijzigd en dus bijzonder divers. In de muziek van La Troba Kung-Fú klinkt zowel cumbia, Catalaanse rumba, Cubaanse son, vallenato, reggae, salsa, rai, boogiewoogie.

In 2007 werd succes geboekt met het debuutalbum, een plaat die je voortdurend op zoek gaat naar passie, fantasie en nostalgie. Er volgde vele optredens maar niet alleen in Spanje. Ook Frankrijk, België, Duitsland en zelfs ons koude kikkerlandje draaide warm voor de band.

Live komen ze het best tot hun recht. Met de komst van hun tweede album zullen dan ook weer op tournee gaan. Deze tour doet ook de SuperMarkt aan, met nieuw materiaal zullen je laten geloven dat je op een temperamentvol feestje aan de Middellandse Zee bent beland. Ai ai ai...!!

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 14 april
LeroyJoy1

Leroy Joy

Hiphop | House | Electro | Indie

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 18 april
chrissilos.jpg

Kolder In Je kop

Met Chris Silos, Chris van der Ende en Donald Olie

Stand Up Comedy

Tickets Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 5.00
(excl. servicekosten)

Supershare

Sinds afgelopen voorjaar is poppodium SuperMarkt gestart met een reeks comedy avonden op de woensdagavond. Elke derde woensdag van de maand om precies te zijn. Deze avond treden drie cabaretiers op die zorgen ze voor een goedlachse avond. Humor zonder poespas en veel gezelligheid in de kroeg is precies wat de SuperMarkt voor ogen heeft en dat alles voor een luttele zes euro entree.

Chris Silos

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als programmamaker bij CCCP TV kroop Chris voor de camera als presentator bij het nachtprogramma 6Pack, waarvan hij tevens één van de bedenkers is. Na twee seizoenen ging hij samen met Sophie Hilbrand als presentator aan de slag bij BNN. Chris werd gegrepen door de romantiek van stand-up comedy en is nu lid van de Comedy Explosion; in de spotlights met een mic en publiek. Zijn stijl valt het best te omschrijven als observatief, uit het leven gegrepen en pijnlijk eerlijk.

Chris van der Ende

Chris Van der Ende werd jongste finalist ooit van Lucky Strike Talent en sleepte als eerste zowel de juryprijs als de publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht. Hij gooide hoge ogen op festivals als Cabaretten, Humorologie, de Gentse Feesten, Theater aan Zee, Lowlands en Laughing Matters en is regelmatig te gast in Comedy Casino en in The Comedy Factory. Zijn humor swingt, maar wel met beide benen op de grond. In een rap tempo klapt hij de ene grap boven op de andere met onderwerpen die herkenbaar en dicht bij huis zijn.

Donald Olie

Info volgt.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Entree: € 5.00 (excl. servicekosten) Tickets
donderdag 19 april
Minus the Tiger 3

Minus the Tiger

Indie | Pop | Electronic

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Minus the Tiger is Anne Broekman, de stem van de band en schrijfster van de liedjes. Tijdens zondagse pyjamasessies, samen met haar man Maarten Besseling (bekend van In A Cabin With), vond zij een nieuwe vorm om haar liedjes die ze jaren alleen en met akoestisch gitaar aan de man brengen.

Ze schrijft liedjes over de liefde, zonder dat één van de melancholische en sfeervolle nummers een gooi doet naar de nieuwste Knuffelrockverzamelaar. Het resultaat van de echtelijke knutselsessies is gelaagd, warm, klinkt internationaal en bij vlagen etherisch. Ergens tussen The Knife, TV on the Radio, Lykke Li en Kate Bush in.

Met de komst van Jesse Broekman (broertje van) en Arthur Adam kan Minus the Tiger ook live de zinnenprikkelende sfeer neer zetten. Met zowel dansbare als melancholisch stemmende gevolgen. Dit voorjaar komt het debuutalbum uit en staan de eerste liveoptredens al in de agenda. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 19 april
Boehmer Burki

Boehmer + Billy Burki

Disco | Electro | Hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Boehmer en Billy Burki zijn de aller-aller-allerbeste DJ's van Den Haag, samen draaien ze Disco, Electro (House), Hiphop en veel sexy muziekjes. 

Voor Boehmer begon het succesvolle DJ-verhaal bij zijn eigen concept “Kruipend Naar Huis”. Een aantal succesvolle en uitverkochte edities verder, is Boehmer een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende DJ’s van Den Haag. Een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines bleken een gouden combinatie voor Boehmer, waar zijn sets eigenlijk te veelzijdig zijn om een enkele zin te beschrijven.

Billy Burki uit Den Haag, met slechts 20 jaar op de teller, een resident van Kruipend Naar Huis, erg actief in de studio, krijgt met zijn mix van Disco, Funk en Electro zelfs de meest stijve hark aan het dansen, heerlijk!

 

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
vrijdag 20 april
The Minutes 1

The Minutes (IE)

Blues | Garage | Rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De neven Mark Austin (zang, gitaar) en Shane Kinsella (drums) maken al sinds hun kindertijd samen muziek, maar als halverwege de jaren negentig Tom Cosgrave (bas, zang) zich bij hen voegt krijgt The Minutes pas echt vorm. Het heeft echter even mogen duren voordat dit resulteerde in een album. Maar toen ze eindelijk besloten een album op te nemen, stond het debuut ‘Marcata’ in de gelijknamige New Yorkse studio binnen vijf dagen op band.

The Minutes maken herkenbare rockmuziek maar met een heerlijk eigen geluid. Dikke, vette, vuige rock samengevoegd met het ruige stemgeluid van zanger Mark Austin is dit Rock’n Roll in zijn pure vorm.

De volume knop gaat dan ook voluit bij de SuperMarkt met als resultaat gierende gitaren en bonkende drums.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 20 april
djbertin.jpg

DJ Bertin

Indie | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

DJ Bertin laat je dansen op een zeer fijne keuze van beats en breaks. Door een sprong hier en daar te maken naar nieuwe indie of een popklassieker van vroeger te draaien, zorgt deze heer voor een spannende set vol aangename verassingen.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 21 april
La Kinky Beat 1

La Kinky Beat (ES)

Drum 'n Bass | Dub | Reggae

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

De band komt uit Barcelona en is zo veelzijdig als maar zijn kan. Naast de Spaanse, Franse en Engelse teksten maakt de band reggae, ska en samba, maar verwacht ook rock, punk en zelfs drum ’n bass. Een band die niet in een hoekje te stoppen is en die van elke show een ware ervaring weet te maken. Wij hebben ze naar de SuperMarkt gehaald en het belooft een lekker feest te worden.  

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
zaterdag 21 april
lavoi.jpg

DJ LaVoi

House | Electro | Hiphop | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

DJ LaVoi is tot nu toe voornamelijk te bewonderen geweest in Rotterdam. Als resident DJ is zij in Club Vibes vaak achter 'the wheels of steal' te vinden. Ook is zij onderdeel van het DJ-duo FemmeTastic dat ook het gelijknamige legendarische feest organiseert.

Na Rotterdam is nu ook Den Haag aan de beurt. Door haar opbouwende mix van hip hop, funk, pop, house, electro en een vleugje indie en dubstep zorgt ze voor een heerlijke gevarieerde avond. De vette beats, harde bassen en energie die loskomt zorgen er vanzelf voor dat je voeten van de vloer gaan.

De juiste plaatkeuze, toffe mixes en aanvoelen van het publiek staan voor DJ LaVoi centraal. Laat je dus verrassen door deze ambitieuze dame!


Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
woensdag 25 april
band

De Versafdeling

Nieuw talent

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

No Reply

No Reply is een jonge pop/rock band uit Den Haag, bestaande uit Douwe Hoonhout, Pepijn van der Kooij, Floortje van der Kooij en Oropo de Nadal Uceda. Het kwartet weet zich onderscheiden zich door een trippy variant van Haagse rock te maken. In oktober 2011 besloot de band een EP te gaan opnemen met Ernst van Wageningen bij de Basement Studio. Dit pakte goed uit, want met deze EP werd No Reply geselecteerd voor de  High School Music Competition. Volgens velen is dit slechts het begin, want No Reply is een band met bijzonder veel potentie, waar we in 2012 waarschijnlijk veel van zullen gaan horen!

Noblesse

Noblesse kwam in 2005 bij elkaar, zanger en gitarist Amos, bassist Shahar en drummer Gideon besloten het lot niet langer te ontlopen en vormden samen de band Noblesse. De half-Isrealische, half-Nederlandse band verspeelde geen tijd en bracht meteen hun eerste EP 'Four Song Demo' uit. Daaropvolgend was Noblesse live op 3FM en 100% NL en speelde o.a. The Music in My Head festival en de Gentse Feesten. Eind 2006 bracht Noblesse hun debuut album Sound The Alarm uit, geproduceerd door Henk Koorn (Hallo Venray). De band werd geselecteerd als Local Heroes door LiveXS magazine, kreeg airplay op de nationale radio en de reviews waren weer lovend. Het tweede album ‘This Is Not Humanity’ uit 2010 ging gepaard met een door frontman Amos Ben-Tal gemaakte choreografie van moderne dans. De band maakte stuwende indierock en stond eerder op festivals als The Music In My Head, Plein Open, Langweiligkeit en de Haagse PopWeek.

New Year’s Hero

New Year’s Hero is een jonge poppunkband uit Den Haag. De band is sinds eind 2009 bij elkaar. De band bestaat uit Jurre (16, zang/gitaar), Koen (18, basgitaar/zang) en Rogier (18, drums). De grootse invloed van de band is de Amerikaanse band Blink-182. New Year’s Hero combineert snelle ritmes, vrolijke melodieën en breakdowns tot nummers waarbij niemand stil kan staan. In oktober 2011 heeft New Year’s Hero zijn eerste EP opgenomen in de Forever on the Road Studios. De EP is opgenomen en geproduceerd door Sander van der Hoorn en zal binnenkort verschijnen.

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis
donderdag 26 april
Footsteppa 1

Footsteppa

Bass | Dubstep | Deep House | Hiphop

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Muzieklabel Footsteppa Records komt weer naar de SuperMarkt! Het label, niet vies van een zweterig feestje, brengt heftige maar dansbare Bass muziek. En nee... niet alleen Dubstep. Ook genres als UK Funky, Drum 'n Bass, Deep House, Hiphop, Baile Funk komen op deze avond voorbij. Energie, vette bassen en zweet is wat je kunt verwachten.

Het label is één grote Dj Familie bestaande uit Dj Shapeshifter a.k.a Leroy Joy, C.O.N.E, MelleBEATS, Supatrigga, Dubbchev, Dj Rockid, Tuff Gang, Dan Stezo, Festravaganza en London Loy. Ze staan voor kwaliteit en eigenwijsheid.

Luister hier alvast de Footsteppa mix om in de stemming te komen.

Line up:
Dj Rockid
Dj Shapeshifter
Supatrigga
C.O.N.E
MelleBEATS
Dubbchev
Tuff Gang(Dj Mindeye & P@T)
Dan Stezo
Missing Nin

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 27 april
tctf.jpg

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Bliksem (BE)

Bliksem uit Antwerpen maakt sinds het verschijnen van hun veelgeprezen vijf tracks EP begin 2011 een ware bliksemstart. Aardschok en Duitse RockHard prijzen het schijfje de hemel in, ING België vraagt de band voor een commercial na het zien van legio Bliksem shirtjes in Antwerpen en omstreken en er volgen uitnodigingen van vele zalen en festivals waaronder MetalCamp Slovenië.

Catchy thrash in het straatje Megadeth, Death Angel, Testament met een duistere, psychedelische rand die bovenal gekenmerkt wordt door de rauwe strot van zangers Peggy Meeussen waardoor referenties naar cultbands als Fear of God en Znöwhite snel gemaakt kunnen worden. 

The Charm The Fury

De band, gevormd in 2010, heeft een unieke kijk op metalcore en is niet alleen bekend voor zijn harmonieuze maar chaotische tracks, maar ook vanwege Caroline, de vrouwelijke screamer van de band. Unieke, edgy maar charmant. Die charmes zijn ook terug te vinden in het onderscheidend vermogen van de band.  Geïnspireerd door bands als Underoath, For Today, Architects and Every Time I Die, brengt TCTF een nieuwe dimensie aan het genre. Met een sterke focus op kwaliteit, dynamiek en lawaai, kan de twist die TCTF zo uniek maakt niet worden gemist.

 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 27 april
leroy rey.jpg

Leroy Rey

Indie | Soul | Eclectic

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige DJ’s die je zult horen, zeer geliefd door zowel kenners als publiek. Bekend om zijn encyclopedische kennis van muziek, zijn mix-kwaliteiten en, niet in de laatste plaats, zijn energie achter de draaitafels maakt het het erg moeilijk het niet naar je zin te hebben wanneer hij draait. Hij is niet in een hokje te plaatsen en om die reden ook zeer gewaardeerd: dit is dan ook één van Leroy’s grootste pluspunten.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
zaterdag 28 april
80\'s&90\'s3

80's & 90's met Rog, Sjaak en iemand

Disco | House | Rock | Pop

Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00
Entree: € 3,- vanaf 00.00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore.Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & iemand!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Entree: € 3,- vanaf 00.00
Verder