vrijdag 01 april
Helter Skelter1

Helter Skelter

St.Paul & Vj Switchdoctor

Indie | Electro Pop | Dubstep

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30

Supershare

Geliefd vanwege zijn verzorgde mix van tijden en stijlen draait DJ St.Paul wekelijks in het club- en festivalcircuit. Onder zijn eigen naam of onder de vlag van een van zijn projecten. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique of Lowlands. Mutant Disco, Post Punk, Afro Indie, Electro Pop.Helter Skelter draait de ritmische kant van popmuziek en de dansplaten met een rock 'n roll spirit. Pop meets electronics. Denk aan LCD Soundsystem, Lykke Li,Talking Heads, The Smiths of Whitest Boy Alive. You May Be A Lover, But Are You A Dancer?

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
zaterdag 02 april
DeLaSarge-Logo

onbeperkt dansen

DJ DeLaSarge

Soulful | Eclectic

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30

Supershare

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
woensdag 06 april
ready2play

Ready 2 Play

Beginnende bands spelen voor het eerst

van rock tot hiphop

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Ready to play is de springplank voor bands en muzikanten. Gemotiveerde muzikanten en een gemoedelijke sfeer zorgen voor een heerlijk muzikale avond vol met nieuw talent.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis
donderdag 07 april
Superbasz April2011

Superbasz

DJ's o.a. Phyra, Samnesia & Crispy

Dubstep | Drum'n'Bass

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

De Allereerste Superbasz was een harde inkopper, dank aan iedereen die erbij was! Maar er kan meer Basz in Superbasz, dus het gaat weer aan!!!

Deze editie;
Samnesia & Crispy (blended bandits)
Shapeshifter (haagenbasz)
Phyra (reaktor/superbasz)
Ouest-One Mc (rampage/lucky u)
Vj Differenc

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 08 april
AFRICA UNITE1

Africa Unite

Roots | Reggae | Groove

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

De reggae band Africa Unite zijn samen sinds 1981, hetzelfde jaar dat Marley veel te jong overleed . De uit Turijn afkomstige band dankt zijn naam dan ook aan één van Bob Marley’s songs. Over een periode van 30 jaar produceerde Africa Unite roots reggae van hoge kwaliteit. Onder begeleiding van Bunna en Madaski heeft de band al hun eigen albums geproduceerd én die van de meeste reggae bands uit Italië. De heren hebben inmiddels al 15 CD's op hun naam staan. Tevens hebben ze honderden concerten gegeven en deelgenomen aan een groot aantal internationale festivals. Africa Unite heeft zich dan ook gevestigd als een van de meest prestigieuze en populairste reggae bands van Italië.

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 08 april
Buster Shindig&Elle Bandita

Buster & Elle

The Deaf E.P.Release Afterparty met Buster Shindig & Elle Bandita

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30

Supershare

Indie | Punk | Rock | Electro

DJ's Buster Shindig en Elle Bandita verzorgen een eclectische mix van upbeat pop liedjes tot herrie en geweld uit synths en/of gitaren. Dit keer hebben zij The Deaf uitgenodigd om de afterparty van hun CD-release in het Paard te hosten!! Gast dj's Youri & Dave draaien namens the Deaf hun ruigste platen. Dus trek je beste pakkie aan, blaas het stof van je dansschoentjes en vindt een plekkie op de vloer.

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
zaterdag 09 april
SupraNaturalsGroepsfoto

Supra Naturals

E.P.Release + Guerilla Speakerz

Dubstep | Drum'n'Bass | Electro

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 23:00

Supershare

Supra Naturals heeft zijn basis liggen in Den Haag en wordt gevormd door Youri de Bruijn (JIP) Kit Carrera (The Deaf) die elkaar kennen van eerdere muzikale projecten. Chris Pedis (Vanself) komt eind 2010 officieel bij de groep als zanger/MC. Direct besluiten ze hun debuut EP op te nemen die in het voorjaar van 2011 wordt uitgebracht. Supra Naturals mixt hierop electro met dubstep en rock en vertalen dit naar een explosieve live set met drums, bas, synths en vocalen. RECHARGE YOUR MINDSET!!

Guerilla Speakerz the new kids on the electronic music block. Deze dudes komen fokking hard!!! Ze komen pas net om de hoek kijken en nu al zie je ze overal.De Guerilla Speakerz draaien electro voor soldaten maar laten de dames zeker niet in de steek. Dit resulteert in een stoere mengelmoes van melodieuze indie electro, grimey fidget, ghettofab Baltimore beats, vuige Baile Funk, ol school UK Garage en dubber dan dubstep. Deze energized mash van styles laat het publiek eleke keer weer overdonderen door electronic Guerilla sounds.

Deze Guerilla sound heeft ervoor gezorgd dat zij mochten draaien met internationale grootheden als D.I.M, AC Slater, Tittsworth, Proxy, Bloody Beetroots, Riva Starr, Brodinsky, Zombie Nation etc. Daarbij wonnen ze de Gouden Kabouter voor ‘beste nieuwe dj’ in maart 2009. 2009 betekent sowieso een definitieve doorbraak voor de jongens met gigs op festivals als Dance Valley, Mysteryland en Latin Village.

Hun eerste productie ‘Amsterdam’ in samenwerking met Mightyfools stond wekenlang in de beatport top 20. De Guerilla Speakerz hebben voor jullie tal van projecten klaarliggen dit jaar met onder andere Wannabeastar, Buiza, Dem Slackers en eveneens Mightyfools, so prepare yourself ‘cause you ain’t ready for this sheit!!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 23:00 Gratis
woensdag 13 april
vuigtuig

Haags Pop Podium

Suus (Pitch Blond) + Vuigtuig

singer-songwritter | rock

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Supershare

Haags Pop Podium organiseert al meer dan negen jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands.

Als eerste acts op deze Haags pop Podium avond treedt de Haagse zangeres Suus (Suzanne Ypma) op. De 26-jarige muzikante is vooral bekend als frontvrouw van de bekende Haagse band Pitch Blond. De groep wist onlangs in Amerika op het festival SXSW in Texas grote indruk te maken waarbij vooral de expressieve en lenige stem van de zangeres opviel. Daarnaast is Suus ook schrijfster van ensembles en theatervoorstellingen. Tijdens de Haags Pop Podium Avond combineert ze beide passies met een bijzonder solo-optreden met Nederlandstalige nummers.

Vuigtuig, geboren uit liefde voor het levenslied, vunzige rock-‘n-roll en kroegperikelen die zijn weerga niet kennen, laat zich het best omschrijven met lege harten en gebroken glazen. De vijf heren van het Haagse Vuigtuig bestoken de Nederlanden sinds 2009 met hun obscure chansons. Tijdens deze Haags Pop Podium Avond presenteert de band hun nieuwe CD. Vuigtuig laat zich muzikaal niet begrenzen. In teksten en liveshows worden verschillende elementen gebruikt uit het veaudeville theater, het levenslied en de rock-‘n-roll cliche's.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 14 april
KvDH-logo

Kinderen van Den Haag

Achmed Akkabi, Pokerface Pagga, Jan Affoe & Roman Holiday, Jacob de Juwelier, Boehmer & Lowman

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Sexy Beats | Mashups | Breaks | Dubstep

Supermarkt presenteert Kinderen van Den Haag #2! Na de eerste editie gaan we nu verder met het vaste DJ team van Kinderen van Den Haag en nemen we wat vrienden mee! Here we go:

ACHMED AKKABI

JAN AAFOE & ROMAN HOLIDAY

LES MOULES

POKERFACE PAGGA

met

JACOB DE JUWELIER

FEEST DJ RUUD

BOEHMER

SCHANDPAAL KARTEL

Dus dat wordt weer dolletjes, een beetje vies doch goed versiert. Ditjes en datjes, gestructureerde chaos. Met een grote hoeveelheid confetti, slingers, hoedjes, toeters en ballonnen!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
vrijdag 15 april
nuff said2

A tribute to Nirvana

Nuff Said

grunge | rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Nuff Said is een Amsterdams powertrio met Zeeuwse wortels. De band staat bekend om hun geweldige live-reputatie. Op het podium is het trio een soepele machine, dat met sterke riffs, pakkende refreinen, veel energie en dynamiek het publiek kan overrompelen. Ze speelde o.a. op Noorderslag en Lowlands. De heren spelen veelal hun eigen repertoire maar vinden het ook te gek om hun voorbeelden te coveren. Zo ook tijdens Zwarte Cross 2009, waar ze een spetterende vertolking van Nirvana neerzetten dat gewoon vroeg om een vervolg. Tijdens deze tribute zullen oude tijden herleven en kun je weer ongekend uit je dak gaan op de tijdloze grunge van Nirvana

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 15 april
LeroyJoy1

Leroy Joy

Eclectic | Uplifting | Edits | Dance

Gratis Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Gekozen als beste upkomende dj bij de nederlandse dnb awards 2002. 2002 was het definitieve doorbraak jaar voor dj shapeshifter. Na een jaar residentie bij de 070DNB feesten kreeg hij meer en meer boekingen in en buiten Nederland. Na een paar jaar exclusief drum'n'bass te knallen werd het tijd om verder te gaan voor Shapeshifter en zo onstond de Leroy Joy alter ego. Onder deze AKA heeft hij de ruimte om zijn creativiteit over meerdere muzikale genres te spreiden.

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
zaterdag 16 april
80\'s&90\'s2

rog, sjaak & ivan

80's & 90's Party

eighties | nineties

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Verloren in het nu brengen de discipelen van de slechte smaak jullie iedere maand hun favoriete 80’s en ‘90’s hits ten gehore. Met een raket vanuit Paradise City naar de Rainbow in the Sky. Niets is te gek en alles mag. Hijs je housebroek op, doe je klaparmband om, hier zijn Rog, Sjaak & Ivan!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
woensdag 20 april
adam fields1

Kolder in je kop

Stand Up Comedy met o.a. Adam Fields & Fuad Hassen

Eerste Editie

De woensdagavond is meestal een avond dat je wel wat anders wilt dan nutteloos bankhangen, Het is nog geen weekend maar toch voel je de kriebels om iets te ondernemen. Met ‘Kolder in je kop’ vult de SuperMarkt een gat dat anders ongevuld zou blijven. De woensdagavond breekt de week doormidden en geeft je weer nieuwe energie. De SuperMarkt biedt je de beste cabaretiers, gezelligste vibes en de mooiste locatie.

Deze eerste editie van Kolder in je Kop heeft een internationaal gezelschap op het programma staan. De Engelsman Adam Fields heeft een onnavolgbaar Brits gevoel voor humor. Vanavond deelt hij op kolderieke wijze zijn meest opmerkelijke Nederlandse ervaringen met het publiek. Met verbazing houdt hij de mensen graag een spiegel voor. Fuad Hassan uit Eritrea is een energieke persoonlijkheid die met veel plezier en gemak op het podium staat. In zijn act heeft hij het vaak over de kleine dingen die om hem heen gebeuren en maakt daarbij graag gebruik (of misbruik) van zijn Afrikaanse achtergrond. Tenslotte komt Nederlander Jasper Valstar aan bod die ondersteunend tekstschrijver was van Javier Guzman en Claudia de Breij. Jasper staat vooral bekend om zijn eigengereidheid. Voor hem geen platte seks maar eigen materiaal die verrassend, intelligent en actueel is.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 21 april
Pien Feith1

Pien Feith

Pop | Electronica

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Een nieuw Nederlands talent kan Pien Feith zeker genoemd worden. Haar debuutalbum “Dance On Time” ligt sinds februari in de winkel en ze was te gast bij De Wereld Draait Door. Maar geheel onervaren is Pien Feith zeker niet, na een aantal jaren bezig te zijn geweest met uiteenlopende projecten gooide ze twee jaar geleden het roer om als soloartiest. Ze ruilde haar gitaar in en nam plaats achter de toetsen. Haar muziek klinkt nu als elektronische pop met flink wat dansritmes en hiphopbeats. Pien Feith beschikt over een subtiele maar krachtige stem met een rauw randje. Deze dame slaagt er in een uniek optreden weg te geven en tegelijkertijd benaderbaar te zijn voor het grotere publiek. Ze is dan ook wel het Nederlandse antwoord op Lykke Li, Feist en Björk te noemen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 21 april
Dirty Priest

Dirty Priest

Soul | Hip-hop | Disco

Gratis Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Dirty Priest, Schmutzi, Vieze Priester, Sale Prêtre, New Oldskool of gewoon Stijn.
Deze man met vele gezichten en stijlen draait al weer de nodige jaartjes mee in de Nederlandse muziekscene. Begonnen als zanger en percussionist, raakte hij in 1996 verslaafd aan naalden en vinyl. Als muziekliefhebber luistert hij naar alle soorten muziek en dat is terug te horen in zijn sets en producties. Als muziekchemicus creëert hij een brouwsel van Broken Beats, Break Beat, Hip Hop, rauwe funk, Nu Disco en Minimal House, met een explosief karakter.Als DJ kan hij het best omschreven worden als een opgefunkte muziekprediker met allround skills, een enorm repertoire, waar een goede vibe en de funk centraal staan.De afgelopen jaren zijn de ambities van D.P. overgeslagen op verschillende takken binnen de muziekindustrie. En dat resulteerde tot de oprichting van Djobs Bookings Agency in 2009 en een producers duo met P. Götz in 2010. Eind dit jaar wordt hun 1e album verwacht.

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
vrijdag 22 april
Krach2

KRACH

support: BOMBAY SHOW PIG

Rock | Electro | Beats | Indie

KRACH

Een succesvolle tour met de Poprondekaravaan, door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent, een spetterend optreden op Eric Cortons fameuze Twitterfeest, een bejubelde EP (Kompakt Disk) en een single (And So I Do A Little Dance) die de afgelopen maanden veelvuldig op de radio te horen was: dat het de afgelopen tijd wel lekker ging met de heren van Krach is een understatement. Wie denkt dat de bezwete wifebeaters van de heren nu de kast in worden gehangen heeft het echter mis, want de band heeft 2011 gekozen als het jaar om te vlammen. Met een debuutalbum dat uitkomt bij PIAS, optredens op Eurosonic en Noorderslag én een door 3VOOR12 georganiseerde clubtour, is Nederland is nog lang niet af van Krach!

Bombay Show Pig is een indie/noise trio uit Den Haag en Amsterdam. Hun mix van rauwe gitaren en drums met soulvolle zang zorgt voor een nieuw geluid binnen de Nederlandse Indie scene. Zo worden ze ook wel vergeleken met bands als ‘Yeah Yeah Yeah’s’ en ‘Death From Above 1979’. Na het uitbrengen van hun eerste EP in 2009 werden ze al snel opgepikt en speelden o.a. in het voorprogramma van ‘ASIWYFA’ en ‘The Black Box Revelation’. Hun onlangs verschenen tweede EP ‘Baby, It’s A Face’ is geproduceerd door Tjeerd Bomhof ('Voicst') en ook is er een speciale mix van Eli Janney ('Girls Against Boys') van het nummer ‘Curve Ball’ op te horen.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
vrijdag 22 april
Bobby Modern1

Bobby Modern

Bobby Modern & Homey Universalis

Indie | 80's electro | New Wave | Dance

Gratis Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Bobby Modern houdt van bijna alles wat tussen de jaren '71 en '89 gemaakt is wat nooit echt de hitparades bereikt heeft.
Nummers die het wel aardig deden op de Oostenrijkse hitparade en die dingen die je nu wel kan dowloaden maar waar officieel alleen cassettebandjes van zijn uitgebracht. Gelukkig zijn er meer van dit soort mensen die ook daadwerkelijk bandjes begonnen zijn en iets meer populariteit genoten dus die komen ook voorbij in zijn set zodat het niet alleen een feestje is voor mensen die High Fidelity mee kunnen praten.

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
zaterdag 23 april
trio escobar2

TRIO ESCOBAR - AFGELAST

cd release - AFGELAST

Indie | Alt | rock | garage| blues

Afgelast Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Niet genaamd naar de beruchte drugsbaron Pablo, maar naar de beroemde Colombiaanse voetballer Andrés Escobar.

Trio Escobar is in 2007 ontstaan uit de band Burma Shave. Geïnspireerd door o.a. Fellini, Tarantino, Stanley Kubric en Ishmael Reed ontstond er in korte tijd een gevarieerd repertoire van funk, country, reggae en spoken word.

Het geluid van deze driemansformatie (gitaar, bariton-gitaar en drums) bleek in de smaak te vallen bij het publiek en na diverse optredens besloot de band dat het tijd werd om een studio album op te nemen.

Onder leiding van producer Erik Schurman (o.a. Handsome Poets) werden 12 tracks opgenomen waaruit een gevarieerd album is ontstaan.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Afgelast
zaterdag 23 april
DeLaSarge-Logo

Delasarge

Onbeperkt dansen

Soulful | Eclectic

Gratis Zaal open: 23:00
Aanvang: 23:30

Supershare

Met enige flegmatiek maar altijd soeverein plaatst DJ delaSarge al jaren het vege lijf achter menig draaitafel op diverse continenten.
Na een mislukte toer langs vele Eskimo-gebieden waar hij koeltjes werd ontvangen, staat hij vanavond weer veelzijdig en popelend met beginners-enthousiasme achter de draaitafels in de Supermarkt !

Zaal open: 23:00 | Aanvang: 23:30 Gratis
zondag 24 april
uit je ei !!

uit je ei!

hosted by Uitje/Eitje Dj Kollektief met Wereldgasten & Hessler Dj

Gratis Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Supershare

Eklektiek | Soulful | Balkan | Wereld

Uitje/eitje kollektief bestaat o.a. uit Wereldgasten, te weten DJ IVAN-HO & ARABANSKI, die bekend staan om hun grenzeloze muzikale veelzijdigheid.

Ze draaien van balkan tot afro-beats, van latin-hiphop tot polkapogo, kortom deze gasten zijn compleet van de wereld!!

Zij worden bijgestaan door DJ Hessler, die de dansvloer langzaam zal opwarmen met zijn funky beats en de voetjes alvast zal losmaken voor die wereldgasten...!

Zaal open: 21:00 | Aanvang: 22:00 Gratis
woensdag 27 april
fabian

Haags Pop Podium

Fabian + The Ties

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Supershare

Haags Pop Podium organiseert al meer dan negen jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands.

FABIAN

Spaanse muziek, blues en hiphop spelen een belangrijke rol in het leven van singer/songwriter Fabian Schrama. Hij is geboren in Spanje maar groeide op in Nederland en woont in Voorburg. Tijdens de zoektocht naar muzikanten voor een studioproject kwam hij de Haagse zangeres Marinka van Aken en de Delftenaar Ruben Brinkhuis (viool, gitaar) tegen. De drie hebben een bijzondere klik en de chemie tussen hen zorgde ervoor dat het creatieve proces in een stroomversnelling terecht kwam. Sindsdien treden ze dan ook regelmatig samen op. In de zomer van 2010 doken zij de studio in met percussionist Arthur Bont en bassist Sander Kalmeijer. Dit resulteerde in een 5-track EP die eind vorig jaar is uitgebracht.

THE TIES

Ook The Ties is een trio maar daarmee houdt de vergelijking met Fabian gelijk weer op. The Ties is een driekoppige Haagse garagerockband bestaande uit Frank Leenen (gitaar/zang), Alieke Hildebrandt (bas/zang) en Stefan van de Brug (drums). De in 2008 begonnen groep laat zich inspireren door bands als The Hives, The Subways, The White Stripes en The Deaf. In 2009 verscheen hun eerste demo ‘Sex, Drugs & Rock-'n-roll’, vorig jaar gevolgd door de EP ‘Shut Up And Get Out'. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan nieuwe nummers.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 21:00 Gratis
donderdag 28 april
Bastards on Parade2

Bastards on Parade

folk rock

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Een scheurende doedelzak is niet het eerste waar je bij Spanje aan denkt. Maar het noord-westen van dat land kent de Spaanse versie van de doedelzak: de gaita. BASTARDS ON PARADE combineert die gaita met een punkrock-sound, gecompleteerd met mandoline. Zie daar: Pogues en Flogging Molly in de hoogste versnelling, of beter: de Spaanse neefjes van de Dropkick Murphys. Op hun Europese tour van een maand langs 10 landen doen ze donderdag 28 april de Supermarkt aan. Die avond wordt het folk element versterkt door de Haagse accordeonist The DutchIrishBastard, voorheen spelend bij Mr Irish Bastard, Mahones en Circle J. Een dorstige avond voor wie houdt van stevige zeemansmuziek over tegenslag en vergetelheid: "all my dreams gone sour, every road a dead end, more thirsty by the hour, all my money spent".

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis
donderdag 28 april
KEVIN BRADLEY1

KEVIN BRADLEY

mad skills | eclectic | hiphop

Gratis Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Ooit een club binnen gelopen en een DJ gezien die nieuwe muziek draait met 'old school flavour'? Kevin Bradley is die DJ. 
Van HipHop, R&B naar Drum & Bass en Dubstep met een vleugje Turntable-ism.  

Zijn platen keus is gericht op echte liefhebbers zowel als sexy chicks die de hele avond naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Met Vinyl als zijn gekozen wapen heeft hij al jaren bewezen een 'solid force' te zijn in de nederlandse DJ scene!

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
vrijdag 29 april
Life I Live logo

Life I Live festival

Koninginnenacht op de Grote Markt

Rock | Ska | Reggae

Den Haag heeft er een nieuw muziekfestival bij aan vooravond van Koninginnedag: het Life I Live festival. Het nieuwe festival is kleinschaliger en intiemer van opzet dan de Haagse Koninginnenach en het aanbod is diverser. Er komen 7 podia verspreid over de binnenstad met ieder een eigen muziekgenre en sfeer. Natuurlijk is er op het Haagse Pophotspotpodium weer van alles te zien!

20.00 -21.00 The Bohemes
De Haagse schoolvrienden nemen je mee in de eigen wereld van ‘The Boheme’ en staan garant voor een wervelwind van geluid en een arsenaal van catchy songs. The Boheme's brengen indierock volgens het Arctic Monkeys-principe. Ofwel: je geesteskindjes in vliegende vaart en met de nodige agressie uit de gitaren laten knallen.

21.30 - 22.30 The Upsessions
The Upsessions zijn specialiseerd in vroege reggae, rocksteady en ska. Ze worden gekenmerkt door hun funky rhythms, gillende orgels en zeer infecterende live-performance.

23.00 -00.00 Budzillus
De Budzillus bedienen zich van een royale portie ska en swing met een geestige gipsy toets. Het energie­niveau ligt onzettend hoog, al nemen ze middels een wals en hier en daar een balad ook wat gas terug. 

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:00 Gratis
vrijdag 29 april
Pica DJ

Pica dj

CATCHY POP | DANCE | ROCK

Gratis Zaal open: 23:30
Aanvang: 23:30

Supershare

Ze was zeven jaar oud en zat al op de eerste rij bij The Cult; Merel alias Pica dj was er vroeg bij. Als puber ontpopte ze zich als een ware alto, maar naarmate ze ouder werd leerde ze meer muziekgenres waarderen. Standaard neemt ze haar vier koffers met haar mee,  je vind hier de cd van Rihanna naast die van the Smiths, AC/DC, de Jeugd van Tegenwoordig en Adele. Alles kan, zo lang het maar dansbaar is! Naast plaatjesdraaier in de Supermarkt, is ze vaste dj in de Juliet op Lowlands en agent van diverse cabaretiers.

Zaal open: 23:30 | Aanvang: 23:30 Gratis
Verder