SuperMarkt

Poppodium SuperMarkt… de overtreffende trap van de oergezellige Grote Markt en bovendien dé muzikale hot-spot van Den Haag! Je kunt er genieten van toffe bands, losgaan op de dikste beats en zomaar belanden temidden van een knettergek feest.

Bandjes kijken en ontdekken? Reken op een breed scala live-acts van vuige rock ‘n’ roll tot dampende ska, van sweet soul tot ingetogen singer-songwriters, van hiphop tot wicked jazz en daarnaast nog een flinke scheut indiepop, mestizo en surf. Altijd kwalitatief hoogstaand, uiteraard!

Lekker dansen? In de SuperMarkt doe je dat op electro, drum ‘n’ bass en dikke dubstep maar natuurlijk ook op indie classics, retrohits en campy disco. De strakste dj’s houden de intieme SuperMarkt dansvloer tot in de kleine uurtjes gevuld!

Even bijkomen van het muzikale geweld... kunnen we ons voorstellen. Met een paar stappen plof je neer op de gezelligste terrassen van Den Haag midden op de Grote Markt. Lekker hangen aan de robuuste picknicktafels onder de verwarmde luifel kan ook. Want hoe graag we ook willen, de zon schijnt nu eenmaal niet elke dag in ons landje. Behoefte om te roken? Daarvoor hoef je niet onder dwang naar buiten, omdat de SuperMarkt over een van de fijnste rookruimtes van Den Haag beschikt.

Tenslotte is er nog dat heerlijke SuperMarkt sfeertje! Nee, niets geen ijshanden veroorzakende vriesvakken, loeiende airco’s, chagrijnige kassamensen en gestresste klanten. Wél ijskoud is ons bier en fris. Zoals het hoort. De barmedewerkers zijn doorgaans gepassioneerde muziekfanaten en je medebezoekers… nét zo gek als jij! Maar wel leuk gek. Als in concertjes en festivals pikken, lekker feesten, drankje erbij, genieten van de avond en morgen komt pas later, dus doe er nog maar één!

Welkom in de SuperMarkt!