woensdag 26 november
Vers

Versafdeling XL

ism 3voor12 Den Haag

Vers | Haags | Pop | Rock

Gratis Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Supershare

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn. In het teken van de Haagse Popweek is er dit keer een XL editie met maarliefst 4 Haagse acts:

20:30 ILL FITTINGS
21:15 Geert van Emden
22:00 Future Hearts
22:45 David Benjamin
23:30 Mik Adrian

Ill Fittings
ILL FITTINGS is een Haagse indie rockband opgericht in het najaar van 2012. De band bestaat uit: zangeres en gitarist Tara Knoester, zanger en leadgitarist Yen Knoester, bassist Robin van der Harst en ook drummer Sybe Rietman. Samen spelen ze eigen nummers geïnspireerd door artiesten als: Jimi Hendrix, Arctic monkeys en queens of the stoneage. Naast eigen nummers speelt de band ook zo nu en dan graag covers van de artiesten die hun inspireren. Bij elk optreden wordt alles uit de kast gehaald zodat het gegarandeerd een spektakel is.

Geert van Emden
Geert van Emden is een in Schiedam geboren songwriter, wonend in Den Haag. Vanaf jongs af aan schrijft hij gevoelige akoestische songs die vaag doen denken aan Fink, Bon Iver en Ben Howard. Nadat hij in een bandje als bassist fungeerde, besloot hij met zijn eigen werk naar de voorgrond te treden. De excentrieke stem draagt bij aan een geheel eigen geluid, wat Geert tot een van de meest belovende jonge artiesten in Den Haag maakt.

Future hearts!
Opgericht in de zomer van 2014 door 5 Haagse muzikanten, die zich eerder hebben bewezen in bands als droppings, qrio, the polar exploration ship en frezno falls.
De binnenkort te verschijnen ep 'impressionists' is hun volledig live opgenomen debuut. Zeven songs lang prachtige gitaar georiënteerde rock. Van melodieus tot noisy en altijd ruimte voor experiment en improvisatie.
En op het podium geven ze net nog iets meer van al het boven genoemde, komt dat zien, ergens in de nabije toekomst.?

Mik Adrian
Mik Adrian maakt mooie liedjes. Het ene moment dansbaar, het andere moment klein en gevoelig om met gesloten ogen te genieten. De muziek van de band geeft het gevoel van een lekker warme zomerdag in de jaren ’60, het liefst in een hippie volkswagenbusje. Achter frontman Michiel verzamelen zich Jeffrey, Thyrza, Kim, Richie en Karel, een groep boezemvrienden die in Mik Adrian hun roeping heeft gevonden. De band komt begin van 2014 bij elkaar en daarna gaat het hard. Ze hebben inmiddels in het Paard van Troje, op Where the Wild Things Are, Schollenpop en vele andere podia gestaan. Mik Adrian brengt onvervalste popmuziek met betoverende harmonieën.

3voor12 selecteert: David Benjamin
De singer-songwriter was eerder dit jaar nog te zien in het programma 'De Beste Singer-Songwriter Van Nederland' en schopte het zelfs tot de finale. De mensen die het programma niet hebben gevolgd zouden David ook kunnen kennen als frontman van The Relish. De groep ging in 2011 onverwacht uit elkaar, nadat niet lang daarvoor een platencontract werd getekend. Onlangs verscheen de eerste EP van David getiteld 'Victoria' en David zal tijdens de versafdeling wat nummers van deze EP spelen zowel als nieuw materiaal.

Zaal open: 20:00 | Aanvang: 20:30 Gratis