woensdag 12 november
Official Logo UNICEF Talent Battle.jpg

Unicef Talent Battle

Bandwedstrijd

Gratis Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30

Supershare

Dit jaar organiseert UNICEF Nederland voor de tweede keer de UNICEF Talent Battle. Dit is een talentenjacht speciaal voor jeugdige groepen en bands die zich met hun muzikale talent graag inzetten voor UNICEF. In totaal zullen er 8 acts te zien zijn deze avond. Benieuwd naar jong top talent, kom dan gratis langs en moedig ze aan!

In de UNICEF Talent Battle gaan groepen en bands van verschillende middelbare scholen de strijd met elkaar aan. De talentenjacht wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Na een periode van online voorrondes (juli t/m september) gaan de vierentwintig populairste groepen en bands door naar de voorronde battles. Er zijn drie voorrondes waarvan 1 in de SuperMarkt!

Tijdens de voorronde zullen UNICEF ambassadeurs en bekende muzikanten aanwezig zijn die de acts van jurycommentaar voorzien. Ook het publiek heeft een stem en bepaald mee welke bands doorgaan naar de grote UNICEF Talent Battle benefiet finale, waarvan de opbrengt volledig naar UNICEF gaat.

Zaal open: 18:00 | Aanvang: 18:30 Gratis