zaterdag 19 november
the_fudge_hi-res_2.jpg

The Fudge

+ All Missing Pieces

Alternative | Rock | Garage

The Fudge

Samengebracht door toeval beginnen zes man op een winteravond in 2009 aan een muzikaal avontuur. The Fudge is geboren. Diversiteit is één van de grote krachten van de band, zo heeft ieder bandlid zijn eigen muzikale achtergrond. The Fudge duikt gewapend met een batterij aan instrumenten, effectenbakken en energie op de vaderlandse podia, met een mix van Rock, Balkan, Folk, Pop, Psychedelica en Ska. Zelf noemen ze het Magnetic Rock: Hard, strak en dansbaar.

Ze wonnen een wedstrijd waarmee ze mochten spelen op de Haagse Koninginnenach, de MakeMoreMusic prijs en de MCN publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland (waar ze ook nog de 2e plaats bereikten). Het leverde de band de reputatie op een overdonderende live act te zijn met zichtbaar veel speelplezier.  

All Missing Pieces

All Missing Pieces is waarschijnlijk de jongste rockformatie van Nederlandse bodem en bestaat uit de drie broers Camiel, Wristler en Quinten. De drie hebben de ambitie om net zo groot te worden als de Arctic Monkeys. Naast hun voorbeelden luisteren ze ook veel naar bands als The Kooks en The Hives.

Nadat ze de Haagse podia bestormde ging het balletje rollen en werden ze in de schijnwerpers gezet van diverse media. Zo verschenen ze in het Jeugdjournaal, waren ze te gast in o.a. Villa Live, De Wereld Draait Door en mochten ze een mini-optreden verzorgen in de ochtendshow van Giel.


Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis