zaterdag 22 november
Rock A Rail

Gratis Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Supershare

Afterparty Rock A Rail

Op zaterdag 22 november is het weer tijd voor het vetste real street snowboard event van Europa: Rock A Rail! En natuurlijk is er in de SuperMarkt weer een hele toffe after party. Dit jaar staan er niemand minder dan Playground Zer0, DJ Friss & Mike Rock op het podium. 

Playground Zero
Wanneer 3 vrienden tijdens hun speelkwartier een drumcomputer bij het oud ijzer vinden, hebben ze nog geen idee dat het gaat om het begin van Playground Zer0. De eerste 13 jaar wordt de drumcomputer nog aangezien voor een radio met muziek uit de toekomst, maar schijn bedriegt...
Tijdens de historische kattenplaag van '96, werd duidelijk dat het apparaat veel meer was dan alleen een radio. De ritmes werden omgetoverd tot nog nooit gehoorde muziek, en zo werden de heren als een donderslag bij heldere hemel binnen no time, de helden van Targu Jiu. De inmiddels 97.591 inwoners tellende stad aan rivier de Jiu kan trots zijn. Nu is het zover, Playground Zer0 is een feit, het eerste lied is af.

Mike Rock
De uit Parijs afkomstige DJ Mike Rock reist al sinds jaren de grootste Metal en Punk festivals van Europa af en verandert deze in kolkende feestmassa’s. Hij draait onder andere Dirty Electro, Dubstep, Metal en Hardcore.
Invloeden van de Fransman zijn Boys Noise, Slayer, Daft Punk, The Beastie Boys, Belzebass, Suicidal tendencies, Justice en The Bloody Beetroots.

DJ Friss
DJ friss is een van de beste Turntabelists van dit moment! Jaren lang de deed hij de scratches voor o.a. Kraantje Pappie en Dope D.O.D, nu speelt hij met Playground Zer0 in binnen en Buitenland


Zaal open: 21:30 | Aanvang: 22:00 Gratis