vrijdag 04 november
Chipping Away Promo Shot.jpg

Middleman (UK)

+ film premiere 'Greetings from ...'

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Indie | Rock | Electro

De Private Snowboard crew presenteert de nieuwe film ‘Greetings from ...’.  Er is afgelopen winter gefilmd in alle uithoeken van de wereld om het allerbeste sneeuw aan je te kunnen laten zien. Met veel serieuze maar ook minder serieuze snowboard acties van de beste Nederlandse en Belgische boarders.

Greetings from finest Benelux riders: Wouter De Lange, Seppe Smits, Gerben Verweij, Cees Wille, Sebbe De Buck, Kevin Bronckaers, Fre Deroo en Joey Van Essen.

Na het vertonen van de premiére van 'Greetings from..' gaan we door met Middelman. De vierkoppige band, gevestigd in Leeds, heeft er alles aan moeten doen om het hoofd boven water te houden. Strijd tegen slecht beheer en controle over hun eigen muziek proberen te houden. Maar 2011 is het jaar dat Middleman sterker is dan ooit. Dat heeft geresulteerd in een debuutalbum ‘Spinning Plates’ waar de heren enorm trots op zijn. Mochten ze eerder al op verschillende festivals in de UK spelen en op het SXSW in Texas, komen ze dit najaar gelukkig weer eens naar Den Haag. Eerlijk, vol van energie en rauwe indie, rock, electro. Maar eigenlijk zijn de heren niet in een hokje te stoppen. Ongelooflijk origineel en krachtig. Denk Rage Against The Machine meets The Streets. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis