woensdag 02 november
dyzack\'s Wijsje liggend.jpg

Dyzacks Wijsje

Mini festival & albumpresentatie 'This mangy soul'

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Entree: € 8,-

Supershare

singer-songwritter

Muzikale ontdekkingstocht door het verborgen centrum van Den Haag

De Lange Beestenmarkt is een avond lang decor voor een schurftig leuke avond. Dyzack, gitaarvirtuoos en begenadigd singer-songwriter presenteert zijn nieuwe album op bijzondere wijze.

Een kijkje in de natuurlijke habitat van deze Haagse muzikant, die al zijn muzikale vrienden en favorieten heeft uitgenodigd om een eigenzinnige setting te creëren met  muzikale routes langs bekende en onbekende plekken en een afsluitend concert in de September.

Dyzack’s Wijsje start op de Grote Markt in de SuperMarkt.  Rond 20u vertrekken hiervandaan begeleide routes langs verrassende plekken in de buurt.  Zo zullen de Small Time Crooks spelen op grote hoogte, Lenya in een geestverruimende omgeving, Woman in Wonderland op onontdekt terrein en Henk Koorn en Melle de Boer op vertrouwd gebied.

Dyzack zelf geeft ook acte de présence in de SuperMarkt. Deze locatie geldt vanaf 23u als podium voor een gezamelijke jam van alle acts van de avond, maar is als klap op de vuurpijl, toneel voor de lancering van dyzack’s nieuwe album; This mangy soul. 

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij September en SuperMarkt, achter de bar voor €8,- 

Zaal open: 19:30 | Aanvang: 20:00 | entree: € 8,-