woensdag 09 november
band

De Versafdeling

Raspy Stone + Raincheck + ZiRe

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Supershare

Nieuw talent

Om nieuw talent een springplank te bieden is poppodium SuperMarkt de samenwerking aangegaan met 3VOOR12 Den Haag. Iedere tweede en vierde woensdag van de maand vindt ‘De Versafdeling’ plaats. Tijdens deze avond rocken muzikanten uit de Haagse regio het allerbeste van hun repertoire en laten ze in 30 minuten zien wat ze waard zijn.  

Iedere nieuwe ‘Versafdeling’ programmeert het poppodium twee bands en neemt 3VOOR12 er één voor zijn rekening. In totaal spelen er dus drie bands, in alle denkbare genres, waarmee iedere nieuwe edities een verassende line-up gepresenteerd wordt.

Raspy Stone

De vierkoppige band met leden uit zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk wordt geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden. Ze hebben  hun eigen stijl duidelijk ontwikkeld van alternatieve folk / indie rock met stijgende harmonieën, eufonische gitaar riffs en vette cadensen. In het lokale muziekcircuit hebben ze hun bekendheid reeds vergaard en betraden ze de bühnes op festivals als Kaderock. Het afgelopen halfjaar hebben ze hun sound nog meer verbeterd, met ambachtelijke nieuw materiaal en toevoeging van percussie en synths.

Raincheck

Raincheck is een rockband met stevige energieke nummers. Ze maken eigen nummers en wisselen deze op de juiste momenten af met lekkere covers.  Hun geluid wordt beïnvloed door funky bands en rockchicks zoals Anouk, Adèle en Astrid van de band Stereo. De vijfkoppige band zet een optreden neer waar de energie van af spat!

ZiRe
De Haagse Nederlandstalige hiphopformatie ZiRe, bestaande uit de rappers Renato, Prokrea en G-Voiz en DJ L’Brute, draait alweer een paar jaar mee met een al behoorlijk imposant CV. In 2010 won de band een plek op Parkpop met de Road to XStage en werd de halve finale van de Grote Prijs van Nederland behaald. Eind dat jaar bracht ZiRe de mixtape ‘Schaakstuk’ uit en momenteel werkt het viertal aan het debuutalbum ‘Prakitzire’ dat dit jaar nog uit zal komen.

Bands uit de Haagse regio kunnen zich opgeven voor ‘De Versafdeling’ via info@supermarktdenhaag.nl o.v.v. De Versafdeling. Stuur daarbij uitgebreide informatie en geluidsmateriaal. 

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:15 Gratis