donderdag 10 november
DNG

DNG

Albumpresentatie 'Regardless'

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:30

Supershare

Hiphop

Rapper en producer DNG (Dedicated N Galvanic) is geboren en getogen in Den Haag. Geïnspireerd door artiesten als NWA, Ice-T, Run-DMC, The D.O.C., Public Enemy, Geto Boys, EPMD, Cypress Hill, Too $hort begon hij op veertienjarige leeftijd met het schrijven van eigen teksten en maken van beats. Dat is inmiddels al wat jaar geleden en DNG heeft alle nodige ervaringen opgedaan bij de rapformatie Coup deVillz waar hij samen met drie rappers/vrienden twee albums heeft uitgebracht.

Toen de heren in 2009 er voor kozen de collectieve activiteiten te staken besloot DNG zijn eigen album op te nemen. Als eerste wapenfeit bracht de rapper in september 2010 zijn eerste single 'oNe' uit, in december 2010 de tweede single en videoclip 'Welcome to The Hague' en afgelopen augustus zijn derde single en videoclip 'Chocolate'.  

Na een langdurig proces van de spreekwoordelijke puntjes op de i zetten, wordt 'Regardless' volledig in eigen beheer uitgebracht. Wat we mogen verwachten van DNG's solo debuutalbum is een eerlijk, gimmick-vrije Hiphop zonder houdbaarheidsdatum.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:30 Gratis