vrijdag 07 november
Aesterid 1

Aestrid

Support: Lakshmi

Post-punk | Indie | Alternative

Gratis Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Supershare

Aestrid neemt op 'No Map Or Address', de opvolger van het lovend ontvangen tweede album 'Box', doelbewust afstand van het eindeloos sleutelen aan liedjes en het stapelen van geluid. De band wilde het gevoel terug dat hen altijd deed ontsnappen naar een andere wereld. Terugkeren naar de magie van tussen versterkers de adrenaline en inspiratie voelen opbloeien.

Zanger/gitarist Bo Menning zegt hierover: “Ik stond vroeger vaak tegenover mijn gitaarversterkers en zong en schreeuwde tegen de muur van geluid in dat uit de speakers kwam. Een geluid dat je over je heen kon trekken als een deken. Niets was overweldigender dan dat.”

Precies dat gevoel heeft Aestrid gevonden en in 8 dagen vastgelegd in Brantford, Canada. In één ruimte, met Glen Marshall (engineer van Daniel Lanois en Brian Eno), Bob Lanois (broer van) en JJ Sielcken achter de knoppen. Het resultaat is een compromisloze uitvergroting van Aestrid als energieke, ongepolijste liveband. Op 'No Map Or Address' begint Aestrid ergens en eindigt ze ergens. De magie zit hem in de reis.

Support: Lakshmi
Wanneer de zon daalt en schemering zich verspreidt, kruipen inktzwarte letters op papier.
Teksten over sigaretten en liefde, steden in de nacht, kunsten en dansen.
Hiphop beats, zweverige lijnen, donkere violen en piano's laten je denken aan een driehoeksverhouding tussen Lorde, Lana del Rey & M.I.A.
Live bestaand uit Lakshmi Swami Persaud, Sonya Vos & Chayenne van der Kooij, nemen ze je mee naar hun wereld.

Zaal open: 20:30 | Aanvang: 21:00 Gratis